Vaclav Dubsky

Moderátoři: PKS Jihočeský kraj, KoKS Jihočeský kraj, Personální odbor - celý, PMS Písecko

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  • Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  • Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  • V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Místní předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
Návštěvník
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Vaclav Dubsky

Příspěvek od Návštěvník »

Dobry den jmenuji se Vaclav Dubsky a je me 47 let.Pochazim z Jizni Moravy a to z Hulina.Do Pisku jsem se pristehoval pred 5 lety za svoji pritelkyni.V tuto dobu uz mame rocni dceru a neni mne lhostejna dalsi zivotni budoucnost jak jeji tak i obyvatel Pisku a Ceska.Plne simpatizuji s volebnim programem.Do cinnosti strany bych se zapojil s veskerou pomoci pro prospech strany do budoucich let.Me zajmy je hlavne rodina,priroda,sport,muzika a historie.Jsem komunikativni
Michal.Horak
Republikový výbor
Profese: IT (database & system administrator)
Dal poděkování: 88 poděkování
Dostal poděkování: 252 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaclav Dubsky

Příspěvek od Michal.Horak »

Ahoj Václave,
určitě Tě rádi přivítáme mezi sebou, prosím sleduj pirátské události, ať už tady na fóru nebo eventy na FB a přijď se s námi seznámit.

Předseda Piráti Písecko
Předseda Jihočeského krajského sdružení

Návštěvník
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Re: Vaclav Dubsky

Příspěvek od Návštěvník »

Ahoj urcite rad prijdu mezi vas.Minule jsem zapomel napsat kontakt na me adresa je Budovatelska 2032 a Email:rebelvasek@seznam.cz.
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Písecko“