KF JČK 7/2017 volba nového předsednictva krajského sdružení

Fórum pro diskusi členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů krajského sdružení.

Moderátoři: PKS Jihočeský kraj, Krajsti predsedajici, KoKS Jihočeský kraj, Administrativa-KS Jihočeský kraj

Zamčeno
Uživatelský avatar
Jana.Kolarikova
Personální odbor
Příspěvky: 1840
Registrován: 03 srp 2012, 13:52
Profese: OSVČ
Dal poděkování: 1796 poděkování
Dostal poděkování: 2747 poděkování

Re: KF JČK 7/2017 volba nového předsednictva krajského sdruž

Příspěvek od Jana.Kolarikova »

Martin.Cryo.Broz píše:Pro Janu: Já počítám že to bude nějakou chvilku trvat, jen jsem se dotazoval zda to nezapadlo. A co se týká toho komu otázky položím, to je snad zakázané, dotazovat pouze jednoho člověka, od kterého ěm právě zajímá jeho vyjádření? Nenašel jsem nikde nic ve stranických zákonech ohledně toho že by to bylo zakázané.
Zakázané to není, ale měříš dvojím metrem, pokud tě zajímá vize jen jednoho kandidáta.
Navíc na počet otázek, který si položil, by si člověk musel vyhradit dva dny, aby odpověděl do detailu.

Pro Oldu: pokud zapomeneš heslo, řeš to prosím s administrativním odborem OFFTOPICMartin Kučera, každý člen by se měl přihlašovat pod svým jménem. Takhle navíc nemůžeš ani hlasovat.
Jestli chceš, pomůžu ti problém vyřešit.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jana.Kolarikova za příspěvky (celkem 2):
Ludek.Blaha, Ivo.Vlasaty

Jana Koláříková
https://www.facebook.com/JaninkaToofree
jana.kolarikova@pirati.cz
To, že nemůžeme změnit svět, neznamená, že bychom se o to neměli alespoň pokusit.

Uživatelský avatar
Lukas.Kolarik
Příspěvky: 832
Registrován: 05 zář 2013, 21:08
Profese: OSVČ
Bydliště: Katovice
Dal poděkování: 225 poděkování
Dostal poděkování: 1112 poděkování

Re: KF JČK 7/2017 volba nového předsednictva krajského sdruž

Příspěvek od Lukas.Kolarik »

Dotaz na kandidáta Lukáše Kolaříka.

1) Co tedy bylo příčinami rozporů v kraji a proč si myslíš že zrovna ty jsi to urovnal?
- Prapůvodní příčinou bylo nedodržení dohody při primárních volbých do kraje ze strany Písku. Hradec jsem poté vtáhl zpět do děje. Myslím si to proto, že do kampaně se zapojili téměř všichni a to na několika akcích i společně. Až na vyjímky, třeba Tebe.
2) Myslíš si že budeš stíhat práci poslance kde je 1000X více materiálů než na zastupkách, do toho RV a ještě předsedu JčK, když už ted nestíháš ani schůze?
- plánované zasedání krajského fóra jsem nestihl kvůli zasedání poslaneckého klubu, které bylo avizované do 12:00. Bohužel se protáhlo až do 16:00 což jsem nemohl ovlivnit. Ti co mě znají ví, že na zasedání jezdím pravidelně a od svého angažmá v předsednictvu jsem snad na žádné nechyběl. Bylo by zajímavé udělat přehled docházek členů na zasedání KF. Asi to zadám asistentce. Díky za tip. V klubu je nás 22, dále máme několik asistentů, máme rozdělané výbory dle kompetencí a to je naše výhoda. Nemusím sledovat vše, sledujou to za mě jiní a pak na klubu přednesou jen výhody a nevýhody konkrétního návrhu. Jinak není to 1000x tolik, ale vychází to na cca 22 návrhů zákonů za měsíc. Navíc sněmovna jede v jakýchsi šestitýdenních cyklech. Z toho je minimálně jeden týden takzvaný regionální, kdy se poslanec věnuje pouze svému regionu a neprobíhá schůze sněmovny ani zasedání výborů.
3) Myslíš si že je dobré sedět jednou prdelí na 3 funkcích a kumulovat je tak? A pokud ano z jakého důvodu?
Nevím o jakých 3 funkcích se bavíme. V rámci strany, jsem pouze předseda kraje a kandiduji pouze na předsedu kraje nebo do předsednictva. Kandidaturu do RV jsem nepřijal ( nicméně přemýšlím o tom OFFTOPICmá to totiž s prací poslance hodně společných rysů a asi by se to dobře doplňovalo) a pokud se nakonec rozhodnu kandidovat do RV a ve volbě CF bych uspěl, na předsedu kraje, pokud bych jím byl předtím zvolen, bych samozřejmě rezignoval.
4
) Myslíš si že demokracie je správná, pokud je více jak 51% lidí v ní rozhodujících zaslepeno dogmatem? A následně tedy jak by jsi řešil situaci, kdy je diktátor zvolen demokraticky jako například p.Babiš a to tím že si nepřímo hezkými slovy kupuje hlasy voličů.
- Demokracie je správná věc. Tebou předeslaná situace nemá lehké řešení. Je třeba se zaměřit na reformu školství a učit lidi pracovat s informacemi a hlavně je ověřovat. Je třeba si uvědomit, že již nežijeme v informační době, ale vzdělanostní. Informací je kopec, ale lidi je neumí analyzovat.
5) Myslíš si, že lídr a koordinátor do PS by neměl automaticky dělat věci jako je ježdění mezi lidma, oslovování lidí? Tj věci o kterých si říkal že jsi dělal navíc, přitom to je automatické?!
- myslím si že by to automatické být mělo, leč v našem kraji se to dělo poprvé.
6) Rád bych věděl také názor, jestli si myslíš, že za nové lidi vstupující do kraje vlastně můžeš ty.
- to si nemyslím, za nové lidi vstupující do kraje můžou především oni. Nicméně několik jsem jich oslovil a na základě toho vstoupili. Jako předseda můžu vytvořit vhodné podmínky pro tipování a oslovování nových členů například pořádáním pravidelných setkání s předsedou či členy předsednictva.
7) Rád bych také věděl co si myslíš o své funkci do parlamentu a to, zda jsi vhodným kanidátem a zda nebyl na kandidátce někdo, kdo by tam měl sedět spíš.
- neberu to jako funkci, ale poslání. Poslání moci se podílet na vyvětrání zatuchlosti ve státní správě. Na kandidátce bylo několik lidí, kteří by tuto činnost mohli vykonávat. O tom, který je nejvhodnější rozhodují primární volby a následně volby ostré. Nejsem kompetentní hodnotit kvalitu ostatních kandidátů.
8) Rád bych také věděl proč se za tvého předsednictví horší opět vztahy s Hradcem a co je za onou věcí.
- To se musíš zeptat Hradce. Respektive jeho části.
9) Také by mě zajímalo jaké je tvé stanovisko k uzákonění další vlny EET a zda budeš pro, stejně tak by mě zajímalo co říkáš na legalizaci konopí, a následně na nový zákon který má vyjít v platnost začátkem roku ohledně depozit a útulků, stejně tak by mě zajímalo tvůj názor na legislativu ohledně nařízení o ochraně osobních informací.
- nevím jestli mi něco neuteklo, ale další vlny jsou normálně uzákoněné. Pokud někdo předloží návrh na zrušení dalších vln, budu hlasovat pro ( ale nepředpokládám, že by to v tomto rozdání karet prošlo ). Legalizace pro. U ostatních věcí budu řešit až konkrétní hlasovatelné návrhy zákonů. Mou volbu budu konzultovat s našimi zástupci v daných výborech.
10) Dále by mě zajímal tvůj postoj k nabírání nováčků a zda je zde odůvodněná podstata přijímat členy na základě rozhodnutí kraje.
- Ne nové členy by nadále mělo nabírat MS. Nějaká pojistka by tam ale být měla, např. dočasně odebrání tohoto práva MS usnesením přesednictva, pokud by hrozilo nějaké nebezpečí v podobě velrybaření. ( už teď má KPS možnost MS rozpustit, takže varianta s dočasným odebráním tohoto práva je měkčím řešením situace )
11) Co jako možná budoucí předseda kraje hodláš udělat pro to, aby se opakoval trend 12% pro piráty v komunálních volbách a jak k tomu chceš přistoupit.
- Jako předseda kraje se nebudu snažit o zopakování tohoto trendu, zdá se mi to málo. Lépe než krajský předseda budu moci komunálnímu výsledku pomoci jako poslanec, např. tím že do komunálních voleb pomůžu protlačit nějaký z pirátských programových cílů a ukázat tak lidem, že Piráty má cenu volit. Nicméně jako předseda mohu pomoci tím, že vytvořím vhodné podmínky pro jednotlivé komunální týmy, např dobře nastaveným rozpočtem.
12) Jaký je tvůj odhad co se týká preferencí v komunálních volbách. A proč si to myslíš.
- v jaké obci myslíš?
13) Co si myslíš že jsou hlavní témata, kterými by měla pirátská strana v komunálních volbách oslovit voliče.
- V kumunálkách by se mělo vycházet z celostátních priorit, hlavně otevřená radnice, ale komunálky vyhrávájí spíš lokální problémy a ty by si měla každá kandidátka vydefinovat sama, tak jako jste to udělali v Písku naposledy vy a tak jak s tím začínáte i teď.
14) Jak se hodláš zapojit jakožto možná budoucí předseda ve volbách do komunálek.
Chtěl bych vytvořit komunkační platformu napříč krajem, kde bude možné sdílet své nápady a připomínky. Zároveň už se sestavují komunální týmy - https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 1862190744
15) Jak moc chceš jako možná budoucí předseda řídit činnost MSek a proč.
- Krajský předseda nemá podle předpisů žádné kompetence pro řízení MS. MS se musí řídit sami.
16) Kolik času odhaduješ že ti zaberou všechny tvé funkce a věci pro pirátskou stranu týdně. A je to skloubitelné s tvojí prací?
Dosavadní předsedování mi zabralo cca 5 hodin týdně a chtěl bych to minimálně zdvojnásobit. Díky mým dvou asistentkám ( pražská/krajská ) by to něměl být problémém. Co se mojí práce týče, dokončuji rozjeté projekty, nové zakázky neberu a plánuju věnovat se Pirátům na full-time.
17) Co si myslíš o připravované změně stanov ohledně kumulování funkcí ve straně.
- Myslím, že nemění nic zásadního. Kumulaci funkcí na půdorysu tří různých stranických mocí již stanovy řeší. Současná změna vyhrazuje CFku možnost to upravovat svým usnesením nad rámec toho, co již stanovy upravují teď. Je to tak v pořádku, CF je nejvyšší orgán a tuto pravomoc by mít měl.
18) Jaké největší problémy podle tebe ted kraj má a jak by jsi je tedy chtěl řešit.
- nejvetší problém vydím v neznalosti JdŘ, stanov a celkově našich předpisů. Díky tomu pak členové řeší své problémy na fóru nebo FB pouze diskuzí, místo toho, aby navrhli konkrétné hlasovatelný návrh, získali pro něj podporu a docílili změny demokratickým způsobem, bez kolikrát naprosto zbytečných, nikam nevedoucích diskuzí. Chtěl bych proto uspořádat pár seminářů, na kterých by se členi mohli v této problematice vzdělat. Možná by bylo dobré inicovat i natočení nějakého videa nebo webináře.

Děkuji za první kolo odpovědí.
Rádo se stalo :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Kolarik za příspěvky (celkem 9):
Martin.Cryo.Broz, Ivo.Vlasaty, Martin.Mareda, Ludek.Blaha, Josef.Soumar, Dan.Lestina, Petr.Sousek, Michal.Horak, Josef.Spak
Nikdo není na světě úplně zbytečný, i ten největší hlupák slouží alespoň jako špatný příklad.
------------------------------------------

tel: 777279221, email: lukas.kolarik@pirati.cz, Profil
Uživatelský avatar
Lukas.Kolarik
Příspěvky: 832
Registrován: 05 zář 2013, 21:08
Profese: OSVČ
Bydliště: Katovice
Dal poděkování: 225 poděkování
Dostal poděkování: 1112 poděkování

Re: KF JČK 7/2017 volba nového předsednictva krajského sdruž

Příspěvek od Lukas.Kolarik »

Martin.Cryo.Broz píše:Dobrý den.

Ještě bych měl pár otázek na Lukáše Kolaříka.

19) Jak by jsi si představoval předvolební kampaň pro komunální volby.
- máme postavené kandidátky ve všech 623 obcích našeho kraje a ty si navzájem vyměnují zkušenosti, spolupracují spolu a personálně si pomáhají.
20) Jak by jsi si představoval sestavování možných koalic v komunálu.
- otevřené samostatné kandidátky Pirátu, předvolební koalice samozřejmě ne, povolební dle výsledku voleb. V nejideálnějším případě mají všechny kandidátky schválené povolební strategii, aby pak nebyly zaskočeny. Povolební koalice v komunále nejsou v kompetenci krajského předsedy.
21) Co by jsi doporučoval jako hlavní body shody v případě vyjednávání koalic.
- opět, každá obec má své specifické problémy, takže nejde paušalizovat. Každopádně by měla být schoda na tradičních pirátských prioritách, tedy ovecřenosti, transparence a vtahnutí veřejnosti do rozhodování o veřejném dění v jejich obci.
22) Jsi pro rozšiřování MSek v kraji a kde vidíš hlavní slabé místa. Tj kde by se mělo zapracovat a jak.
- určitě, členská základna je třeba posílit, je třeba to ale dělat promyšleně a postupně, ne přijmout všechny, kteří teď k Pirátům chtějí, protože PIráti získali poklad ve výši cca 160M. Slabé místa jsou v tom, že MS sama nesledují dění ve svém městě a neoslovují lidi, kteří mají za sebou nějaké výsledky a prokazatelnou pirátskou historii, či veřejně vystupují proti zaběhlým pořádkům například mediálně.
23) Jak se stavíš k situaci ohledně plánovaného letiště v Českých Budějovicích?
- komentoval jsem v Mladé Frontě před volbami
Letiště je strategická stavba s přesahem krajského města a určitě bude pro rozvoj regionu jednou potřeba. Nejdříve bych se ale soustředil na silniční infrastrukturu, kterou používá násobně více občanů a která je mnohdy v dezolátním stavu. Dejme do pořádku cesty, tím myslím i dostavbu obchvatu ČB aby se cestující na letiště měli vůbec jak dostat a pak začněme řešit letiště. Například kvalitní silniční spojení do Lince by závislost jihočechů na letišti v Praze také částečně vyřešilo. Na začátku bych převedl Jihočeský kraj a Jihočeské letiště České Budějovice a.s. na transparentní organizace, aby mohla veřejnost dohlížet na řádný průběh dostavby nejen letiště, ale i ostatních projektů kraje. Po zrušení předchozích výběrových řízení Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže z důvodu podezření na nezákonný postup kraje to vnímám jako velmi důležité. Dále je třeba zjistit kolik bude stát následný provoz letiště a jaké příjmy a výhody to kraji přinese
24) Jak se stavíš k výstavbě dalších dvou bloků JTE.
- postavit
25) Jak se stavíš k výstavbě průmyslových zón, a jejich následném obsazování zahraničními zaměstnanci.
Průmyslové zóny stavět, při prodeji pozemků zavázat firmu na pravidelné podpoře obce, třeba mládažnických sportovních oddílů. Vím ale že to není lehké, protože to často kupuje a staví developer a ne sama firma. Při zakládání a rozšiřování průmyslových zón je třeba brát ohled na to, aby v zóně nebyly firmy pouze z jednoho odvětví, např. automobilového, což může způsobit problém při potížích tohoto odvětví. Zahraniční zaměstnance nedovážet, to by nutilo firmy investovat do robotiky a došlo by k růstu cen.
26) Myslíš si že kraj by měl zasahovat do volebního programu do komunálek a proč.
- myslím si že ne, pouze v krajním, pokud by byl komunální program v rozporu s pirátkými hodotami nebo v rozporu s dlouhodobým programem, by měl mít kraj možnost to nějak napravit. Nejlépe hlasováním KF.
27) Jaký je tvůj názor na stranu zelených a proč.
- nezvládli svůj úspěch v předpředchozích volbách, to jim podstatně zkomplikovalo sitaci, kterou dorazil Matěj Stropnický, pokud to teď vezme do ruky někdo chvopný, mají šanci na záchranu, pokud ne, v příštích volbách budou definitivně vymazaný z politické mapy. Jejich jméno je toxické a neměli bychom se s nimi spojovat, nepomůže nám to.
28) Jaký je tvůj názor na TOP09 a proč.
- liberální tvář na konzervativních nohách, Feri jim zachránil učinkování ce sněmovně, až na Kalouska s nimi nemám problém.
29) Jak by jsi řešil situaci, kdy víš o porušování pravidel, ale nemůžeš se proti tomu ohradit, protože je dělá tvůj zaměstnavatel.

- záleží jaká pravidla by to byla, jestli pravidla vnitrofiremní, pravidla slušného chování nebo zákony a vyhlášky. U prvních svou asi nic, u těch dalších bych věc oznámil příslušnému úřadu.
Děkuji.
- neni zač
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Kolarik za příspěvky (celkem 6):
Martin.Mareda, Ludek.Blaha, Josef.Soumar, Dan.Lestina, Petr.Sousek, Josef.Spak
Nikdo není na světě úplně zbytečný, i ten největší hlupák slouží alespoň jako špatný příklad.
------------------------------------------

tel: 777279221, email: lukas.kolarik@pirati.cz, Profil
Uživatelský avatar
Lukas.Kolarik
Příspěvky: 832
Registrován: 05 zář 2013, 21:08
Profese: OSVČ
Bydliště: Katovice
Dal poděkování: 225 poděkování
Dostal poděkování: 1112 poděkování

Re: KF JČK 7/2017 volba nového předsednictva krajského sdruž

Příspěvek od Lukas.Kolarik »

Ludek.Blaha píše:30) Doporučil bys mi koprovku, nebo rajskou?
Pokud to bylo na mě, tak koprovku.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Kolarik za příspěvky (celkem 3):
Jana.Kolarikova, Martin.Mareda, Ludek.Blaha
Nikdo není na světě úplně zbytečný, i ten největší hlupák slouží alespoň jako špatný příklad.
------------------------------------------

tel: 777279221, email: lukas.kolarik@pirati.cz, Profil
Uživatelský avatar
Lukas.Kolarik
Příspěvky: 832
Registrován: 05 zář 2013, 21:08
Profese: OSVČ
Bydliště: Katovice
Dal poděkování: 225 poděkování
Dostal poděkování: 1112 poděkování

Re: KF JČK 7/2017 volba nového předsednictva krajského sdruž

Příspěvek od Lukas.Kolarik »

Martin.Cryo.Broz píše:Rád bych se optal Lukáše Kolaříka, zda mě je schopen odpovědět na otázky co jsem položil, ještě před ukončením rozprav. Nebo zda se k tomu nehodlá jako budoucí možný předseda vyjadřovat. Já jen abych si mohl udělat taky nějaký závěr. Děkuji.
Omlouvám se, v pátek jsem se věnoval rodině a o víkendu jsem zajišťoval akci, kterou Piráti podporují, takže jsem nebyl na fóru. Odpověděl jsem hned jak to šlo, tedy po dnešní schůzi sněmovny, nepředpokládám ale, že by to nějak dokázalo změnit Tvůj názor na volbu předsedy JčK.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Kolarik za příspěvek:
Martin.Cryo.Broz
Nikdo není na světě úplně zbytečný, i ten největší hlupák slouží alespoň jako špatný příklad.
------------------------------------------

tel: 777279221, email: lukas.kolarik@pirati.cz, Profil
Uživatelský avatar
Ludek.Blaha
Člen KS Jihočeský kraj
Příspěvky: 1465
Registrován: 23 čer 2014, 00:11
Profese: strategický zkompetentňovatel
Bydliště: Písek
Dal poděkování: 1521 poděkování
Dostal poděkování: 1536 poděkování

Re: KF JČK 7/2017 volba nového předsednictva krajského sdruž

Příspěvek od Ludek.Blaha »

Lukas.Kolarik píše:... pokud se nakonec rozhodnu kandidovat do RV a ve volbě CF bych uspěl, na předsedu kraje, pokud bych jím byl předtím zvolen, bych samozřejmě rezignoval.
Jaképak 'samozřejmě'? Které usnesení by Tě k tomu mělo zavazovat? Nevidím mnoho důvodů k takovému postupu.
Je v souběhu funkcí ve vertikální linii nějaký zásadní konflikt? Pokud ano, pak jsem přesvědčen, že krajskému sdružení je předseda krajského sdružení prospěšnější, než člen RV. Zvláště pak v období před obecními volbami se zkušenosti z voleb sněmovních jistě hodí.

Aby člověk mohl hlásat pravdu z radnice nebo z parlamentu, musí se tam nejdřív prolhat...
Demokracie je výborná věc. Umožňuje občanům, aby si zcela svobodně zvolili... diktaturu!
Umělá inteligence nedosáhne nikdy až takové úrovně, aby dokázala napodobit myšlení pitomce.

Uživatelský avatar
Michal.Horak
Předseda/předsedkyně místního sdružení
Příspěvky: 922
Registrován: 29 říj 2013, 17:57
Profese: IT (database & system administrator)
Bydliště: Písek
Dal poděkování: 257 poděkování
Dostal poděkování: 779 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KF JČK 7/2017 volba nového předsednictva krajského sdruž

Příspěvek od Michal.Horak »

Ludek.Blaha píše: Jaképak 'samozřejmě'? Které usnesení by Tě k tomu mělo zavazovat? Nevidím mnoho důvodů k takovému postupu.
Tak u mě naopak , za to "samozřejmě" má Lukáš velký plus , protože diverzifikace postupů a řízení a myšlenek může stranu jenom obohatit nehledě k tomu, že tzv. "Čunkování" Pirátům opravdu nesluší.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal.Horak za příspěvek:
Martin.Cryo.Broz
Předseda Piráti Písecko
Uživatelský avatar
Jana.Kolarikova
Personální odbor
Příspěvky: 1840
Registrován: 03 srp 2012, 13:52
Profese: OSVČ
Dal poděkování: 1796 poděkování
Dostal poděkování: 2747 poděkování

Re: KF JČK 7/2017 volba nového předsednictva krajského sdruž

Příspěvek od Jana.Kolarikova »

Teď jsem si všimla, že nikdo nenavrhnul Iva Vlasatého. Tímto bych ho ráda navrhla neb mi často rozšiřuje obzory svám pohledem na věc.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jana.Kolarikova za příspěvky (celkem 3):
Martin.Mareda, Dan.Lestina, Tomas.Durco

Jana Koláříková
https://www.facebook.com/JaninkaToofree
jana.kolarikova@pirati.cz
To, že nemůžeme změnit svět, neznamená, že bychom se o to neměli alespoň pokusit.

Uživatelský avatar
Ludek.Blaha
Člen KS Jihočeský kraj
Příspěvky: 1465
Registrován: 23 čer 2014, 00:11
Profese: strategický zkompetentňovatel
Bydliště: Písek
Dal poděkování: 1521 poděkování
Dostal poděkování: 1536 poděkování

Re: KF JČK 7/2017 volba nového předsednictva krajského sdruž

Příspěvek od Ludek.Blaha »

Michal.Horak píše:diverzifikace postupů a řízení a myšlenek může stranu jenom obohatit
Rozrůzňování postupů a myšlenek vzchází výhradně jen z vrcholových představitelů jednotlivých stranických úrovní? Jakože předsedové, popřípadě nějaký ten osvícený místopředseda a jinak kde nic tu nic?
Já to vídím spíš tak, kdože to odpracuje, když většina členstva má na starosti především obživu či studia. Nemyslím si, že člověk, který se bude stranické práci věnovat na plný úvazek, by měl být pro stranu ochuzením. Ale to "samozřejmě" záleží především na něm.
Michal.Horak píše:"Čunkování" Pirátům opravdu nesluší.
Nevím přesně, jak to mají u Čunků, ale tam jde spíš o kumulaci placených pozic na různých úrovních samosprávy.
A to je přece jen rozdíl.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ludek.Blaha za příspěvek:
Dan.Lestina

Aby člověk mohl hlásat pravdu z radnice nebo z parlamentu, musí se tam nejdřív prolhat...
Demokracie je výborná věc. Umožňuje občanům, aby si zcela svobodně zvolili... diktaturu!
Umělá inteligence nedosáhne nikdy až takové úrovně, aby dokázala napodobit myšlení pitomce.

Uživatelský avatar
Ivo.Vlasaty
Místní předsednictvo
Příspěvky: 2230
Registrován: 31 led 2012, 09:15
Bydliště: České Budějovice
Dal poděkování: 8747 poděkování
Dostal poděkování: 3660 poděkování

Re: KF JČK 7/2017 volba nového předsednictva krajského sdruž

Příspěvek od Ivo.Vlasaty »

Jana.Rohova píše:Teď jsem si všimla, že nikdo nenavrhnul Iva Vlasatého. Tímto bych ho ráda navrhla neb mi často rozšiřuje obzory svám pohledem na věc.
Děkuji, ale už kandiduji do RV a chci se věnovat komunálnímu týmu v Budějcích. A všichni víte, že nejsem žádný energický workoholik (někdy jsem dokonce pravý opak) a že do toho taky mám rodinu. Kandidaturu do PKS proto nepřijímám :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivo.Vlasaty za příspěvky (celkem 3):
Jana.Kolarikova, Martin.Cryo.Broz, Jiri.Princ

Ivo Vlasatý
České Budějovice
ivo.vlasaty@pirati.cz
792446700

Zamčeno

Zpět na „Krajské fórum Jihočeský kraj“