Jirka Žardecký

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: Personální odbor - celý, KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Krajské předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
Jirka95
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 1
Registrován: 24 říj 2017, 19:12
Profese: Student záchranářství LFMU
Dostal poděkování: 5 poděkování

Jirka Žardecký

Příspěvek od Jirka95 »

Zdravím všechny!
Jsem studentem LFMU, oboru zdravotnický záchranář, jsem rodilý Brňák a je mi 22let. Už dlouhou dobu jsem uvažoval o tom, že bych vstoupil do pirátské strany.
Moje uvažování skončilo včera, když mě dva kamarádi, aniž by věděli o tom, že nad vstupem do strany uvažuju, napsali k jednomu příspěvku, který jsem postnul na Facebook, ať vstoupím do strany.
Toto pobídnutí bylo to poslední co mě utvrdilo v tom, že je to dobrá volba.

Co by pro mě členství ve straně znamenalo?
Otevřela by se mi cesta k realizaci různých nápadů, které mi lítají hlavou a dostal bych tím šanci, napomoct změnám ve věcech, které iritují mě a lidi v mém okolí.
Dále bych měl možnost podpořit pirátský program, ne jen z venku, šířením pirátské idey mezi přátele, ale i prací přímo na něm, zevnitř.

Na co bych se chtěl zaměřit?
Podpořit stávající program strany a pokusit se vyplnit mezery které má naše zdravotnictví adekvátními záplatami, nebo zkusit prosadit zásadní změny ve vzdělávacím a platovém systému ve zdravotnictví.
Dále bych rád zapracoval na nedostatcích v organizační struktuře ZZS, což by mohlo ušetřit peníze, které by bylo možné využít na platy záchranářů.

Za zmínku by stálo, že bych se velmi rád účastnil na podpoře legalizace konopí pro rekreační účely, což by bylo velkým přínosem do státní kasy a spolu s odvodem peněz z daní na tabák a cigarety do zdravotnictví by jsme získali prostředky pro zlepšení platových podmínek zdravotníků.

Popsat zde vše, co bych chtěl, by trvalo dost dlouho a v tuto chvíli, se mi zdá, že to pro tento příspěvek není klíčové.

Doufám, že jsem vás alespoň trochu oslovil a dáte mi možnost účastnit se na změnách, ne na ně jen čekat, pomoct státu lépe fungovat a národu lépe žít.

Díky, Jirka Žardecký
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jirka95 za příspěvky (celkem 5):
Petr.Springinsfeld, anonym99090, Lukas.Dubec, DavidSmigura, Maria.Vasickova
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Jihomoravský kraj“