Jak zajistit, aby lidé VIDĚLI, že ČPS opravdu nezprachantní

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Petr.Bajgar
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: ,
Dal poděkování: 2327 poděkování
Dostal poděkování: 1270 poděkování

Re: TOP09 ve zprávách 27. 11. 2009 ve 22.30 + sobota 28. na ČT24

Příspěvek od Petr.Bajgar »

wert píše: Ano. ideálním argumentem bude nejspíše slinkovat jakýsi nenávistný blogísek pana nikoho. :D
Werte ty jsi šprímař!

Já měl za to, že jsi jeden z 5tisíc modrých svazáků snažících se prolezt konečníkem mezi šéfy.
Těm jsou sice naprosto volní, protože těm je zcela jedno z které strany svým kápům přihrávají zakázečky ze státního pokladničky.
Ten blogísek je náhodou docela trefnej.
Existence směru Liberální-konzervatismus nemá nic co do činění s tím zda existuje nějaká ODS, Cevro, Mach či Langer.
To je záměr nebo náhoda, že tady směšuješ několik věcí dohromady?

ODS je snad v česku největší Lib-konzerv. stranou nebo se snad za tyhle hesla jen schovávají?
CEVRO se dlouhá léta živí rozšiřováním této schízi a neboť za to zajisté dostavají slušně zaplaceno
Mach je zjevný hlupáček a je mi ho skutečně líto, on těm nesmyslům, které plácá možná i nesměle věří
Langr - to je úplně jiná třída a znova se musím smát, když vidím jeho jméno. Toho si pojmenujte, případně obhajujte polibosti sám, já o něm vím své a to mi bohatě stačí, abych se smál pokaždé ho někde zahlédnu. To budete mít kluci fajn předsedu. Skvělej Jouk to byl když něho udělal Mirďa ministra vnitra, to se mu opravdu povedlo, za muže prostě mluví jeho činy.
Zřejmě politologové celého světa jsou podle vás idioti
No a tohle má být jako co? jako že politologové celého světa propagují Lib-konzervy? Tomu opravdu nerozumím.
Ja si musím vystačit s vlastními zkušenostmi s českou lib-konzervativní partou.

Chtělo by to nějaké argumenty. Jinak těm tvým lib-konzervám moc nepomáháš.
Připomínáte mi přihlouplého voliče ČSSD (kterých jsem potkal spousty), co volí Paroubka jen proto, že Langer je hajzl.
Paroubka ani Zemana jsem nikdy nevolil i když s dokončením provatizace bank, tímto totálně pravicovým krokem, nas uchránil mnohých dalších, Klausem nastartovaných a vytrvale ochraňovaných levicových zhovadilostí.
Vskutnu podivná argumentace, když Paroubek je hajzl úplně stejný a žádný jiný důvod nemají.
Toto je další podivná věta ve které ale zcela zjevně nemluvíte se mnou. Takže se k ní nebudu dál vyjadřovat.

Totéž v opačném gardu je Klausův profesorfanklub hradního klimatologa, kam patří ten šašek Mach. Logiku v tom hedat těžko.
No to by mě taky zajímalo proč Mirďa tak srdnatě Vendu na hrad na vlastních ramenou až do nebe vynášel. Přitom o něm snad za ty roky musel vědět co je Venda zač. U Mirdi zvlášť by mě to zajímalo. Proč se nechali zkorumpovat lidovci, nebo proč se proti Vendovi nepostavili červení mravenci, je už za ty roky zcela zjevné. Jen u Mirdi by mě zajímalo jestli je víc blbej nebo naivní?
Těžko pochopím, co má společného existence jakéhosi politického směru s tím, že nemáte rád nějakého politika.
Máte pravdu některé politiky nemám rád. Je velmi těžke většinu z nich aspoň tolerovat, po všem co už jsme jim museli prominout a jak se všichni vytrvale brání přijmout osobní zodpovědnost za sebevětší lumpárnu.

Někeří velice dobře vědí co mají na svědomí. Nedávno si Venda dokonce postěžoval, že "To čekal horší", když ho lidi akorát vypískali 17.11. z Národní třídy. Taky si myslím, že by zasloužil spíš nakopnout, než jen vypískat.

To však nijak nesouvisí s tím, že Lib-konzrevativní politiku považuji za účelový spletenec, aby jste si mohli dělat co vás napadne a co se bude hodit vašim sponzorům.

Jinak klidně argumentuj vaší zasadovostí a příklady vaší svobodomyslnosti by mě taky zajímaly.
Buď se na sebou zamyslím, nebo mě zase rozesměješ. Tak i tak to bude +

Měj se fajn werte
Spirit
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 48 poděkování

Příspěvek od Spirit »

Nemohu si to odpustit Petře, ale přesně tomu co jsi teď předvedl, říkám "balastní úlet". :(
... and the Spirit of God was hovering over the waters. :D
wert

Příspěvek od wert »

Taky na to koukám. Skutečně "liberální" a tolerantní člověk. :D

Pro jistotu si udělám screenshoty.
Petr.Bajgar
Profese: ,
Dal poděkování: 2327 poděkování
Dostal poděkování: 1270 poděkování

Příspěvek od Petr.Bajgar »

Neumím říct vše jedním slovem.
Takže ani moc neruzumím vašim jednovětým projevům.
Nabízí se mnoho variant toho co jste jimi mohli chtít říct.
Bylo ode mě nejspíš zbytečné trápit se tady ve snaze odpovědět.
Nejsem ani grafoman, ani nepotřebuji mít poslední slovo.
Nedělám si o sobě ani iluze, že bych všemu rozuměl.

Mějte se fajn.

Howgh
Michael.Polak
Profese: programátor, poskytovatel Internetu
Dal poděkování: 1022 poděkování
Dostal poděkování: 2432 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael.Polak »

Michal Rusek píše:jak se postupně neproměnit v onu běžnou zparchantělou korupční stranu
to je jednoduché: zůstat malou, sice parlamentní, ale přitom stále opoziční stranou. i když se do parlamentu dostaneme, tak budeme mít relativně slabý mandát - a bude snadné ho zdiskreditovat. jako "jediná seriozní" opoziční strana máme i docela dobré šance získat prostor v médiích...

⁂ Mastodon/Fediverse @xChaos@f.cz | @xChaos@mastodon.pirati.cz | nyx.cz XCHAOS | http://www.pirati.cz/lide/michael_polak
zakládající člen | člen MS P6 | spolupracovnk TO, zájmy: informatika/doprava/energetika | zdání kompetence se vytváří absencí viditelné nekompetence

Faust.Roland
Profese: student
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Faust.Roland »

Jak se si dát pozor? Existují způsoby jak si lidi proklepnout a zjistit charakter a sklony člověka - takovéto psychologické rozbory veřejně vystavovat a pak už je na členech strany, jestli si do vedení zvolí (např.) jedince se sklony pro hromadění majetku.

Např. na operátora v jaderné elektrárně jsou psychotesty které zjistí, jestli na to člověk má (jestli není hrozba pro jadernou bezpečnost).
Prometheus byl první hacker a pirát. Vloupal se do příbytku bohů, zkopíroval od tam oheň a nasdílel ho lidem.

Otevřete OSA..tedy FBI!!!
http://www.youtube.com/watch?v=g3KPSyNxnL8
Spirit

Příspěvek od Spirit »

Petr Bajgar píše:Neumím říct vše jedním slovem.
Takže ani moc neruzumím vašim jednovětým projevům.
Nabízí se mnoho variant toho co jste jimi mohli chtít říct.
Bylo ode mě nejspíš zbytečné trápit se tady ve snaze odpovědět.
Nejsem ani grafoman, ani nepotřebuji mít poslední slovo.
Nedělám si o sobě ani iluze, že bych všemu rozuměl.

Mějte se fajn.

Howgh
Jedna věta nestačí, nu dobrá.
Na jiném místě jsi žádal diskutující, aby se zdrželi balastních úletů a uvědomili si, že ČPS je politická strana a ne bulvární tisk.
Petr Bajgar píše: Já měl za to, že jsi jeden z 5tisíc modrých svazáků snažících se prolezt konečníkem mezi šéfy.
Tohle je nejen balastní úlet, ale naprosto zbytečné napadnutí člověka, který se dopustil pouze toho, že má jiný názor než ty.
Petr Bajgar píše: ...No to by mě taky zajímalo proč Mirďa tak srdnatě Vendu na hrad na vlastních ramenou až do nebe vynášel. Přitom o něm snad za ty roky musel vědět co je Venda zač. U Mirdi zvlášť by mě to zajímalo. Proč se nechali zkorumpovat lidovci, nebo proč se proti Vendovi nepostavili červení mravenci, je už za ty roky zcela zjevné. Jen u Mirdi by mě zajímalo jestli je víc blbej nebo naivní?

...Nedávno si Venda dokonce postěžoval, že "To čekal horší", když ho lidi akorát vypískali 17.11. z Národní třídy. Taky si myslím, že by zasloužil spíš nakopnout, než jen vypískat.
A tohle by ti zas pro změnu neotiskli ani v tom nejhorším bulváru. ;)
Doufám, že 3 věty budou stačit. :)
Spirit

Příspěvek od Spirit »

Michal Rusek píše:jak se postupně neproměnit v onu běžnou zparchantělou korupční stranu
IMHO jednoduché. Mít efektivní vnitrostranické demokratické mechanismy a udržovat úzký kontakt se sympatizanty např. prostřednictvím fóra.
Vaclav.Fortik
Profese: manager
Dal poděkování: 975 poděkování
Dostal poděkování: 757 poděkování

Příspěvek od Vaclav.Fortik »

Doufám, že výše uvedený názor Spirita nezapadne a přečtou si ho mnozí z RV a RP strany.
Ano ČPS nemusí být "masová" strana - stačí pár set členů, ALE musí to být strana s min. desetitisíci/stotisíci sympatizantů, se kterými se musí pracovat - dát jim možnost podílet se na názorech strany, kandidátkách, odborných stanoviscích atd. Z veřejného fóra je jasné, že právě Spirit, Masa, Dalibor Štys a pár dalších jsou lidé rozumných názorů + sem tam přesah do odbornosti, mít takových 30, tak je reálné se dostat nad těch 5%. Pokud naopak nebudeme s RegP pracovat, budeme rádi i za ta 2% co dostaneme :).
wert

Příspěvek od wert »

Zde jsou dvě velká nebezpečí:

1) Jakým způsobem zabránit účelovým vstupům do strany? Nárazové akce jsou odhalitelné, ale postupné plíživé převzetí většiny lze jen těžko zabránit, pokud není strana velmi početná.

2) Jakým způsobem implementovat názor sympatizantů na chod a rozhodnutí strany tak, aby hlavní slovo nezískali právě tito účeloví noví členové, kteří zrovna získali většinu v rozodujících orgánech.
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“