1. mladoboleslavské Vyosení (2015)

Moderátoři: PKS Středočeský kraj, Krajsti predsedajici, PMS Mladá Boleslav

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Místní předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Uživatelský avatar
Frantisek.Kopriva
Mladé Pirátstvo
Příspěvky: 2472
Registrován: 10 říj 2013, 20:37
Profese: Engagement manager
Bydliště: Praha
Dal poděkování: 5506 poděkování
Dostal poděkování: 3437 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: 1. mladoboleslavské Vyosení (2015)

Příspěvek od Frantisek.Kopriva »

Takže,
naše první VyOsení se povedlo. Shodli jsme se, že návštěvnost byla nad naše očekávání, průšvihů bylo pramálo (OK, plachta... ale vyřešilo se :D ) a všichni jsme si to moc užili.

Na našem FB jsou fotky.

A do SčK novin jsem sepsal tento krátký report:
Druhé VyOsení uspořádalo místní sdružení v Mladé Boleslavi v sobotu 12. 9. Pro MS MB to byla taktéž premiéra, organizace během léta byla navíc mírně chaotická, tudíž jsme se několik dní před začátkem neubránili značné nervozitě. Na pódiu na Staroměstském náměstí vystoupilo od 15 do 22 hodin sedm kapel - Panta Rhei, Ravenhoe, InAction, Definitivní ententýk, Tamdoletma, Era Vulgaris a All Friends Dead. Všechny skupiny si svá vystoupení očividně užily a návštěvníci, jejichž počet celkově přesáhl 4 stovky, se také po celou dobu bavili. Když zrovna nehrála hudba, tvořila se fronta u stánku s občerstvením a obrovský zájem byl i o pirátské materiály u našeho infostolu. Návštěvníkům se koncept svobodné hudby bez poplatků zbytečným úřadům líbil a projektu VyOsení i Pirátům vyslovovali podporu, což nás velice těší. Kasička na dobrovolné příspěvky se během dne hojně zaplnila - vše jsme po skončení transparentně před svědky spočítali a všechen výtěžek poslali kapelám. Lepší počasí jsme si na sklonku léta ani nemohli přát. Po důkladném úklidu prostoru kolem pódia si mohli organizátoři po celodenní akci konečně vydechnout a na afterparty oslavit nad očekávání vydařenou akci. Piráti z MS Mladá Boleslav by chtěli ještě jednou poděkovat všem, kdo se na organizaci podíleli a už přemýšlíme, co příští rok vylepšit.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Frantisek.Kopriva za příspěvky (celkem 3):
Petr.Vileta, Lenka.Kozlova, Petr.Korecky

Pirátský profil |< >| Engagement manager datově-analytických projektů |< >| začínající bubeník |< >| člen RT EZO & Lidská práva |< >| Emeritní politik, věčný aktivista

Zamčeno

Zpět na „Místní fórum Mladá Boleslav“