Vydavatelé: Dejte nám peníze za internet
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: Měření a programovaní 3D
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Vydavatelé: Dejte nám peníze za internet
Už zase hrozí další výpalne a to na internetu
To už budem platít i za to že si spustím PC
zdroj na diit.cz
http://www.diit.cz/clanek/vydavatele-de ... net/35765/
To už budem platít i za to že si spustím PC
zdroj na diit.cz
http://www.diit.cz/clanek/vydavatele-de ... net/35765/
-
- Profese: Programátor
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Re: Vydavatelé: Dejte nám peníze za internet
S tím výpalným bych na jejich místě byl velmi opatrný.
Pokud ho zavedou, lidé to budou brát jako předplatné pro stahování (když už platím daň za internet, tak je v pořádku, abych si stáhl co chci, mám to přece předplacené)
Pokud ho zavedou, lidé to budou brát jako předplatné pro stahování (když už platím daň za internet, tak je v pořádku, abych si stáhl co chci, mám to přece předplacené)
- Ondrej.Profant
- Vedoucí resortního týmu
- Profese: Náměstek člena vlády
- Dal poděkování: 3729 poděkování
- Dostal poděkování: 1966 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak je to i dneska, problém je se sdílením (a softwarem).oldrich.dlouhy píše:S tím výpalným bych na jejich místě byl velmi opatrný.
profant.eu
vedoucí resortních týmů Informatika
-
- Profese: Admin
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 467 poděkování
Osobne zany problem nevidim, ja sem zaplatil za hdd, ty si zaplatil za hdd ... vsichni platime ze vsech ulozist. Sdileni AV nemuze byt nelegalni, kdyz vsichni platime. A platit jeste z konektivity ? Hmm, to jako ze si zaplatim litacku na mhd a pak budu jeste platit vstupny do autobusu ?Ondrej Profant píše:Ale tak je to i dneska, problém je se sdílením (a softwarem).oldrich.dlouhy píše:S tím výpalným bych na jejich místě byl velmi opatrný.
- Ondrej.Profant
- Vedoucí resortního týmu
- Profese: Náměstek člena vlády
- Dal poděkování: 3729 poděkování
- Dostal poděkování: 1966 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem jen upozorňoval na legislativu, morálně v tom problém nevidím.
profant.eu
vedoucí resortních týmů Informatika
-
- Profese: Internetový poskytovatel
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem kategoricky proti tomu... Nerad bych se dočkal dne , kdy jako Internetový poskytovatel budu muset vést statistiky stažených dat... , které budu muset uživateli účtovat nějakou částku nad rámec smlouvy a pak to z něj vymáhat.. Tohle nikdy nesmí nikde a nikdy projí.. Stačí mi jen ,co musím jako dovozce a prodejce výpočetní techniky odvádět OSe z pevných disků,cd,dvd,flash.. /U některých typů HDD vyjde poplatek až na 7 procent z ceny/. Prodražuje se to dál o to,že se to musí rozučtoavat na fakturách s pod. Samozřejmě tím vznikají vedlejší náklady na účetnictví..
Proto jsem také vstoupil do CPS
Proto jsem také vstoupil do CPS

-
- Profese: Engineer
Listina základní práv a svobod Internetu je dobrý nápad - ale je potřeba promyslet, aby nebyla v nesouladu s existující "netiquette", na základě které je samozřejmě možné blokovat obtěžující provoz. Zatímco vyžadané blokování provozu je téměř podmínkou existence Internetu, tak současně nevyžádané blokování je nepřípustnou formou cenzury. V podstatě provideři by měli jasně zveřejnit, jaké služby (např. z technických důvodů) blokují. Tedy alespoň pokud té službě chtějí říkat Internet...AND Já opravdu nemám pocit, že bych se mohl jako firma udržet v tomto oboru na trhu, kdybych se stal odpovědným za svoje klienty. A proto bych tedy TZ ohledně návrhu tohoto "europiráta" skutečně uvítal: skutečně mám pocit, že přemýšlí o "win-win strategii" přijatelné jak pro klienty, tak i pro poskytovatele...
We provide guarantee to pass testking gmat with online exam training itil and you can also get best quality testking's toefl mcat along with learningportuguese mcat for your guaranteed success. surfacelanguages