To je pak fixovaný pevně na jednoho člověka, jeden počítač, jeden HW, nebo to může být přístupné odkudkoliv, kde je internet (PC, telefon)?Petr.Vileta píše:Co takhle? http://wiki.ispadmin.eu/index.php?title ... setlang=csOndrej.Kolek píše:Možná poradí i naši IT borci (Mára, Martin, Petr V.)?
Se Siemens HW jsem už pracoval a mám na to dokonce vlastní fungující zdroják v Perlu pro použití na linuxu. Na vyžádání pošlu mimo fórum. Pak by stačilo jen napsat webovou aplikaci, která to do té krabičky bude ládovat. Protokol je opravdu velice jednoduchý.
Řekněme, že chci, aby SMS rozesílal kdokoliv, kdo tím bude pověřen=:
- různé operační systémy
- uživatelsky přátelské
- různé seznamy kontaktů/skupiny
- možnost načasování odeslání v budoucnu
- další funkce a možnosti
Důvod je ten, aby to neodnesl jeden člověk, jako jediný centrální rozesílač.....
Momentálně jsem koukal na službu od O2, SMSsender, ale teď koukám, že:
Tak jsem jim tam zavolal,,,30 minutový telefonát, tedy asi s 15 minutovým vyčkáváním a result:01.02.2016 – Uzavření SMSender
S platností od 31.03.2016 z technických důvodů uzavíráme službu SMSenderu. V případě, že Vás zajímají alternativy této služby, obraťte se prosím na naši zákaznickou linku.
Zákaznická linka rezidentních klientů - 800 02 02 02.
Zákaznická linka firemních klientů - 800 111 777.
Vaše O2
Žádná alternativa k tomuto momentálně neexistuje, a odkázala mne paní prakticky na jiné firmy, které tyto služby nabízejí.......
Nečekal jsem, že s tímto bude takový problém u operátorů
Nevím, tuto agendu mám méně prioritní, tak se v tom nebudu šťourat....ale prosím Petře V., pošly mi do SZ detaily, možná už jsem to jednou řešili...díkes H.