Senátní obvod č. 74

Fórum pro vážná jednání členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů krajského sdružení.

Moderátoři: KoKS Moravskoslezský kraj, PKS Moravskoslezský kraj

Pravidla fóra
  • Na tomto fóru se vyhlašují závazná hlasování krajského fóra. Hlasovat mohou pouze členové místního sdružení.
  • Do tohoto fóra vidí a přispívají členové místního sdružení a jeho registrovaní příznivci (Obrázek Nastavit zobrazovaná fóra).
  • Jednáním předsedá zpravidla krajské předsednictvo.
KarelS
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 90
Registrován: 30 srp 2013, 13:37
Profese: Havířov+Praha
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 77 poděkování

Re: Senátní obvod č. 74

Příspěvek od KarelS »

Drahé pirátstvo,

byl jsem vyzván Jakubem Dedkem, abych vyslal úvodní řeč ke své kandidatuře na senátora za Pirátskou stranu v obvodu 74.

Odepsal jsem mu, že ji dodám ihned, jak jen se přes jiné povinnosti dostanu k sepsání, ale hlavně jsem jej vyzval, aby doplnil neúplný zápis ze schůze, kde jsem údajně měl být v souvislosti s mojí kandidaturou "grilován". Namísto posečkání na moji řeč a hlavně doplnění zápisu, sám nejlépe ví, kdo jej donutil k tomu aby zápis ze schůze ani přes moji urgenci nedoplnil, a tento tak zůstal pro osoby nezúčastněné a nestranné na první pohled nevěrohodný, až skoro účelově zmanipulovaný. Jako by snad někdo měl obavy, že by i přes masivní manipulaci na sociáních sítích mohl někdo začít přemýšlet svou vlastní hlavou.
Tak bylo dokonce i se zmanipulovaným neúplným zápisem dokonce zahájeno hlasování, a to i za použití neúplné nahrávky schůze.
Protože došlo k porušení mnoha Pirátských předpisů, je zřejmě mnoho věcí i celý proces neplatný, ale to doufám budou řešit jiní.
Navíc už k věci mám nachystánu sérii článků a TV šotů, a to právě s odkazem na to, že základním pilířem Pirátské politiky má být transparentnost a otevřenost za všech okolností, tím spíše v procesu schvalování do funkcí a kandidatur. Zatímco v diskusích na Pirátském fóru si moje názory přečte jen hrstka lidí, kdežto články na různých webech si může přečíst až desetitisíce čtenářů - i voličů Pirátů.

Uznávám, že někteří jedinci mohou takto proti mě osobně útočit a pletichařit, protože se mohou stydět, že já, oproti jejich rodičům, jsem se nikdy nezaprodal ani zločinnému komunistickému režimu, ani režimu jinému, a vždy jsem ve svém životě soukromém i veřejném, pracovním i osobním uplatňoval právě ty zásady, ke kterým se později hlásila vzniklá Pirátská strana. Nechci zde vyzdvihovat skutečnost, že rodiče těchto jedinců, oproti mě, nemají nárok žádat o Ocenění III. odboje a nejsou členy Konfederace politických vězňů, ale to, že zásady liberální demokracie, svobody jedince, svobody informací, transparentnost a odvaha veřejně tyto pirátské zásady hájit a prosazovat, jim byly cizí kdykoliv, a jsou zřejmě cizí i jejich potomkům, i když se zrovna mohou nazývat Piráty.

K samotné řeči kandidáta na senátora za Piráty v obvodu č.74

Nežádám a neslibuji, ale nabízím. Nabízím, že budu nejen pro Piráty, ale také pro všechny své spoluobčany, rodáky a sousedy v mém volebním obvodu, nepochybě vesměs budoucí voliče Pirátské strany, přínosem, když budu do Senátu kandidovat. Pro to jsem ochoten věnovat veškerý svůj čas, kterého mám dostatek, veškeré mé odborné zkušenosti a veškerou svoji energii.

Slibovat nemíním nic. Inflaci planých předvolebních slibů ponechám jiným kandidátům za jiné politické subjekty. V uplynulých obdobích jsme si jich užili víc než dost. A jak se říká, slibem nezarmoutíš. Naopak - budu dělat nadále vše, co jsem dělal dosud,

Pirátsky jsem v regionu jednal ( https://www.pirati.cz/program/ ) už za totality, kdy jiní lezli kdoví komu kdoví kam. Nenabádám nikoho, aby se ptal svých rodičů, jaké byly mé aktivity v té době. Proč jsem nesměl tehdy studovat a vzdělaní jsem si mohl doplnit až po roce 1989. Snad jen příznivci folku, prostestních songů a experimentálního divadla mne dobře znají z mé účasti na legendárním setkání domácího a zahraničního undegroundu v polské Wroclavi, Ale to je již minulost. Po obnově demokracie v naší zemi jsem nechtěl jen nostalgicky vzpomínat, planě blábolit, případně nekonstruktivně kritizovat, ale zcela reálně novému vývoji naší společnosti na cestě k demokracii napomoci. Díky zájmu o společenské a ekonomické vědy jsem průběžně studoval na přibližně 7 vysokých školách, Počet a akademické tituly nejsou důležité, hlavní je, že i toto široce pojaté studium bylo a je pro mne školou života. Díky němu jsem pevně i nadále zakotven v akademickém prostředí, jsem obeznámen s radostmi i strastmi současných studentů i pedagogů. K tomu mám 15 let odborné praxe na vrcholovém státním orgánu kontroly - na Nejvyšším kontrolním úřadu. Tam jsem se zabýval právní kontrolou v mnoha oblastech a úsecích. Namátkově mohu uvést: kontrola zabaveného majetku KSČ a SSM (Socialistický svaz mládeže); kontrola transformace státního zařízení v Ostravě v účetní (tržní je mnohem vyšší) hodnotě 11,5 mld. Kč - majetek neexistoval; kontrola podvodů a tunelování státu při velké privatizaci, a tak by se dalo pokračovat.. V současnosti na NKÚ už pár let nejsem - lékaři mi 6 let léčili něco zcela jiného, než měli, což se podepsalo ve zhoršení mého pohybu, takže mi dali invalidní důchod. A opět škola života - problematika spoluobčanů, co potřebují pomoc společnosti nejvíce, invalidů, nemocných.. Namísto sedění doma se však i nadále vzdělávám - třeba někdo někdy moji šíři vzdělání využije - a rád bych, aby to byli spoluobčané i voliči v mém obvodu a Pirátská strana. Díky mé praxi v kontrole a šíři studia mi bylo umožněno veřejně různě odborně působit. Počínajíce odborným poradenstvím ve zpravodajství ČTV, pak to byla spolupráce s některými orgány Sněmovny a Senátu.
V případě odhalování závažné korupce a další trestné činnosti jsem oproti jiným jen planě neřečnil, ale jednal. Podal jsem několik úspěšných trestních oznámení. Například díky mě byl odejit generální ředitel hasičů generál Štěpán (krycí jméno ve svazcích StB "Opočno"), nebo byl odejit pro jednání se znaky korupce generální ředitel celníků generál Pavel Novotný. Prezidentu NKÚ byl také k mému podnětu "ukončen" (kde v tomto případě si bohužel nestihl závěrečný rozsudek vyslechnout - stanul před nejvyšším soudem). Zabýval jsem se také problematikou nefunkčnosti Generální inspekce bezpečnostních sborů, kdy skončili dva její generální ředitelé - Ivan Bílek a Michal Murín. Ač dobře znal mé zásadní výhrady k činnosti, přesto mi první z jmenovaných věnoval pamětní odznak GIBS. Dále se mi podařilo odhalit řízenou legalizaci korupce při zadávání veřejných zakázek na úpravy a opravy komunikací. Další kauzou, které se osobně věnuji, je odhalování mafiánských struktur bývalých StBáků kolem rektora UK Tomáše Zimy, díky kterému je Univerzta Karlova "pračkou" na peníze z našich daní ve prospěch těchto bývalých vrcholových důstojníků Státní bezpečnosti. Takových věci je spousty a spousty (třeba podvody kolem zákona o státní službě, podvody kolem personálních výběrových řízení, podvody kolem CTHH a podobně) Naposledy to je odhalení podvodů Taťány Malé nebo personálních podvodů při sestavování Babišovy vlády, kdy má ve vládě lidi, kteří přísahali věrnost Státní bezpečnosti a tato přísaha nikdy nebyla zrušena. Ale hlavní důraz i přes tyto celostátní kauzy věnuji na problematiku mého regionu - z mého potencionálního volebního obvodu jsou asi nezajímavější dva mediálně prezentované hlavní problémy: Neoprávněný prodej 44 tisíc bytů OKD Bakalovi. Prodal mu je bývalý premiér Sobotka, aniž by byly státu - stejně jako Harry Jelínek podvodem prodal Karlštejn. Druhým případem je neštěstí mých sousedů - tragické důsledky metanolové aféry, kdy jsem mediálně odhalil, že vinu na tom mají celníci.
A tak by se dalo pokračovat - o mnohém se lze dočíst na mém blogu na http://karelsvetnicka.blog.idnes.cz. Vždy jsem jednal a jednám transparentně a otevřeně podle pravidel Pirátů - vše jsem uveřejnil a snažil se medializovat. Tak, aby Česká republika nebyla Eldorádem východu, ale platným a spolehlivým členem euroatlantických struktur, zemí s vyvinutou demokrací, právním státem, ctícím zásady liberalismu, svobod jedince a státem přívětivým ke svým sousedům i lidem, hledajícím v něm nový domov.

Ozýval jsem se a ozývám vždy proti všem nepravostem, ať je dělá kdokoli, padni komu padni. "Neexistuje pravda, které bych se bál, nebo kterou bych si přál ukrýt před světem," říkám spolu s jedním z amerických otců zakladatelů Thomasem Jeffersonem. Pár jednotlivcům i z Pirátské strany (nejspíše placených) se nelíbí, že určitá trestní oznámení, kterými se některé excesy snažím řešit, by se mohla týkat také lidí od Pirátů. Znevažují mne, zesměšňují, ba nazývají v zápalu svého boje i "blbem". Nelíbí se jim to asi jen proto, že na základní škole v hodinách společenských věd spali. Tak přeslechli, že pachatelem nemů že být nikdo za členství v politické straně, ale pouze občan, který naplnil skutkovou podstatu trestného činu. Zřejmě se někteří zhlédli v příbězích z totality, kdy členové KSČ byli nedotknutelní, trestáni mírně nebo vůbec. Ačkoliv ctím za všech okolností loajalitu, s takovými názory odporujícími podstatě liberalismu a plurality nemohu souhlasit. Pirátská strana není a doufáme všichni, že ani nebude spolek mafiánů ani Bratrstvo Kočičí pracky. Jakoby podle těchto nedovzdělaných Pirátů - když Pirát znásilní a zavraždí dítě, měl mít beztrestnost, že je "Pirátem" nebo dokonce snad poslancem za Piráty. Naopak nejenže jim vůbec nevadí, že jeden poslanec písemně potvrdil, že politikou všech Pirátů je nenávist k Židům, ale oni jej dokonce brání, když se to medializovalo.

Takže drahé Pirátstvo, máte možnost mě nyní podpořit a pustit v zájmu naší strany a v zájmu spoluobčanů na ně - na všechny ty korupčníky, slibotechny, lháře, zloděje, na různé -isty. Nebudu dělat nic jiného, než jsem doposud už skoro 40 let dělal - byl jsem vždy "Pirátem" a jednal přesně tak, jak máme stanoveno v Pirátském programu - vše pro dobro a prospěch naší společnosti, tedy nás všech. Jestli tehdy vládli komunisté, nebo nyní mnohdy jejich děti, je to naprosto jedno. Vždy budu poukazovat na korupci, nepotismus a všechny další lumpárny, které škodí nám všem, a navíc je všichni našimi daněmi platíme a živíme.

Takže teď po dodání mé řeči by mělo proběhnout hlasování. Prosím, aby mi dávali hlas jen ti z vás, kteří jsou ještě neprodejní a nezmanipulovaní, kteří nekryjí antisemity. Pochopitelně taktéž komu vadí, mé oprávnění na Ocenění III. odboje nebo mé členství v Konfederaci politických vězňů, či dokonce komu vadí mé dodržování programu Pirátů https://www.pirati.cz/program/ ) - všechny takové prosím, ať pro mne nehlasují - byla by to pro mne ostuda. Takoví ať mne raději pověsí na ráhno nebo předhodí žralokům. I to je svoboda jejich volby. A jak řekl George Orwell -"Existují okamžiky, kdy se vyplatí bojovat a být poražený, než nebojovat vůbec".

Pochopitelně těm neprodaným a slušným předem děkuji za hlasy, a hlavně za jejich neprodejnost a svobodu. taky se s těmi poctivými a slušnými těším na širokou spolupráci ve prospěch všech sousedů v mém volebním obvodu a všech slušných Pirátů. A také přeji všem svým poctivých a zásadovým pirátským kolegům, aby šťastně dopluli do volebního přístavu a kromě velkých galér s nákladem zlata nezapomínaly ani na ty malé bárky. I ty totiž mohou být napěchované poklady srdci nejcennějšími.
Uživatelský avatar
Martin.Kucera
Kontrolní komise
Příspěvky: 18635
Registrován: 23 dub 2009, 16:41
Profese: nakladatel
Dal poděkování: 2165 poděkování
Dostal poděkování: 33830 poděkování

Re: Senátní obvod č. 74

Příspěvek od Martin.Kucera »

Karle, ty si fakt představuješ, že jsme měli na tvou řeč čekat skoro čtyři týdny?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvky (celkem 7):
Michal.Gill, Radek.Simkanic, Jan.Nezhyba, Michal.Breskovec, Petr.Kopecny, Jakub.Dedek, Rostislav.Reha

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

Uživatelský avatar
Michal.Gill
Zahraniční odbor
Příspěvky: 1909
Registrován: 06 kvě 2012, 07:20
Profese: Copywriter, volejbalový rozhodčí
Bydliště: Praha 3 - Žižkov
Dal poděkování: 3871 poděkování
Dostal poděkování: 3266 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Senátní obvod č. 74

Příspěvek od Michal.Gill »

Někdo, kdo opovrhuje pirátskými předpisy tak, jako ty (nedodání řeči a ignorování otázek na kandidáta jak na fyzické schůzi, tak na fóru) si můj soucit fakticky nezaslouží. Pokus o vydírání, kdy nám tu vyhrožuješ vláčením bahnem třetiřadých médií, pokud ti nevyhovíme, je jen dalším dokladem toho, jak je tvá interpretace pirátské myšlenky vzdálena realitě.

Do volby jsi se snad mohl ohánět tím, že je tvé pirátství to jediné pravé, a spousta z nás je vedle jak ta příslovečná jedle, ale ve volbě, které se zúčastnila víc jak polovina členů v MSK, jsi dostal výprask 23:0. Máš pocit, že vyhrožováním si tyto lidi nakloníš? Mě tedy rozhodně ne.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal.Gill za příspěvky (celkem 3):
Radek.Simkanic, Jan.Nezhyba, Michal.Breskovec

Bc. Michal Gill • vedoucí ZO • asistent radních Prahy 3 • mobil: +420 603 590 571 • pevná linka: +420 222 116 782 • michal.gill@pirati.czgill.michal@praha3.cz

Uživatelský avatar
Radek.Simkanic
Člen KS Moravskoslezský kraj
Příspěvky: 759
Registrován: 25 dub 2012, 22:21
Profese: Computer vision programátor
Bydliště: Pustějov
Dal poděkování: 1474 poděkování
Dostal poděkování: 544 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Senátní obvod č. 74

Příspěvek od Radek.Simkanic »

Karle, to jako vážně? Proč kolem sebe osočuješ lidi, že jsou prodejní a zmanipulování a přitom sám manipuluješ a vyhrožuješ? Jestli budeš bojovat proti korupci, nepotismu a dalším lumpárnám, tak to bude fajn, ale upřímně ti nevěřím a to na základě tvých aktivit kdy se s druhými soudíš o něčem co sám děláš (například urážky), nebo když informace propojuješ do nelogických celků a já nevím co vše. Za mne podporu určitě nebudeš mít, upřímně jsem zvědav od koho podporu budeš mít. No a dále ještě mě udivuje, že když máš takový zájem kandidovat do senátu za Piráty, tak že si dáváš pěkně na čas, když bys tomu věnoval o špetku více času a zodpověděl dříve položené otázky a hodil sem právě kandidátskou řeč včas tak by to házelo o něco lepší světlo než když už proběhlo hlasování, kde ti nedal hlas ani jediný člen KS MSK, tím pro mě přijde velice nevěrohodné tvrzení, že tomu budeš věnovat tolik času co píšeš. Působí to na mě spíš tak že jsi to takto nějak možná i plánoval, aby jsi dělal jen potíže.

Radek
Tito uživatelé poděkovali autorovi Radek.Simkanic za příspěvky (celkem 3):
Jan.Nezhyba, Rostislav.Reha, Michal.Gill
„Kráčíme v minulostí, naší budoucností je tvořit přítomnost.“
Uživatelský avatar
Jan.Nezhyba
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 925
Registrován: 14 bře 2012, 10:43
Profese: Výškové práce a n.n.o. Ekologie
Bydliště: Havíř-OFF
Dal poděkování: 918 poděkování
Dostal poděkování: 799 poděkování

Re: Senátní obvod č. 74

Příspěvek od Jan.Nezhyba »

Skusím to krátce -
1) Ještě před pár lety jsem K.S ještě snad dokonce lehce obdivoval jeho zápal neutuchající touhu studovat - množství vychrlených poznámek a reakcí na aktuální dění.
Bohužel co je z toho dnes - evidentní až obsese z nutnosti vést boj, z trestních oznámení mnohdy až bludných projekcí vnitřního světa se stává vlastní realita posilována namísto reflexe dalším syndromem já proti zbytku světa. Mrzí mě to .....
2) Vrcholem hnoje! Ano Karle Světničko vrcholem hnoje, ale je opírání se do rodičů rsp potomků rodičů. :o) Tady se jasně ukazuje že jsi schopen tam kde není co hledat kulantně si problém vyrobit - jinak tento odstavec který popisuji je manipulací hoden komunistického politdruka, neváháš pomocí vlastní úvahy a konstrukcí manipulovat míněním ostatních lidí - dokonce vlastně jim tedy i docela okatě vyhrožovat. A ted směle domně jenže Karlíku ja se za svého otece nemám proč stydět :) za to že byl příslušníkem police tedy vlastně už příslušníkem Sborů Národní bezpečnosti. To má být jako můj faoul out? Porč se má někdo stydět za něco co není schopen ovlivnit ani nebyl schopen ovlivnovat. Sprosté, manipulativní, útočné a hloupé to je. Nic méně se to hodí do tvého Pranoidního konceptu "Já sám, správný proti všem špatným".
3)--cituji K.S:
"Prosím, aby mi dávali hlas jen ti z vás, kteří jsou ještě neprodejní a nezmanipulovaní, kteří nekryjí antisemity. Pochopitelně taktéž komu vadí, mé oprávnění na Ocenění III. odboje nebo mé členství v Konfederaci politických vězňů, či dokonce komu vadí mé dodržování programu Pirátů"
"Pochopitelně těm neprodaným a slušným předem děkuji za hlasy, a hlavně za jejich neprodejnost a svobodu. "

Tento vyrchol vydírání a manipulace jen jasně dosvědčují to, že K.S je přes svůj věk nedostatečně vyzrálým pro to zastávat takovou funkci, v opačném případě pokud takto činí s rozmyslem přes vešerý prokazovaný morál se neštítí snížit k takovýmto zavádějícím tvrzením a osočováním. Kdyby tady stal naproti K.S druhej K.S (II) vidímtady tak prosotr pro minimálně dvě trestní oznámení :) tři podání na Kontrloní komisi.

4) a poslední bod je tento - mnoha větami i prohlášními mimo toto forum děláš Karle ze sebe něco echt speciálního a abychom tu tvojí speciálnost dotáhli na super sto procent bude s tebou i nepirátsky speciálně zacházeno.!.
Jsem proto Karlíkovi tedy dát ještě jednu šanci k tomu projít (ne)řádným hlasováním a skusit se ucházet o podporu ještě jednou. Aby vše bylo křištálově čisté jak mysl překládajícího kandidátskou řeč.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Nezhyba za příspěvky (celkem 6):
Gabriela.Maceckova, Jakub.Dedek, Petr.Kopecny, Radek.Simkanic, Rostislav.Reha, Michal.Gill
„Kdo nezná přístav, do kterého se chce plavit, tomu není žádný vítr příznivý.“
Seneca
Uživatelský avatar
Jakub.Dedek
Koordinátor/ka krajského sdružení
Příspěvky: 1647
Registrován: 05 led 2017, 10:46
Profese: Student matematiky
Dal poděkování: 2662 poděkování
Dostal poděkování: 2314 poděkování

Re: Senátní obvod č. 74

Příspěvek od Jakub.Dedek »

- Hlasování proběhlo dle regulí a bylo v pořádku
- Zápis z představení byl dodán prostřednictvím audio záznamu, viz. odkaz zde
- Výsledek hlasování byl absolutně jednoznačný a shoda byla 100%
- Zbytek komentovat nebudu, nechci ztrácet čas nesmyslnýma válkama

Pokud má nějaký člen pochybnosti o tomto hlasování nebo by změnil názor na základě kandidátské řeči, může se toho chopit sám a založit krajský členský podnět na přezkum.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Dedek za příspěvky (celkem 4):
Leonard.Varga, Rostislav.Reha, Jan.Nezhyba, Michal.Gill

První zásadou je, že nesmíte klamat sami sebe, a že vy jste ten nejsnazší člověk, kterého lze oklamat.

Richard P. Feynman

Uživatelský avatar
Petr.Kopecny
Člen KS Moravskoslezský kraj
Příspěvky: 1933
Registrován: 23 dub 2009, 11:19
Profese: Automatizační Inženýr a Astronom
Bydliště: Ostrava-Dubina
Dal poděkování: 778 poděkování
Dostal poděkování: 1291 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Senátní obvod č. 74

Příspěvek od Petr.Kopecny »

Normálně jsem uvažoval, že bych podal podnět. Ale po tom textu v kandidátské řeči, který útočí na členy strany včetně mě (já se za své rodiče opravdu nestydím) a který ihned pomlouvá všechny, kteří ho volit nebudou jsem si řekl ne. Takto opravdu ne.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Kopecny za příspěvky (celkem 3):
Michal.Breskovec, Jan.Nezhyba, Michal.Gill
Petr Kopečný
Člen KS Moravskoslezský, správce Pirátského kalendáře
GSM: +420 731 552 845
Uživatelský avatar
Pavel.Korizek
Předseda/předsedkyně místního sdružení
Příspěvky: 722
Registrován: 26 dub 2009, 14:08
Profese: programátor
Bydliště: Opava
Dal poděkování: 545 poděkování
Dostal poděkování: 423 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Senátní obvod č. 74

Příspěvek od Pavel.Korizek »

Já jen připomenu výsledek toho kritizovaného hlasování:
Schvaluji Karla Světničku jako nezávislého kandidáta za Piráty pro senátní obvod číslo 74?
Pro přijetí usnesení 0
Zdržuji se/Proti přijetí usnesení 23
Výsledek hlasování byl jednoznačný! A zřejmě je irelevantní, jestli se dotyčný hlasující rozhodoval z osobní zkušenosti z grilování kandidáta nebo zprostředkovaně díky záznamu či zápisu. Pochybnosti by vznikly, kdyby rozhodovalo pár hlasů...

Vše proběhlo dle regulí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Pavel.Korizek za příspěvky (celkem 2):
Jan.Nezhyba, Michal.Gill

777 237 635 • pavel.korizek@pirati.cz

Uživatelský avatar
Veronika.Murzynova
Zahraniční odbor
Příspěvky: 689
Registrován: 02 lis 2017, 14:59
Profese: Expertka na energetickou transformaci
Bydliště: Lesní 800, 73514 Orlová - Lutyně
Dal poděkování: 1325 poděkování
Dostal poděkování: 1335 poděkování

Re: Senátní obvod č. 74

Příspěvek od Veronika.Murzynova »

Od představení K.S. na krajské schůzi do vyhlášení hlasování bylo myslím dost času. Hlasování proběhlo dle předpisů.
Čistě technicky, dle celostátního harmonogramu, byl nejzazší termín pro vyhlášení primárek 1.7. 2018 (odkaz zde: https://wiki.pirati.cz/ao/volby/2018/ko ... armonogram).
Nevidím důvod, proč bychom hlasování měli opakovat. Ač pana K.S. z dřívějška neznám, jeho vystoupení na krajské schůzi ani jeho včerejší příspěvek mne nepřesědčily, že by byl vhodným kandidátem do Senátu (a s podporou Pirátů už vůbe ne).
Tito uživatelé poděkovali autorovi Veronika.Murzynova za příspěvek:
Jan.Nezhyba

Místopředsedkyně evropského Pirátstva.
Eurofederalistka. Podporuji myšlenky.
"What doesn't kill you, only makes you.... stranger."

Uživatelský avatar
Rostislav.Reha
Republikový výbor
Příspěvky: 5254
Registrován: 15 říj 2013, 12:16
Profese: informatik
Bydliště: Ostrava
Dal poděkování: 7637 poděkování
Dostal poděkování: 8838 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Senátní obvod č. 74

Příspěvek od Rostislav.Reha »

Karle, nemam potrebu poustet psychicky nemocne lidi (nebo lidi na to si hrajici v nejakych pochybnych hrach ci co) vubec nikam, ani na "korupčníky, slibotechny, lháře, zloděje, na různé -isty". Vubec netusim, co bys tam provedl, jsi nerizena strela, staci to co provadis ted. Vsichni jsou tu blazni, jen ty jsi letadlo.
A s totalni ignoraci clenske zakladny (4 tydny nenpsat ani carku a pak jen vsechny obinovat kolem sebe ze spiknuti) by neuspel zadny kandidat. Zadny.

Nevidim jediny duvod s tim ztracet jakkoliv dal cas, sorryjako. Mame prace sami az nad hlavu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Rostislav.Reha za příspěvky (celkem 2):
Jan.Nezhyba, Michal.Gill

Neverim na mensi zlo. Je jen velke zlo a zlo, co zatim nemelo sanci vyrust.
exJunior clen KK.
Podporuji myšlenky Renesance Pirátů. web | forum | zulip

Odpovědět

Zpět na „Krajské fórum Moravskoslezský kraj“