Ad pripadne podpora vlady, tady by to melo byt predevsim o tom, co bude vlada ochotna prispet k cilum strany. Vubec bych neresil jeji slozeni.Jiri Kaderavek píše:Já myslím, že minimálně ze začátku prostě v opozici zůstat nová strana musí. Protože vládní odpovědnost unese jen dostatečně etablovaná strana, a ta si z nové nestabilizované strany udělá přívěšek. Víceméně tedy souhlasím s tím co píšeš, i když do parlamentu cesta předlouhá. Máme svou jasnou prioritu a pokud někdo bude chtít naši podporu, měl by k ní přihlížet. Pokud by se tedy stalo, že se do PS dostaneme (neberte mne za slovo), tak prvním a zásadním výsledkem bude, že u nás skončí útoky na svobodu Internetu, a že OSA a BSA budou mít co vysvětlovat. Být v opozici ovšem nutně neznamená nepodpořit menšinovou vládu, to bych rád zdůraznil.
Ad aktualni volby, trochu jsem prosel co kde kdo prohlasoval a zjistil jsem ze nejvetsi shodu mam s KSC. A to jsem primarne resil prave obcanska prava, a vsemozne smirovaci nemysle. Zda a koho budu volit jeste nevim, ale ciste na zaklade toho jak kdo v EU hlasuje je to jasne. Me je totiz vcelku jedno zastupce ktere strany (napr) zamitl "odpojovani bez soudu", dulezite pro me je, ze to udelal.