edit.
Hele fakt nás tam CHTÉJÍ??? Není to nějaká zdvořilostní odpověď? Bejt tam za trapáky, který jen překážejí, se mi moc nechce.
Moderátor: Zahraniční
Ok, máš takový ten jednorázový alkohol tester? Myslím, že když nebudu moc nakalený, tak to nad ránem třeba už dávám.Roman.Kucera píše:Ale buďte v záloze jako řidiči, když to na mě padne, potřebuju si dát třeba hoďku na vedlejším sedadle. A po cestě bude hrát ABBA. Se s tím smiřte
edit.
Hele fakt nás tam CHTÉJÍ??? Není to nějaká zdvořilostní odpověď? Bejt tam za trapáky, který jen překážejí, se mi moc nechce.
To je tedy podobná situace jako u PP-AT a PP-HU. Tím víc narůstá potřeba koordinované součinnosti. Což mi připomíná že jsem před několika měsíci vedení ZO navrhoval uspořádat setkání PP středoevropských zemí v Brně. Zvítězila však alternativa setkání ma Piráteconu v Mariánkách. Netuším co se v ML na Pirateconu dojednalo ve věci vzájemné součinnosti PP z ČR, PL, HU, AT a SK a bdu vděčný za případnou informaci.Richard Przeczek píše:účast okolo 15 domorodců ze zhruba 30 členů strany.
To je rozhodně zajímavý nápad. Budu velice rád, když to zorganizuješ.Petr.Bajgar píše: Navrhuji myšlenku setkání v Brně nebo v OPiCe v Ostravě oprášit a případné setkání Pirátských pidistran ze sousedních zemí do svolat ve snaze pomoci jim s posílením jejich stran.
Uvídíme s čím přijedou kolegové z dnešního setkání ve Waršavě. Zatím nemáme ani bazální spojení na kolegy z PP-HU.Mikulas.Peksa píše:To je rozhodně zajímavý nápad. Budu velice rád, když to zorganizuješ.Petr.Bajgar píše:Navrhuji uspořádat setkání zástupců Pirátských pidistran ze sousedních zemí v OPiCe v Ostravě svolat ve snaze pomoci jim s posílením jejich stran.