Vpřed, za úplnou rovnoprávnost.

Moderátoři: Rada resortních týmů - členové, Resortni tym Lidska prava

Zamčeno
Oldrich.Fischer
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 153
Registrován: 26 zář 2013, 21:14
Profese: Konstruktér
Dal poděkování: 323 poděkování
Dostal poděkování: 131 poděkování

Vpřed, za úplnou rovnoprávnost.

Příspěvek od Oldrich.Fischer »

Vpřed, za úplnou rovnoprávnost.
Podle posledních představ našich představitelů by mělo být například v parlamentu alespoň čtyřicet procent žen. Na vedoucích místech, snad všeho, taky. Teď, když se schyluje k ovládnutí společnosti islámem, neměli bychom zapomenout též na rovnoprávnost žen. Teď, kdy muži budou moci mít i tři ženy, bylo by v pořádku a rovnoprávné, aby též alespoň čtyřicet procent žen mělo tři muže. Ti by chodili tři kroky za nimi a měli by burky. V souladu se zákonem, by klidně alespoň jeden z nich, byl dvanáctiletej. Doufám, že naše představitelky zvláště ve vládě, parlamentu, senátu, ombudsmanu a i všechny primátorky nám půjdou příkladem. Vip pracovnicím bych se přimluvil i za čtyry manžely.
Pořádek v rodině by mohly udržovat i fyzickými tresty. Podle snad saracénské demokracie.
Snad by pro to mohly i fasovat bejkovec a kdyby to bylo málo, tak by mohly mít i devítiocasou kočku. Přesto pořád lepší, než kdyby se naši zákonodárci zhlédli v jiných společenstvích. Jako například – včelín. Zatím to vypadá, že 99 % a 97 setnin procenta vedoucích žen, které jsou připuštěny, aby se mohly vyjádřit v televisi a ostatních sdělovacích médiích se úplně třese na dobu islámu. Už včera bylo pozdě. Ani si nedovedeme představit další náklady. Budou manželové jezdit ve stejné limuzíně s vip - manželkou? Budou za ní jezdit v jedné, nebo dalších limuzínách? A stejné, nebo jiné značky? Kolik metrů za ní? Nebo ty limuzíny budou zapojený tyčí? Co kdyby se jí ztratili? To bude potřeba ošetřit novými zákony. To zas bude hafo práce.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Oldrich.Fischer za příspěvky (celkem 3):
Jakub.Michalek, Vojtech.Pikal, Marek.Necada
Jiri.Janecka
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 1809
Registrován: 13 dub 2012, 21:57
Profese: právník
Bydliště: Za Parkem 866, 252 29 Dobřichovice
Dal poděkování: 516 poděkování
Dostal poděkování: 2445 poděkování

Re: Vpřed, za úplnou rovnoprávnost.

Příspěvek od Jiri.Janecka »

Když ono je to těžké. Podle mne je kvokace žen už překonána vývojem. Marksová onehdá říkala, že pohlaví je věcí volby a že je jich spousta. Tak jsem se jí ptal, jak to bude s mandátem, když změníš volbu v průběhu volebního období. Jestli se to nějak upraví nebo to zůstane jako u přeběhlíků. Samozřejmě souhlasím s tím aby mojí manželce byli přiděleni ještě aspoň dva další chlapi. Jsem už starší člověk a mám rád svůj klid... Ale nevím, jestli bude souhlasit, protože občas vyhrožuje, že se ze mně zblázní, tak aby toho na ni nebylo moc...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Janecka za příspěvky (celkem 4):
Vojtech.Pikal, anonym2064, Marek.Necada, Oldrich.Fischer
Zamčeno

Zpět na „Svoboda projevu“