Ivan Bartoš - Antifa ?

Aktuální kauzy týkající se programu a politiky Pirátů.


Pravidla fóra

Aktuální kauzy týkající se programu a politiky Pirátů.

Toto je veřejné fórum, které nesděluje politická stanoviska či názory Pirátské strany. V anketách zde může hlasovat úplně každý, kdo má účet včetně robotů a nepříznivců strany.
Dodržujte prosím jeho pravidla a pravidla slušného chování.
Pro lepší diskuzi doporučujeme si založit účet.

Odpovědět
Karel666
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 1017
Registrován: 02 říj 2017, 20:16
Profese: Mám
Dal poděkování: 187 poděkování
Dostal poděkování: 311 poděkování

Re: Ivan Bartoš - Antifa ?

Příspěvek od Karel666 »

qwertz píše:
Roman.Kucera píše:Jestli tě obohatí názor, že Ivan bartoš je komunista a anifašistická svoloč, tak si qwerce nevypínej, že jo. Ale lepší by bylo založit si o tom superdebatu někde jinde.
Nic takového jsem myslím nikde netvrdil. (pokud teda vy nevíte něco víc než já, tj. třeba že je členem této organizace)
Tak jksi nepochopil? On prostě VÍ, že volby prostě nemohli způsobit, že začali lidi lést na fórum a ptát se, on prostě ví, že lidi se o piráty zajímají 365 dní v roce... A když náhodou upozorníš tak jsi komunista, fašista atd. Přesně styl kalouska apod. obně ynteligentníách lidí :D, Já to beru, že v každé skupině se prostě najde vůl, a tak toto individuum řadím mezi ně, jako potvrzení, statistiky a chápu, že piráti nejsou pouze toho hovádko boží ;)
kubajz896
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 2
Registrován: 27 lis 2013, 16:42
Profese: student

Re: Ivan Bartoš - Antifa ?

Příspěvek od kubajz896 »

Sorry ale něco by jste možná mazat měli :|
Na takových lidech, takto se vyjadřujících to totiž jednou projedete. Volím vás od vzniku, díky vám jsem volit začal, na ty "internety" jsem ale poslední dobou neměl moc čas, tak až teď kdy jsem od p. Bartoše slyšel všude v diskuzích o tomto fórum, jsem sem zavítal. Zastával jsem se vás taky vždy a přiznával koho volím, v době kdy se i mladí lidé jen smáli. Poslední dobou se spíš ptají proč je všude pořád jen ten Bartoš. Teď už to asi chápu..
Roman Kučera by zasloužil rovnou banán z fóra a hlasování o "mutování" jeho, navždy. Zajímalo by mě kolik lidí vám sem zabrousilo prostým googlením, to číslo potenciálních ušlých voličů.. Ostatní, sice kultivovanější členové (s výjimkou píšících "výš" apod.), se sice snažili toto vlákno vyžehlit, teď tu ale jen mlží a melou bohužel trošku off topic. Až to připomíná trošku ty politiky stále stejné.
No a ten zhrzený bývalý člen, to je kapitola sama o sobě. Chápu, že vaše strana může přitahovat různé individua, to ale neznamená, že si každý může plácat jak chce (tím už narážím na členy..) a vy se pak budete hájit tím, že nejde o stanovisko strany, ale člena, a že jako strana jste jednotní a blabla... Doufal jsem že aspoň většina z vás jsou ti převážně mladí, ale hlavně "týpci" z různých směrů a oborů, kteří ale mají hlavně něco v hlavě a umí se ovládat a slušně vyjadřovat a hlavně chytře argumentovat. Když se nějaký dotaz pořád opakuje, tak tím někoho pověřím, udělám si na to univerzální odpověď, ale hlavně, když nemám nic aspoň trošku inteligentního, mlčet.
Pozorovatel
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Re: Ivan Bartoš - Antifa ?

Příspěvek od Pozorovatel »

Dobrý den, chtěl bych pouze poopravit určité omyly rozšířené mezi všemi občany. Nacizmus je mylně nazýván krajně pravicovým neboli fašistickým hnutím. Nacizmus je názen složený ze dvou slov a to NACIONÁLNÍ SOCIALIZMUS. Socializmus není pravicový směr, ale levicový. Takže fašizmus má levicový původ. Ono když se podíváte odkud obhájci téze nacizmus = pravicový fašizmus berou jako vzor, tak ukazují na Adolfa Hitlera. Ale Hitler právě propagoval NACIONÁLNÍ SOCIALIZMUS. Ty odborové svazy atd. co vznikly za Hitlera po 2 světové válce převzali komunisti. Ale komunisti nejsou pravicový extrémisté, ale levicoví extrémisté. A pokud se jedná o Stalina, ten v podstatě nerozlišoval národy(stejně jako EU) které byly součástí CCCP ale semlel to všechno, hlava nehlava. A jaké byli následky ... na obou stranách ... miliony mrtvých, většinou prostých lidí, kteří chtěli pouze žít normální život bez násilí ve své vlasti, kde se narodili a měli své rodiny a přátelé. Na to nepotřebují žádné na LEVO nebo na PRAVO. To vymýšlejí pouze lotři, kteří chtějí tyto normální lidi zotročit, okrást nebo povraždit. Evropská unie, to je další LEVICOVÝ projekt. Zajímejte se o podstatu, KDO za každým ,,projektem,, stál a jaké cíle tím sledoval a stále sleduje.
anonym2064
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 7040
Registrován: 07 dub 2012, 21:03
Dal poděkování: 9165 poděkování
Dostal poděkování: 9447 poděkování

Re: Ivan Bartoš - Antifa ?

Příspěvek od anonym2064 »

Pozorovatel píše:Evropská unie, to je další LEVICOVÝ projekt. Zajímejte se o podstatu, KDO za každým ,,projektem,, stál a jaké cíle tím sledoval a stále sleduje.
hezká klička. Podle mého mínění je EU hlavně o podpoře byznysu velkých nadnárodních korporátů (včetně bank). Jakým myšlenkovým pochodem lze dospět k tomu že to je levicové?
kdysivolic
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Re: Ivan Bartoš - Antifa ?

Příspěvek od kdysivolic »

Můj názor je takový. Pokud někdo věří v nějakou myšlenku, tak ať si za ní stojí. Musí ale taky nést následky. Já jsem národní socialista a jestli je Ivan Bartoš antifašista, tak ať. Může to být skupina lidí, která je proti naší skupině lidí vyloženě ideologicky opačná, ale každý má právo se za něco postavit, za něco bojovat. Otázkou další pak je, na jaké jsme straně barikády. Sionistický systém chce postavit mimo zákon své oponenty, my chceme to samé.

Ivana Bartoše si vážím za jeho věcnost, výřečnost a jeho postavení proti sionistickému kapitalismu. Je to náš ideový nepřítel, ale z těch všech nepřátel nejupřímnější a proto i když my - národní socialisté - vidíme strany jako jsou Piráti, pro imigranty - je to menší zlo než ten zbytek. Není pochyb, že jste nejméně zkažení. ODS - sionističtí kapitalisté, ČSSD - sionističtí socialisté, KDU-ČSL - jakýsi sionistický pokus aplikovat demokracii s křesťanstvím, TOP09 - eh, aktivní záloha ODS se spícím bombarďákem v košili Indiána Jonese, ANO - pravdomluvného zloděje snad netřeba představovat ani jeho tichý talmudismus (on se vlastně nijak jinak kromě Izraele ani nepraktikuje) , Komunisté - sionisty neoblíbená ideologie pro svoji neschopnost pomalého vyhlazování bílé rasy.

SPD - japončík z Moravy, nebýt jeho měkké nábožensky-ideologické politiky a negativnímu postoji k Vůdci - byl by dobrej. Neuvědomuje si, že hlavním problémem nejsou muslimové ale sionisté (bylo by lehké napsat Židé - ale přece všichni Židé nejsou aktéři mezinárodního spiknutí a mnoho dnešních národních socialistů jsou poloviční nebo čtvrtinoví Židé bez jasné identity).

Okamura je nám nejblíž, ale není to žádná výhra a je nám jasné, že skončíme jestli zaznamená časem drtivý politický úspěch. To ostatně i s Vámi. Na druhou stranu, lidem přinese slíbené výsledky stejně jako Vaše strana.

Neřeším teď ideovou stránku: SPD i Piráti jsou pro NS naprosto strašné ( jeden proti imigrantům, druhý za imigranty, oba proti NS, jeden s banánem dokonce), však ve srovnání s ostatním židozblitkem naděje pro změnu a poražení Babiš-judestánu.

Ad - konečné stanovisko k imigrantům - jsem proti té masové imigraci (nepíšu schválně legální ani nelegální) a nechci aby tu žili cizinci ve velkém a nechci abychom ani my "cizákovali" někde v jejich krajinách. Když už ale tu ten černoch a orientálec musejí být a slušně se chovají, nebudu jim dělat naschvály a pomůžu stejně jako bych pomáhal bílému. Ke zbytku budu zachovávat xenofobii i rasismus.

Spolupracoval jsem s imigranty v jednom zaměstnání (ano, byli z té vlny, v naší zemi a bylo jich víc než 11). Bohužel, ne všichni imigranti co sem přicházejí, chtějí tak hezky spolupracovat. S těmito dobrými lidmi přicházejí bohužel masy šmejdů, kteří ani za mák nebudou chodit do práce a chovat se na úrovni jako jejich příbuzní. To je velké riziko imigrace a bohužel ve větších městech ČR se tak už děje.

Jelikož jsem kdysi byl sám sionista a měl zkušenost s Židy, je mi více než jasné kdo tu prosazuje imigraci a proč. Neobviňuji Piráty, jen si myslím, že jste tiše manipulováni, o tom Vás nebudu přesvědčovat (to je jako nutit kočku skočit do vody). To zjistíte časem.

Svým příspěvkem taky dost manipuluji, nemůžu však za to, jak dané události proběhly a jak se na to dívám teď. Volil jsem Vás dvakrát, než jsem se naklonil "extrémně napravo". Nechci tady nikoho provokovat, zdá se mi, že je výstižné k tématice údajně antifašistického působení I. Bartoše vysvětlit, jak vlastně ve "skutečnosti" ten nepřítel antifašistů smýšlí a jak moc je "extrémní", proč vůbec se té "šedé" ideologie drží tolik lidí.

S pozdravem
bývalý volič Pirátů.
Uživatelský avatar
Vojtech.Pikal
Administrativní odbor
Příspěvky: 26151
Registrován: 19 srp 2010, 23:45
Profese: politik, informatik
Bydliště: Olomouc
Dal poděkování: 36906 poděkování
Dostal poděkování: 30040 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ivan Bartoš - Antifa ?

Příspěvek od Vojtech.Pikal »

Ö :O

Profil, Vedoucí AO; KaS, ZO; vedoucí MRT Demokracie v rezignaci
„Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“*
Podporuji myšlenky.

jachymb
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 102
Registrován: 08 čer 2009, 20:21
Profese: programátor
Dal poděkování: 88 poděkování
Dostal poděkování: 108 poděkování

Re: Ivan Bartoš - Antifa ?

Příspěvek od jachymb »

Obrázek
Uživatelský avatar
Jiri.Kaderavek
Republikový výbor
Příspěvky: 8027
Registrován: 21 dub 2009, 12:58
Profese: programátor, hoteliér, manažer, trenér
Dal poděkování: 2792 poděkování
Dostal poděkování: 8199 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ivan Bartoš - Antifa ?

Příspěvek od Jiri.Kaderavek »

Ty jo, marně přemýšlím, proč by sionisté měli chtít multikulti (tedy reálně více muslimskou, než multikulti) Evropu. Jediné co mne napadá je, že o to více Židů bude nuceno odejít do Izraele. Ale Izraelci už mají dost práce s araby od východu, proč by si měli ještě přidělávat práci s Evropou, která je, což je tedy fakt jak jde migrační vlna od jihozápadu, stále více antisemitská? Na což doplácí obyčejný žid pochopitelně, taky nekladu rovnítko mezi sionista = žid. Můžeš to kdysivolič rozvést?
Zakladatel České pirátské strany
Svobodu nekoupíte, tu si volíte
https://lide.pirati.cz/personProfile/96/
Uživatelský avatar
Pavel.Nazarsky
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 251
Registrován: 23 črc 2014, 12:24
Profese: učitel
Bydliště: Hybernská 1012/30, Praha 1 - Nové Město
Dal poděkování: 440 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Re: Ivan Bartoš - Antifa ?

Příspěvek od Pavel.Nazarsky »

Napadá mě jedno španělské přísloví:
Návštěvy způsobují vždy radost, když ne při příchodu, tak při odchodu.
Já bych návštěvníkům rád z tohoto místa poděkoval za návštěvu :arrow:
Uživatelský avatar
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Příspěvky: 34601
Registrován: 22 črc 2009, 18:12
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Bydliště: Plzeň 2
Dal poděkování: 31560 poděkování
Dostal poděkování: 25689 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ivan Bartoš - Antifa ?

Příspěvek od Petr.Vileta »

Jiri.Kaderavek píše:Ty jo, marně přemýšlím, proč by sionisté měli chtít multikulti ...
Jirko, ty jsi prostě málo informovaný. :roll: Světu vládnou Sionisté, jsou úplně všude. Nalezli i mezi Židovstvo, ilumináty, do vlád, bank, korporací, tajných služeb a možná jsou i mezi trpaslíky. :shock: Ale budiž ti polehčující okolností, že nejsi neinformovaný sám. Neví to skoro 99 % světové populace.

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Odpovědět

Zpět na „Pirátské kauzy“