Volba předsedy - komentáře historiků, filosofů a sociologů

Fórum pro diskusi členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů krajského sdružení.

Moderátoři: PKS Jihočeský kraj, Krajsti predsedajici, KoKS Jihočeský kraj, Administrativa-KS Jihočeský kraj

Zamčeno
Uživatelský avatar
Martin.Cryo.Broz
Člen KS Jihočeský kraj
Příspěvky: 474
Registrován: 24 říj 2012, 08:50
Profese: OSVČ - Podnikatel
Bydliště: Písek
Dal poděkování: 383 poděkování
Dostal poděkování: 471 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Volba předsedy - komentáře historiků, filosofů a sociolo

Příspěvek od Martin.Cryo.Broz »

Petr Steinbauer píše:Mrzí mě, že se Písek povyšuje nad zbytek kraje a ještě více mě mrzí, že se díky tomu mažou všichni (a strkají Pískem do jednoho pytle).
Copak práce v kontrolním orgánu nic neznamená? Ty desítky a brzo i stovky hodin na poradách a jednání zastupitelů a studování zápisu radních.... A pak někdo z Písku jen jednoduše řekne - pst, nejsou jako my... Opravdu se mi to nelíbí, co všechno tahle situace přinesla.
Můžeš mě říct čím s etřeba já povyšuji a to zastupiuji Písek!

Martin Brož - Cryoman (Zastupitel a radní s gescí pro životní prostředí v městě Písek) - Odchýlit se od norem znamená, že na to musíte mít. Než začnete být tvořivý, musíte být odvážní. Tvořivost je osud, ale odvaha je cestou.

Uživatelský avatar
Petr.Steinbauer
Člen KS Jihočeský kraj
Příspěvky: 125
Registrován: 30 zář 2013, 23:25
Profese: jednatel, programátor
Bydliště: Trhové Sviny
Dal poděkování: 91 poděkování
Dostal poděkování: 189 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Volba předsedy - komentáře historiků, filosofů a sociolo

Příspěvek od Petr.Steinbauer »

Martin Cryo Broz píše:Můžeš mě říct čím s etřeba já povyšuji a to zastupiuji Písek!
1/ Omlouvám se za slovo "Písek", mělo tam být: "někteří lidé z Písku" - uznávám a ještě jednou se omlouvám. Pochopitelně takle neuvažujete všichni...

2/ třeba tady tyhle výroky: ...Václav, až si založí místní sdružení v Jindřichově Hradci, to bude drobnohled.... a ve Strakonicích - budu sledovat každý tvůj pohyb a opovaž se vyslovit, že bys chtěl být předseda nebo místopředseda kraje, hned to budu brát za kolaborantství ... těším se i na Budějovice a Týn nad Vltavou, budete transparentnější než celá Pirátská strana, papežštější než Papež, o to se postarám...

3/ nebo výroky na Facebooku, jak konečně ovládnete kraj, to mě taky hodně mrzelo
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Steinbauer za příspěvek:
Ludek.Blaha
Uživatelský avatar
Ludek.Blaha
Člen KS Jihočeský kraj
Příspěvky: 1465
Registrován: 23 čer 2014, 00:11
Profese: strategický zkompetentňovatel
Bydliště: Písek
Dal poděkování: 1521 poděkování
Dostal poděkování: 1536 poděkování

Re: Volba předsedy - komentáře historiků, filosofů a sociolo

Příspěvek od Ludek.Blaha »

Petr Steinbauer píše: Omlouvám se za slovo "Písek", mělo tam být: "někteří lidé z Písku"
Pokud počet 'někteří' pojímáš, Petře, ze všech občanů Písku, pak budiž.
Nějak jsem ale nezaregistroval, že by se k citovaným výrokům některý ze členů MS vyjádřil, natož aby se vůči nim vyhranil. Spíš naopak.
Je však možné, že mi něco uniklo. Pak se omlouvám i já.

Aby člověk mohl hlásat pravdu z radnice nebo z parlamentu, musí se tam nejdřív prolhat...
Demokracie je výborná věc. Umožňuje občanům, aby si zcela svobodně zvolili... diktaturu!
Umělá inteligence nedosáhne nikdy až takové úrovně, aby dokázala napodobit myšlení pitomce.

Uživatelský avatar
Petr.Steinbauer
Člen KS Jihočeský kraj
Příspěvky: 125
Registrován: 30 zář 2013, 23:25
Profese: jednatel, programátor
Bydliště: Trhové Sviny
Dal poděkování: 91 poděkování
Dostal poděkování: 189 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Volba předsedy - komentáře historiků, filosofů a sociolo

Příspěvek od Petr.Steinbauer »

Ludek Blaha píše:
Petr Steinbauer píše:Omlouvám se za slovo "Písek", mělo tam být: "někteří lidé z Písku"
Pokud počet 'někteří' pojímáš, Petře, ze všech občanů Písku, pak budiž.
Nějak jsem ale nezaregistroval, že by se k citovaným výrokům některý ze členů MS vyjádřil, natož aby se vůči nim vyhranil. Spíš naopak.
Je však možné, že mi něco uniklo. Pak se omlouvám i já.
--------
- Za slovo Písek (ve smyslu celek) se již omluvil - to platí a budu to klidně několikrát opakovat - nechci aby to vyznělo jakkoliv blbě...., skutečně se jedná o pár lidí z píseckého Facebooku (v hlavě mám tři) a ještě v reakcích na výsledek voleb a stav který tady je.
Bohužel vyhledávání na Facebooku nespolupracuje (nebo je to již smazáno), proběhla diskuse na píseckém Facebooku, kde byly výkřiky typu, "ovládneme kraj" a "vymeteme tam ten hnůj" OFFTOPIC(toto není citace, bylo to ale v tomto smyslu). I když to byly výkřiky pár (tří) lidí, tak se proti tomu nikdo nehradil, atd... proto mě to přišlo líto a nějak si to v sobě dotčeně nesu - připouštím že možná zbytečně.

-------
Ale dost! Jak jsem již někde napsal, pokud se budou noví kandidáti na předsedu snažit o stmelení všech subjektů tady, tak je to prostě minulost a šťourat se v ní nebudu a naopak zvu ty tři na pivo (jestli je dohledám). Myslím, že nemá cenu se dělit na "my" a "oni", to je cesta do pekel. Minimálně v mých očích má pro mě budoucnost člověk, který prostě bude poslouchat "tady" ale i "tam" a nebude zabředávat do blátíčka kolem a nebude preferovat stav z jeho "města". Jihočeský kraj je veliký a každé město dopadlo jinak a řeší jiné problémy. Někde je koalice taková, jinde maková, a třeba i opačná. Někde řeší problémy finanční, někde mezilidské, někde lepí třeba stavebnictví, nebo dotčené městké části, atd..,
Univerzální vzorec prostě neexistuje a předseda musí umět pochopit (a respektovat) stav k každém regionu zvlášť, přesto celek směřovat k nějaké společné idei.


Žádný z kandidátů mě nepřesvědčil v těchto směrech:
- ukončení stávající řevnivosti, uklidnění stávajících členů a s vizí do budoucna jak s tímto naložit OFFTOPIC(prostě tlustá čára a pojďme dělat správně tohle a tohle)
- protože nemáme centrální buňku, uvítal bych putovní a především pravidelné schůzky OFFTOPIC(pravidelnost je dle mě důležitá, jednak ze sociálního hlediska - všechny poznám, a jednak kvůli vytížení - plánování času, když prostě budu vědět že třeba každou třetí pátek v měsíci prostě večer jsem na pirátech, tak to tak bude)
- uvítal bych, aby na těchto schůzkách ve zkratce řekli zástupci k kostce co se na jejich rezortech a obcích děje - a tím myslím na skutečných radnicích, nikoliv v tom našem pirátském rybníčku
- nějaká vize pro rozšiřování členské základny,aktivity v tomto směru
- pokud se založí okresní buňky, jakým způsobem propojí jejich a společný zájem?
- report z republiky: ano, je to tak, ruku na srdce, ne všichni členové stíhají sledovat všechny změny v pirátském programu, nebo nástřely na fóru. OFFTOPICNavíc, od doby kdy jsem detailně studoval program se leccos změnilo, nějaký rámcový report by se hodil - a dle reakcí některých lidí nejen mě
- setkávání v regionu přímo se starosty, místostarosty. (důležité: OFFTOPICzrovna včera na silvestra se mě ptala žertem místostarostka, kdy jí přivedu ukázat našeho krajskýho předsedu. I když to bylo myšleno trochou nadsázky, je pravda, že se lídři a starostové prostě potkávají. Kávičky, setkání, předávání mouder a tipů jak kde jakou dotaci uhrát, jak co pořešit, s nápadama pro lidi a provoz města, nepapírové koalice mezi městy, vzájemné projekty (třeba cyklostezky, nebo sdílení nákladů na autobusy). Proč sakra tohle neděláme a proč po tom předsedové neprahnou? Vím že toto občas dělá Ivo, ale o ostatních to nevím. (A je otázka zda je to proto, že se nepotkáváme, nebo proto, že to neděláme )
- vedení schůzí, když podovnám jak se vede zastupitelstvo, nebo jak vede schůzi konkurence, je to naše schůzování opravdu divadlo OFFTOPIC(pravda, hodnotím jen dle dvou sektání)



------------
koukám že jsem se rozepsal, neměl jsem to ale v úmyslu, i když mě další body napadají, utnu to, stejně to nikdo nečte :)
PS: vím že pár věcí se dějou už teď, šlo mě spíš o nějaké ujištění, vizi těch kandidátů, vymezení proti stávajícímu bordelu.... to jsem nedostal....
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Steinbauer za příspěvky (celkem 2):
Ivo.Vlasaty, Jan.Novak
Uživatelský avatar
Ivo.Vlasaty
Místní předsednictvo
Příspěvky: 2231
Registrován: 31 led 2012, 09:15
Bydliště: České Budějovice
Dal poděkování: 8754 poděkování
Dostal poděkování: 3666 poděkování

Re: Volba předsedy - komentáře historiků, filosofů a sociolo

Příspěvek od Ivo.Vlasaty »

Josef Soumar píše:Hošani, neschovávejte se za fórum jak malé děti, nebudu hrát na vašem vytvořeném hřišti. Diskutujeme teď a tady a kopírovat něčí příspěvky je vážně ubohé, to dokáže vážně jen posránek.

Chci jednoznačné odpovědi na mé otázky a jednoznačnou odpovědnost, kdo za co odpovídá a kdo má co na starosti!

1) Co je velrybářství, co to znamená, proč jsme z toho obviňováni?
2) Co jste udělali pro úspěch ve volbách, jaké jste měli akce, kromě zbaběleckého spolčování se s jinými stranami, třeba vlezlými a populistickými Zelenými apod.
3) Kdo nese odpovědnost za neúspěšné volby, protože Urban a jeho komplicové se nevěnovali jen Písku, který to v konečném důsledku dokázal.
4) Kam směřuje tato strana a jihočeská odnož a jací lidé se budou podílet na dalším fungování, kdo kandiduje na mistopředsedy?
5) Jak zabráníme dalšímu kolaborování s TOPkou, kdy se člen kontrolní komise nestydí za svou neschopnost založit MS v Týně a připojí se ke konkurenci?
6) Jak si mohou členové předsednictva JčK dovolit napadat a urážet místní sdružení bez podložených faktů a informací?
7) Kdo kontroluje JčK, komu se zodpovídá předsednictvo a z jakých zdrojů stranické strategie čerpají?

A poslední podotázka, jak si může někdo ksakru myslet, že bude neustále někoho urážet a dotyční se neozvou? Jste aktivisti, ne? Neustále se za ně označujete a politiky pohrdáte, tak mi aktivně a aktivisticky odpovězte a bude klid

Jinak se blíží půlnoc a čas pro psychopaty z předsednictva JčK si vzít antiperle
Pepo, zformuloval jsi před několika dny jasné otázky, máš právo na odpověď OFFTOPICi přes tón a návodnost, s jakými se ptáš a přestože mě mrzí, že mi unikl údajně skvostný bonus, který jsi postoval (a smazal) krátce poté, byť nebyla okamžitá. Odpovídám pouze sám za sebe, jako stále ještě místopředsedu, za nikoho jiného v PKS nemohu mluvit.
0) Jestlipak víš, na jakých principech funguje fejsbůk a kvůli čemu fejsbůk kritizujeme, Piráte. (Já, mimochodem, počínaje dneškem jeho používání zásadně omezuji a přesouvám se na diasporu.) Z mojí iniciativy tahle FB group nikdy nevznikla a používám ji nerad. Stejně tak jsem nevytvořil forum, tudíž to není žádné mnou vytvořené hřiště, ale neutrální půda, kde jsme oba dva Piráti.
1) Jako "velrybaření" se označuje účelový nábor členů za účelem získání početní výhody (prosazení zájmu, ovládnutí buňky, ve stranách s delegátským systémem - což se nás netýká - početní výhoda na sjezdech) při hlasování, kteří jinak nejsou stranicky aktivní a chovají se podle pokynů toho, kdo je přivedl. Já jsem vás z velrybaření nikdy neobviňoval. Až na tebe mi u nikoho z "nových" píseckých členů nepřipadá, že by byli ve špatné straně, měl bych pochopení, že trvá, než se tu někdo otrká, pochopitelné (i když špatné) je pro mne i jisté skupinové myšlení, a taky chápu, že bouřlivé spory trvající už několik měsíců se nikomu nelíbí (ale lidi se hádaj, tomu se vyhnout nedá, a názorně se ukázalo, že mnozí z vás nejsou o nic slušnější, než jiní na "kraji", když se do hádky dostanete).
2) Říkal jsi, že jsme líní, tak jsme přece neudělali nic, ne? V ČB jsme pořádali besedy k předvolebním tématům, scházeli se s názorově blízkými aktivními občany, udělali dvoje noviny, kontaktní kampaň zahájenou aegorickým průvodem a koncertem, agitovali jsme kolem stánku s propagačními materiály a občerstvením (nikoliv pivo nebo klobásy), rozdáváním a roznosem novin, uspořádali "dýňové" odpoledne v Hodějcích, ...
Co je zbabělého na spolupráci s jinými, blízkými stranami? Proč podsouváš, že by členové jiných stran museli být nepřátelé se kterými je nepřípustné spolupracovat? Zelení jsou vlezlí a populističtí? A co takoví Piráti?
3) O jakých komplicích je řeč? Odpovědnost nesou lidi z daného města, především přední kandidáti, případně členové z jiných měst, kteří do přípravy voleb zasahovali. Povíš nám, které volby byly neúspěšné a o kolik lépe mohly dopadnout? A počká to na schůzi? Hodláš provádět exemplární popravy?
4) Doufám, že teď jihočeská odnož strany směřuje hlavně k tomu, pevněji se uchytit lokálně, lépe se mezi sebou poznat a naučit se spolu normálně bavit. Podílet se na její činnosti budou členové a sympatizanti. Na místopředsedy zatím, jak lze snadno zjistit, nekandiduje nikdo.
5) Bránit „kolaborování“, jak to nazýváš, důvod nevidím. A když, tak po posouzení konkrétní situace, ne automaticky. KF odmítlo koalici s TOPkou, ta se nekonala. Zakázat Honzovi kandidovat nemůžeš. Mohl jsi chtít třeba usnesení, kterým by se KS od Honzovy kandidatury distancovalo a vyzvalo ho k odstoupení z kandidátky. To by sice nebylo vymahatelné, ale podstatnou neformální váhu by mělo – pokud by ovšem prošlo. O nic takového se tu nikdo ani nepokusil.
Ty si možná myslíš, že by se v Týně mělo založit MS. To neznamená, že si to musí myslet ostatní. Ptal ses někdy ty – nebo víš o tom, že by se ptal někdo jiný – zda a proč Honza a naši sympatizanti v Týně chtějí nebo nechtějí zakládat MS?
6) Mohl bys být konkrétnější? Takhle to skoro zní, jako by všichni členové PKS kritizovali jen nepodloženě a bez informací a nikdy naopak. Přitom zrovna ty máš na hlavě dost másla - přestože už asi nikdo neočekává, že bys uznal chybu.
Uvědomuješ si vůbec, při tvé háklivosti na jakoukoliv kritiku něčeho píseckého, že se k Honzovi, týnským sympatizantům a jejich rozhodnutí vyjadřuješ srovnatelně s těmi nejneférovějšími vyjádřeními, kterých se kdy kdo dopustil v reakci jednání některého z píseckých?
7) Budu předpokládat, že si to sice umíš dohledat, ale úplně tomu třeba nerozumíš a potřebuješ to vysvětlit. Předsednictvo se zodpovídá a je kontrolováno v prvé řadě členy. Jdř nabízí celou řadu nástrojů přímé demokracie: členský podnět, referendum (třeba o odvolání), přezkum rozhodnutí atd. (Sám je asi začnu aktivněji využívat.) A když se nelze dovolat nápravy touhle cestou, pak je tu KK a RK. Musím se přiznat, že otázce „ z jakých zdrojů stranické strategie čerpají“ absolutně nerozumím...
8) Nevybavuji si, že by kdo v tomhle kraji psal něco o pohrdání politiky. Nevím, jestli ze mě aktivní členství v politické straně a dvojí kandidatura ve volbách dělá politika, ale rozhodně bych se tím označením necítil dotčen, jestli mě za politika někdo považuje. Aktivismus a politika se nijak nevylučují, naopak k sobě mají neoddělitelně patřit. Pokud něčím pohrdám, tak jsou to oportunističtí technologové moci, lidé – třeba i velmi schopní - kteří se ženou za mocí bez vlastních idejí, podle kterých by v politice jednali. Pokud někdo politiku redukuje pouze na právě takové jednání - ať už protože to považuje za správné nebo naopak proto vší politikou pohrdá - nemůžu s ním souhlasit.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivo.Vlasaty za příspěvky (celkem 4):
Petr.Steinbauer, Ludek.Blaha, Tomas.Durco, Jan.Novak

Ivo Vlasatý
České Budějovice
ivo.vlasaty@pirati.cz
792446700

Uživatelský avatar
Ludek.Blaha
Člen KS Jihočeský kraj
Příspěvky: 1465
Registrován: 23 čer 2014, 00:11
Profese: strategický zkompetentňovatel
Bydliště: Písek
Dal poděkování: 1521 poděkování
Dostal poděkování: 1536 poděkování

Re: Volba předsedy - komentáře historiků, filosofů a sociolo

Příspěvek od Ludek.Blaha »

Petr Steinbauer píše:stejně to nikdo nečte
Někdo to čte.

Popravdě se mi nechce v této chvíli vstupovat do diskuse, necítím se povolán, a proto do ní nikterak zásadně vstupovat nebudu. Prozatím.
V každém případě se k tomu všemu dřív nebo později vrátím a určitě se průběžně vyjádřím. Člověk nemusí být právě profi čtenář lidských duších a analytik činů, stačí se jen dívat kolem sebe, a poslouchat. Co se děje na schůzích, na společných akcích. Co kdo říká, jak se kdo chová. Třeba focení na kandidátku, to mělo vysokou výpovědní hodnotu. Co se všechno plánovalo, a co se neuskutečnilo, a proč. Kolik lidí z té naší loďky už stačilo vystoupit, a kolik radši ani nenastoupilo. Proč se kdo kam cpe, co si od toho slibuje, jak se maskuje, a proč. Je toho hodně k zamyšlení. A člověk se pořád učí.
Myslím si ale, že je, a nejen dnes, naprosto nezbytné vždycky popřemýšlet, jestli se ten či onen do debaty pouští proto, aby se problém řešil, nebo proto, aby se prohloubil. Co se tím či oním sleduje není zase až tak důležité. Jde o to, jestli je čas a energie vynakládána smysluplně, nebo ne.
To je jako s tou naší schůzí. Jediný přínos v té přetahované vidím v tom, že se člověk lecčemus naučí. Což není málo, samozřejmě. Otázka ale je, jestli té energie a času není, jak doufám, pro do budoucna naprosto ojedinělý případ traceno zbytečně moc.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ludek.Blaha za příspěvek:
Petr.Steinbauer

Aby člověk mohl hlásat pravdu z radnice nebo z parlamentu, musí se tam nejdřív prolhat...
Demokracie je výborná věc. Umožňuje občanům, aby si zcela svobodně zvolili... diktaturu!
Umělá inteligence nedosáhne nikdy až takové úrovně, aby dokázala napodobit myšlení pitomce.

Uživatelský avatar
Michal.Horak
Předseda/předsedkyně místního sdružení
Příspěvky: 922
Registrován: 29 říj 2013, 17:57
Profese: IT (database & system administrator)
Bydliště: Písek
Dal poděkování: 257 poděkování
Dostal poděkování: 779 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Volba předsedy - komentáře historiků, filosofů a sociolo

Příspěvek od Michal.Horak »

Petr Steinbauer píše: Žádný z kandidátů mě nepřesvědčil v těchto směrech:
- ukončení stávající řevnivosti, uklidnění stávajících členů a s vizí do budoucna jak s tímto naložit OFFTOPIC(prostě tlustá čára a pojďme dělat správně tohle a tohle)
.
V tom případě jsi celou debatu u první volby velmi špatně četl.
Celá řevnivost mezi Píseckem a vedením kraje vznikla překračováním kompetencí PKS Jč oproti stanovám, možná vědomě mořná vinou neznalosti těchto stanov. MS Písecko se pouze bránilo.
Čili návod na znovustmelení jihočeských Pirátů je naprosto jednoduchý, každý se chovat v mantinelech svých kompetencí, ale toto jsem v debatě několikrát psal, takže jsi četl opravdu velmi špatně.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal.Horak za příspěvek:
Petr.Steinbauer
Předseda Piráti Písecko
Uživatelský avatar
Lukas.Kolarik
Příspěvky: 832
Registrován: 05 zář 2013, 21:08
Profese: OSVČ
Bydliště: Katovice
Dal poděkování: 225 poděkování
Dostal poděkování: 1112 poděkování

Re: Volba předsedy - komentáře historiků, filosofů a sociolo

Příspěvek od Lukas.Kolarik »

Michal Horak píše:...Celá řevnivost mezi Píseckem a vedením kraje vznikla překračováním kompetencí PKS Jč oproti stanovám, možná vědomě mořná vinou neznalosti těchto stanov...
Mohl by jsi ještě prosím uvést, aby to bylo všem jasné, jaké kompetence byly překročeny?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Kolarik za příspěvky (celkem 2):
Petr.Steinbauer, Ivo.Vlasaty
Nikdo není na světě úplně zbytečný, i ten největší hlupák slouží alespoň jako špatný příklad.
------------------------------------------

tel: 777279221, email: lukas.kolarik@pirati.cz, Profil
Uživatelský avatar
Ludek.Blaha
Člen KS Jihočeský kraj
Příspěvky: 1465
Registrován: 23 čer 2014, 00:11
Profese: strategický zkompetentňovatel
Bydliště: Písek
Dal poděkování: 1521 poděkování
Dostal poděkování: 1536 poděkování

Re: Volba předsedy - komentáře historiků, filosofů a sociolo

Příspěvek od Ludek.Blaha »

Jsem přesvědčen, že kompetenční různice tohoto typu vznikají nerovnováhou sodíku, draslíku a dalších minerálů v organismech psychicky i sociálně nevyzrálých jedinců. Nemalou měrou se zde promítá i silně rozkolísaná hladina testosteronu a dalších produktů žláz s vnitřní sekrecí. Vzpomínám si, že se nám pro takové případy dostávalo doporučení pojídat vlašské ořechy a sardinky ve vlastní šťávě, spát při otevřeném okně a alespoň dvakrát denně si omývat pohlavní orgány vlažnou vodou.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ludek.Blaha za příspěvek:
Petr.Vileta

Aby člověk mohl hlásat pravdu z radnice nebo z parlamentu, musí se tam nejdřív prolhat...
Demokracie je výborná věc. Umožňuje občanům, aby si zcela svobodně zvolili... diktaturu!
Umělá inteligence nedosáhne nikdy až takové úrovně, aby dokázala napodobit myšlení pitomce.

Uživatelský avatar
Martin.Cryo.Broz
Člen KS Jihočeský kraj
Příspěvky: 474
Registrován: 24 říj 2012, 08:50
Profese: OSVČ - Podnikatel
Bydliště: Písek
Dal poděkování: 383 poděkování
Dostal poděkování: 471 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Volba předsedy - komentáře historiků, filosofů a sociolo

Příspěvek od Martin.Cryo.Broz »

Petr Steinbauer --- Hele proč se nepřihlásíš ty na pozici předsedy. Nemyslím si že by to byl špatný nápad, a já tě velice rád podpořím.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Cryo.Broz za příspěvky (celkem 2):
Ludek.Blaha, Ivo.Vlasaty

Martin Brož - Cryoman (Zastupitel a radní s gescí pro životní prostředí v městě Písek) - Odchýlit se od norem znamená, že na to musíte mít. Než začnete být tvořivý, musíte být odvážní. Tvořivost je osud, ale odvaha je cestou.

Zamčeno

Zpět na „Krajské fórum Jihočeský kraj“