Jan Šmíd

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: Personální odbor - celý, PKS Ústecký kraj

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Krajské předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
Jan.Smid
Příspěvky: 13
Registrován: 02 úno 2018, 19:38
Profese: vyšetřovatel NCOZ
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 43 poděkování

Jan Šmíd

Příspěvek od Jan.Smid »

Ahoj piráti...
Jmenuji se Jan Šmíd a jsem z Děčína, kde jsem se narodil a kde žiju. V Děčíně jsem taky vystudoval víceleté gymnázium (první pokusní králici hned v roce 1990) a pak jsem ve studiu pokračoval na Fakultě sociálních věd UK, kde se mi podařilo dostudovat magisterské studium politologie.
V současné době jsem již 12 let u stejného zaměstnavatele, kde jsem již na třetí pozici :D Od roku 2006 jsem "zaměstnancem" ministerstva vnitra, dnes jako vyšetřovatel Národní centrály proti organizovanému zločinu ;) Jo, policajt a pirát. Možná to nejde někomu dohromady, ale je to tak... a možná to trochu poboří klišé a zaběhlé představy některých lidí o pirátech. Jsem ale myslim víc, je toho hodně čeho se účastním a v čem jsem aktivní. V Děčíně spolupořádám v rámci o.s. ARTCZECH.COM mnoho různorodých akcí, dřevosochání jako součást městských slavností, katakombafesty, vernisáže a další kulturní akce. Na podzim jsem uspořádal v Děčíně na Husově náměstí již podruhé oslavu výročí 17. listopadu, a to v rámci platformy Není nám to jedno, která byla součástí celorepublikové akce "Festival svobody". Možná by se ještě něco našlo, ale myslím, že není třeba toho psát víc...
A proč jsem tu?
V mém životě je několik věcí, které jsou pro mne posvátné. Rodina je samozřejmě na prvním místě. Mezi hodnotami a životními principy jsou to pak svoboda a demokracie. A není to pro mě klišé. Uvědomuji si totiž, že 28 let po revoluci jsme ještě všichni nepochopili, co vlastně demokracie a svoboda znamenají. Pro mě je to především zodpovědnost. A proto cítím, že je potřeba se zapojit.... A dnes po prezidentských volbách více než kdy jindy... A piráti jsou pro mě tou cestou, které věřím. Kritické myšlení, zpochybňování, pokládání otázek a především hledání odpovědí, otevřenost, transparentnost atd. Je toho mnoho.
Máte-li kdokoliv jakýkoliv dotaz, sem s ním, rád odpovím... ;)
Jsem tu a těším se na vše co přijde...
Krásný den Honza
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Smid za příspěvky (celkem 2):
Barbora.Pribylova, Michaela.Schwarzova
Uživatelský avatar
Barbora.Pribylova
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 364
Registrován: 27 říj 2013, 19:52
Profese: Koordinátor dobrovolníků
Bydliště: Ústí nad Labem
Dal poděkování: 467 poděkování
Dostal poděkování: 257 poděkování

Re: Jan Šmíd

Příspěvek od Barbora.Pribylova »

Děkujeme za představení, s Honzou jsem již v kontaktu, potkáme se v sobotu 10.2. v Děčíně.
tel: 734370038xx

" I když lidé nevědí, co je dobro, mají ho v sobě. "
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Ústecký kraj“