Josef Knap

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: PKS Středočeský kraj, Personální odbor - celý

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Krajské předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
JosefKnap
Uživatel fóra – není člen Pirátů
Příspěvky: 6
Registrován: 09 úno 2018, 10:40
Profese: OSVČ - zahraniční investice + resilience
Dostal poděkování: 5 poděkování

Josef Knap

Příspěvek od JosefKnap »

Ahoj! Tak asi nejlepší bude začít životopisem, ale nejprve ještě vyzdvihnu to v čem mohu být Pirátské Straně užitečný jako odborník: Věda Resilience, životní prostředí, dendrologie-klimatická, lesnictví, VaK =vodovody a kanalizace, inženýrská činnost v investiční výstavbě = územní a stavební řízení, poradce pro zahraniční výrobní investice, zahraniční obchod, podpora exportu, pojištění exportních a úvěrových rizik. A co mne vede k zájmu o členství? No mám určitý svůj politický program a jak jsem byl zjistil např. u Dany Balcarové a Honzy Nezhyby, tak je o moje programové "vybavení" v Pirátské straně zájem. Zde v tomto článku v otevřeném dopisu presidentským kandidátům je to mé programové vybavení obsaženo - tedy čemu rozumím, co mne baví co prosazuji - je to zde: http://ceske-zajmy.cz/prosim-zacnete-uz ... tit-necem/ ,,, Tak a zde dále a níže je mé CV:

Osobní a profesní životopis – Ing. Josef K n a p
Narozen: 26. 10. 1956 v Praze
Dosažené vzdělání: VŠE, Praha, obor zahraniční obchod, absolvoval v roce 1980.
Zaměstnavatelé, funkční zařazení:

1) INTERSIGMA, k. p. pro vývoz a dovoz SIGMA Koncern
1980 - 1988: Zástupce vedoucího referátu vývozu vodohospodářských investičních celků včetně vývozu formou na ‘na klíč‘. Získání pracovních zkušeností v teritoriích Irák, Sýrie, Libanon, Írán, Afghanistán, Pákistán, Alžírsko, Argentina, Brazílie. Celkem na služebních pobytech v zahraničí stráveny 4roky
1988 - 1989: Zástupce vedoucího referátu dovozu průmyslových armatur

2) COMPSAT, s. r. o.
1990 - 1993: Obchodní ředitel a společník obchodní firmy zabývající se dovozem výpočetní techniky a instalací počítačových sítí LAN

3) INPRO, a. s.
Leden 1994 až červenec 1994: Poradce generálního ředitele pro obchod a privatizaci ČKD Praha Holding, a.s.

4) ČKD PRAHA HOLDING, a. s.
Srpen až říjen 1994: Poradce generálního ředitele pro zahraniční obchod

5) ČKD LOKOMOTIVKA, a. s. Praha
Od listopadu 1994 do prosince 1996: Vedoucí odboru zahraničního obchodu.
V této funkci jsem firmě získal kontrakt na dodávku 10 dieselelektrických lokomotiv pro Vietnamské státní železnice DSVN v hodnotě cca. 9 miliónů USD

6) ČKD DOPRAVNÍ SYSTÉMY, a. s.
1997 - 1999: Vedoucí finančně-obchodní skupiny odboru nabídkové projekce.
a současně
1999 – 2000: Vedoucí obchodního případu ‘Lokomotivy pro Vietnam‘ a ‘opravy tramvají RF‘
V této funkci jsem získal pro podnik kontrakt na generální opravy a modernizace 600
souprav českých tramvají v hlavním městě Ruské Federace Moskvě.

Poslední zaměstnání:
Březen - prosinec 2001
Ředitel odboru podpory podnikání Ministerstva Financí ČR
Řízení oddělení/agend restrukturalizace velkých podniků, podpory malého a středního podnikání a investičních pobídek a s tím spjaté členství v mezirezortních komisích MF-MPO-MPSV, v představenstvu TRANSGAS, a.s. a dozorčí radě VÍTKOVICE, a.s.

Jazykové znalosti a pracovní dovednosti: Aktivně slovem i písmem jazyky anglický, španělský, německý, ruský, italský, PC a ŘP skupiny B
Pracovní vlastnosti: Kreativita, novátorství, tah na branku za účelem získání efektivních výsledků, vysoké pracovní nasazení, manažerské schopnosti včetně řízení větších pracovních kolektivů, kontakty ve státní správě, bankovnictví, významných českých firmách a zahraničních teritoriích zajímavých z hlediska exportu strojírenských výrobků, investičních celků, procesních linek.

V letech 2002-2006 jsem pečoval jako osoba blízká o svou nemohoucí matku až do její smrti v r. 2006 a v r. 2006 stejně tak i o svého otce doživšího se skoro 91let.
Od roku 2007 jsem OSVČ - Živnostenský List zní : Inženýrská činnost v investiční výstavbě

V letech 1986-1989 člen KSČ od prosince 1989 až do svého vyloučení z ČSSD v lednu 2009 člen ČSSD, v letech 2013-2014 člen Strany soukromníků ČR, z které jsem tzv. tiše odešel nezaplacením členského příspěvku na rok 2015 a to z důvodu ruso a putinofóbie SsČR, která se stala součástí její oficiální politiky hned po osvobození Krymu v r. 2014.
Jsem podruhé ženatý a mám 4 děti. Nejstarší nemanželskou dceru Yusufu (31) mám s etnickou Íránkou pocházející z kaspického města Tonekabon s paní Esmat o 14let starší mne, neperšankou typickou „melted“ kaspičankou tedy krve národů Mazandarání, Gilakí, arménské a ruské (Stěnka Razin). Esmat je křesťanka pravoslavného vyznání dcera Yusufa je vyznáním zoroastrianka. Esmat je od r. 1986 kanadskou státní občankou, Yusufa se narodila ve městě Vancouver. Esmat přednáší na technických universitách Britské Kolumbie a států Washington a Oregon úpravárenství pitných vod a čištění komunálních odpadních vod. Yusufa má doktoráty z GMO a BioNano technologií na Rutgers a NCSU a k tomu postgraduál na kanadské vojenské akademii. Svému oboru se věnuje jako vědkyně a pracuje v ROYAN Institute, Isfahan v jeho military sekci ve městě Fordou. Od r. 2016 po absolvování povinné vojenské služby je Yusufa státní občankou Íránské islámské republiky. S dcerou Yusufou i její matkou Esmat jsem v živém kontaktu a v podstatě Yusufa pro mne představuje i svým bydlištěm města Tonekabon jistotu, kdyby se Evropa stala neobyvatelnou pro naši árijskou civilizaci. Měl bych kam a mezi své odejít!

Z prvního manželství s paní Romanou rozvedeného nikoliv z mé viny mám syna Jiřího (28), absolventa ČVUT fakulta dopravní – letecká doprava a Jiří pracuje jako komerční pilot v sektoru civilního letectví.
Z druhého manželství a velmi šťastného, spokojeného a dělného manželství trvajícího v tomto roce již 25let s paní Ing. Liběnou Knapovou mám dvě zatím studující děti: Dcera Helena je čerstvě pár dní Ing. ze stavební fakulty ČVUT. Syn Vilém studuje třetí ročník ČVUT – fakulta dopravní obor bezpečnostní technologie dopravy, což je obor o autopilotech=autořidičích, elektroautech vč. příslušné infrastruktury a jejich plné automatizaci a nezávislosti na lidském faktoru. Synův obor s ním odborně sleduji... S manželkou dohromady provozujeme rodinnou projekční a inženýrskou kancelář – firmu LK Projekt s.r.o.

Nesnáším ruso-putino a zejména ÍRÁNOfóbství... a poklonkování ZIONstátu... Své děti považuji za svůj největší životní úspěch neb jejich výsledky v životě, práci studiu dokazují mou správnou výchovu a vedení. Za svůj druhý největší životní úspěch považuji ten výše zmíněný kontrakt na dodávku lokomotiv ČKD pro Vietnamské státní dráhy, který si vyžádal ode mne velkou dávku a umění anti-mainstreamu.
Za svou největší životní prohru považuji to, že jsem v r. 2009 brzy na jaře, když mi praskl vřed duodena a po velkém vykrvácení jsem skoro měsíc většinu času prospal, dopustil, aby mi stát rukama mého souseda poničil 1/3 mého arboreta/bambusária takto: http://ingjosefknap.rajce.idnes.cz/BAMB ... OVE_NUZKY/
Jsem i silně kulturně a muzikálně založen. Hudebním sklonem jsem purplovský, zeppelinovský a santanovský ROCKER!

v Čelákovicích dne 9. 2. 2018 Ing. Josef K n a p
Uživatelský avatar
Petr.Prochazka
Předseda/předsedkyně místního sdružení
Příspěvky: 502
Registrován: 31 bře 2013, 22:04
Profese: Dispečer mezinárodních vlaků
Bydliště: Nymburk, Hrnčířova 1927
Dal poděkování: 663 poděkování
Dostal poděkování: 772 poděkování

Re: JosefKnap - zájemce o členství: představení

Příspěvek od Petr.Prochazka »

Dobrý den a ahoj Josefe vítej na Palubě, rád bych ti položil obvyklé otázky, které pokládáme všem zájemcům o členství, abychom si utvořili určitou představu:

1. Proč my a ne někdo jiný? Popiš strany, na kterými (bys) uvažoval/a, a proč jsi je zavrhl/a.
2. Jaký máš názor na legalizaci drog? Legalizoval/a bys konopí? LSD? Heroin?
3. Co si myslíš o státních dotacích? V zemědělství? V průmyslu? V ohledu na rozvoj podnikání?
4. Co si myslíš o OSA, Instagramu a autorském zákonu?
5. Kde vidíš největší díru/nebezpečí v ochraně soukromí a svých osobních údajů?
6. Kde si myslíš, že je hranice mezi svobodou projevu a rozumným omezením kvůli hanobení rasy a vyzývání k násilí?
7. Co si myslíš o imigraci do ČR?
8. Co nejvíc pálí Českou republiku?

Předem díky za jejich zodpovězení.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Prochazka za příspěvek:
Filip.Dite
Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod. Jan Werich
JosefKnap
Uživatel fóra – není člen Pirátů
Příspěvky: 6
Registrován: 09 úno 2018, 10:40
Profese: OSVČ - zahraniční investice + resilience
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: JosefKnap - zájemce o členství: představení

Příspěvek od JosefKnap »

1. Proč my a ne někdo jiný? Popiš strany, na kterými (bys) uvažoval/a, a proč jsi je zavrhl/a.
Beru to směrem poněkud opačným. Mám svůj určitý politický de facto životní program, který jsem vyjádřil zde viz odkaz: http://ceske-zajmy.cz/prosim-zacnete-uz ... tit-necem/. Z toho článku vyplývá, že mám rozsáhlé bohaté oborově životní PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI. A ty jsem Straně Pirátů nabídl a získal na ně pozitivní odezvu např. od Dany Balcarové – poslankyně PS PČR, předsedkyně výboru PS pro životní prostředí, která má stejný názor na to jako já, že nám Bureš nesmí zpoplatnit odběr vody z našich soukromých studní a opičit se tak takovýmto zpoplatněním po našem „VZORU“ Zionstátu Izrael. Dále jsem našel velmi pozitivní odezvu u garanta programu životní prostředí Pirátské Strany Jana Nezhyby v tom, že mé arboretum viz zde: http://ingjosefknap.rajce.idnes.cz/CEDRY_2/ je inspirativním dlouholetým dlouhodobým PRAKTICKÝM vzorem pro realizaci toho, abychom v éře globálního oteplování planety resilientně dosáhli cílů, které uvádí tyto odkazy: https://kravcik.blog.sme.sk/c/332674/Ch ... denie.html http://arnika.org/soubory/dokumenty/str ... zdravi.pdf a http://arnika.org/stromy-a-zdravi Žádná jiná strana, hnutí, politický subjekt se o můj program nezajímal a Hnutí Řád Národa mne dokonce stáhlo za mé názory (arboreta – klimazměna - Resilience) ze své volební kandidátky do voleb do PS PČR v říjnu 2017! V osobě Dany Balcarové máme skvělou odbornici i politika zároveň, která by mohla svým působením významně napomoci dalšímu růstu volebních preferencí Pirátské Strany. A takové jako je Dana Balcarová budeme potřebovat zejména po dnešku, kdy si nás Piráty pan president ČR při projevu na sjezdu ČSSD vzal tak negativně do úst. Pamatujme si jeho slova na naši adresu a pamatujme si i to na fóru které politické strany ta jedovatá slova pan president vypustil!


2. Jaký máš názor na legalizaci drog? Legalizoval/a bys konopí? LSD? Heroin?
Jsem pro legalizaci konopí, proti legalizaci halucinogenních drog typu LSD, legalizoval bych dále efedrin – tedy čaj Ma Huang a Mormonský čaj, samozřejmě kokain – tedy čaj Trimate – viz zde: http://www.windsortea.com/trimate.html/ a látky vyrobené jakožto deriváty lidských hormonů – třeba methyltestosteron, který byl za bolševika jako lék pod jménem Agovirin legální. Samozřejmě i VAAM – viz zde: http://www.vaam-energy.com Jsem pro legalizaci takových drog, které v metabolismu štěpí tuky a přihrávají z nich energii mozečné a nervové činnosti! Čistý efedrin bych vyňal z látek, které řidič zatím nesmí mít v krvi při řízení auta. S marihuanou řídit nikdo nikdy nesmí!


3. Co si myslíš o státních dotacích? V zemědělství? V průmyslu? V ohledu na rozvoj podnikání?
Dotace mají smysl, ale pouze tak, aby se nerozmělnily na stovky titulů neb pak se vyhazují ve většině za zbytečnosti. Ptám, proč se na takové zbytečnosti vyhazovaly z kapes nás daňových poplatníků horentní sumy a EU dosud nemá vzájemně hlavní města jednotlivých států propojeny dálniční sítí natož sítí VVRŽ – tedy takových železnic na kterých rychlovlaky jezdí průměrnou rychlostí kolem 300km/hod. Dotace do zemědělství zemědělskou výrobu více-méně zdražují a proto k nim mám negativní vztah. Dotace do průmyslu – ano, ale pouze když jde o zavedení nějaké nové výroby něčeho opravdu užitečného, co nám třeba založí celé nové odvětví, které je ale celosvětově a to zejména vůči USA konkurenceschopné. Ale nechci mluvit akademicky. Mám tím na mysli konkrétní projekt AIRBUS, kterým si Evropa ukázala, že je schopna konkurovat i firmě BOEING, USA. To byla tedy rozhodně správná dotace a to dokonce do průmyslové výroby – nejen tedy do infrastruktury.


4. Co si myslíš o OSA, Instagramu a autorském zákonu?
Nejsu brouk Pytlík, tomu nerozumím tomu neumím to a tak toto téma plně nechávám na odborné složce Pirátské Strany: Za sebe jen jednu malou poznámku: S tímto tématem souvisí i to, že poprvé v historii ČR nebyla naše veřejnoprávní ČT schopna přinést pro celou populaci ČR a tedy bezplatně v normálním rozsahu tedy na sportovním kanálu ČT Sport i na ČT2 paralelně přinést v dříve běžném rozsahu z olympiády hokejový turnaj a ostatní sporty. V podstatě tím ČT spolu s mezinárodními asociacemi sportů i televizí jen rozevřela dále sociální nůžky. Stejně platí již druhou sezónu o fotbalové Lize Mistrů. Proti takovéto komercializaci všeho musíme bojovat - a to zejména proti další komercializaci olympijské myšlenky neb tato olympiáda a její přenosové zajištění na veřejnoprávní televizi ukázala, že nám ten kapitalismus už přerůstá přes hlavu


5. Kde vidíš největší díru/nebezpečí v ochraně soukromí a svých osobních údajů?
V tom, že třeba vyhacknutím se na mne někdo něco dozví z mého soukromí a pak s tím operuje, jako s tím např. vůči mé osobě operovala v minulosti ČSSD. A nejen ČSSD – neb jedna HR agentura mne nedoporučila jednou jednomu zaměstnavateli jen z toho důvodu, že z mých psychotestů vyplývá, že se mi pořádně nad společenský normál líbí holky. No prostě su bonvián frivolní volnomyšlenkář (v erotice zejména) a nemám rád vdolky ale i po 60 stále ještě HOLKY (do 70let)! Doufejme, že u nás v ČR nikdy nedospějeme do stadia, že v politice či v procesu ucházení se o zaměstnání bude proti nám někdo operovat např. tím, že máme milence, milenky, či tím, jako erotické praktiky třeba já NNS a NSS provozujeme, nebo že si v přestávce na oběd dáme místo jídla raději jedno NNS číslo se sekretářkou, apod. Do tohoto puritánskopruderního - snobského stadia nesmí naše zatím v tomto volná a svobodná společnost dospět!!! I frivolnost, hippie kultura apod. a jejich tolerance je indikátorem svobody společnosti! Bill Clinton ve vztahu k Monica Lewinsky je pro mne hrdina a nikoliv zavržení hodný nadsamec. Radujme se ze života, mějme, houfy dětí, apod… ŽIJME!!! A berme si v tom příklad za našeho předka BONOBO – Pan paniscus.


6. Kde si myslíš, že je hranice mezi svobodou projevu a rozumným omezením kvůli hanobení rasy a vyzývání k násilí?
Svoboda projevu musí být 100% zachována a když se nějaká fyzická osoba cítí být poškozena výrokem toho druhého např. na sociální síti, tak se má možnost obrátit k soudu a domáhat se náhrady škody za způsobenou újmu. Z hlediska legislativy a příslušných zákonů bych ovšem pořádně zvýšil finanční výši takové kompenzace domáhat se škody. Ono až by někdo osoba x napsala o osobě y, že je osoba y fašoun a musela za to pak následně osoba x osobě y po výroku soudu zaplatit osobě y třeba 10milionů jako odškodné – tak by takových výroků rapidně ubylo. Tento můj názor sdílí např. advokátka JUDr. Klára Alžběta Samková s Klářiným dovětkem, že peníze doopravdy lidi bolí! Když to takto kodifikuji nemusím se pak zabývat trestností či netrestností konkrétních výroků…


7. Co si myslíš o imigraci do ČR?
Podporuji ji – ale to jen to a) představující 40%. A nyní k tomu b): Těch 60% zbytečně od léta 2015 promrháváme a už by to nyní – kdybychom to nepromrhali – přinášelo výsledky. Musíme umět využít toho, že uprchlíci k nám jdou kvůli tomu, aby si tady u nás v EU zařídili resp. založili nový život, resp. start takového nového života. V tom jim musím pomoci, ale zároveň zde musí být zpětná vazba i pomoc uprchlíků nám – naší společnosti. Je třeba uprchlíky soustředit na jednom místě v nějakém školním školícím městečku, v kterém by byli povinni setrvat dva tři roky vyučit se zde pořádnému řemeslu či získat odborné nejlépe technické středoškolské vzdělání, aby mohli poté nastoupit jako dnes už nedostatková pracovní síla do českých průmyslových i jiných podniků.


8. Co nejvíc pálí Českou republiku?
Kapitalismus neoliberálního typu jako prakticky jediný společensko-ekonomický systém protěžovaný ve všech odvětvích ekonomiky ba i lidské činnosti za jediný možný společensko- ekonomický stroj. Naopak zprůměrováním je zase v např. start-up projektech toho opravdu drsného dravého kapitalismu málo. Neodmítám kapitalismus – jen jej usměrňuji a snažím se mu dát i možnost účinnějšího působení ve sférách, do kterých se opravdu kapitalismus hodí. Pokud jde o nerostné bohatství inženýrské sítě – zejména voda do nich by kapitalismus neměl být vpuštěn vůbec a měly by být v 100% majetku státu České republiky. Do sociálních služeb a zdravotnictví kapitalismus nepatří též! Ale to mnou zde uvedené, to jen příčina následku, který nás pálí nejvíce a je tím největším nebezpečím pro Českou republiku = neustále otevírání sociálních a příjmových nůžek. Programovým cílem Pirátské Strany musí být nastartování razantního zavírání sociálních nůžek!!!
Tito uživatelé poděkovali autorovi JosefKnap za příspěvek:
Vaclav.Fortik
JosefKnap
Uživatel fóra – není člen Pirátů
Příspěvky: 6
Registrován: 09 úno 2018, 10:40
Profese: OSVČ - zahraniční investice + resilience
Dostal poděkování: 5 poděkování

VOLBY 2018 !!!

Příspěvek od JosefKnap »

Vážení kolegové Piráti!
Jsem toho názoru, že musíme nabrat třetí kosmickou a začít rychle něco dělat pro náš úspěch v komunálních volbách, které mohou probíhat paralelně zároveň klidně i s volbami předčasnými do PS PČR. Rozjel jsem to tento předvelikonoční týden tvrdě v Čelákovicích a včetně webů apod. Jsme strana mladých lidí, kteří nechtějí doufám jen planě teoretizovat, a tak navrhuji zkusme si tady sdělovat praktické zkušenosti z toho, jak zakládáme buňky Pirátské Strany v obcích a městech a to především za účelem tvoření a naplnění našich kandidátek do komunálních voleb. Musíme se umět presentovat, rychle začít chodit jako publikum na jednání obecních zastupitelstev a na nich nesedět v koutě, ale presentovat se v diskusích dle konkrétní situace, problematiky v obcích. Třeba takto, abych tady jen nepoučoval v rovině teorii a ukázal se Vám a to NÁVODNĚ, jak jsem na Zastupitelstvu Čelákovic v diskusi ve středu 28. března 2018 uvedl založení místní buňky a naši účast v komunálních volbách v Čelákovicích: Zastupitelstvo: https://www.youtube.com/watch?v=Nn4xcLgUskA od Timing 6hod : 00minut : 5vteřin ,,, Mám tu výhodu, že až na dvě výjimky se beze mne v publiku a diskusi neobešlo žádné jednání Zastupitelstva Čelákovic od podzima 2002. Víte schůze zastupitelstva jdou většinou dnes už na net on-line , nají tudíž publicitu a pak si jejich průběh snadno najdete na YouTube x let dozadu. Pojďme se tedy od příští krajské schůze Středočeského kraje v Brandýse nad Labem tomuto tématu pořádně věnovat. Ozvěte se mi prosím, kdo mi máte k tomu cokoliv co říct, můj mobil: 603 84 54 17 ,, e-mail: knap.josef@quick.cz ,, Dělejme to vše po Pirátsku tedy s tou naší vysokou vzdělanostní úrovní v nových oborech, choďme mezi lidi, na akce jako jsou Zastupitelstva apod. A pozor!!! Je zde jedno úskalí. Jak sehnat lidi na kandidátky – už totiž a zejména mladí té politice nevěří a tudíž nemaj zájem! A druhý ještě závažnější problém. Již dnes choďme na jednání s místními politickými volebními subjekty se dohadovat a hlavně KOORDINOVAT budoucí radniční koalice. Ono totiž je k ničemu vyhrát volby za 49procent zastupitelů a k tomu ale s NULOVÝM KOALIČNÍM POTENCIÁLEM. Ten budoucí koaliční potenciál je nutno si budovat již dnes -šak o tom ve svém vystoupení na Zastupku – viz odkaz výše mluvím. A věřte mi to vytváření koalapotenciálu je často to nejtěžší na všem a to zejména ve městech kolem 10tisíce obyvatel – Brandýs, Lysá, Čelákovice – vím o čem mluvím. Hezké Velikonoce přeje Josef
Tito uživatelé poděkovali autorovi JosefKnap za příspěvek:
V__
Uživatelský avatar
Patrick.Zandl
Republikový výbor
Příspěvky: 277
Registrován: 25 říj 2016, 21:24
Profese: místostarosta
Bydliště: Brandýs nad Labem - Stará Boleslav
Dal poděkování: 292 poděkování
Dostal poděkování: 829 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: VOLBY 2018 !!!

Příspěvek od Patrick.Zandl »

Josefe, strávili jsme spolu chvilku na předminulé krajské schůzi ve Lhotě hovorem o nutnosti poslat do Íránu delegaci zvyšující šanci našeho průmyslu na místním trhu. Od té doby se obávám, že tvoje názory a možnosti se neprotínají s tím, jak to Piráti mohou a chtějí dělat. To zřejmě usoudil i kraj, když tě nepřijal za člena, bez čehož není možné zakládat místní sdružení v Čelákovicích a organizovat místní kandidátku. Myslím, že bude lepší ušetřit si dubnovou cestu na zasedání v Brandýse a uvážit, zda nenajdete jiný politický subjekt, který by lépe uměl využít vaše schopnosti a ambice...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Patrick.Zandl za příspěvky (celkem 5):
Stepan.Drtina, Marek.Rebicek, Lenka.Kozlova, Frantisek.Kopriva, Filip.Dite
Uživatelský avatar
Petra.Smutna
Uživatel fóra – není člen Pirátů
Příspěvky: 1264
Registrován: 19 led 2017, 17:05
Profese: ekonomka
Bydliště: Mladá Boleslav
Dal poděkování: 869 poděkování
Dostal poděkování: 1210 poděkování

Re: VOLBY 2018 !!!

Příspěvek od Petra.Smutna »

Josefe, jsou to velice zajimave nazory, ktere vsak nijak nekoresponduji se strategii Ceske piratske strany.
Tema uzaviram informaci, ze zadny priznivec nema kompetence na to zakladat mistni sdruzeni, ani jednat jmenem Piratu s jakamkoli subjektem ci organizaci.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petra.Smutna za příspěvek:
Frantisek.Kopriva
Uživatelský avatar
Filip.Dite
Uživatel fóra – není člen Pirátů
Příspěvky: 108
Registrován: 02 lis 2017, 00:23
Profese: MS Mladá Boleslav
Bydliště: Palackého 828 Mladá Boleslav
Dal poděkování: 111 poděkování
Dostal poděkování: 132 poděkování

Re: VOLBY 2018 !!!

Příspěvek od Filip.Dite »

Hlasování o vašem přijetí zde : viewtopic.php?f=314&t=40510
„Držte se tří R: - respektu vůči sobe - respektu vůči ostatním - responsibility .“ (Dalajláma)

Filip Dítě
MS Mladá Boleslav

filip.dite@pirati.cz
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Středočeský kraj“