Jana Syrovátková

Archivační fórum pro vlákna přijatých zájemců o členství

Moderátoři: KoKS Praha, PKS Praha

Pravidla fóra
Toto je dočasné archivační fórum pro odkládání vláken přijatých zájemců o členství. Vlákna sem přesouvá PKS Praha.
Zrušení archivu bude zváženo ve chvíli kdy začne kvalitně fungovat systém Evidence členů.
Zamčeno
Jana.Syrovatkova
Člen KS Praha
Příspěvky: 2828
Registrován: 04 zář 2009, 14:34
Profese: finanční specialista
Bydliště: trvalé Úvaly u Prahy, přechodné Praha 7, Holešovice
Dal poděkování: 567 poděkování
Dostal poděkování: 2247 poděkování

Jana Syrovátková

Příspěvek od Jana.Syrovatkova »

Ahoj všichni Pražáci,

prý se vám mám představit i tady, tak tak činím.

Tedy, od roku 2009 jsem byla členkou KS Středočeský kraj. Krapet jsem zasklila platbu členských poplatků i mail AO, tak jsem někdy v září/říjnu 2017 přestala být členem. Všimla jsem si toho v říjnu, ale hodila to za hlavu, že dořeším po volbách. AO Středočeského kraje prověřoval, prověřoval, až mi řekli, že holt je potřeba, abych se znovu přihlásila. No a to mě vedlo i k tomu, abych zhodnotila, do jakého kraje se přihlásit (o jediné pražské schůzi středočechů, jsem se dozvěděla den po jejím konání a na brzké odpoledne se do okresních měst prostě nedostanu).

Studuji doktorát na MFF UK, učím informatiku na VŠO (a trošku i na VŠPP a cvičím na MFF), krom toho připravuji studenty různě k přijímačkám z matiky, maturitě nebo třeba i nějakým těm zkouškám na VŠ (matika, statistika). Sem-tam když se namane, tak někomu pomůžu s hypotékou nebo zpracováním finančního plánu (v minulosti jsem se věnovala finančnímu poradenství, všichni mi nadávali, že neprodávám, že klienty školím, tak jsem šla školit a od toho už byla jen kousek ta výuka na VŠ).

Nemám ráda Andreje Babiše a EET. Na facebooku i v reálu se snažím bojovat proti ANO, byla jsem i na demonstraci AUVA (Andrejovy účtenky vrátíme Andrejovi), kde jsem vysvětlovala kolemjdoucím, proč EET je ZLO (nemám problém se někde ukázat, sbalit kupu letáků od organizátorů, kteří mě ani neznají - a vyrazit je rozdávat :-) ).

Časově nemůžu slíbit nic než jednorázové akce, ale "jednou pirát, vždycky pirát" - agituji nadšeně všude kolem sebe, dost lidí za mnou chodí pro radu, když potřebují znát pirátský program, samozřejmě když piráti něco udělají špatně, přijdou mi vynadat. Pochybnosti jsem za těch 8 let měla jenom ve třech případech - když jsem měla pocit, že strana jde moc nalevo (jsem pravicový liberál - podle mě liberalismus znamená též odpovědnost za sebe sama a svůj osud, což beru jako pravicový postoj), když jsem měla pocit, že je ve straně až moc byrokracie, v níž jsem se neorientovala (mám averzi vůči hromadě paragrafů, z nichž jsem zmatená, ale to se prý lepší) a když jsem si nebyla jistá dostatečně odmítavým postojem Pirátů vůči Babišovi. Neustále po očku sleduji i Svobodné, kde mám hodně kamarádů, ale když se mě na jaře 2017 chodili voliči Svobodných ptát po programu Pirátů s tím, že u nich je to na houby, pochopila jsem, že pokud Piráti budou jasně deklarovat ne-podporu Babišovi, je to "moje strana" a okolí stejně neuteču a stejně mě berou jako Piráta a nic jiného (plus opravdu nejsem euroskeptik).

Tak tedy jsem tady. V současné době žiju na Praze 7, místní sdružení na mě působilo moc dobře, schůzky jsou někde, kam se dá dostat rozumně i pokud pracuji do večera a má to pro mě asi mnohem větší smysl. Být členkou místního sdružení Prahy 7 má tu výhodu, že se dá s ledasčíms pomoci i jen proto, že to mám pár kroků od domu či v lokalitě, kde se často pohybuji (několikrát týdně projíždím celou Prahou 7 ve "vyhlídkové tramvaji" číslo 12). Jsem prostě člověk, co kolem sebe potřebuje lidi, tak na schůzi (nebo třeba kontaktní kampaň) ráda vyrazím jen proto, abych potkala lidi a odpočinula si od školy.

Máte-li dotazy, klidně se ptejte. S pirátským programem v drtivé většině věcí hodně souzním, formuje to koneckonců mé politické názory přes 8 let - proto jsem vypsala jen ty pochyby a kde jsem trošku "jiná". Na otázky: "Zrušila bys regulace na ..." bude odpověď pravděpodobně ano. Na otázky: "Má se regulovat ..." bude odpověď nejspíše ne.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jana.Syrovatkova za příspěvky (celkem 5):
Vaclav.Fortik, Petr.Vileta, Ondrej.Kotas, Michael.Polak, Ondrej.dj-bobr.Ulehla
Uživatelský avatar
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Příspěvky: 34638
Registrován: 22 črc 2009, 18:12
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Bydliště: Plzeň 2
Dal poděkování: 31593 poděkování
Dostal poděkování: 25701 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Jana Syrovátková

Příspěvek od Petr.Vileta »

Dobré holubice se vracejí. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvek:
Michael.Polak

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Jana.Syrovatkova
Člen KS Praha
Příspěvky: 2828
Registrován: 04 zář 2009, 14:34
Profese: finanční specialista
Bydliště: trvalé Úvaly u Prahy, přechodné Praha 7, Holešovice
Dal poděkování: 567 poděkování
Dostal poděkování: 2247 poděkování

Re: Jana Syrovátková

Příspěvek od Jana.Syrovatkova »

No, ony nikdy nezmizely, jenom neumí včas platit příspěvky :-). A tak nějak mi to vždycky procházelo až letos ne, no.

Ale aspoň se konečně přihlásím do Prahy, když už jsem se sem k Vilémovi nasáčkovala asi nastálo.
Zamčeno

Zpět na „Přijatí zájemci Praha“