Imigranti

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
Roman.Kucera
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: IT
Dal poděkování: 2901 poděkování
Dostal poděkování: 5772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Imigranti

Příspěvek od Roman.Kucera »

Tito uživatelé poděkovali autorovi Roman.Kucera za příspěvek:
Ales.Sura
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
Simona.Skorepova
Profese: maminka
Dal poděkování: 261 poděkování
Dostal poděkování: 449 poděkování

Příspěvek od Simona.Skorepova »

Pro eurohujery - přihořívá:
"Obama zahájil návštěvu Německa, Merkelovou ocenil za přístup k běžencům"
" Ústředním bodem Obamovy návštěvy v Německu je připravovaná dohoda EU a USA o volném obchodu (TTIP), již oba politici podporují."
http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/oba ... 5900fea04/
anonym2064
Dal poděkování: 2556 poděkování
Dostal poděkování: 2719 poděkování

Příspěvek od anonym2064 »

Simona.Skorepova píše:Pro eurohujery - přihořívá:
"Obama zahájil návštěvu Německa, Merkelovou ocenil za přístup k běžencům"
" Ústředním bodem Obamovy návštěvy v Německu je připravovaná dohoda EU a USA o volném obchodu (TTIP), již oba politici podporují."
http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/oba ... 5900fea04/
pokud imigranty chápeme jako důsledek společné politiky USA a EU, pak je jejich láskyplné objetí pochopitelné. Miliony lidí jsou jim u prdele, jen když obchod vzkvétá a USA přežívá.
Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym2064 za příspěvky (celkem 2):
Ivo.Vasicek, Josef.Kadlecek
Jiri.Janecka
Profese: právník
Dal poděkování: 175 poděkování
Dostal poděkování: 896 poděkování

Příspěvek od Jiri.Janecka »

Martin.Shanil píše:
pokud imigranty chápeme jako důsledek společné politiky USA a EU, pak je jejich láskyplné objetí pochopitelné. Miliony lidí jsou jim u prdele, jen když obchod vzkvétá a USA přežívá.
Popravdě řečeno, už hodně dlouho přemýšlím o tom, jak chce strana stále více se zaplétající se Zelenými a jinými proamerickými organizacemi účinně bojovat proti TTIP.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Janecka za příspěvek:
Jiri.Kaderavek.sen
Vaclav.Fortik
Profese: manager
Dal poděkování: 975 poděkování
Dostal poděkování: 757 poděkování

Příspěvek od Vaclav.Fortik »

Proti TTIP se dá bojovat jen tak, že dostaneme 100.000 lidí do ulic a to neumíme, takže ...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Vaclav.Fortik za příspěvek:
Jiri.Kaderavek.sen
Jiri.Janecka
Profese: právník
Dal poděkování: 175 poděkování
Dostal poděkování: 896 poděkování

Příspěvek od Jiri.Janecka »

Já mám ale na mysli něco jiného. Jak můžeme bojovat (byť to jen říkat) proti TTIP, když se spřaháme s těmi, kteří tady chtěli radar a teď americké vojsko? Já myslím, že ve vhodnou chvíli otočíme, že je potřeba diskutovat asi tak o dvou paragrafech, což kdybychom byli zásadně proti, tak bychom nemohli...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Janecka za příspěvky (celkem 4):
anonym2064, Milan.Muller, Oldrich.Fischer, Jiri.Kaderavek.sen
Vaclav.Fortik
Profese: manager
Dal poděkování: 975 poděkování
Dostal poděkování: 757 poděkování

Příspěvek od Vaclav.Fortik »

No, ale mi nevíme o kolika paragrafech je potřeba jednat, když je smlouva tajná :)
My víme o několika paragrafech, které nám vadí už te´d jen z toho, co se proláklo, možná je toho víc - nechceme aby se to projednávalo tajně

Ano, sám za sebe prohlašiuji, že proti obchodním smlouvám jako takovým nic nemám, takže se může stát, že při změně paragrafů dle našich představ proti nějaké konkrétní veřejně probrané smlouvě nebudu... zatím z toho co o smlouvě vím, jsem proti.

A trocha konspirace, abych to spojil s tématem vlákna - nevylučuju, že imigranti jsou dobrým zastíracím prostředkem, abychom polevili v protestech a měli jinou "zábavu"
mkv

Příspěvek od mkv »

Vaclav.Fortik píše:No, ale mi nevíme o kolika paragrafech je potřeba jednat, když je smlouva tajná :)
My víme o několika paragrafech, které nám vadí už te´d jen z toho, co se proláklo, možná je toho víc - nechceme aby se to projednávalo tajně

Ano, sám za sebe prohlašiuji, že proti obchodním smlouvám jako takovým nic nemám, takže se může stát, že při změně paragrafů dle našich představ proti nějaké konkrétní veřejně probrané smlouvě nebudu... zatím z toho co o smlouvě vím, jsem proti.

A trocha konspirace, abych to spojil s tématem vlákna - nevylučuju, že imigranti jsou dobrým zastíracím prostředkem, abychom polevili v protestech a měli jinou "zábavu"
Osobně si myslím, že smlouva dojednávaná tajně není v našem zájmu a jde o smlouvu nicotnou, protože tajnou. Nebo mi chce ministr zahraničních věcí Zaorálek tvrdit, že podepisování smluv obchodního charakteru, jejichž obsah je tajný, je zcela normální běžný postup? Potom bych chápal enormní výdaje sociálně demokratických rozpočtů ... a co že je v té smlouvě ... hm to je tajný ... tak to rychle podepišme. Pokud je TTIP skutečně tak obecně prospěšnou pak není problém její kompletní obsah zveřejnit včetně všech podkladů a příloh.

To že samotná jednání jsou tajná a ani diplomaté, kteří o smlouvě jednají ji nesmí kopírovat avynášet dokumenty svědčí o tom jak moc nevýhodná ta smlouva je a jak důležité je zcela TTIP odmítnout!
Simona.Skorepova
Profese: maminka
Dal poděkování: 261 poděkování
Dostal poděkování: 449 poděkování

Příspěvek od Simona.Skorepova »

„Cílem by mělo být vrátit je do jejich domovů a pomoci jim obnovit jejich země,“ nechal se slyšet dalajláma.
http://echo24.cz/a/wJ9Wk/dalajlama-mate ... yt-arabske
Tito uživatelé poděkovali autorovi Simona.Skorepova za příspěvky (celkem 2):
Milan.Muller, Josef.Kadlecek
Josef.Kadlecek
Člen KS Praha
Profese: revizní technik elektro, energetik
Dal poděkování: 704 poděkování
Dostal poděkování: 759 poděkování

Příspěvek od Josef.Kadlecek »

Simona.Skorepova píše:„Cílem by mělo být vrátit je do jejich domovů a pomoci jim obnovit jejich země,“ nechal se slyšet dalajláma.
http://echo24.cz/a/wJ9Wk/dalajlama-mate ... yt-arabske
To dá rozum do hrsti.
Vždyť kdo by toužil po životě, vykořeněn někde v tramtárii, byť by dotyčný OFFTOPICIslámem obohacoval myšlenkově ploché domorodce ze všech sil.

Snad nám Velký režisér naznačí či spíš přiměje nás konečně k tomu, že navždy zamezíme psychopatům v možnosti rozpoutat jakýkoli další konflikt, tím méně s použitím zbraní. OFFTOPICA to mám čím dál silnější pocit, že mírumilovnost daného státu je nepřímo úměrná procentuelnímu zastoupení psychopatů ve státní správě (předně na silových ministerstvech). To platí především pro Amíky, ale zejména pro horkohlavce, co mlátí v poledne hlavou o zem. Severní Koreu nevyjímaje.
Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“