Mikulas.Peksa píše:Bohužel, věci na nějakou dobu usnuly, protože já jsem řešil jinou agendu a Silvestr státnice.
Až se vyhrabu z té hromady byrokracie, do které se mi teď podařilo zapadnout, začnu zase nahánět lidi, jestli nechtějí něco dělat

Mikuláši nemůžeš dělat všechno sám.
Velice si vážím to ho co v ZO děláš a děkuji ti za to protože jste s Alexem ZO nevídaným způsobem rozhýbaly. Přesto jsme teprve na začátku a proto je třeba začít pokud možno delegovat to co jde na další kolegy. Některé věci však delegovat nepůjde a to jsou osobní vazby, rozjednané a připravované akce před dokončením a asi i další věci.
Toto vlákno-téma jsem chtěl připomenout především proto, aby po jeho usnutí nevyhnilo do ztracena, protože by tím bylo zahozeno to co bylo už vámi předtím rozjednáno rozpracováno a vykonáno.
Mám za to, že chyba není na tvojí straně ale na straně lidí spolehajících, že se neco udělá samo od sebe nebo někým jiným místo aby přiložili ruku k dílu a dělali to co mohou a nebude je to přitom stahovat z kůže. Například to že ještě nemají případní zájemci o sbírání podpisů k dispozici ani podpisové archy mi připadá docela až hloupé, ale je možné že je v tom nějaký neřešitelný zádrhel i když netuším jaký problém toto zabrzdil. Kam se vytratili kolegové usilující o vznik PP-SK.
Osobně si však mislím, že je to "Ferjenčíkovina" vypustit v podstatě prázdniny a nepropagovat celorepublikově věřejně podle dostupných možností jak naši PP-CZ tak i vznik PP-SK.