Zahraniční obchod - ICCP přivýdělek

Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

• V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

• Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

• Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.

• Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.

Patrik.Dolezal
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: pirát
Dal poděkování: 1940 poděkování
Dostal poděkování: 1048 poděkování

Zahraniční obchod - ICCP přivýdělek

Příspěvek od Patrik.Dolezal »

Ahoj, je to OT, bez kontextu na cokoliv jiného - sry, byl jsem požádán o přeposlání, zpráva je ze včerejška (20.1.16). Kontakt předám, nebo odstraňte - není to důležité.

OFFTOPICpracoval jsem cca po 20 let coby národní zpravodaj pro jednu původně indicko - americkou nyní globální společnost, asi třikrát změnila název, přičemž poslední název je Amber Road. Oficiální titul této pozice je ICCP - tuším, že asi je to zkratka pro International Country Content Partner. Úkolem ICCP je informovat o změnách všech záležitostí týkajících se realizace obchodu: cel, netarifních obchodních opatření, daní, licencí etc. Informování zpravodaje probíhá buď formou měsíčního reportu ( cca 1-2 A4) nebo zjišťováním speciálních informací na dotazy z centrály (z Bombaje nebo z Londýna). Komunikace v angličtině převážně emailově nebo telefonicky , rozsah práce cca 5 hod měsíčně, plat 250 USD měsíčně - asi lze vyjednat i navýšení. Hodí se pro někoho, kdo se orientuje a nebo ještě lépe praktikuje v dané oblasti (pracuje se cly, daněmi a obchodními opatřeními... zkrátka vyzná se zahraničním obchodu se zbožím a službami ), pro takovouto osobu to může být relativně nenáročné (?) přilepšení.
Byl jsem požádán o doporučení vhodného svého nástupce a tak dávám k dispozici kdyby někdo věděl o sobě nebo někom jiném ať se mi ozve.

Politika jest těžký,robotný úřad,vysilující duši,ochromující fantazii,pijící z organizmu.
Oponenti, leč často též kolegové, jsou zlé,svéhlavé,bludně vychované bytosti,rafinované,zlomyslné,zhýčkané,zbloudilé,instinktivně nepřátelské a ve velikém procentu úžasně neschopné. Vracím se fyzicky i duševně vysílen,disgustován,zatemněn,mdlý a sešlý. Pouze noc jest vyhražena mé práci a i tu nedostavuje se vždy dispozice, vstřebaná celodenním rozechvíváním nervového systému a stálým krvácením intelektuálním.
*1892

Odpovědět

Zpět na „Jihomoravský kraj“