Werte ty jsi šprímař!wert píše: Ano. ideálním argumentem bude nejspíše slinkovat jakýsi nenávistný blogísek pana nikoho.
Já měl za to, že jsi jeden z 5tisíc modrých svazáků snažících se prolezt konečníkem mezi šéfy.
Těm jsou sice naprosto volní, protože těm je zcela jedno z které strany svým kápům přihrávají zakázečky ze státního pokladničky.
Ten blogísek je náhodou docela trefnej.
To je záměr nebo náhoda, že tady směšuješ několik věcí dohromady?Existence směru Liberální-konzervatismus nemá nic co do činění s tím zda existuje nějaká ODS, Cevro, Mach či Langer.
ODS je snad v česku největší Lib-konzerv. stranou nebo se snad za tyhle hesla jen schovávají?
CEVRO se dlouhá léta živí rozšiřováním této schízi a neboť za to zajisté dostavají slušně zaplaceno
Mach je zjevný hlupáček a je mi ho skutečně líto, on těm nesmyslům, které plácá možná i nesměle věří
Langr - to je úplně jiná třída a znova se musím smát, když vidím jeho jméno. Toho si pojmenujte, případně obhajujte polibosti sám, já o něm vím své a to mi bohatě stačí, abych se smál pokaždé ho někde zahlédnu. To budete mít kluci fajn předsedu. Skvělej Jouk to byl když něho udělal Mirďa ministra vnitra, to se mu opravdu povedlo, za muže prostě mluví jeho činy.
No a tohle má být jako co? jako že politologové celého světa propagují Lib-konzervy? Tomu opravdu nerozumím.Zřejmě politologové celého světa jsou podle vás idioti
Ja si musím vystačit s vlastními zkušenostmi s českou lib-konzervativní partou.
Chtělo by to nějaké argumenty. Jinak těm tvým lib-konzervám moc nepomáháš.
Paroubka ani Zemana jsem nikdy nevolil i když s dokončením provatizace bank, tímto totálně pravicovým krokem, nas uchránil mnohých dalších, Klausem nastartovaných a vytrvale ochraňovaných levicových zhovadilostí.Připomínáte mi přihlouplého voliče ČSSD (kterých jsem potkal spousty), co volí Paroubka jen proto, že Langer je hajzl.
Toto je další podivná věta ve které ale zcela zjevně nemluvíte se mnou. Takže se k ní nebudu dál vyjadřovat.Vskutnu podivná argumentace, když Paroubek je hajzl úplně stejný a žádný jiný důvod nemají.
No to by mě taky zajímalo proč Mirďa tak srdnatě Vendu na hrad na vlastních ramenou až do nebe vynášel. Přitom o něm snad za ty roky musel vědět co je Venda zač. U Mirdi zvlášť by mě to zajímalo. Proč se nechali zkorumpovat lidovci, nebo proč se proti Vendovi nepostavili červení mravenci, je už za ty roky zcela zjevné. Jen u Mirdi by mě zajímalo jestli je víc blbej nebo naivní?Totéž v opačném gardu je Klausův profesorfanklub hradního klimatologa, kam patří ten šašek Mach. Logiku v tom hedat těžko.
Máte pravdu některé politiky nemám rád. Je velmi těžke většinu z nich aspoň tolerovat, po všem co už jsme jim museli prominout a jak se všichni vytrvale brání přijmout osobní zodpovědnost za sebevětší lumpárnu.Těžko pochopím, co má společného existence jakéhosi politického směru s tím, že nemáte rád nějakého politika.
Někeří velice dobře vědí co mají na svědomí. Nedávno si Venda dokonce postěžoval, že "To čekal horší", když ho lidi akorát vypískali 17.11. z Národní třídy. Taky si myslím, že by zasloužil spíš nakopnout, než jen vypískat.
To však nijak nesouvisí s tím, že Lib-konzrevativní politiku považuji za účelový spletenec, aby jste si mohli dělat co vás napadne a co se bude hodit vašim sponzorům.
Jinak klidně argumentuj vaší zasadovostí a příklady vaší svobodomyslnosti by mě taky zajímaly.
Buď se na sebou zamyslím, nebo mě zase rozesměješ. Tak i tak to bude +
Měj se fajn werte