Zápis z ustavující schůze vedení Piráti MS Kroměříž dne 25.11.2108 Restaurace Meloun nám.KM

Moderátoři: PKS Zlínský kraj, KoKS Zlínský kraj, Odbor ZlK - administrativni, PMS Kroměříž

Odpovědět
Uživatelský avatar
Jaroslav.Takac
Krajské předsednictvo
Příspěvky: 555
Registrován: 24 pro 2017, 14:15
Profese: Projektový manažer
Bydliště: Přílepy / Holešov
Dal poděkování: 442 poděkování
Dostal poděkování: 619 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Zápis z ustavující schůze vedení Piráti MS Kroměříž dne 25.11.2108 Restaurace Meloun nám.KM

Příspěvek od Jaroslav.Takac »

Schůze byla svolána po zvolení nového předsednictva MS KM. Účelem schůzky předsednictva a zastupitelů, je rozdělení jednotlivých úkolů (oblastí), které budou mít jednotlivý členové na starosti.

Zúčastnění členové:
Vratislav Krejčíř (předseda MS Piráti Kroměříž, místostarosta Kroměříže)
Petr Stoklasa (člen MS Piráti Kroměříž, člen zastupitelstva Kroměříže)
Jakub Zach (1.místopředseda MS Piráti Kroměříž)
Jaroslav Takáč (2.místopředseda MS Piráti Kroměříž)
Filip Matuška (3.místopředseda MS Piráti Kroměříž)
Martin Látal (4.místopředseda MS Piráti Kroměříž)
Po skončení oficiální schůzky zúčastněn host: Ondřej Němec

Rozdělení úkolů a priorit, mezi jednotlivé místopředsedy:

Jakub Zach (1.místopředseda MS Piráti Kroměříž) - bere si na starost kontrolu na Twiteru a Instagramu co se Pirátů i opozice týče. Případné podklady bude předávat MO (případně zastupitelům), tak abychom na ně mohli pružně a adekvátně reagovat. Dále bude sledovat další krajské kauzy s dopadem na KM a bude MO podávat podklady pro mediální výstup (hlavně z hlediska výstavby a územního plánování). Bude se spolupodílet na plánování a realizaci akcí, pořádaných MS Piráti KM.

Jaroslav Takáč (2.místopředseda MS Piráti Kroměříž) - bere si na starost vše spojené s volbami (volební komise, zmocněnec i volby v rámci MS na fóru), bude se aktivně zajímat o zapojení MS do vnitrostranických PaRo projektů. Dále bude sledovat další krajské kauzy s dopadem na KM a bude MO podávat podklady pro mediální výstup (hlavně z hlediska nemocnice KM, případně dalších kauz). Bude se spolupodílet na plánování a realizaci akcí, pořádaných MS Piráti KM.

Filip Matuška (3.místopředseda MS Piráti Kroměříž) – bere si na starost kontrolu na Facebooku a Webu co se Pirátů i opozice týče. (komentáře na příspěvky a různé heaty) Případné podklady bude předávat MO (případně zastupitelům), tak abychom na ně mohli pružně a adekvátně reagovat. Bude se spolupodílet na plánování a realizaci akcí, pořádaných MS Piráti KM.

Martin Látal (4.místopředseda MS Piráti Kroměříž) - bere si na starost kontrolu na Facebooku a Webu co se Pirátů i opozice týče. (komentáře na příspěvky a různé heaty) Případné podklady bude předávat MO (případně zastupitelům), tak abychom na ně mohli pružně a adekvátně reagovat. Bude se spolupodílet na plánování a realizaci akcí, pořádaných MS Piráti KM. Bude zajišťovat/rezervovat vhodné prostory s připojením na WI-FI pro konání schůzí MS KM.

Zápis:
Zúčastnění souhlasí s rozdělením pořadí místopředsedů, po uskutečněné volbě na fóru, a své funkce tímto přebírají, včetně jim přiděleným prioritám.

Dlouhodobý plán MS Piráti Kroměříž:
Podpořit celou členskou základnou, v maximální možné míře, práci zastupitelů a místostarosty, tak abychom mohli v dalších komunálních volbách z tohoto těžit. Dále pokračovat v akcích pro veřejnost, a šířit Pirátskou myšlenku. Nábor nových členů MS Piráti Kroměříž, a jejich zapojení do chodu MS.

Návrhy na nejbližší akce:

Zapojíme seniory z domovů důchodců v KM, do projektu ,,Ježíškova vnoučata´´ - Petr Stoklasa bude v následujícím týdnu kontaktovat ředitele jednotlivých domů pro seniory, s požadavkem k registraci. Následně 2 až 4 zástupci Pirátů (zastupitelů 1+1= jeden zastupitel + jeden člen), obejdou seniory a sepíší jejich vánoční přání, které následně zaregistrují na stránkách ježíškova vnoučata.

11.12. 2018 se koná na Sclubu – šipkový turnaj = MS Piráti KM postaví do turnaje 3až4 členné družstvo. Trička Piráti + Vlajka = Propagace Pirátů (pokud bude dostatečný zájem členů, postavíme družstva 2) Na startovné za tým, se budou skládat jednotlivý členové týmu.

S provozovatelem Sclubu dojednáme další termín Pirátského kvízu. Použijeme různé okruhy otázek, a využijeme i kvízové otázky jiných MS – SHARING IS CARING.

Do Kroměříže pozveme Pirátské divadlo, které je nám nabízeno v Pirátském Newsletteru 45/2018. Vraťa zjistí možnosti s pronájem v nově zrekonstruovaném divadle. Jarda začne jednat s členy souboru, o možném termínu.

Další návrhy: Vánoční nebo Novoroční Pirátský Punč – (kotlina, stánek, propagace – uvařit a zdarma rozdat Punč alko/nealko) Případně vybírat peníze za punč, kdy budeme garantovat (a vše zdokladujeme), že výtěžek předáme na nějakou určitou sbírku. (k tomu by se udělala fotodokumentace a promo na web,FB i do PL)

Další ujednané body:

Chceme v týdeníku (popř.v jiných novinách) vydat článek, s vysvětlením a upřesněním vize Pirátů, po ustavení zastupitelstva KM . – Vraťa zjistí možnosti poskytnutí rozhovoru. (pokud o toto noviny nebudou mít zájem, tak napíšeme nějaký status a zaplatíme si jeho zveřejnění, formou reklamy – zde i poukážeme na vydávání týdenních reportů z práce Pirátských zastupitelů na FB a Webu) Na tomto budeme spolupracovat s MO.

Necháme vytisknout 100ks vizitek pro všechny dnes zúčastněné členy Pirátů KM.

Navrhujeme Ondru Němce jako spolutvůrce Webu Piráti KM, tak aby byl web co nejvíce aktuální, a aby se posunul někam dál.

Ondrovi Němcovi bylo popsáno vše potřebné, co má splnit pro přijetí mezi Piráty.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jaroslav.Takac za příspěvky (celkem 7):
Jakub.Zach, Petr.Stoklasa, Vratislav.Krejcir, Filip.Matuska, Martin.Latal, Josef.Kvasnicka, Hana.Ancincova
Nic už nebude takové jako kdysi, ale všechno múže být takové, jako ještě nikdy. :)
Odpovědět

Zpět na „Místní fórum Kroměříž“