Jan Lukavský

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: PKS Jihočeský kraj, Personální odbor - celý, KoKS Jihočeský kraj

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Krajské předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
Jan.Lukavsky
Místní předsednictvo
Příspěvky: 9
Registrován: 21 led 2017, 21:18
Profese: živnostník
Bydliště: Třeboň
Dostal poděkování: 12 poděkování

Jan Lukavský

Příspěvek od Jan.Lukavsky »

Narodil jsem se v Třeboni v roce 86. Vystudoval jsem elektro v Hluboké n. Vltavou. Celý život pracuji v gastru - Hotely, restaurace, bary. Ve 23. letech jsem začal podnikat a podnikám dodnes. Café hostel Panská 13 ČB - ubytovací služby, Kavárna U beránka Krajinská, Bar u Čerta v Třeboni. Můj poslední projekt - Spolek Žít Třeboní pořádá kulturní a společenské akce a od května nasbíral na 200 členů. Tři roky pořádám festival Malý Mordechaj v Třeboni. Mezi mé koníčky patří hlavně cestování, lezení po horách nebo jízda na koni. Dále hudba, divadlo... Můj zájem o Pirátskou stranu trvá již léta. Před volbami jsem do Třeboně pozval pirátský autobus a šířil pirátské listy. Nyní sestavujeme společnou kandidátku se stranou Zelených, která má v Třeboni tradici a dobré kandidáty a věřím, že její práce je pro město velkým přínosem. Já mohu být pro Piráty přínosem v těchto věcech: Mám organizační schopnosti, zkušenosti v pořádání společenských akcí. Umím máknout a když je to nutné, umím u toho i dobře vypadat:)
díky. Čert
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Lukavsky za příspěvky (celkem 6):
Michal.Horak, Ivo.Vlasaty, Zbynek.Konvicka, Andrea.Protivinska, Dan.Lestina, Petr.Sousek
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Jihočeský kraj“