KF Pha 8/2018 Primárky 11. - 25. místo (rozprava)

Fórum pro diskusi členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů krajského sdružení.


Moderátoři: KoKS Praha, Pražští předsedající, PKS Praha

Zamčeno
Uživatelský avatar
Adam.Zabransky
Krajský zastupitel
Příspěvky: 2123
Registrován: 06 led 2012, 22:10
Profese: politik, vystudovaný právník
Bydliště: Praha 10 - Vršovice
Dal poděkování: 2052 poděkování
Dostal poděkování: 3779 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF Pha 8/2018 Primárky 11. - 25. místo (rozprava)

Příspěvek od Adam.Zabransky »

Jiri.Koudelka píše: 21 bře 2018, 17:26 Ahoj,

rád bych se přihlásil jako kandidát do zastupitelstva HMP.
Nechci se obecně k primárkám moc vyjadřovat, ale jsem rád, že se na kandidátku hlásí lidé, kteří rozumí oblasti IT a jsou schopni IT materiály týkající se systémů fungujících ve městě analyzovat (což se nedá říct o všech ajťácích). Zatím tohle pokud vím splňují Jirka, Ondra Kallasch a Ivan Mikoláš, prosím všechny další, kdo se v této roli dokážou představit, aby nám to dali vědět. :) A obecně prosím všechny, aby dostatečně specifikovali, na jakou oblast se v zastupitelstvu budou chtít zaměřit (čímž nechci říct, že každý se musí zaměřovat na jednu oblast, jen že by bylo dobré mít pokrytých co nejvíc oblastí).
Tito uživatelé poděkovali autorovi Adam.Zabransky za příspěvky (celkem 5):
Vit.Simral, Michal.Stepan, Ondrej.Profant, Ondrej.Kallasch, Jana.Kabelova

Pražský radní pro majetek, transparentnost a legislativu, člen republikového výboru, vystudovaný právník, bojovník za ochranu zvířat a efektivní altruista.
FB: https://www.facebook.com/piratzabransky Twitter: https://twitter.com/adamzabransky

Uživatelský avatar
Jan.Hora
Kontrolní komise
Příspěvky: 3070
Registrován: 19 led 2016, 15:51
Profese: IT analytik / Software developer (MSSQL)
Bydliště: Praha
Dal poděkování: 4841 poděkování
Dostal poděkování: 6417 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF Pha 8/2018 Primárky 11. - 25. místo (rozprava)

Příspěvek od Jan.Hora »

Já tedy výslovně doplním, že jsem profesí analytik/programátor (databázista) a dělal jsem dřív i koordinátora/projekťáka, takže jsem schopný se v IT problematice a dokumentech orientovat, nicméně spíše v komerční sféře. Nijak zvlášť jsem to nevyzdvihoval, protože co se týče veřejné správy, tak tolik zkušeností nemám a potkal jsem dostatek kolegů pirátů, kteří jsou v tom prostě lepší.

Pro pořádek - moje preferovaná témata jsou už v kandidátské řeči.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Hora za příspěvek:
David.Bodecek

Jan Hora
KS Praha
PMS Praha 4
zastupitel MČ Praha 4
jan.hora@pirati.cz
Keep calm and practise Iaido

Uživatelský avatar
Michael.Polak
Zahraniční odbor
Příspěvky: 4106
Registrován: 21 dub 2009, 17:19
Profese: programátor, poskytovatel Internetu
Bydliště: Praha
Dal poděkování: 2897 poděkování
Dostal poděkování: 6677 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF Pha 8/2018 Primárky 11. - 25. místo (rozprava)

Příspěvek od Michael.Polak »

Rád bych sem dodal update kandidátské řeči - můj předchozí příspěvek byl pouze "přihlášení", nyní tedy po přezkoumání kandidátských řečí na vyšší místa kandidátky dodávám skutečnou "kandidátskou řeč".

Zdravím členy i registrované příznivce s právem hlasovat v pražských primárních volbách.

Hlásím se na 11. - 25. místo kandidátní listiny Pirátů do Zastupitelstva hlavního města Prahy.

Letos mi bude 45 let. Jsem jak zakládající člen Pirátské strany z roku 2009, tak i zakládající člen prvních pokusů o vznik Místního sdružení na Praze 6. V Pirátech jsme ale nikdy nezastával významnější funkci, s vyjímkou člena Republikového výboru delegovaného Celostátním Fórem a v roce 2017 člena Kontrolní komise. Za svojí silnou stránku pokládám např. účast v online diskuzích - tedy spíš fázi vytváření názoru, než jeho pozdějšího prosazování.

S pirátskou agendou vždy souvisely spíše moje aktivity individuální a podnikatelské, a to již před vznikem Pirátské strany jako takové. Již více než 15 let například podnikám jako internetový poskytovatel na poli tzv. sousedských sítí, které jsem vždy pokládal za důležitou alternativu ke koncentraci moci v oblasti médií a telekomunikací. Již více jak 20 let se zajímám o svobodný software, a pokládám za průkopníka hledání styčných bodů mezi myšlenkami otevřené občanské společnosti a myšlenkami komunity kolem svobodného software a svobodné kultury. (Přesto mě neplatil, neplatí ani nebude platit "Soros": i kdyby o to měl zájem, já bych si o takový grant nejspíš ani neuměl zažádat a prostě navázat ty správné konexe :-).

Ve volném čase se rád věnuji např. turistice a cestování: mým velkým koníčkem v posledních letech jsou solární elektrokola. Ta jsou vtipná např. z hlediska patentů, protože patentové úřady po světě již asi 150 let odmítají registrovat jakékoliv patenty na perpetum mobile :-) V letošním roce jsem přihlášený do 12 000 km dlouhého závodu solárních kol z Lyonu do Kantonu, ve kterém kdybych uspěl, tak mohu výrazným způsobem přispět ke zviditelnění České Republiky, Prahy a případně i myšlenek Pirátské strany.

Do primárních voleb v Praze se hlásím navzdory tomu, že na Internetu, mezi voliči i mezi členy Pirátů jsem známější spíš celostátně než na úrovni Prahy. Můj výsledek co do počtu preferenčních hlasů ve volbách do Parlamentu taky nenapovídá nějaké výraznější osobní popularitě na území Prahy. K mojí neviditelnosti zřejmě přispívá i to, že nemám účet na sociální síti Facebook. Proto se rozhodně nehlásím na čelní místa kandidátky.

Účast ve volbách do celopražského zastupitelstva mi ale dává lepší smysl, než případná účast ve volbách do zastupitelstva městské části. Všechna podstatná témata, o kterých věřím, že bych byl kvalifikovaný se k nim vyjadřovat, se totiž rozhodují spíše na magistrátní úrovni. A těmito tématy jsou na úrovni Prahy zejména doprava - údržba a rozvoj uliční sítě i MHD - a pak samozřejmě životní prostředí.

K otázce životní prostředí ve městě mám specifický osobní vztah. Matka se prakticky celou svou profesní kariéru zabývala agendou životního prostředí v Praze, původně v rámci Útvaru hlavního Architekta města Prahy, později přetransformovaného na Úřad pro rozvoj města (později rozpuštěno). Matka se v tomto ohledu zabývala se řadou témat, která v centralizovaném systému mohla být řízena úředně (např. zastoupení zeleně v prostoru vnitrobloků/dvorků), u kterých je ale zjevné, že v současném demokratickém zřízení bude k jejich pokračování nutná politická vůle zastupitelstva. Ačkoliv jsem toto téma nikdy formálně nestudoval, tak mám v daném oboru přístup k řadě informací a zkušeností.

Ačkoliv v situacích, kdy se tomu nelze vyhnout, používám osobní auto, tak při cestování po městě upřednostňuji jízdní kolo a MHD. Podporu MHD a alternativních forem mobility si nepředstavuji formou šikany automobilové dopravy, ale spíš formou maximálního možného zpříjemnění a zpřístupnění alternativ. V počátcích Pirátů mi oslovilo i tehdejší nosné téma "bezplatné MHD" - uvědomil jsem si drtivé sociální dopady např. pokut za jízdu načerno a směrování města k poskytnutí základní bezplatné dopravní infrastruktury vidím jako nutnou protiváhu k případné budoucí regulaci individuální automobilové dopravy (zejména té, která do města přináší emise).

Oproti tradičním aktivistům na poli cyklistiky a vidím velkou budoucnost v podpoře elektrokol, a to včetně elektrokol nákladních. Zajímám se např. o implementaci evropské normy Fast Pedelec (1-4 kW, rychlost až 45 km/h), a to jak na úrovni ministerské vyhlášky, tak právě třeba na úrovni dopravního značení ve městech (příkladem by mohlo být značení protisměrných pruhů pro všechna jednostopá vozidla v jednosměrných ulicích, apod.) Tyto všechny nápady existují, ale k jejich realizaci musí na magistrátu existovat politická vůle.

S plánováním komunikačních toků mám rozsáhlé zkušenosti ze své profese - z matematického hlediska je v podstatě jedno, jestli stavíte mosty a tunely pro auta, nebo jestli přidáváte nové optické a mikrovlnné spoje pro packety. Jsem tedy zvyklý domýšlet důsledky změn topologie v rozsáhlých sítích a věřím, že pro odpovědné osoby např. na TSK bych byl partnerem v dialogu. Jde zejména o debaty o návaznostech a závislostech zprovozňování jednotlivých částí městských okruhů a radiál, kdy zájem občanů, kteří ve městě skutečně žijí, je často podřízen zájmům na co nejsnažší dopravní obsluhu nově budovaných kancelářských objektů.

Jako řešení problematiky emisí a hluku z autodopravy v Praze ale do budoucna vidím především elektromobily. Mám některé nápady, které si myslím, že by Piráti mohli zapracovat do svého programu a které dává smysl prosazovat spíše celopražsky, než na úrovni městských částí. Mezi takové nápady patří možnost, že by smluvní autodoprava (tedy všechny formy taxislužby, vč. ridesharingu) v oblasti Letiště Václava Havla byla povolená pouze při použití elektromobilů. Jde totiž o velmi lukrativní destinaci, která by neměla problémy s návratností vyšších počátečních pořizovacích nákladů. Cílem individuálních jízd z oblasti letiště jsou přitom kromě centra i všechny ostatní městské části (tranzitní čtvrtí je ale nejčastěji právě "moje" Praha 6). Snížení emisí a hluku při cestách z této destinace by tedy mělo pozitivní vliv, možná i větší, než dosud často uvažované nízkoemisní zóna přímo v centru (ta by pravděpodobně ještě více paralyzovala zbytky organického městské života v centru a ještě více zvýhodnila aktivity čistě spekulativního charakteru).

Je jasné, že z 11.-25.místa nemám až tak velké šance na osobní prosazování svých vizí skrze Magistrát a skrze (podle mě velice pravděpodobnou) budoucí účast Pirátů v Radě Hl.města Prahy - vnímám ale účast v primárních volbách i jako určitou anketu o hledání témat pro budoucí směřování městského politického myšlení Pirátů, pokud by se dostalo nad rámec základní opoziční kritiky nepravostí v hospodaření, protěžování developerů, apod. Nechci tím říct, že ten základní zásadový přístup není potřebný - pouze vidím kromě potřeby kritiky i potřebu pozitivní vize, která nemusí mít nutně podobu nějakého velkého vyprávění o nových dálnicích a mrakodrapech, ale může to být právě třeba vize spíše řidčeji zalidněného, zeleného města, určeného nejen k zaměstnávání maximálního počtu obyvatel středočeské hypotékové aglomerace, ale i k běžnému životu, které bude na předních místech v Evropě co se týče adopce elektromobility - ať už ve formě dalšího rozvoje tramvajové sítě, elektromobilní taxislužby, elektrobusů nebo individuální dopravy na elektrokolech.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michael.Polak za příspěvky (celkem 2):
Jan.Hora, David.Bodecek

@xChaos@f.cz | @xChaos@mastodon.pirati.cz | nyx.cz XCHAOS | http://www.pirati.cz/lide/michael_polak
zakládající člen | člen MS P6 | pozorovatel TO a KETů doprava/energetika | maloburžoazní centrista | zdání kompetence se vytváří absencí viditelné nekompetence

Uživatelský avatar
David.Bodecek
Krajský zastupitel
Příspěvky: 545
Registrován: 07 úno 2018, 20:42
Profese: Pedagog a metodik
Bydliště: Praha 1
Dal poděkování: 371 poděkování
Dostal poděkování: 369 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF Pha 8/2018 Primárky 11. - 25. místo (rozprava)

Příspěvek od David.Bodecek »

Ahoj všem Pirátům a jejím sympatizantům.

Vzhledem k tomu, že se o Vaše sympatie při současně probíhajících primárních volbách na pražský magistrát nepřihlásila za Prahu 1 Jitka Nazarská, což bylo mým přáním, rozhodl jsem se po výzvě některých ještě jednou ucházet o Vaší přízeň a to na seznamu kandidátky pro 11.-25. místo.

Pro ty, kteří mne prozatím ještě neznají, se tímto, nyní již krátce, představuji.

Jmenuji se David Bodeček. Od letošního MDŽ jsem členem České pirátské strany. Jsem občanem s trvalým pobytem na Praze 1. Z tohoto důvodu mám intenzivní zájem o věci, které se v této mojí domovině dějí, stejně tak mám velmi blízko i k městským částem (MČ) sousedním. Zejména pak k Praze 7 a ke Karlínu na Praze 8.

Je mi osmatřicet let, narodil jsem se na jižní Moravě, kde jsem vystudoval Pedagogickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně, obor dějepis – občanská výchova pro základní školu, s navazující aprobací pro školu střední. Po pětileté pedagogické praxi jsem se zabýval metodikou a nastavováním procesů ve společnosti Konica Minolta Business Solutions pro střední a východní Evropu, a to v její brněnské centrále. Vzhledem k mým volnočasovým aktivitám v nadacích Kapka naděje, Výboru dobré vůle Olgy Havlové, a následně v občanském sdružení Sluneční parsek, které se zaměřovaly na děti, které prodělaly onkologickou léčbu, jsem se musel vzdát svého uvedeného zaměstnání. Stejnou agendu však realizuji dvanáctým rokem v malé holdingové společnosti, která se zabývá výstavbou a pronájmem skladových a administrativních budov. Dnes se tomu říká „developeřina.“ Jsem však rád, že mohu mimo školní budovu praktikovat to, co bylo vždy mým zájmem, posláním – tj. pedagogika.
Řadím se mezi týmové hráče, mám rád hru, soutěže a svým způsobem výzvy. Teamové hry. Jsem cca dvanáct let nadšeným fanouškem českých tenistů a tenistek, které často doprovázím zejména na Davis a Fed cupové turnaje. Mám rád muzikály, muzikálovou hudbu, kterou často poslouchám. Pokud mi to čas dovolí, tak navštěvuji muzikály zde v Česku , nebo i mimo naše hranice. Rád cestuji a posledních deset let si plním i některé sny o cestování po světě. Naučil jsem se i díky tomu vážit si dříve nedoceněného. Více vnímat lidi kolem sebe a pokaždé se snažit najít inspiraci, kterou by bylo možné využít tam, kde jsem doma. Domovem pro mne bude vždy Česko, a zdá se, že Praha a její okolí, i když jsem se narodil a své dětství prožil na vesnici. Je mi jasné, že v případě angažovanosti při prosazování pirátského programu bych se musel některých výše uvedených aktivit vzdát, respektive lépe plánovat svůj čas.

Mezi mé negativní vlastnosti patří paličatost přecházející až k tvrdohlavosti. Jsem velmi špatný řidič. Místo pozornosti za volantem se při jízdě kochám sledováním okolí. Léta se snažím pracovat na asertivitě, což je v rámci mé nátury značně obtížné. Jsem považován za „šťouravého“ člověka s mým přesvědčením, že tomu je tak snad pouze v pozitivním slova smyslu. Mám rád dochvilnost a dodržování dohod.

K mé možné aktivitě na pražském magistrátu. Vzhledem k téměř čtvrtročnímu aktivnímu sledování a to pouze minima z jeho agendy usuzuji, že tato práce je velmi atypická a bude nutná, v případě úspěchu, velmi rychlá adaptabilita a schopnost se naučit mnohému novému. Vzhledem k tomu, že jsem vždy byl týmový hráč, cítil bych nutnost sledovat úkony pirátských „harcovníků“ z pražského magistrátu a řídit se již zaběhnutým systémem Pirátů.

Témat pro Hlavní město Prahu pro nadcházející volební období bude mnoho. Jako jedno ze stěžejních považuji výstavbu metra D, a obecně - výstavbu a její rozvoj. A to ať už se jedná o dopravní stavby, moderní architekturu či veřejné budovy.

Osobně bych však rád navázal na to, s čím jsem se v poslední době měl možnost aktivně setkat a v tématu angažovat. Tím je Nemocnice Na Františku (NNF), t.č. v jednání mezi MČ Praha 1 a Hlavním městem Praha při převodu nemocnice pod Hlavní město Prahu. Nerad bych byl zlým prorokem, ale aktivitu kolem NNF nepovažuji v současné době za zdaleka uzavřenou. Nechci Vás tady seznamovat s detaily, nicméně jsem toho názoru, že téma městské nemocnice, kterou Hlavní město Praha v současné době nemá k dispozici, je tématem nejen pro MČ Praha 1, ale i pro většinu jiných pražských MČ a to i v rámci propojenosti se Zdravotnickou záchrannou službou hl. m. Prahy. Tato záležitost je v agendě magistrátního Výboru pro zdravotnictví a bydlení. Díky NNF a ochotě ze strany předsedajícího uvedeného výboru jsem měl možnost se alespoň minimálně seznámit s agendou výboru, ve kterém v současné době Piráti nemají svého zástupce. V rámci náplně výše uvedeného výboru by kromě zdravotnictví je i problematika bydlení, která je v současné době upozaďována. Zde vidím potenciál v řešení tzv. dostupného a sociálního bydlení na území Hl. m. Prahy, a to zejména při spolupráci s jednotlivými MČ. Zde se nabízí velká možnost komunikace s jednotlivými pirátskými zástupci MČ.

Zmíněná NNF a to v rámci nedávno ukončeného koncesního řízení je pro občany Prahy tématem snadno pochopitelným a pro kandidáty i lehce uchopitelným. Piráti zde prokázali, že jejich spektrem zájmu nejsou pouze technické oblasti. Podotýkám, že velmi aktivním při snaze ukončit koncesní řízení k nemocnici byl pirátský kandidát na pražského primátora Zdeněk Hřib.

To, proč jsem se rozhodl, že bych ještě jednou rád oslovil zejména ty z Vás, kteří budou hlasovat a určovat vhodné adepty na kandidátní listinu Pirátů, je fakt, že tým nyní složený na čelních místech kandidátky, je pro mne týmem, který ve mne vzbuzuje nejen velké sympatie, ale i důvěru. To je pro mne v tuto chvíli jeden z nejdůležitějších faktorů.

Děkuji za Váš zájem a případnou podporu.

David
Tito uživatelé poděkovali autorovi David.Bodecek za příspěvky (celkem 6):
Vit.Simral, Jan.Hora, Jiri.Hoskovec, Michal.Stepan, Ondrej.Moravcik, Jana.Kabelova
Uživatelský avatar
Andrej_Stopa
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 18
Registrován: 24 lis 2017, 17:38
Profese: Analytik
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Re: KF Pha 8/2018 Primárky 11. - 25. místo (rozprava)

Příspěvek od Andrej_Stopa »

Nazdar Piráti,

Jmenuju se Andrej Stopa, je mi 32 let a pracuju jako finanční analytik v Praze. K Pirátům mě přivedl jejich kladný postoj k ochraně whistleblowerů. Já sám jsem se mezi lety 2010-2013 aktivně podílel na kampani za osvobození Chelsea Manningové a Juliana Assange v Londýně. V roce 2011 jsem se i drobným whistleblowerem stal, když jsem napsal mému zaměstnavateli stížnost na jeho manažery, kteří prodávali prošlé jídlo.

Tenkrát jsem pracoval pro řetězec rychlého občerstvení. Náslející rok mě přeložili do jiné pobočky, kde manažeři nedodržovali základní práva zaměstnanců, ponižovali je a neplatili za všechny odpracované hodiny. Společně se čtyřmi kolegy jsem založil odbory. Netrvalo dlouho a měli jsme dvanáct členů. Náš zaměstnavatel nás nemohl nadále ignorovat a musel propustit dva manažery. Pracovní podmínky se změnili o 180°. Zaměstnanci získali svou důstojnost a sebeúctu.

Minulý rok jsem se po osmi letech vrátil z Anglie, takže konečně můžu vstoupit do Pirátů. Chválím vás za vaši práci. Rád bych kandidoval na pražský magistrát s jedním pokorným návrhem. Na České republice a zbytku post-komunistických zemí mi vadí, že jsme téměř 30 let od pádu železné opony stále levnou pracovní sílou. Chtěl bych proto na pražském magistrátu prosazovat následující agendu:

1) Požadovat, aby všichni pražští zaměstnavatelé zvýšili mzdy k 1.1.2019 o 10%.
2) Spolupracovat s Českomoravskou konfederací odborových svazů (ČMKOS), která dlouhodobě vyzývá k vyššímu růstu mezd.
3) Hrát aktivní roli v organizování kolegů v zaměstnání a požadování vyšších mezd.
4) Navázat dialog s největšími zaměstnavateli v Praze a vyjádřit podporu odborovým požadavkům.
5) Podporovat návrh ČMKOS na minimální mzdu na úrovni 13 700 Kč!
Tito uživatelé poděkovali autorovi Andrej_Stopa za příspěvky (celkem 3):
Vit.Simral, Jan.Hora, David.Bodecek
Robert.Rames
Člen KS Praha
Příspěvky: 30
Registrován: 09 bře 2017, 11:09
Profese: IT, právník
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 67 poděkování

Re: KF Pha 8/2018 Primárky 11. - 25. místo (rozprava)

Příspěvek od Robert.Rames »

Vážení členové posádky, plavčíci, příznivci a všichni ostatní,
jsem hrdý pirát (člen strany) a ucházím se v primárkách o místo na kandidátce do zastupitelstva pražského magistrátu. Jsem IT expert a právník.

Jako OSVČ nemám žádné napojení na peníze od města, živí mě hlavně IT v závislém pracovním poměru. Chci, aby byla Praha přátelské město. Pro všechny.

Můj volební program spočívá na následujících pilířích:
- efektivní doprava (dobudovat metro D, prosadit architektonické soutěže na stanice tohoto metra, dokončit vnitřní i vnější automobilový okruh, zefektivnit průjezd křižovatek, dobudovat systém cyklostezek popř. doplnit veřejnými výtahy)
- přátelské město (Praha by měla být přátelská stejně pro chodce jako pro cyklisty, řidiče a další občany města; tzv. zklidňování dopravy často zkomplikovalo místní dopravu včetně cest pro chodce - přibyly bariéry, nespokojení jsou úplně všichni; udržované parky, opravené chodníky, sundat řetěz okolo Svatého Václava - symbol komunistického útlaku, který nechal vrátit zpátky primátor Hudeček)
- výběrová řízení (maximum služeb by mělo být pro město dodáváno na základě výběrového řízení popř. architektonických soutěží - podle zadání výhodného pro Prahu, městské společnosti a zakázky bez výběrových řízení pouze rozšiřují korupční prostředí).

Děkuji za podporu,
Mgr. Robert Rameš
Tito uživatelé poděkovali autorovi Robert.Rames za příspěvky (celkem 6):
Jaroslav.Nemec, Vit.Simral, Jan.Hora, Michal.Stepan, David.Bodecek, Ondrej.Moravcik
Uživatelský avatar
Jiri.Hoskovec
Příspěvky: 644
Registrován: 15 bře 2017, 12:45
Profese: Úředník
Dal poděkování: 904 poděkování
Dostal poděkování: 1385 poděkování

Re: KF Pha 8/2018 Primárky 11. - 25. místo (rozprava)

Příspěvek od Jiri.Hoskovec »

Ahoj,

děkuji všem za podporu v uplynulých hasováních. Bylo ji tolik, že se budu ucházet o vaší podporu do třetice všeho dobrého. :-)

Kandidátská řeč z minulého kola je zde: viewtopic.php?f=349&t=40069#p547863 . Třemi krátkými větami pro ty, co neradi čtou dlouhé texty:

Pracuji jako datový analytik finančních zločinů se zaměřením na praní špinavých peněz a porušování mezinárodních sankcí.
Finanční kriminalita je i téma, kterému se chci v Praze věnovat.
U Pirátů jsem odpracoval úspěšnou sněmovní kampaň a po volbách pomohl vybudovat krásný a velký mediální odbor.

Na jakékoliv dotazy odpovím zde či napřímo, od Velikonoc dál i osobně, jelikož právě dokončuji poslední případ v Pákistánu, abych se od dubna mohl již plně věnovat v Praze.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Hoskovec za příspěvek:
David.Bodecek
Uživatelský avatar
Michal.Jokes
Člen KS Praha
Příspěvky: 650
Registrován: 02 zář 2016, 21:04
Profese: organizátor, režisér, herec
Dal poděkování: 257 poděkování
Dostal poděkování: 784 poděkování

Re: KF Pha 8/2018 Primárky 11. - 25. místo (rozprava)

Příspěvek od Michal.Jokes »

úvodní příspěvek byl aktualizován o nové kandidáty
těšíme se na všechny kandidáty na zítřejším grilování ;)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal.Jokes za příspěvek:
Jaroslav.Nemec
77O 113 642
Krajský koordinátor Praha
Uživatelský avatar
Jan.Hora
Kontrolní komise
Příspěvky: 3070
Registrován: 19 led 2016, 15:51
Profese: IT analytik / Software developer (MSSQL)
Bydliště: Praha
Dal poděkování: 4841 poděkování
Dostal poděkování: 6417 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF Pha 8/2018 Primárky 11. - 25. místo (rozprava)

Příspěvek od Jan.Hora »

Pozor, máš mě na tom seznamu v úvodním postu dvakrát :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Hora za příspěvek:
Jiri.Koudelka

Jan Hora
KS Praha
PMS Praha 4
zastupitel MČ Praha 4
jan.hora@pirati.cz
Keep calm and practise Iaido

Uživatelský avatar
Jiri.Koudelka
Člen KS Praha
Příspěvky: 158
Registrován: 19 dub 2017, 21:41
Profese: programátor
Dal poděkování: 1247 poděkování
Dostal poděkování: 400 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF Pha 8/2018 Primárky 11. - 25. místo (rozprava)

Příspěvek od Jiri.Koudelka »

Honza.Hora píše: 26 bře 2018, 13:22 Pozor, máš mě na tom seznamu v úvodním postu dvakrát :)
A Roberta Rameše taky.
Zamčeno

Zpět na „Krajské fórum Praha“