Hana Vodrážková

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: Personální odbor - celý, PKS Ústecký kraj

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Krajské předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
Uživatelský avatar
Hana.Vodrazkova
Místní předsednictvo
Příspěvky: 128
Registrován: 10 bře 2018, 11:11
Profese: manažerka
Bydliště: Chomutovská 1619. Kadaň 432 01
Dal poděkování: 470 poděkování
Dostal poděkování: 243 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Hana Vodrážková

Příspěvek od Hana.Vodrazkova »

Ahoj, jmenuji se Hana Vodrážková a jsem z Kadaně, na severozápadě Čech. Je mi 46 let, mám 3 děti (18,16 a 8 let) a již 15 let řídím místní neziskovou organizaci, kterou jsem založila. Také jsem členkou prezidia střešní organizace Síť pro rodinu a členkou MENSY.
Vystudovala jsem sice zdravotnickou školu v Chomutově (dětská sestra) a pak FTVS UK Praha (magistra fyzioterapie - interní civilizační choroby), ale osud a především moje děti mi ukázaly jinou, cestu, kde však i své školní znalosti alespoň částečně uplatňuji.
Veřejně prospěšný sektor jsem si zamilovala. Bohužel neznám jiné prostředí, kde všechno jde, když se chce, lidi jsou čestní, mají srdce a jsou všestranní, flexibilní a spolupracují (resp. v našem spolku to tak je :).
Díky mé práci mám přehled o mnoha oblastech života - volný čas, sociální služby, formální i neformální vzdělávání, dobrovolnictví, včetně zahraničních zkušeností. Ráda objevuji nové věci a podporuji rozvoj všeho smysluplného a efektivního.
Ve volném čase se věnuji rodině, sportuji, cestuji, relaxuji a snažím se žít zdravě a ekologicky.
Zastávám hodnoty zodpovědnosti za sebe sama a spravedlnosti ve společnosti a proto jsou mi blízké hodnoty Pirátů - svoboda, demokracie a transparentnost. Nikdy jsem nebyla v žádné straně a angažovala jsem se především občansky a komunitně. Dospělá jsem byla těsně po revoluci a vždycky jsem šla k volbám a motivovala k tomu i okolí, ale již dlouhou dobu mi výsledky pozitivní náhled na budoucnost nepřinášejí :(.
I proto cítím nyní větší nutnost podpořit politickou změnu ve společnosti a zachovat svobodu pro naše děti a nechci jen pasivně sledovat rozpínavost nedemokratických ("firemních") stran nebo extremistů.
A s Piráty proto, že jsou jediní, kteří se nemají za co stydět; možná je to tím, že jsou "noví", ale věřím, že své principy udrží.
Zároveň jsem patriot a chci se výrazněji podílet na dění ve městě. Nabízím všechny své organizační a manažerské schopnosti a dovednosti (asi i proto jsem u zrodu místní skupiny :) a těším se na nové lidi a zkušenosti.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Hana.Vodrazkova za příspěvky (celkem 2):
Michaela.Schwarzova, Barbora.Pribylova
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Ústecký kraj“