Marketa.Gregorova píše:Petře, sebevíc se komplimenty dobře poslouchají, rozhodně si nezasloužím, abys mě stavěl na nějaký piedestal...
Zároveň - netuším, oč s Lily jde, ale sám třeba tady u toho DiEM či z minulosti víš, jak málo dobrovolníků chce někam jezdit, tedy jestli někam Lily jela, je to podle mě jenom dobře a jen houšť. .)
Markéto nechci tě stavět na piedestal. Jsem ti skutečně velice vděčný za to, že jsi vyvedla ZO z pasivity ve které bylo pod tzv. vedoucím T.Vymazalem. Stejně tak jsem velice vděčný M.Peksovi a A.Mansurovovi za to, že nenechali tvoje předchozí snažení vymizet, ve chvíli kdy jsi se musela věnovat svému vzdělání, ale naopak posunuli ho na novou a vyšší úroveň. Dnešní ZO má
přihlášeno k činnosti 40 slovy čtyřicet lidí a jak to říct diplomaticky "Aktivita stojí a padá s několika málo jmény". Proto jsem opravdu rád, že se Markéto vracíš k činnosti v ZO. ZO považuji za zásadně významný odbor pro PP-CZ i mezinárodní Pirátské hnutí protože spoléhání na PPI a PP-EU viditelně nefunguje a místo aby stav zlepšovalo tak ho konzervuje. My ale pokud si chceme říkat Piráti musíme umět spolupracovat doopravdy a ne jen teoreticky nebo jako kamarádi, ale jako zodpovědní a politiky znalí politici-vyjednávači.
S Lily ale nejen s Lily a tedy v tom ode mně není nic osobního, protože jsem protestoval už když minulý rok jeli do Bruselu lidé jako je B.Hrůzová, R.Kučera, T.Esner a další více méně se jenom podívat na Brusel a ukázat se v Bruselu. Někteří lidé si viditelně neuvědomují že čas je náš nepřítel a pokud neumíme pracovat politicky efektivně tak v podstatě fungujeme jako destruktoři vlastního politického snažení.
Lydie.Bartosova píše:Petře na konferenci v Mnichově jsem jela jako pirát, stejně jako Miki nebo Alex.
Jistě ale jde o to, že například I.Bartoš se v podstatě vysmál jakékoliv transparenci svým prohlášením ve smyslu že se k žádnému napsaní jakéhokoliv výstupu nezavázal a proto ani žádný výstup psát nebude a ostatní účastníci následovali jeho příkladu. Tím pádem v podstatě už nikdy nikdo kromě samotných účastníků nezjistí co se tam dělo s kým kdo a o čem případně jednal a tedy šlo v podstatě o soukromou případně sebe propagační cestu. Jenže takto se nikdy nikam nepohneme protože pravá ruka nebude vědět co dělá levá noha a celá naše činnost bude další léta jen kulhat a přešlapovat na místě.
Čímž děláme největší radost všem zločinitelům a šmejdům, kterým bychom měli umět společnou činností ukazovat dveře k odchodu do politického záhrobí.
Naše síla podporovatelnost a volitelnost spočívá ve sdílení v solidaritě a v součinnosti pokud na tyto hodnoty kvůli karierismu - sobectví některých jedinců rezignujeme jako celek pošleme se do politického záhrobí dřív než bychom šmejdům a zločinitelům skřížili stéblo přes jejich záměry zneužít cokoliv a kdykoliv je to jen možné.
PS: velice se omlouvám že to píšu příšerně kostrbatě ale jinak to prostě neumím