Jiri.Kaderavek.sen píše:Zdenek.Frolec píše:
Aha takže neskáču jak váš rod píská a hned mě chceš, jak fašista vyhazovat ze strany. No co se dalo čekat od SLovenky

V historii nám Slováci několikrát dávali kudlu do zad, čili ti to nezazlívám a i byli fašistama a dokonce si je tam i teď zvolili.
Zdenku zabrzdi. Teď už plácáš nesmysl. Fašisti stejně jako komunisti byli jak na Slovensku tak i v Ćechách či na Moravě. Buď tak hodný a než něco napíšeš, tak si to rozmysli a po napsání 3x přečti. Nejsme tady proto, abychom se navzájem napadali a uráželi. Můžeš napsat o svém přesvědčení, že účelové spojení se SZ bylo provedeno pro získání pár korýtek a já ti v tom nebudu odporovat ale nepleť sem národnost a urážky. Měl jsem a mám na Slovensku pořád ještě pár přátel a proto se mi to nelíbí. A stejně tak se budu vyjadřovat, když se bude jednat o Rusy, Ukrajince, Poláky, Němce, Italy atd. atd. A to i tam všude byli fašisti. Děkuji předem, že mě pochopíš.
To nebyla urážka.
1) Pulka mé rodiny z mamčiny strany jsou Slováci. Čili nikoho neurážím, jelikož geneticky jsem z půlky.
2) Není-li snad pravda, že se udělal v 38 Slovenský štiat, jen z toho důvodu, aby se slováci vyhnuli tak drsnému zacházení, jak jsme my měli v Protektorátu?
3) jediná bíže neonacistická strana za posledních 70 let u nás byli nachvílku po rozpadu Republikáni v ČR a na slovensku je světe div s es 12% Kotleba
Čili já neurážím, já jen říkám, že když šlo do tuhého, tak nás raději předhodili, než aby to svinstvo zažívali s náma. A jak jinak to označit než za bodnutí do zad.
O historii Politiky a hlavně Globální politiky se neustále zajímám. Narozdíl od některých ,,soudruhů,, co si přes koryta neuvědomují jaký to bude mit dopad do budoucna...
Zakládající a první Předseda MS SLovácka.
Měl jsem snahu změnit politiku, bohužel lidi v ní mě zlomili.
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
Že jsem měl štěstí poznám, až potkám smůlu. - Já