Evidence kontaktů a schůzek

Informace podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.


Zamčeno
Uživatelský avatar
Adam.Zabransky
Krajský zastupitel
Příspěvky: 2126
Registrován: 06 led 2012, 22:10
Profese: politik, vystudovaný právník
Bydliště: Praha 10 - Vršovice
Dal poděkování: 2058 poděkování
Dostal poděkování: 3787 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Adam.Zabransky »

Schůzka Piráti – STAN ke spolupráci při volbách do ZHMP a zastupitelstev MČ

Piráti: Adam Zábranský, Vít Šimral, Jaromír Beránek, Tibor Vansa
STAN: Petr Hlubuček, Jana Plamínková, Jan Lacina, Miloš Růžička, Petr Hejma

Na schůzce jsme diskutovali možnou spolupráci v rámci kampaně do zastupitelstva hlavního města Prahy a městských částí a případnou povolební spolupráci. STAN nám sdělil, že oni za jednu z relevantních variant považují jednání o předvolební koalici s námi, kdy STAN nabízí expertizu 14 starostů a silnou personální základnu. Řekli jsme jim, že u nás to zatím vypadá na samostatný postup, ale tento návrh budeme tlumočit krajskému fóru.
Piráti deklarovali, že nejsou ochotni po volbách spolupracovat s KSČM, SPD a ODS či ČSSD v současné podobě, rovněž případná spolupráce s TOP09 nebo s ANO by byla závislá na konkrétních lidech. Vedle STAN se jako přirozený partner jeví Zelení a nové uskupení Jana Čižinského, pokud získá potřebný počet podpisů (100.000) pro registraci.

Na úrovni MČ je největší zájem o spolupráci na Praze 4, 5, 6 a 8, možná je dohoda také na Praze 2 a 3. Slíbili jsme nicméně předat kontakty na všechny představitele již zformovaných místních sdružení, které budou o případné spolupráci s ostatními subjekty vyjednávat samostatně.

Schůzka k senátním volbám proběhne do 14 dnů.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Adam.Zabransky za příspěvky (celkem 5):
Jaromir.Beranek, Jiri.Dohnal, Ladislav.Kos, Filip.Krska, Tomas.Vymazal

Pražský radní pro majetek, transparentnost a legislativu, člen republikového výboru, vystudovaný právník, bojovník za ochranu zvířat a efektivní altruista.
FB: https://www.facebook.com/piratzabransky Twitter: https://twitter.com/adamzabransky

Uživatelský avatar
Jiri.Dohnal
Komunální zastupitel/ka
Příspěvky: 98
Registrován: 10 kvě 2017, 21:18
Profese: Projektový manažer
Bydliště: Praha 11
Dal poděkování: 572 poděkování
Dostal poděkování: 262 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Jiri.Dohnal »

Ivan.Bartos píše:22.2. Na poslaneckém klubu jsme se setkali s korejským velvyslancem Moon Seonung-yun v doprovodu Petra Fojtíka - za Piráty jsem byl já a Mikuláš Peksa.
Došlo ke krátkému seznámení, diskusi nad politickým vývojem v ČR. Pana velvyslance zajímal kromě jiného i přístup Pirátů k otázkám legislativy ve stavebnictví (mají issue s rekosntrukcí budovy pro ambasádu). Tématem byla i legislativa pro VRT. Řešili jsme otázky eGovernmentu a korejský přístup k řešení agendy státní správy.

Poskytnuté výhody: občerstvení na klubu
Přijaté výhody: kalendář "Krásy Koreje", ozdobná krabička - merch

Ivane, oprav si prosím u všech tří příspěvků termíny schůzek z února na leden :-)
Uživatelský avatar
Olga.Richterova
Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
Příspěvky: 746
Registrován: 12 čer 2009, 20:40
Profese: expertka na sociální politiku/poslankyně
Bydliště: Vršovice, Praha 10
Dal poděkování: 716 poděkování
Dostal poděkování: 2044 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Olga.Richterova »

z posledních dní:

27.1.2018 - Konzultace se sociálním pracovníkem J. Kubačákem k situaci na Úřadech práce v Praze (je z organizace Maltézská pomoc, o.p.s., která působí na Praze 10) a k celkovému pojetí systému dávek v ČR.
Nepřijala jsem žádné výhody, jen informace, za které děkuji.

29. ledna jsem se sešla s Martinou Prášilovou, Klárou Chábouvou a Romanem Hrůzou z organizace Mimo domov, z.s..
Témata: situace dětí v dětských domovech, přístup k psychoterapii a (psycho pomoci), dále děti opouštějící dětský domov a jejich situace bezprostředně po odchodu.
Nepřijala jsem žádné výhody, jen informace, za které děkuji, a doporučila, koho je dále vhodné kontaktovat.

30.1. jsem se sešla s P. Kolínskou (radní MHMP pro územní rozvoj) a její asistentkou na schůzce avizované v otevřeném kalendáři (olgarichterova.cz/kalendar) - téma: Proluka. Cíl: jak připravit konzultace s veřejností, aby přinesly dobrý výsledek (maximální míru dohody MČ - developera - občanů).
Nepřijala jsem žádné výhody, jen informace o současném stavu jednání, a předestřela jsem svůj názor jako komunální zastupitelky a člověka angažovaného od začátku plánů výstavby.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Olga.Richterova za příspěvky (celkem 2):
Robert.Magni, Filip.Krska

Kontakt: nejlépe SMS či zpráva přes Signál nebo WhatsApp nebo Zulip. - Čtrnáctidenní osobní dopisy zde: www.olgarichterova.cz - Pirátská expertka na sociální a rodinnou politiku a trh práce.

Uživatelský avatar
Adam.Zabransky
Krajský zastupitel
Příspěvky: 2126
Registrován: 06 led 2012, 22:10
Profese: politik, vystudovaný právník
Bydliště: Praha 10 - Vršovice
Dal poděkování: 2058 poděkování
Dostal poděkování: 3787 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Adam.Zabransky »

Musím dohnat jeden takový velký rest. Když jsme před 3,5 lety byli zvoleni do zastupitelstva, rozhodli jsme se lobokontakty evidovat v Redmine jako všechnu ostatní naší činnost, a jednou za čas do tohoto vlákna dávat souhrn schůzek (abychom to tu moc nespamovali). Myslím že jsme se dohadovali, že si to jeden z nás vezme na starost, ale už si nepamatuju kdy a ten člověk na to očividně časem zapomněl. :( Takže sem dávám seznam všech našich (já, Ondra, Jakub, Mikuláš) schůzek týkajících se Prahy a níže záznam z mých schůzek za měsíce říjen-prosinec. Odteď už pravidelně budu zapisovat schůzky i sem, ještě jednou sorry.

Schůzka s provozovateli placených parkovišť
10. října 2017: Sešel jsem se se zástupci Asociace provozovatelů parkovišť: Ondřej Tesař, Lubomír Tusjak a ještě jeden člověk, jehož jméno si nepamatuji (na jejich žádost). Vysvětlili mi situaci: Dolínek na začátku roku 2016 prohlásil, že objevil šlendrián v TSK - TSK prý pronajímá placená parkoviště za malé peníze. Na základě toho se pak několikrát sešel s Asociací, která mu vysvětlovala, že OK, někde ty nájmy jsou nízké a dalo by se to zvednout (představili konkrétní návrh), jinak ty ceny ale prý odpovídají tržním hodnotám (udělali kalkulace) a problém je jinde. Provozovatelé prý chtějí investoval, ale mají smlouvy na dobu neurčitou a tak nemají jistotu, že se jim investice vrátí. Nemají nic proti jednotnému vzhledu, lepší bezpečnosti atd., ale chtěli by záruku od města, že v nájmu budou moci zůstat do doby, než se jim investice vrátí.

Dolínek byl prý zpočátku vstřícný, pak ale najednou v srpnu 2017 obrátil a vyhlásil do médií, že se všechny smlouvy vypovídají a parkoviště bude provozovat sama TSK. Podle zástupců Asociace je to nesmysl, z jejich zkušeností vyplývá, že jakmile placené parkoviště začne provozovat město, najednou "přestane vydělávat" (resp. peníze se utratí za blbosti). Navíc s plánem na rozvoj parkovišť pod TSK jsou spojeny veliké investiční náklady a těžko říct, jestli se městu vůbec vrátí a za jak dlouho.

Jejich argumenty mi přišly rozumné, doporučil jsem jim, ať zkusí oslovit koaliční zastupitele, že se pravděpodobně jedná o akci ČSSD.

Schůzka s JCDecaux ohledně budoucnosti pražského mobiliáře
23. listopadu 2017 jsem se sešel Tomášem Tenzerem, technickým ředitelem JCDecaux (na jeho žádost). Mluvili jsme o historické smlouvě Prahy s JCDecaux (ptal jsem se, jak to je s nařčeními od konkurence z webu http://www.okradenapraha.cz/ ) a o budoucnosti řešení městského mobiliáře. Pan Tenzer se mi snažil vysvětlit, proč si myslí, že pro Prahu je současné nastavení (JCDecaux do ulic umisťuje vlastní mobiliář, udržuje ho a postupně ho renovuje na vlastní náklady, na oplátku tam může mít reklamu; městu také platí nájem) výhodné. Znělo to celkem přesvědčivě (shodli jsme se, že kdyby to mělo dělat město samo a samo by hledalo inzerenty na plochy, vyšlo by to pravděpodobně mnohem dráž), akorát si nejsem jistý adekvátností nájemného, které JCDecaux platí. Pan Tenzer mi taky vysvětloval, proč jsou informace uváděné na webu okradenapraha.cz nepravdivé.

Řekl jsem panu Tenzerovi, že vidím problém hlavně ve 1) stavu, který nastane po skončení smlouvy (kdybychom udělali soutěž, tak JCDecaux bude ve výhodě - protože nebude muset nakupovat nový mobiliář - a kdyby prohrálo, tak jak proběhne nahrazení jejich mobiliáře novým?) a 2) vzhledu mobiliáře. U 2) mi bylo vysvětleno, že současný vzhled byl kdysi Prahou schválen, takže jsme se nakonec shodli, že je trochu hloupé, když kvůli tomu Praha nyní JCDecaux kritizuje. U 1) jsme se shodli, že ten konec smlouvy bude komplikovaný.

Za sebe jsem řekl, že preferuji udělat soutěž (prý existuje i legální možnost prodloužit smlouvu, což ale za vhodné řešení nepovažuju), ale nemám názor na to, jestli je vhodnější nastavení, aby Praha mobiliář vlastnila a soutěžila se údržba + pronajímala reklama, nebo aby byl systém nastaven tak jak dnes (mobiliář vlastní druhá smluvní strana).

Žádné výhody z žádné strany přislíbeny ani poskytnuty nebyly (pokud nepočítáme to, že jsem získal větší vhled do současného smluvního vztahu).

Schůzka s Jirkou Sedláčkem ohledně farmářských trhů
18. prosince 2017 jsem se sešel s naším příznivcem Jirkou Sedláčkem (na jeho žádost). Ozval se mi kvůli tomu, že jsem již několikrát veřejně kritizoval způsob, jakým Praha 1 provozuje trhy na Náměstí Republiky. Jirka je šéf Asociace farmářských tržišť a už několik let bojuje proti neférovému prostředí v této oblasti v Praze. Bavili jsme se o současných problémech (špatný sortiment, neférové ceny pro provozovatele, prodejce i zákazníky) a domluvili se, že se pokusíme připravit nějaké koncepční celopražské řešení. Nebyly poskytnuty žádné výhody pro žádnou z uvedených stran.

Schůzka k řešení Nemocnice Na Františku
19. prosince 2017: V letenském Lokálu jsme se sešli ve složení Hana Marvanová (STAN), Vít Masare (Zelení), David Bodeček (angažovaný občan, nestraník) a já, abychom řešili další postup ve věci Nemocnice Na Františku. Domluvili jsme se na shnánění podpisů pro referendum, Hana Marvanová přislíbila, že prozkoumá možnost napadení koncesního řízení z právního hlediska. Žádné poskytnuté výhody, od Davida Bodečka jsem si nechal zaplatit jedno pití.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Adam.Zabransky za příspěvek:
Filip.Krska

Pražský radní pro majetek, transparentnost a legislativu, člen republikového výboru, vystudovaný právník, bojovník za ochranu zvířat a efektivní altruista.
FB: https://www.facebook.com/piratzabransky Twitter: https://twitter.com/adamzabransky

Ivan.Bartos
Republikové předsednictvo
Příspěvky: 10308
Registrován: 11 čer 2009, 09:44
Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
Bydliště: U Botiče 1390/3, Praha 4 - Michle, 14000
Dal poděkování: 4199 poděkování
Dostal poděkování: 18242 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Ivan.Bartos »

Dne 30.1.2018 jsem se sešel se zástupci SMSCR na poli Výboru (VVSRR)
JUDr. Stanislav Polčák (STAN) Předseda Sdružení místních samospráv a europoslanec
Petr Halada je předsedou pracovní skupiny pro strategický rozvoj, jedné z šesti pracovních skupin, z kterých se celé SMS skládá.
-> O schůzku žádal Petr Halada dopisem - v záhlaví dopisu je Stanislav Polčák jako předseda.
---
SMS představili agendu vlastní pracovní skupiny pro strategický rozvoj SMS tedy moderní veřejná správa a inovace v ní.
Připravují Vizi rozvoje obcí do roku 2030 (možné scénáře rozvoje venkova a adaptace při zachování udržitelného rozvoje).
Pěkná vize v souladu s Piráty: Decentralizace, digitalizace, návrat na lokální úroveň, místní zdroje, místní hospodářství a podnikání, posílení sociálních služeb, zpřístupnění informací, open data.

Chytrý venkov v roce 2030 - Hlavní výzva - vytvoření infrastruktury (optické sítě, wifi) v horizontu dalších 5 let.
Vize: venkov vybavený tak, aby uspokojování základních potřeb nebylo namáhavější než ve městě, současně přinášel veškeré vyžití (sociální kontakty, volný čas…). Digitalizace všech oblastí života: úřady, decentralizace a sdílení, nové modely dodávek např. energií či v dopravě, oblasti vzdělání, zdravotní a sociální služby. Občané dostávají služby, jejichž zdroj nemusí být nutně fyzicky přítomen v obci.

Zde krátký abstrakt - nebylo projednáno v detailu
10 oblastí rozvoje:
1. Energetika / energeticky soběstačná obec z 60-80 % - dodávky elektřiny a tepla, komunální energetická soustava vybudovaná dle konkrétních podmínek, dostupnosti, zdrojích, zateplení budov… pasivní budovy… rozvoj komunální energetiky, pracovní příležitosti, nezávislost na velkých dodavatelích, velká míra autonomie. Novinkou autonomní mobility a elektromobilita
2. Voda / zásobování z místních zdrojů, nakládání s odpady v místě, kde vznikají. Obce nebo svazky obcí - zásobování vodou a zadržování vody v krajině. Zadržování dešťové vody na pozemcích, čištění odpadních vod individuálně nebo pro menší počet budov. Současné způsoby čištění, technické parametry, cena - do budoucna nedostupné. Nakládání s odpadními vodami řešit jako službu obyvatelstvu (podobně jako svoz odpadu)
3. Odpady / nakládání s komunálním odpadem a bioodpadem - tak, aby bylo součástí energetiky - moderní kogenerační technologie
4. Územní plánování / jasný koncept rozvoje obce, místo ke spokojenému žití, plní své funkce, nabízí služby. Obec žije nejen s příjezdem rekreantů…
5. Vzdělání / svazkové školy, e-learning, internetové platformy vzdělání. Obsahová změna, nové způsoby výuky, práce s informacemi
6. Zdravotnictví / telemedicína - lékař není přítomen fyzicky, ale je vždy dostupný, např. přes skype. Např. laboratorní vyšetření - ne docházka na středisko, sběr přes sociání službu.
7. Podnikání / místní podnikání. Místo velkých výrobních podniků pracovní místa v sociálních službách
8. Doprava a zásobování / opravené komunikace - to platí stále. Předpokladem rozvoje není rozšiřování stávajících řešení, ale hledání nových řešení… Co bude jinak? Dodávky místo do obchodů, dovážka z e-shopů, menší věci - drony, rozšiřování autonomní mobility - auta bez řidičů
9. Veřejná správa / zapojení občanů do správy obce, zpřístupnění dat a informací, open data, transparentnost, dostupnost úřadů elektronicky, princip subsidiarity
10. Společenský, kulturní a sportovní život / reálný, ne digitalizovaný, (možná jako jediný) dotačně podporovaný
Z toho vyplývají dílčí kroky, které je třeba rozpracovat. Na stekání jsme prošli nejklíčovější deliverables v konkrétních otázkách.
Přislíbil jsem rámcovou spolupráci dle gescí našich poslanců v souladu s našimi prioritami, kterou probereme na klubu.

Poskytnuté výhody: 0
Přijaté výhody: 0
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivan.Bartos za příspěvky (celkem 2):
Filip.Krska, Daniela.Bila
předseda Pirátů
ivan.bartos@pirati.cz
Ivan.Bartos
Republikové předsednictvo
Příspěvky: 10308
Registrován: 11 čer 2009, 09:44
Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
Bydliště: U Botiče 1390/3, Praha 4 - Michle, 14000
Dal poděkování: 4199 poděkování
Dostal poděkování: 18242 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Ivan.Bartos »

30.1.2018 jsem se večer sešel na "pokec/konzultaci" a kulturní vyžití s Honzou Palaščákem. Tématem byly otázky vývoje v energetické politice ČR i v optice mého předchozího jednání s SMSČR, kde energetika je jedním z pilířů strategie rozvoje 2030.

Prvním probíraným tématem byla stále neutěšená situace ve věci vytunelovaného projektu, kdy 400 poškozených obcí a škol resp. věřitelů projektu Energie pod kontrolou zakládá Sdružení poškozených a domáhá se náhrady min 50 milionů korun.

Dále jsme diskutovali situaci, kdy je opět na stole (viz vyjádření Vladimíra Vlka v OVM z minulého roku) návrh nové tarifní struktury a můj záměr případně interpelovat MPO, neboť mám důvodné obavy, že se chystá neopodstatněné zdražování fixních plateb a neprobíhá žádná veřejná nebo odborná diskuse, natož aby byly reflektovány zájmy spotřebitelů. ( jističe znovu a jinak:-( )

Zde jsem zdůraznil důležitost zrušení výjimek ČEZ ze zákona o registru smluv v souvislosti s Piráty podaným legislativním návrhem ze začátku měsíce ledna 2018. Tyto peníze by totiž měli mít oporu v nákladech ČEZ či regulovaným nákladech ČEZ Distribuce, o čemž pochybuji.

Po krátké debatě v bývalém Kafe a cigára jsme navštívili Lucerna Music Bar a shlédli předpremiéru celovečerního filmu Tondy Blaníka, ve kterém mám štěk :-)

Poskytnuté výhody: 0
Přijaté výhody: 0
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivan.Bartos za příspěvky (celkem 5):
Jiri.Ulip, Filip.Krska, Zdenek.Hrib, Robert.Magni, Daniela.Bila
předseda Pirátů
ivan.bartos@pirati.cz
Lubomir.Vlcek
Příspěvky: 328
Registrován: 21 črc 2017, 11:54
Profese: Výrobní inženýr v nadnárodní společnosti
Bydliště: Šumperk
Dal poděkování: 263 poděkování
Dostal poděkování: 289 poděkování

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Lubomir.Vlcek »

Dne 31.1.2018 jsem se sešel s panem Radimem Sršněm (STAN)

Považuji toto první setkání jako především představovací.
Tématem schůzky byly lokální vize STANu a Pirátů pro rok 2018, se zaměřením na volby do obecních zastupitelstev a volby do Senátu, která v letošním roce Šumpersko čeká.
Panuje vzájemná shoda na obecných tématech, jsme schopni se bavit o spolupráci. Představou pana Radima Sršně je vytvoření silných koalic, pro zvýšení možnosti silného mandátu na obecních úrovních. Pirátský postoj ještě nebyl ujasněn, bude se řešit na setkáních MS + budeme konzultovat s představiteli KS (termín pro ujasnění - únor 2018).
S panem Sršněm nadále zůstávám v kontaktu, věřím, že další setkání budou následovat - příslib jsem dostal :-)

Poskytnuté výhody: nic
Přijaté výhody: voda + kalendář a nálepka obce Dolní Studénky
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lubomir.Vlcek za příspěvek:
Filip.Krska
Uživatelský avatar
Jana.Kolarikova
Personální odbor
Příspěvky: 1846
Registrován: 03 srp 2012, 13:52
Profese: OSVČ
Dal poděkování: 1798 poděkování
Dostal poděkování: 2748 poděkování

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Jana.Kolarikova »

V neděli 28. 1. jsme se ve Strakonicích já a Lukáš Kolářík sešli s panem Radkem Chvostou z ODS a řešili komunální témata a možnosti spolupráce. Řekli jsme si, jaká je situace ve Strakonicích a jaké jsou možnosti.
Další schůzku budeme mít 8. února.

Poskytnuté výhody: -
Přijaté výhody: latté a jahodový džus.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jana.Kolarikova za příspěvky (celkem 2):
Filip.Krska, Robert.Magni

Jana Koláříková
https://www.facebook.com/JaninkaToofree
jana.kolarikova@pirati.cz
To, že nemůžeme změnit svět, neznamená, že bychom se o to neměli alespoň pokusit.

Uživatelský avatar
Marek.Houser
Předseda/předsedkyně místního sdružení
Příspěvky: 641
Registrován: 24 srp 2015, 14:35
Profese: marketingový specialista, sportovec, DJ
Dal poděkování: 596 poděkování
Dostal poděkování: 948 poděkování

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Marek.Houser »

Přidávám zápis ze dvou posledních schůzek...

13. ledna jsem se sešel v Otrokovicích s členy sdružení Občané OE ohledně kandidatury do zastupitelstva. Jedná se převážně o naše příznivce a voliče z parlamentních voleb a sympatie jsou oboustranné. Mají zájem vytvořit společnou kandidátku pod hlavičkou Pirátů, nicméně většina z nich chce zůstat věrna své nezávislé pozici v místním hnutí. V Otrokovicích pracují Piráti i Občané OE na náboru nových členů. Cílem je společná kandidátka. Termín další schůzky zatím nebyl stanoven.

Piráti: Marek Houser
Občané OE: Michal Petřík, Zdeněk Kostka, Petr Ťopek, Miroslav Malina
Veřejnost: Pavel Beznoska (aktuálně registrovaný příznivec)

Výhody poskytnuté: Nic.
Výhody přijaté: Nic.

---

1. února jsme se já a František Elfmark sešli v Uherském Hradišti se Zuzanou Vandame (minulá komunální jednička TOP09) a probírali jsme možnosti spolupráce v komunální kampani či po volbách. Z jejich strany je zájem o vytvoření předvolební dvoj- či troj-koalice v komunálních volbách proti stávající garnituře. Termín další schůzky bude stanoven po schůzi MS UH - zřejmě začátkem března.

Piráti: Marek Houser, František Elfmark
TOP 09: Zuzana Vandame

Výhody poskytnuté: Voda.
Výhody přijaté: Nic.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marek.Houser za příspěvky (celkem 2):
Zdenek.Hrib, Filip.Krska

Marek "MARRA" Houser | ZLK | UB
Facebook | Instagram | X | LinkedIn | Bluesky | marek.houser@pirati.cz

Uživatelský avatar
Radek.Holomcik
Krajské předsednictvo
Příspěvky: 900
Registrován: 07 srp 2014, 16:47
Profese: Člověk
Dal poděkování: 433 poděkování
Dostal poděkování: 2020 poděkování

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Radek.Holomcik »

Mám 2 zápisy:

1. Ve středu 31.1.2018 jsme se s Honzou Pošvářem potkali od 13:30 v prostorách poslaneckého klubu se zástupci Asociace soukromého zemědělství, Ing. Josefem Stehlíkem (předseda) a Mgr. Ing. Jaroslavem Šebkem (tajemník). Debatovali jsme o legislativě vztahující se k rodinnému podnikání, agrolesnictví, projektech na zvyšování retenční schopnosti krajiny a ochraně hospodářských zvířat. Domluvili jsme se na další spolupráci.
Poskytnuté výhody: káva, voda
Přijaté výhody: informace

2. Ve čtvrtek 1.2.2018 jsem se sešel od 11:00 v prostorách poslaneckého klubu s paní Věrou Aladzasovou Přibylovou ze Záchranné stanice pro divoká a exotická zvířata Praha. Debatovali jsme o potřebné novelizaci zákona o ochraně zvířat před týráním a o využití sokolnictví při ochraně vinic, sadů a polností před ptáky. Dohodli jsme se na další spolupráci.
Poskytnuté výhody: čaj
Přijaté výhody: informace
Tito uživatelé poděkovali autorovi Radek.Holomcik za příspěvky (celkem 4):
Filip.Krska, Robert.Magni, Petr.Vileta, Jan.Posvar

Radek Holomčík

Někdo z JmK

tel.: 728 034 460, mail: radek.holomcik@pirati.cz

"Na počátku byl stvořen vesmír. Spoustu lidí to naštvalo a většinou se to považovalo za chybný krok." Douglas Adams

Zamčeno

Zpět na „Povinně zveřejňované informace“