Volba prezidenta republiky
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: programátor
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 63 poděkování
Volba prezidenta republiky
právě mě zaujal tento článek na iDNES: Havel už si vybral Klausova nástupce. Na Hradě by chtěl Šimona Pánka
Souhlasím s Havlem, že strany by měly dát už před volbami najevo, koho chtějí v roce 2013 jako hlavu státu navrhnout a posléze volit. Koho by tedy navrhovala ČPS?
Chápu, že jste zastánci přímé demokracie (což je dobře), ale dejme tomu, že byste se dostali do PS, ale přímou volbu by se nepodařilo prosadit.
?
Souhlasím s Havlem, že strany by měly dát už před volbami najevo, koho chtějí v roce 2013 jako hlavu státu navrhnout a posléze volit. Koho by tedy navrhovala ČPS?
Chápu, že jste zastánci přímé demokracie (což je dobře), ale dejme tomu, že byste se dostali do PS, ale přímou volbu by se nepodařilo prosadit.
?
- Jiri.Kaderavek
- Profese: programátor, hoteliér, manažer, trenér
- Dal poděkování: 642 poděkování
- Dostal poděkování: 1909 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volba prezidenta republiky
ČPS má vlastní kandidáty
Ne, tohle jsme skutečně ještě neprobírali a předpokládám, že do voleb už ani nebudeme.
Můj osobní názor: Považuji poslední aktivity V. Havla za spíše tragikomické, a tohle je jedna z nich. Ano, kdysi jsme Pánkovi věřili (teď myslím nás účastníky studentských stávkových výborů), ale pokud je mi známo, on se už celá léta více stará za cizí peníze o utrpení ve světě než potřeby českých občanů. Potřebujeme prezidenta, který se bez okolků postaví za obyčejné lidi (tedy za většinu), protože ti nemají na rozdíl od kdejaké etablované menšiny zastání nikde. To názor, že by se do funkce hodila žena už je reálnější. Taková Dana Drábová by se s politiky příliš nepárala

Ne, tohle jsme skutečně ještě neprobírali a předpokládám, že do voleb už ani nebudeme.
Můj osobní názor: Považuji poslední aktivity V. Havla za spíše tragikomické, a tohle je jedna z nich. Ano, kdysi jsme Pánkovi věřili (teď myslím nás účastníky studentských stávkových výborů), ale pokud je mi známo, on se už celá léta více stará za cizí peníze o utrpení ve světě než potřeby českých občanů. Potřebujeme prezidenta, který se bez okolků postaví za obyčejné lidi (tedy za většinu), protože ti nemají na rozdíl od kdejaké etablované menšiny zastání nikde. To názor, že by se do funkce hodila žena už je reálnější. Taková Dana Drábová by se s politiky příliš nepárala

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Kaderavek za příspěvek:
- V__
Zakladatel České pirátské strany
„Svobodu nekoupíte, tu si volíte“
https://lide.pirati.cz/personProfile/96/
„Svobodu nekoupíte, tu si volíte“
https://lide.pirati.cz/personProfile/96/
-
- Profese: nic
- Dal poděkování: 152 poděkování
- Dostal poděkování: 138 poděkování
-
- Profese: technik
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Dana Drábová , jasně , srozumitelně , to beruJiri Kaderavek píše:ČPS má vlastní kandidáty![]()
- Ladislav.Matuska
- Profese: manager
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Prezidentem může být kdekdo. Stačí, aby mu bylo v den voleb 40 let.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ladislav.Matuska za příspěvek:
- V__
Zůstávám dál pirátem
http://matuska.blog.idnes.cz
http://matuska.blog.idnes.cz
-
- Profese: nic
- Dal poděkování: 152 poděkování
- Dostal poděkování: 138 poděkování
co mas proti esterce?krakonos píše: Dana Drábová , jasně , srozumitelně , to beru

- Spirit
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 48 poděkování
Ženské rády rozhodují kolektivně.Vit Hnilica píše:co mas proti esterce?krakonos píše: Dana Drábová , jasně , srozumitelně , to beru

... and the Spirit of God was hovering over the waters. 

- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Celkem Spokojený Důchodce
- Dal poděkování: 10819 poděkování
- Dostal poděkování: 8772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ladislav Matuska píše:Prezidentem může být kdekdo. Stačí, aby mu bylo v den voleb 40 let.

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvek:
- V__
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
- Martin.Broz
- Profese: SMRT MODERACI
- Dal poděkování: 426 poděkování
- Dostal poděkování: 1100 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Abys nelitoval. Porad se nekde courat s vostatnima paprdama, voholenej, navonenej, nacesnej s umytejma vlasama. 

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Broz za příspěvek:
- V__
- Spirit
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 48 poděkování
Chvilku jsem o tom taky uvažoval, ale sebral jsi mi iluze.Martin Broz píše:...voholenej, navonenej, nacesnej s umytejma vlasama.

... and the Spirit of God was hovering over the waters.