Žít Brno aneb Loutkař vždy vítězí

Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

• V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

• Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

• Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.

• Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.

Zdenek.Frolec
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: IT technik pro MU Kyjov.
Dal poděkování: 153 poděkování
Dostal poděkování: 206 poděkování

Žít Brno aneb Loutkař vždy vítězí

Příspěvek od Zdenek.Frolec »

Tak dopadlo na má slova a vy loutky Žít Brna jste zahráli divadlo, které jsem vám několikrát na stínil, ale vaše mozky to prostě nechápali.

Varoval jsem, že nám spojení nedá tolik a spíš ubere jak SZ nebo žít brnu.

Varoval jsem, že je to možný plán ŽB pro odstranění konkurence.(Jelikož mají podobné spektrum voličů) A co se stalo byl jsem ujišťován že do voleb nepujdou.

Naletěli jste slibům i přes moje taktické a strategické rady že oni plánují jít do voleb. Věřili jste jim a oni si s váma pohrali.

Došlo na mé slova a šli do Voleb.

Spojili nás pro nás do horšího psojení.

Místo aby jsme tam byli jen Piráti a měli minimal 1 a pak možné další čistě Pirátské členy.
tak máme jen jednoho a to ještě na 3 místě a všude se vykreslují sedadla Zeleně a budou zas jak u ŽB psáni jen představitele SZ. Piráti se budou vynechávat jak je tomu teď i v brně u ŽB.

Takže doufám, že až budou další volby, tak:

1) Budete naslouchat mládí.
2) Budete naslouchat hráčovi strategii. jelikož i politcké volby je boj a je potřeba strategie. Já už od 7 let hrávám jenoom strategie. Mám nastavený mozek na strategie.
A velice mě sere ano opravdu totalně sere, když mě skrz mládí a předsudky ignorujete a pak se stane postupně přesně co jsme říkal že se stane. A co se stalo? Stalo s epřesně co jsem říkal že se stane.
Zakládající a první Předseda MS SLovácka.
Měl jsem snahu změnit politiku, bohužel lidi v ní mě zlomili.
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
Že jsem měl štěstí poznám, až potkám smůlu. - Já :D
Vaclav.Fortik
Profese: manager
Dal poděkování: 2347 poděkování
Dostal poděkování: 2063 poděkování

Re: Žít Brno aneb Loutkař vždy vítězí

Příspěvek od Vaclav.Fortik »

Drobná korekce, jsem straší a přesně toto jsem jak Ivošovi, tak dalším říkal také :).
Takže o věku to není....
Marek.Necada
Člen KS Praha
Profese: silozpytec
Dal poděkování: 5829 poděkování
Dostal poděkování: 4071 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek.Necada »

Mno nevím, podle děje i podle výsledků mi připadá, že ŽTB jsou spíš sami loutkami než loutkaři. Podívejte se na výsledek – protlačili tři topkaře (kteří by se samostatně asi nedostali) vč. mafiána Vituly, a sami budou mít jediného zastupitele.
Radek.Holomcik
Krajské předsednictvo
Profese: Člověk
Dal poděkování: 369 poděkování
Dostal poděkování: 1663 poděkování

Příspěvek od Radek.Holomcik »

V samostatné kandidátce bychom neměli víc. Zcela jistě bychom se do zastupitelstva vůbec nedostali. A to není jen o preferencích, ale i o kampani, kterou ses rozhodl sabotovat. Nevadí, poradili jsme si i bez tebe.

V jednom vláknu si slíbil, že když se ukáže, že se pleteš a budeme mít více než tebou prorokovaných 2%, na rok se odmlčíš.

Proto prosím, dodrž slovo a běž do prdele.

Děkuji.

Radek Holomčík

Někdo z JmK

tel.: 728 034 460, mail: radek.holomcik@pirati.cz

"Na počátku byl stvořen vesmír. Spoustu lidí to naštvalo a většinou se to považovalo za chybný krok." Douglas Adams

Zdenek.Frolec
Profese: IT technik pro MU Kyjov.
Dal poděkování: 153 poděkování
Dostal poděkování: 206 poděkování

Příspěvek od Zdenek.Frolec »

Radek.Holomcik píše:V samostatné kandidátce bychom neměli víc. Zcela jistě bychom se do zastupitelstva vůbec nedostali. A to není jen o preferencích, ale i o kampani, kterou ses rozhodl sabotovat. Nevadí, poradili jsme si i bez tebe.

V jednom vláknu si slíbil, že když se ukáže, že se pleteš a budeme mít více než tebou prorokovaných 2%, na rok se odmlčíš.

Proto prosím, dodrž slovo a běž do prdele.

Děkuji.
rekl jsem pokud se někdo vsadi vim jen o petrovi a bylo to 5 % nauc se napřed chapat textu a pak posilej nekoho do prdele ty nevzdelance.........
Zakládající a první Předseda MS SLovácka.
Měl jsem snahu změnit politiku, bohužel lidi v ní mě zlomili.
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
Že jsem měl štěstí poznám, až potkám smůlu. - Já :D
Petr.Balaz
Profese: dělník
Dal poděkování: 226 poděkování
Dostal poděkování: 284 poděkování

Příspěvek od Petr.Balaz »

Aby jste neříkali, že je to jednostranné, tak mám v úmyslu pokud budete mít nad 5% a dostanete se tam tím pádem vzdát se na 1 rok jakékoliv komunikace, abych ukázal, taky že se pletu a že zřejmě jsem vám dotoho neměl kafrat.
Já svoje splním co vy pánové ?
zdroj:
jihomoravsky-kraj-f83/krajske-volby-201 ... ml#p467552
Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí. Albert Einstein
Kontakty:
Odpovědět

Zpět na „Jihomoravský kraj“