Evidence kontaktů a schůzek

Informace podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.


Zamčeno
Uživatelský avatar
Lukas.Blazej
Komunální zastupitel/ka
Příspěvky: 775
Registrován: 24 lis 2010, 18:04
Bydliště: Ústí nad Labem - centrum
Dal poděkování: 888 poděkování
Dostal poděkování: 1369 poděkování

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Lukas.Blazej »

Informace o schůzkách v rámci předvolebního vyjednávání v Ústeckém kraji naleznete ve fóru krajske-forum-ustecky-kraj-f407/, vaší pozornosti doporučuji především vlákna krajske-forum-ustecky-kraj-f407/http-pr ... 31882.html a krajske-forum-ustecky-kraj-f407/kreativ ... 32603.html. V Krajském fóru naleznete také informace o veškeré povolební komunikaci, která bude vedena se zvolenými politiky. Případná komunikace s externími subjekty (developeři, spolky, ..) budou nadále oznamována do této Evidence.
-----------------------------------------------------
Během schůze našeho KF, která se konala 13. 2. 2016 v Ústí nad Labem, přišel Radek Holodňák s informací, že z vlákna podatelna-republikoveho-vyboru-f433/nav ... 32445.html došli někteří členové lounské TOP09 k závěru, že Piráti chtějí vetovat veškerou spolupráci s TOP09. Napsal jsem následující SMS Radimu Bzurovi: „Ahoj, TOP09 Louny si pry mysli, ze Pirati vetovali veskerou spolupraci. Neni to tak, po volbach jste hlavni partner. Muzes prosim predat info? Diky.“. Následně mi Radim zavolal, hovor trval 3 minuty 45 sekund a ačkoliv nevěděl o tom, že by to lounští takto pochopili, pro jistotu jsem zdůraznil, že pokud je v tom vlákně někde napsáno, že s TOP09 za žádných okolností, jedná se jen o názor jednotlivého člena a že veto se vztahuje na předvolební, nikoliv povolební spolupráci, ta bude předmětem jednání podle toho, jak dopadnou volby. Předání této informace zajistí také Michal Havránek, bývalý předseda KS UlK, který je nyní v úzkém kontaktu se členy TOP09 a pravděpodobně se stane členem TOP09.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Blazej za příspěvky (celkem 3):
Vit.Konecny, Olga.Richterova, Frantisek.Kopriva
Tel. 778702712
Uživatelský avatar
Ondrej.Polansky
Člen KS Moravskoslezský kraj
Příspěvky: 1114
Registrován: 12 čer 2009, 12:13
Profese: ---
Bydliště: Dr. Šmerala, Ostrava
Dal poděkování: 1200 poděkování
Dostal poděkování: 1031 poděkování

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Ondrej.Polansky »

Dne 12.2. 2016 jsme se spolu s Jiřím Demelem sešli v ostravském pirátském centru s Rudolfem Zahradníkem, předsedou místní organizace Moravská Ostrava a přívoz KDU-ČSL. Schůzku inicioval pan Zahradník s tím, že hledá podporu pro svého senátního kandidáta Ilju Racka mladšího a zároveň s velmi předběžnou nabídkou koalice do obecních voleb v roce 2018. Panu Zahradníkovi jsme sdělili, že velmi pravděpodobně budeme stavět v Ostravě kandidáta vlastního, nicméně pokud by k tomu nedošlo, zvážíme podporu pana Racka. Stran společného postupu v komunálních volbách jsme se vyjádřili v tom smyslu, že spolupráci apriori nevylučujeme, a že zůstaneme v kontaktu. Přijaté výhody: nic, poskytnuté výhody: Několik výtisků pirátských listů pro ty členy KDU, kteří se (volně cituji) "křižují když slyší o spolupráci s Piráty"
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ondrej.Polansky za příspěvky (celkem 8):
Filip.Krska, Ivo.Vlasaty, Dalibor.Zahora, Jan.Lipavsky, Tomas.Vymazal, Petr.Vileta, Frantisek.Kopriva, Jiri.Ulip
Ivan.Bartos
Republikové předsednictvo
Příspěvky: 10308
Registrován: 11 čer 2009, 09:44
Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
Bydliště: U Botiče 1390/3, Praha 4 - Michle, 14000
Dal poděkování: 4199 poděkování
Dostal poděkování: 18242 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Shůzka - Andrej Babiš - Bartoš (Piráti) 6.3.2016 Průhonice

Příspěvek od Ivan.Bartos »

Historie:
Již před demonstrací se mi ozval Josef Šlerka, že ho kontaktoval Marek Prchal ohledně schůzky, která by měla narovnat ne příliš konstruktivní schůzku (Babiš, Bartoš, Ferjenčík) viz. https://www.pirati.cz/tiskove-zpravy/pi ... _o_hazardu.

Toto jsem komunikoval s lidmi z Pirátů.

Schůzka vycházela hned po demo, a tak jsme odmítli jako čisté PR Babiše, neb A. Babiš hned v den demo poslal vzkaz přes média, že je to celé nesmysel.

Následně jsem k všemu chtěl přibrat M. Feixe a p. Simkaniče ze SPIR. Schůzka však vycházela až po 2. čtení novely, ke které Piráti, Seznam i SPIR rozjížděli tiskové zprávy a tlak na poslance, takže jsme ji moc nechápali. Michal Feix pak zájem neprojevoval, protože to vypadalo, že na schůzce nebude nikdo komptentní z ministerstva, kdo na tom reálně vyšívá a rozumí problémům.

Schůzka se dojednala nakonec F2F mezi mnou a Andrejem Babišem. Někde cestou jsem ztratil Josefa Šlerku, což nebylo úmyslem a včera jsem to s ním probral.


Schůzka:

Snažím se věci popsat tak, jak probíhaly. Nečekal jsem nějaký extra posun.

Informace od AB, jsem zpracovával kriticky, ale nejsem schopen od stolu ani dle svých znalostí 100procentně říct, kdy zaznívá pravda, lež nebo možný výklad určité skutečnosti optikou AB. Věc je vhodná pro další rozbor.

Principiálně s AB nesouhlasíme a Piráti v jeho krocích spatřují hrozbu nejen v kumulaci taktických informací (kterou A. Babiš popírá, a zaštituje se pouze efektivnějším výběrem daní, ač...Agrofert), ale převážně v hrubém narušování soukromí a ohrožení bezpečnosti dat občanů. Přípandé konurenční výhody při možném střetu zájmů jsou ve stádiu spekulací, ostatně sice ne plošně, ale již teď existuje FAU.

Netransparentní postupy při zadávání EET jsou naopak v naprostém nesouladu s požadavky na transparentní politiku, kterou se AB zaštiťuje (toto téma jsem však do diskuse nezanášel).

Po krátkém úvodu, kdo z okolí AB byl na demonstraci a koho jsme nepozvali jsme probírali naše výhrady. Přednesl jsem tyto teze:

Loterijní zákon

- na conf call byl přizván náměstek ministra financí ČR pro oblast majetek státu Ondřej Závodský (KDÚ-ČSL) https://cs.wikipedia.org/wiki/Ondřej_Závodský


a) Zákon je špatně. Black listy nemohou vnikat, jak si představujete echnicko realizaci a aplikaci blacklistů?


Odpověď: Vše je transparentní. Opatření funguje až jako poslední instance. Stránky se na seznam dostávají až po správním řízení. Oslovíme ty firmy, které míří na ČR audienci(reklamu už prý řeší zákony týkající se práce celní správy), jsou lokalizovány v češtině. Budou osloveni. Funguje to jinde.

Postřeh: Nezdá se mi vůbec ta mechanika. Stránek jsou prostě tisíce. Nelze aktivně vyhledávat lokalizovaný gembl, nebo řešit nastavení dražeb v RTB pro bannery jinak, než na selektivní udání či likvidaci konkurence. Další argumenty jsem zopakoval z našich vyjádření.

b) Seznam nemůže obsáhnout všechny světové stránky. Jak to chcete řešit jsou jich tisíce, nikoliv pár desítek, jak si myslíte?

Odpověď: Ve Francii??? Bylo osloveno 1000 firem. Pokud je věc transparentní, tak to většina firem kvůli byznysu (každá větší společnost) klidně podstoupí (licenci za love).

Postřeh: Zde je tedy patrné, že rétorika omezením hazardu je falešná. Prachy z daní aneb, cokoliv, kde se dá vybrat. Že je to kapka v moři a neřeší se carousely či daňové ráje, jsem ani neříkal.

Nicméně je důležité rozlišovat jaké peníze a za jaké služby kde tečou, že je výběr daní u hazardu rozdílný než u „podnikání“. Zatímco daně se platí tam, kde firma podniká hazard se řeší tam, kde se sází. Zdanění výher je zase další věc...

Krátce jsme pohovořili o těžkém lobbingu na poli PS domácích sázkových gigantů na stanovení procentuální daňové zátěže. Kdo za koho kope si nepamatuju, ale procentní posun u těchto hráčů (Sazka...) dělá třeba 50milionový rozdíl ☹

c) Občané nejsou zločinci. Proč omezujete občany, kam mohou a nemohou na internetu, když máte řešit tedy firmy.

Odpověď: Občanů se to nedotkne. Jinak AB pronesl zajímavou tezi o „svobodě“ (sic!) našich občanů ve smyslu. „Tady každý jezdí jako prase, ale jak vjede do Německa má půlky sevřený a jezdí jako milius a v Itálii, když jedete 30 přes, tak jdete do lochu. Svoboda musí mít jasné mantinely“ (Volná citace) (Nebezpečnost rychlé jízdy má ovšem zcela jiný rozměr než sázení na netu, že)

Postřeh: To s občany je samozřejmě nesmysl, ale reálně v oblasti online gembl má vlastně AB pravdu. Protože buď chce jeden hrát a nastaví si podle návodu jednoduše DNS, nebo tam ta stránka bude, protože MFČR za ní už bude vybírat.

d) Seznam stránek nemůže vznikat jen tak, že si ministerstvo řekne, co je a co není košér.

Odpověď: Blokace stránek je poslední instance po správním řízení.

Postřeh: Když už se to bude ve finále realizovat, a mám strach, že se pozměňovací návrhy moc nechytnou (http://www.psp.cz/sqw/historie.sqw?o=7&T=578), tak toto je maximálně důležité hlídat, protože min. financí si nemůže přes úředníky sestavovat nějaké seznamy. Na minulé návštěvě však AB hovořil právě o práci úředníků.

e) Příklady ukazují, že se DNS přidělování dá obejít na pár klinutí (Dánkso)

Odpověď: Ale to my víme, že se to dá lehce obejít. Dává to smysl při kombinaci všech opatření.

Postřeh: Zde ztrácím zcela nit, proč na tom tedy tak trvají, když je to reálně neúčinné. Navrhoval jsem naopak vznik pozitivního listu licencovaných stránek, kde neťuknutý algoritmus či správné vyplácení a bezpečnost dat ministerstvo garantuje, což by omezilo sázení na čemkoliv jiném třeba automaticky, ale zapadlo to v diskusi.

f) Seznamy zakázaných stránek se díky zpracování vřdy obrátí proti uživatelům viz. Internet Watch Foundation u operátorů a cenzura WIKI (uvedl jsem příklad)

Odpověď: Seznam bude transparentní, nic takového nehrozí..

Postřeh: Řekl jsem, že když už vznikne mechanismus, nikdo nám nezaručí, že se nebude rozšiřovat. AB prej, že on to zaručí.???

EET:

a) K čemu vám jsou dobré online informace tohoto typu.

Odpověď : 600 tisíc IČAŘů si to peče a vzniká tak šedá ekonomika, kde unikají miliardy. Navíc tam žádné informace o tom, co jste si koupil nebudou. Celková částka a DPH. Analyzovat to budou lidé v krytu.

Postřeh: Argumentoval jsem, že v obraně tohoto opatření se záměrně lže, protože finance nezmizí z oběhu, ale jsou utraceny za zboží a služby v ČR, kde se to přes DPH zase vrací....zapadlo.

b) Proč to nedají na top hráče, které obchodují se zbožím zatíženém spotřební daní (chlast, cigarety, ropa)

Odpoveď: AB Pokusili jsme se to hrát primárně na velké hráče a oni se s náma chtěli soudit, proč oni ano a malí ne. Vše je implementováno ve vlnách a každý v EET nakonec bude.

Postřeh: Odpověděl jsem mu, že je to nesmysl, abych dostával za každý pivko někde na koupáku účtenku (Příklad akce Bobovka) a že se navíc bojim kombinace s novým přestupkáčem, který za podnikání, které je v nesouladu se zákonem dává 50 000,- pokuty.. Nemám EET – platim 50 000.

c) Realizace koncových zařízení. Kdo z toho má peníze? Co když nepůjde net. Dával jsem mu příklad z předminulého víkendu, kdy nešlo CCSko na Shellce, jak sem tam kvůli oleji stál 30 minut a to jsem byl 3tí.

Odpověď: Prý ofline a že je to tisíckrát modernější než reg.p pokladny v Chorvatsku. Navíc to nejsou kalouskovo pokladny za 20 000,- za přístroj pro všechny ale bude to celkem levný. Na otázku, kdo to teda bude dodávat a jestli už mluvil s Lamserem, kterého to zajímalo hned od začátku (viz schůzka Fořtík, Bartoš, Vaculík, Lamser Rafaj 3.12.2014 v registru zde oznameni-f595/evidence-lobbistickych-ko ... er#p369044) jsem odpověď nedostal, ale bylo mi řečeno, že jim (podnikatelům) přece MF nabídlo kompenzační slevu na daních.

Byla stále patrna polarizace na platbu daní u zaměstnaných a podnikatelů, jako dvou různých „občanů“ Tento dojem je subjektivní, ale v prezentaci opatření pro výběr daní pro média i v PS je patrný. I když, co jiného by zajímalo ministra financí, než kde sehnat penízem, že.

Průběžné DPH hlášení:

Vynesl AB:

Kontroly půjdou pouze tam, kde nesedí faktury.

Postřeh: Vzhledem k minimální frekvenci kontrol, která se mi dle posledních informací jeví často jako účelová zbraň v konkurenčním i politickém boji, tento argumenty prostě neberu.

Celou dobu, když AB hovořil o ušetřených 10 miliardách za dva roky, jsem měl nutkání mu vypočítat, kolik si dle veřejných informací „ušetřil“ Agrofert, ale k ničemu by to nevedlo.

Předposledním tématem byla média. Poukazoval jsem na to, že přes Mafru, si odpálí kauzu dřív, než ji rozeberou jiná média a na tuto zpětně odkazuje, že „se to přece ví“. Tvrdil, že není pravda. Prchal rozporoval, že přece idnes do nich šije skrze Hnízdo a že AB neovládá.

AB si postěžoval, že kdyby nešel do politiky, tak to koupil stejně a z pozice šéf editora by si to skutečně řídil, což prý fakt nedělá ☺

Poslední věc byl magistrát, kde jsem se ptal na to, jak se mu líbí koketování s TOP09 a se SocDem.

S TOP 09 prý klidně jinde není problém, ale v Praze ne, protože je to vo lidech a v Praze jsou zloději (volná citace).

Adriana Krnáčová si prej Piráty pochvaluje, což mě děsí ☺

AB by se chtěl sejít s Jakubem Michálkem, protože se do něj obouvá v televizi, ale nikdy se neviděli. Tak jsem mu řek, že se to dá zařídit.

Závěry:

Kromě detailů realizace black listu, které jsem probíral i s náměstkem Závodským přes telefon jsem se nedozvěděl nic nového. AB svým krokům věří. Jeho zaměření na výkon státu, mi však přijde jen do té míry, že to vyžaduje jeho pozice. Pokud beru jako pravdivé informace ohledně Agrofertu, odpustků daní, výběrka apod., je to prostě tak, že „vyberu víc, ale co dělám já, je pak moje věc“.


Zaznělo taky, že do tý politiky nemusel chodit, a měl by klid. Což jsem mu ze slušnosti neodkývl ☺

Smysl, této schůzky, pokud z toho nevyleze nějaké PR „Babiš opět jednal s Piráty“ mi trochu uniká. Přijde mi, že jistý zájem věci řešit na straně AB je, ale vzhledem k tomu, že jsou naše názory na jeho práci známé, a jeho rétorika a argumentace Pirátům taky, vidím to jako: „tak jsme si odškrtli, že jsme si řekli, že spolu nesouhlasíme“.


Sliby: „Já vám tady můžu slíbit, že když se na tom seznamu objeví cokoliv, nebo to bude někdy zneužité tak ten zákon změním nějakou novelou“ A. Babiš.

Nabídnuté: „Však jsem vám to říkal, můžete na to normálně dohlížet, jak to vzniká“ A. Babiš – ačkoliv je to jistě lákavá nabídka, ve věci EET či loterijního zákona toto chápu jako legitimizaci zaváděných, které jsou v této realizaci pro Piráty nepřípustné.

Perlička na závěr: Odcházíme pryč. Andrej se otočí na Marka Prchala a ptá se: „Tak už to tweetnem? MP: „Jsme říkali, že to tweetneme až v 8 ne?“ IB: „To takhle řešíte jo?“ AB: „No jasně, já jim ten tweet vždycky nadiktuju, protože to nebudu obsluhovat“ (volná rekonstrukce).

Přijaté výhody: dobrý kafe, voda bulbiknová
předseda Pirátů
ivan.bartos@pirati.cz
Uživatelský avatar
Ivo.Vlasaty
Místní předsednictvo
Příspěvky: 2231
Registrován: 31 led 2012, 09:15
Bydliště: České Budějovice
Dal poděkování: 8754 poděkování
Dostal poděkování: 3666 poděkování

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Ivo.Vlasaty »

Správně by to tu asi taky mělo být:
Ivo.Vlasaty píše:Minulé pondělí jsem byl v Soběslavi, sešel jsem se s několika nezávislými Piráty pro Soběslav Martinem Kákonou, Janem Kodatem, Petrem Králem a Václavem Melcerem. Hlavně jsem chtěl mluvit s potenciálními kandidáty na senátora, ale řešili jsme i krajské volby a dubnové RV+KF (a něco málo o projektech do PaRo). ...
Víc v odkazu:
post448667.html#p448667
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivo.Vlasaty za příspěvky (celkem 2):
Filip.Krska, Marek.Necada

Ivo Vlasatý
České Budějovice
ivo.vlasaty@pirati.cz
792446700

Uživatelský avatar
Simon.Kostadinov
Člen KS Jihočeský kraj
Příspěvky: 244
Registrován: 13 lis 2015, 11:38
Profese: Technik JE
Bydliště: Týn nad Vltavou
Dal poděkování: 132 poděkování
Dostal poděkování: 212 poděkování

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Simon.Kostadinov »

Dne 19.2.2016 jsme se s Honzou Novákem setkali se starostou města Mgr. Milanem Šnorkem (ODS). Schůzka byla naplánována z důvodu představení návrhu Průmyslové zóny. Došlo tedy k představení plánu, kdy starosta podával nějaké informace, které se později ukázaly jako pravděpodobně nepravdivé. Zodpověděl nám s ochotou na naše všetečné otázky, zeptal se na situaci s koalicí v Praze a šli jsme domů.
Přijaté výhody: žádné
Poskytnuté výhody: žádné

Dne 5.3.2016 jsme se s Honzou Novákem setkali s Davidem Slepičkou (předseda ČSSD v Týně a kontrolního výboru). Schůzka byla domluvena, abychom si mohli ověřit informace, které nám poskytl starosta Šnorek. Klíčové informace, od starosty byly pravděpodobně chybné a dozvěděli jsme se jak je to nejspíš doopravdy. Díky Davidovi víme, že svolal mimořádné zastupitelstvo na 22.3.2016 kvůli výstavbě Průmyslové zóny.
Přijaté výhody: Voda z kohoutku 0,3l pro mě a Honzu
Poskytnuté výhody: žádné

Získané informace byly použity na článek, který bude otištěn v místním časopise a je i v el. podobě zde.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Simon.Kostadinov za příspěvky (celkem 4):
Ivo.Vlasaty, Filip.Krska, Marek.Necada, Frantisek.Kopriva
Bc. Simon Kostadinov
Zastupitel Týn nad Vltavou
739928808
Janek.Wagner
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 3215
Registrován: 26 úno 2012, 19:46
Profese: ICT konsultant, novinář
Dal poděkování: 3870 poděkování
Dostal poděkování: 4291 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Janek.Wagner »

Po natáčení pořadu Máte slovo 10. 3. jsem krátce zdvořilostně promluvil s ministryní školství Kateřinou Valachovou a s její tiskovou mluvčí Jarmilou Balážovou. Domluvili jsme způsob předávání podnětů k problematice školství.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Janek.Wagner za příspěvky (celkem 6):
Ivo.Vlasaty, Vojtech.Pikal, Marek.Necada, Filip.Krska, Frantisek.Kopriva, Olga.Richterova
Uživatelský avatar
Jindra.Justova
Člen KS Jihočeský kraj
Příspěvky: 108
Registrován: 29 lis 2012, 18:00
Profese: textařka, překladatelka
Bydliště: Tábor
Dal poděkování: 147 poděkování
Dostal poděkování: 107 poděkování

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Jindra.Justova »

Něco za Jihočechy. Nezávazně jsem kontaktovala táborského starostu pana Jiřího Fišera kvůli možné podpoře jeho kandidatury do senátu. Stejně, zatím nezávazně mi odpověděl, že by zájem měl. Takže by bylo možné sestavit vyjednávací tým a jít do toho. Není to straník, do zastupitelstva se dostal jako člen sdružení Tábor 2020, kdysi byl v ODA. Podporuje podnikatele, kulturu, stavbu cyklostezek, je to muzikant, velký cyklista a k nám se hodí i typově. I když už je to ,,pán v letech'', po Táboře se prohání v obleku na koloběžce a nezkazí žádnou srandu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jindra.Justova za příspěvky (celkem 7):
Ivo.Vlasaty, Filip.Krska, Vaclav.Fortik, Simon.Kostadinov, Frantisek.Kopriva, Jan.Novak, Olga.Richterova
Uživatelský avatar
Petr.Kricensky
Příznivec Pirátů – Praha
Příspěvky: 37
Registrován: 18 lis 2010, 20:29
Profese: elektrikář - technik
Bydliště: Plzeňská 470 , Praha 5
Dal poděkování: 154 poděkování
Dostal poděkování: 65 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Petr.Kricensky »

Ahoj všem

V pátek 11.3.2016 jsem v klubu Legenda na oslavě narozenin. Mezi účastníky byl i Martin Winkler zaměstnanec Gordic. Po pár pivech jsi vzpomněl, že jsem u pirátů a začal mi vyčítat, co piráti dělají. Prý nás platí SAP , nebude metodika a účetní závěrka magoše.
Nechal jsem ho vykecat. Nic jsem neslíbil.

Petr
Uživatelský avatar
Olga.Richterova
Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
Příspěvky: 743
Registrován: 12 čer 2009, 20:40
Profese: expertka na sociální politiku/poslankyně
Bydliště: Vršovice, Praha 10
Dal poděkování: 705 poděkování
Dostal poděkování: 2032 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Olga.Richterova »

Ve středu 23.3. jsem se na hodinu sešla s občanem, který mě chtěl informovat o možnostech městské části v omezování hazardu.
Výsledek: domluva, že mi dodá konkrétní podněty na stížnosti na konkrétní provozovny.

Přijaté a poskytnuté výhody: žádné.

PS: nepřál si zveřejnit jméno, otevřeně přiznal, že má tak dobré povědomí o porušování, protože se v oblasti sám pohybuje. Jako motivaci schůzky uváděl přání, aby byla dodržována (tj. vymáhána) schválená vyhláška.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Olga.Richterova za příspěvky (celkem 2):
Filip.Krska, Ivo.Vlasaty

Kontakt: nejlépe SMS či zpráva přes Signál nebo WhatsApp nebo Zulip. - Čtrnáctidenní osobní dopisy zde: www.olgarichterova.cz - Pirátská expertka na sociální a rodinnou politiku a trh práce.

Uživatelský avatar
Tomas.Kolacny
Komunální zastupitel/ka
Příspěvky: 3191
Registrován: 04 kvě 2012, 01:22
Bydliště: Brno - Židenice
Dal poděkování: 1592 poděkování
Dostal poděkování: 3846 poděkování

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Tomas.Kolacny »

Ahoj, dnes jsem se spolu se zástupci ŽB potkal s brněnskou ČSSD. Bavili jsme se o programovém průniku a o budoucnosti Brna v případě, že stávající koalice vypoví koaliční smlouvu (ANO není kvůli konzervativnímu postoji Lidovců schopno realizovat svůj program zejména ve věci řízení městských firem).

Přijaté výhody - 2 sklenice neperlivé vody
poskytnuté výhody - žádné
Tito uživatelé poděkovali autorovi Tomas.Kolacny za příspěvky (celkem 3):
Filip.Krska, Dalibor.Zahora, Ivo.Vlasaty

Tomáš Koláčný
statutární město Brno - Zastupitel města Brna, člen výboru pro národnostní menšiny a zastupitel městské části Brno-Židenice
tel: +420 736 661 244 e-mail: tomas.kolacny@pirati.cz

Zamčeno

Zpět na „Povinně zveřejňované informace“