https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/pla ... onom-12093
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Jen deset dní vydržel na transparentním účtu nové strany Petra Robejška třímilionový dar od miliardáře Marka Dospivy. Realisté, jak v Německu působící politolog stranu nazval, je přeposlali na svůj běžný účet.
Ten ovšem není pod veřejnou kontrolou, strana neuvedla, co za ně chystá pořídit nebo do čeho peníze investovala.
Přesuny financí kritizuje organizace Rekonstrukce státu, která hospodaření partají hlídá.
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
tel. 773 993 465, e-mail: dalibor.zahora(zav)pirati.cz
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
Bývalý správce @PiratiJMK i @PiratePartyCZ, bývalý člen KK, bývalý člen.