CF 18/2015 Odvolání Ivo Vašíčka z pozice 3. místopředsedy

Tato podatelna je archivována, nová podání, prosím, podávejte sem: https://redmine.pirati.cz/projects/ps/issues/new
Celostátní fórum tvoří všichni členové a je nejvyšším orgánem Pirátské strany. Podatelna celostátního fóra slouží i volební komisi celostátního fóra.
Pravidla fóra
Na dotazy a podněty odpovídají dobrovolníci, buďte prosím ohleduplní. Kromě odkazů do jiných fór citujte celé texty, protože lidé mají zobrazování některých fór vypnuté. V podatelně se nediskutuje a jakmile bylo podání vyřešeno, téma se zamyká.

Další informace můžete nalézt na následujících místech:
Zamčeno
Uživatelský avatar
Lukas.Novy
Příznivec Pirátů – Jihomoravský kraj
Příspěvky: 21733
Registrován: 02 črc 2009, 22:45
Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
Bydliště: Brno
Dal poděkování: 5297 poděkování
Dostal poděkování: 12580 poděkování
Kontaktovat uživatele:

CF 18/2015 Odvolání Ivo Vašíčka z pozice 3. místopředsedy

Příspěvek od Lukas.Novy »

Předmět: CF 18/2015 Odvolání Ivo Vašíčka z pozice 3. místopředsedy
Tobias.Esner píše:
Oznámení moderátora:
Lukáši Nový,uděluju Ti důrazné napomenutí, za tvé vyjadřování zde, které opravdu přesahuje poměrně unosnou mez
Vzhedem k tomu že nemám moderování rád, ale tato konverzace vede pouze k naprostým vulgaritám a pouze dehonestuje podatelnu CF, toto vlákno zamykám.

Jednání CF vtéto věci bylo, pokud si pamatuji, již ukončeno.

Děkuji za pochopení.

PS: Krtku, pokud chceš podávat ke KK podání za urážení tvé osoby, prosím neurážej jiné (bez ohledu jejich výkonu a funkce), mě opravdu nebaví moderovat, ale to co sem si zde přečetl je opravdu přes čáru. Ukládám pouze napomenutí, jelikož varování náleží Globmodům (což sice sem, ale ne za učelem moderace, ale za učelem správy) a BAN náleží vedoucímu AO, ale žádost o ban nepodávám, ale prosím, zamysli se nad svým vyjadřováním a chováním, myslím, že kolem sebe máš dost lidí, nad jejichž ztroskotáním si mužeš vzít příklad a poučit se....
1. Az se ten impotent zacne tvarit a predevsim chovat tak, ze urazky a hovna nejsou na verejnem foru akceptovatelne, prizpusobim vuci nemu svuj slovnik. Do ty doby se od nej vykourit nenecham.
2. Nebyly vyporadany namitky a tohle podani neni podani ale soucast jednani, takze bys to tam mel asik presunout nebo tak, whatever.

Zamykam.

Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK

Zamčeno

Zpět na „[archiv] Podatelna celostátního fóra“