No tak já nevím,ale fakt má předseda být tím, kdo zapojuje členskou základnu?next_ghost píše:Za 4 roky na postu předsedy jsi členskou základnu nedokázal zapojit do žádné dlouhodobější smysluplné propagační činnosti.

Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
No tak já nevím,ale fakt má předseda být tím, kdo zapojuje členskou základnu?next_ghost píše:Za 4 roky na postu předsedy jsi členskou základnu nedokázal zapojit do žádné dlouhodobější smysluplné propagační činnosti.
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
Petře ne podsouvej sem to za co Ivana kritizují, to co udělal tak za to čest a chvala, ale zasloužil kritiku oprávněně za pohrdání názory ktere jsou v menšině, vyšívání jim, jako napřiklad jedno použil výraz: "ne budu reagovat na různé Sirkoviny" nebo zesměšňováním třeba Bajgara apod.Petr Vileta píše: No tak já nevím,ale fakt má předseda být tím, kdo zapojuje členskou základnu?Odjakživa platí, že šéf má práci rozdělit tak, aby na něj žádná nezbyla.
A Ivan toho udělal pro nově vzniklou stranu s podivným názvem opravdu dost. .......
Слава Україні! Героям слава!
Podpoř ukrajinskou armádu.
To je přece jedno a totéž. Jenom v dobrovolnické organizaci je na to rozdělování práce potřeba charisma, protože přikazování nefunguje. Proto je to úkol pro předsedu, protože je nejvíc vidět.Petr Vileta píše:No tak já nevím,ale fakt má předseda být tím, kdo zapojuje členskou základnu?Odjakživa platí, že šéf má práci rozdělit tak, aby na něj žádná nezbyla.
Kamil Horký byl exot. Ivan Bartoš vyšel a zazářil jako sólista. A já mám strach, že Lukáš Černohorský po něm akorát zhasne.Ono jen dokázat, aby nás média přestala ignorovat jako nějaké exoty, kteří vyjdou, zazáří a zhasnou, to je také práce a velká.
Chceš, aby organizace fungovala? Komunikuj!
Česká pirátská strana: Neškodná.
735 07 66 99, Praha 12
To mi nevadilo. Nebylo potřeba, Fuka je ukecanej a navíc má veškerou kinematografii v malíčku jako nikdo v tomhle státě.Lukas Findeis píše:Mně Lukáš nevadí, ale měl by se naučit víc se prosazovat v diskuzích. V nedávný diskuzi s odborníkem na autorský právo (netuší, jestli to byl zakuklenej agent OSA nebo naprostej debil, kterej netušil která bije) a Františkem Fukou tam prakticky jen poslouchal, jak propirátskej František polemizuje s nesmysly toho právníka.
735 07 66 99, Praha 12
Слава Україні! Героям слава!
Podpoř ukrajinskou armádu.
Tak to jsem nějak nepochopilaIvan Sirko píše:Taková Petra Kopecka tam mohla klidně byt jako "mluvčí hlava" a zástupce "slabší" časti lidstva