Imigranti
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Karel.Rada
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: O
- Dal poděkování: 425 poděkování
- Dostal poděkování: 358 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Imigranti
http://eportal.parlamentnilisty.cz/Arti ... _type_map=[%22og.comments%22]&action_ref_map=[]
- Jan.Kohler
- Profese: OSVČ
- Dal poděkování: 198 poděkování
- Dostal poděkování: 151 poděkování
Jsem to tedy nedočetl, je to delší a momentálně nemám čásek.Karel.Rada píše:Vím, že používání mozku je bolestivé, zvlášť pro demagogy, ale přesto si myslím, že je dobré věnovat pozornost tomuto článku. Autor to napsal lépe než já.
http://eportal.parlamentnilisty.cz/Arti ... _type_map=[%22og.comments%22]&action_ref_map=[]
Ale kdo má patent na rozum? Autor článku, já, ty?
Kdo je demagog? Jenom levičáci? nebo jsou prošpikování skrze veškeré spektra?
Osobně zatím vycházím z obecné definice demagogie a je mi jedno, jestli je člověk na straně "multikulti", rasistů, nácků, vlastenců, pirátů, rusů, ukrajinců, američanů.....
Takže se shodneme, že používat vlastní mozek ano, ale článek hore mi zase přijde (alespoň jeho úvodní část a popsi situací) taky tendenční a možná bych se nebál použít v některých pasážích jako demagogický.....
Mám z toho takové smíšené pocityJak můžete odmítat xenofobii, když xenofobie je princip na kterém funguje imunitní systém ve vašem vlastním těle ? Když do vašeho těla vniknou nějaké cizí organismy, vaše tělo je také nevítá jako obohacení, ale brání se. Když vdechnete nějaké bakterie a viry, vaše tělo odpoví xenofobní reakcí a zlikviduje je.

| 3D tiskárna | Řezací ploter na reklamy, samolepky, šablony a nažehlovačky | DTP/grafika |
| Lepená reklama na padákové kluzáky |
- Ivo.Vasicek
- Profese: manažer
- Dal poděkování: 2653 poděkování
- Dostal poděkování: 2908 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Bez ohledu na obsah (neměl jsem ani sílu to dočíst) tak forma je typickou sebereflexí - autor píše o sobě formou kritiky kohosiKarel.Rada píše:Vím, že používání mozku je bolestivé, zvlášť pro demagogy, ale přesto si myslím, že je dobré věnovat pozornost tomuto článku. Autor to napsal lépe než já.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivo.Vasicek za příspěvek:
- Marek.Necada
- Michal.Ketner
- Profese: Panda všeho druhu
- Dal poděkování: 398 poděkování
- Dostal poděkování: 969 poděkování
Sebeonanující popisky jaký mám funkce a jak jsem důležitej.
- Lukas.Novy
- Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
- Dal poděkování: 2413 poděkování
- Dostal poděkování: 3128 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Autor clanku je dobrej demagog.Karel.Rada píše:Vím, že používání mozku je bolestivé, zvlášť pro demagogy, ale přesto si myslím, že je dobré věnovat pozornost tomuto článku. Autor to napsal lépe než já.
Da se mu tam rozbit kadzej argument, ale jenom pro priklad:
Implikuje, ze imigrace je zlo, nijak to nedokazuje. Nanavidet zlo neni 100 % spravne. V obycejnem (iterativnim) veznove dilematu (bez znalosti celkoveho poctu kol), ktere zde pasuje jak prdel na hrnec je nejvyhodnejsi pouzit "oko za oko" ci "oko za oko s odpoustenim" a robustnejsi je i "win-stay lose-switch". Autorovo navrhovane "always defects" je robustnejsi strategie jenom pro "always cooperates", kterou ale nepouziva vubec nikdo.Nenávidět zlo je správné.
Mno i kdyz mam problem s konceptem "dobreho cloveka", tak povinnosti dobreho cloveka je imho spis milovat vsechno, preferovat dobro a tedy necinit jinym zlo. Rozhodne to nezahrnuje nenavist.Nenávidět zlo je povinností každého dobrého člověka.
- Implikuje ale nedokazuje, ze by imigranti chteli nicit nasi zemi. Coz je zjevny nesmysl.Kdo má rád svou zemi, musí nenávidět ty, co jí chtějí zničit.
- Skupiny "mam rad svoji zemi" a "nemam rad ty, co ji chteji znicit" maji urcitou korelaci, ale 100 % prekryv tam neni a ani jedno nevychazi z druheho.
Branit narod a kulturu je predevsim pokrytectvi, jelikoz se snazime zastitovat neco o co jsme se nijak nezaslouzili. Jinak v pohode, jenom nechapu jak to souvisi s imigranty.Bránit národ a naši kulturu, to není nenávist, ale láska.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Novy za příspěvky (celkem 5):
- Mikulas.Peksa, Mikulas.Ferjencik, Frantisek.Navrkal, Marek.Necada, Dominika.Michailidu
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
- Lukas.Novy
- Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
- Dal poděkování: 2413 poděkování
- Dostal poděkování: 3128 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Taky dobra blbost. Imunitni system neni system zalozeny na strachu ze vseho, co je mimo telo. Nybrz na tom, ze kdyz se neco dostane do tela, tak se na tom provedou zkousky, jestli to lze povazovat za cizi nebo za vlastni a v pripade, ze je to nutne povazovat za cizi, tak je to zlikvidovano. Uskali ale spociva v tom, ze nase bunky (mimo imunitni system) jsou naprogramovany tak, ze neustale kontroluji okoli, jestli je vsechno v poradku a ve chvili kdy neni, tak okamzite spachaji sebevrazdu. Tedy samotna pritomnost cizich latek je z programovani bunek pro organismus skodliva, coz nema ekvivalent v imigrantech v populaci.Jak můžete odmítat xenofobii, když xenofobie je princip na kterém funguje imunitní systém ve vašem vlastním těle ? Když do vašeho těla vniknou nějaké cizí organismy, vaše tělo je také nevítá jako obohacení, ale brání se. Když vdechnete nějaké bakterie a viry, vaše tělo odpoví xenofobní reakcí a zlikviduje je.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Novy za příspěvek:
- Frantisek.Navrkal
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
- Roman.Kucera
- Profese: IT
- Dal poděkování: 2901 poděkování
- Dostal poděkování: 5772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To jsem teda fakt dočíst nedokázal. Ani jeden faktický argument, jen stručná amatérská učebnice demagogie. Ale tohle jsem se učil před 30 letyKarel.Rada píše:Vím, že používání mozku je bolestivé, zvlášť pro demagogy, ale přesto si myslím, že je dobré věnovat pozornost tomuto článku. Autor to napsal lépe než já.

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Roman.Kucera za příspěvky (celkem 3):
- Frantisek.Navrkal, Mikulas.Peksa, Marek.Necada
- Karel.Rada
- Profese: O
- Dal poděkování: 425 poděkování
- Dostal poděkování: 358 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
A učil jsi se dobře, však také umíš být dobrý domadog, nebo demagog, ale to je jedno.Roman.Kucera píše: To jsem teda fakt dočíst nedokázal. Ani jeden faktický argument, jen stručná amatérská učebnice demagogie. Ale tohle jsem se učil před 30 lety

-
- Profese: ,
- Dal poděkování: 2327 poděkování
- Dostal poděkování: 1270 poděkování
Histerie z tzv. Imigrantů je jen další z mnoha dovedně nafukovaných bublin a v podstatě jako ty předešlé naprostá blbina, která nás má odvést od fatálních příšerností kterých se na nás dopouštějí dnešní mocipáni a od hrůz, které v ČR už 25 let zažíváme a v podstatě na ně nejsme schopni ani ochotni důrazně reagovat, tak aby nedevastoaly naše životy.
Je mi smutno z toho jak se mnozí Piráti nechávají oblbovat demagogy jako je R.Kučera a jemu podobní ...
V SOLIDARITĚ je naše síla, zatímco strach z nás dělá snadno manipulovatelné ovce.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Bajgar za příspěvek:
- Marek.Necada
- Roman.Kucera
- Profese: IT
- Dal poděkování: 2901 poděkování
- Dostal poděkování: 5772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Když chceš proti něčemu bojovat, musíš to umět.Karel.Rada píše:A učil jsi se dobře, však také umíš být dobrý domadog, nebo demagog, ale to je jedno.Roman.Kucera píše: To jsem teda fakt dočíst nedokázal. Ani jeden faktický argument, jen stručná amatérská učebnice demagogie. Ale tohle jsem se učil před 30 lety