Obecné instrukce k tvorbě programu

Moderátoři: KoKS Praha, Pražští předsedající, PKS Praha

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.
  • V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.
  • Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.
  • Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Přihlášeným uživatelům se zobrazuje pouze tehdy, pokud jsou členy krajského sdružení nebo jeho registrovanými příznivci. Fóra místních sdružení se zobrazují pouze jejich členům a jejich registrovaným příznivcům.
  • Mezi registrované příznivce se můžete sami zařadit přidáním do příslušné skupiny v nabídce Obrázek Nastavit zobrazovaná fóra.
Uživatelský avatar
Adam.Zabransky
Krajský zastupitel
Příspěvky: 2123
Registrován: 06 led 2012, 22:10
Profese: politik, vystudovaný právník
Bydliště: Praha 10 - Vršovice
Dal poděkování: 2052 poděkování
Dostal poděkování: 3779 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Obecné instrukce k tvorbě programu

Příspěvek od Adam.Zabransky »

Ahoj, už je potřeba začít psát program pro pražské volby 2018. Základní instrukce jsou zde:
  • Každý programový bod má mít prezentační vrstvu o rozsahu jedné A4 (1800 znaků).
  • V ideálním případě by měla existovat i podrobnější verze, kde vysvětlujeme jednotlivé body, případně odpovídáme na jednotlivé časté dotazy atd. Ta bude sloužit pro kandidáty či dobrovolníky, aby mohli odpovídat na dotazy novinářů/veřejnosti.
  • Za každý programový bod je odpovědný jeden člověk (vedoucí programového týmu), který pod sebou má tým spolupracovníků. Každý programový bod bude po dokončení projednán a schválen krajským fórem. Vhodné je, aby program nevybočoval z toho, co pražští zastupitelé za Piráty již skoro čtyři roky v zastupitelstvu prosazují. Program pro volby v roce 2014 viz https://praha.pirati.cz/program/, nespočetná vyjádření zastupitelů viz https://praha.pirati.cz/aktuality/ (nejlepší je vyhledávat přes google).
  • Program bude vytvářen na google drive v této sdílené složce: https://drive.google.com/drive/u/0/fold ... Cj_zzMUCK-, ať je všechno pohromadě. Práva k udílení přístupů jednotlivým členům týmu má vedoucí programového týmu. Každý musí mít právo k dokumentu přidávat komentáře.
Seznam programových bodů a vedoucích programových týmů bude průběžně doplňován.

Pražský radní pro majetek, transparentnost a legislativu, člen republikového výboru, vystudovaný právník, bojovník za ochranu zvířat a efektivní altruista.
FB: https://www.facebook.com/piratzabransky Twitter: https://twitter.com/adamzabransky

Odpovědět

Zpět na „Praha“