Diskuze k VŘ: Koordinace pirátských dobrovolníků - Praha

Výběrová řízení na dodavatele a zakázky

Moderátoři: Vedoucí centrálních orgánů, Republikové předsednictvo - asistenti, Republikové předsednictvo

Pravidla fóra
  • Pro každé řízení zakládá hospodář nové téma.

• V úvodním příspěvku stanovte co nejlépe požadavky a způsob výběru vítěze.

• Dále řízení probíhá stanoveným způsobem; u personálních pozic platí více pravidel.

• Připomínky a námitky směřujte do podatelny zadavatele, pokud není v úvodním příspěvku řízení stanoveno jinak.

• Po ukončení řízení hospodář vlákno zamkne.

Pro zakázky a místa nad 200 000 Kč je výběrové řízení povinnost. Zaměstnanecká místa lze vytvářet pouze na základě usnesení schvalujícího orgánu.

Lukas.Novy
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
Dal poděkování: 2413 poděkování
Dostal poděkování: 3128 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskuze k VŘ: Koordinace pirátských dobrovolníků - Praha

Příspěvek od Lukas.Novy »

Mikulas.Ferjencik píše:podle mě je Lukášův výklad příliš extenzivní. Mám za to, že záměry by se měly schvalovat vždy podle závazku, který vzniká.

Tzn pokud podepíšeme s koordinátorem dobrovolníků smlouvu s dostatečnou výpovědní dobou, není nutné schvalovat rozpočtový výhled na příští rok před podpisem smlouvy.

Tzn souhlasy s překročením 50 000 Kč výdaje jsou potřeba až ve chvíli, kdy to hrozí reálně nikoli pouze teoreticky. Podmínkou samozřejmě je dostatečně otevřené výběrové řízení i pro činnosti, kdy celková výplata pravděpodobně 50 000 Kč nepřekročí, ale stát se to může.
Mno divej, pokud mas vypoved na tri mesice, tak bys bud na konci zari musel zajistit ze budete mit schvaleny rozpocet na pristi rok nebo zavazek zahrnout do rozpoctoveho vyhledu nebo tu smlouvu vypovedet.

Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK

Petr.Bajgar
Profese: ,
Dal poděkování: 2327 poděkování
Dostal poděkování: 1270 poděkování

Příspěvek od Petr.Bajgar »

Mikulas.Ferjencik píše:Psal jsem na příští rok, tzn na rok 2016
Jistě do konce roku 2015 zbývají už jen dva měsíce. Jenže jsi nenapsal který měsíc by mohl začít někdo takový tuto celorepublikovou koordinační činnost dělat a rok 2016 bude mít jako obvykle dvanáct měsíců a čas do voleb se velice rychle krátí. Podle mě jste v Praze těžce prokaučovali slečnu ze Zlína, která podle informací které se ke mě donesly velice dobře koordinovala činnost a komunikaci s KS před volbami do EP a po které se potom slehla zem jako by u nás nikdy ani nebyla a nikdy s námi nespolupracovala a nikdy nám nepomáhala.

Mikuláš jako vedoucí PO měl, podle méh možná naivního mínění, už od svého zvolení s takovými schopnými lidmi komunikovat a zapojovat je do naší činnosti a dávat jim možnost, aby předvedli své schopnosti dřív než je začneme platit aniž bychom věděli jestli jsou vůbec schopní takovou součinnost efektivně organizovat.
Mikulas.Ferjencik
Profese: Asistent předsedy poslaneckého klubu
Dal poděkování: 3311 poděkování
Dostal poděkování: 6223 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikulas.Ferjencik »

Petr.Bajgar píše:
Mikulas.Ferjencik píše:Psal jsem na příští rok, tzn na rok 2016
Jistě do konce roku 2015 zbývají už jen dva měsíce. Jenže jsi nenapsal který měsíc by mohl začít někdo takový tuto celorepublikovou koordinační činnost dělat a rok 2016 bude mít jako obvykle dvanáct měsíců a čas do voleb se velice rychle krátí. Podle mě jste v Praze těžce prokaučovali slečnu ze Zlína, která podle informací které se ke mě donesly velice dobře koordinovala činnost a komunikaci s KS před volbami do EP a po které se potom slehla zem jako by u nás nikdy ani nebyla a nikdy s námi nespolupracovala a nikdy nám nepomáhala.

Mikuláš jako vedoucí PO měl, podle méh možná naivního mínění, už od svého zvolení s takovými schopnými lidmi komunikovat a zapojovat je do naší činnosti a dávat jim možnost, aby předvedli své schopnosti dřív než je začneme platit aniž bychom věděli jestli jsou vůbec schopní takovou součinnost efektivně organizovat.

Slečna ze Zlína nám pomáhá i nadále.

Člen s omezenými právy v důsledku neoprávněné realizace volebních výdajů

Petr.Bajgar
Profese: ,
Dal poděkování: 2327 poděkování
Dostal poděkování: 1270 poděkování

Příspěvek od Petr.Bajgar »

Mikulas.Ferjencik píše:Slečna ze Zlína nám pomáhá i nadále.
Tak to je pro mě skvělá zpráva a velice za ni děkuji.
Mohu jen doufat že bude komunikovat s krajskýmy sdruženími o součinnosti na pořádaných akcích protože co vím tak s ní velice rádi krajší kolegové jednali.

Současnou akci s Pirátskýma novinama by bylo, podle mého možná náivního mínění, dobře rozšířit do všech krajů a rozdávat je například před nádražími v krajských, okresních a větších městech podle perzonálních možností daných KS. Byla by to podle mě něco jako ukázková zkouška na předvolební distribuci letáků, plakátů a dalších propagačních materiálů. Na uskladnění těchto materiálů by se podle mě hodilo v dostatečném předstihu sehnat propůjčit od někoho třeba z našich sympatizantů případně pronajmout si v jednotlivých krajských městech nějaký vhodný prostor případně volnou garáž, kde by bylo možno materiály skladovat a ze kterých by je bylo možno dále distribuovat do dalších měst v jednotlivých krajích.
Zamčeno

Zpět na „Veřejná výběrová řízení“