Evidence kontaktů a schůzek

Informace podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.


Zamčeno
Uživatelský avatar
Roman.Kucera
Člen KS Praha
Příspěvky: 15254
Registrován: 14 zář 2010, 10:04
Profese: IT
Bydliště: Praha, Letná
Dal poděkování: 9815 poděkování
Dostal poděkování: 18113 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Roman.Kucera »

Dnes schůzka, respektive naše přítomnost na schůzce sdružení Buskerwille. Je to neformální seskupení buskerů, neboli pouličních umělců. Vypracovali návrh pravidel, kterými by se vyhláškou upravil busking. Dle mého názoru dobrý návrh a dobrý začátek možné spolupráce buskerů s našimi zastupiteli, z nichž tam byl dnes se mnou Miki. Ještě tam byl Ondra Marek. Schůzka se konala v kavárně NOvá scéNA.
Je zde dobrá šance, že se v Prase podaří rozumně vyvážit zájmy občanů obtěžovaných hlukem a pouličních umělců. Praha svobodymyslná!
Odešel jsem dřív, kdyžtak mě může Miki doplnit.
Výhody: Výhled na nádhernou buskerku přes stůl.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Roman.Kucera za příspěvek:
Filip.Krska
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
Janek.Wagner
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 3215
Registrován: 26 úno 2012, 19:46
Profese: ICT konsultant, novinář
Dal poděkování: 3870 poděkování
Dostal poděkování: 4291 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Janek.Wagner »

Jakub Michalek píše:Diskutovali jsme o nasazení Uberu v hlavním městě Praze a ptali jsme se na překážky, se kterými se tato firma potýká na trhu taxislužeb.
Jen malá poznámka: Uber nechce být spojována s taxislužbou, důsledně používá termín spolujízda ;-) Aktuálně zavádí v Praze službu Uber Pop (pod kamufláží KámoJízda) a hledají řidiče...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Janek.Wagner za příspěvek:
Filip.Krska
Uživatelský avatar
Martin.Svadlenka
Krajský zastupitel
Příspěvky: 1840
Registrován: 20 srp 2009, 22:24
Profese: elektromechanik
Bydliště: Přerov
Dal poděkování: 3012 poděkování
Dostal poděkování: 1644 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Martin.Svadlenka »

Omlouvám se, zapomněl jsem zapsat sem schůzku z 24.10., která s koaličními partnery v přerovském komunálu řešila přípravu bodu Informovanost pro programové prohlášení Rady města Přerova.
Přítomní: M. Švadlenka, R. Šlechta (oba SpP), P. Hermély (Nezávislí), Macourková (Prosperita), Kozák a Holan (oba ANO), chyběl Cagášek (Prosperita) a chyběl i Neuls (Nezávislí)).
Po krátkém úvodu do problematiky jsme se shodli na nutnosti v maximální míře zveřejňovat data, a to nejlépe ve strojově čitelném kódu.
Celý bod Informovanost bude pak v programovém prohlášení Rady města vypadat takto:

* Přesuneme jednání zastupitelstva města z Horního náměstí do Městského domu
* Upravíme začátky jednání na 16.00 hod. a budeme zasedat pravidelně jednou měsíčně
* Změníme jednací řád zastupitelstva
* Rozšíříme počty výborů zastupitelstva
* V budovách magistrátního úřadu města umožníme občanům bezplatné připojení k WI-FI internetu
* Budeme aktivně podporovat IT projekt Otevřená radnice, založený zejména na mezinárodních standardech OPEN DATA (Otevřená data), jehož cílem je:
- změnit smysl řízení města, jeho organizaci, jím vlastněných obchodních společností na otevřenou a transparentní službu, které se mohou aktivně zúčastnit občané
- zefektivnit nakládání s městským majetkem a prostředky
- účinně čelit korupci a zvýšení politické zodpovědnosti volených orgánů
- pro tento projekt zřídíme příslušnou komisi, jako poradní orgán Rady města Přerova
Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Svadlenka za příspěvky (celkem 5):
Vojtech.Pikal, Filip.Krska, Petr.Vileta, Tomas.Vymazal, Tomas.Karlik
Boj s dezinformacemi nelze vyhrát pomocí dezinformací.
Krajský zastupitel v OLK, pěšák v operaci "Hrajeme svobodnou hudbu!" a aktivista Hnutí za pravdu o 11. září 2001.
Uživatelský avatar
Martin.Cryo.Broz
Člen KS Jihočeský kraj
Příspěvky: 474
Registrován: 24 říj 2012, 08:50
Profese: OSVČ - Podnikatel
Bydliště: Písek
Dal poděkování: 383 poděkování
Dostal poděkování: 471 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Martin.Cryo.Broz »

Dneska proběhla schůzka se společností ASEKOL (p.Peroutkou) na které ještě byl přítomen p.Anděl (ANO) a p.Šatra (odbor životního prostředí). Cílem bylo získat informace ohledně plánované studie na třídírnu elektroodpadu. Pan Peroutka nám vysvětlil, že pokud by jsme zřizovali tuto třídírnu je zde několik věcí na které si dát pozor. Za prvé že třídírna v Jihlavě ( http://jihlavsky.denik.cz/zpravy_region ... linka.html ) je dceřiná společnost firmy ASEKOL tudíž veškerý odpad je zpracováván u nich z celé ČR. A ostatní firmy jako ELEKTROWIN také odprodávají odpad jim (pozn. Dle mého tedy jen odkoupí od nás a přeprodají jim). Nejcenější odpad jsou dle jejich názoru PC a mobilní zařízení ve kterých je nejvíce drahých kovů. (Tudíž pokud zpracovávat odpad, tak je nejlepší jen tyto komponenty) bavili jsme se také o smlouvách které každá společnost má s výrobcema a podle toho jsou výrobci při zpětném odběru členěny mezi tyto společnosti. Na jednání bylo zmíněno také to zda by měli zájem, když by jsme jen zpracovali na polotovary elektrozařízení a to jim pak přeprodávali - zde bylo řečeno že ano že se tím hodnota výkupní suroviny zvýší ale že jim to je dosti jedno. Z mé strany pak byl položen dotaz, zda je možnost zvýšit cenu smluvně za námi dodaný elektroodpad, zde je zatím dialog otevřený. Proto dále trvám na studii kde by jsme viděli vůbec nějaká čísla a propočty ohledně toho co by se vyplatilo městu a co by bylo nejlepší řešení. Zda mít třídírnu, nebo jen navýšit částky za prodej odpadu, či něco mezi. Až budu vědět více zase dám vědět jak to celé bude. S panem Andělem jsme se také bavili o chráněné dílně kde by se odpad mohl třídit a bylo by to ještě spojené s dalšíma činnostma.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Cryo.Broz za příspěvky (celkem 3):
Filip.Krska, Ivo.Vlasaty, Vojtech.Pikal

Martin Brož - Cryoman (Zastupitel a radní s gescí pro životní prostředí v městě Písek) - Odchýlit se od norem znamená, že na to musíte mít. Než začnete být tvořivý, musíte být odvážní. Tvořivost je osud, ale odvaha je cestou.

Uživatelský avatar
Vit.Konecny
Příznivec Pirátů – Ústecký kraj
Příspěvky: 2806
Registrován: 15 říj 2012, 02:09
Profese: vedoucí skladu
Bydliště: Nučice-Praha-Žatec-Kadaň
Dal poděkování: 3018 poděkování
Dostal poděkování: 2659 poděkování

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Vit.Konecny »

Včera, tj. 16.11.2014, jsem měli od 18:00 do 19:30 koordinační schůzku ohledně dnešní demonstrace za odstoupení nově zvoleného starosty města Žatce Aleše Jelínka. Původně jsem myslel, že se jedná o čistě pirátskou schůzku, které se možná zúčastní někdo další. Nakonec jsme byli usazeni do prezidenstkého salónku Chrámu chmele a piva společně s bývalou starostkou a současnou senátorkou i zastupitelkou města Zdeňkou Hamousovou, zastupiteli Jiřím Karasem, Břetislavem Frýbou, Jaroslavem Hladkým, Martinem Štrossem, Zdeňkou Barannikovou, Evou Kapicovou, Jaroslavem Špičkou. Účastnil se též podvedený kandidát za Svobodné Štěpán Beneš a svého syna Dominika, jednoho z hlavních žateckých Svobodných, zastupoval bývalý zastupitel Aleš Stroukal. Za Piráty se účastnili Michal Schmidt, Radek Holodňák, Martina Sejkorová a Vít Konečný. Jednalo se především o průběhu dnešní demonstrace, textu petice, textu úvodního slova, představili se slogany, karikatury a další možnosti "svržení" pana starosty a jeho levicové vlády. V centru dění byl hlavně Michal Schmidt, který přinesl základní texty, které se tedy postupně upravovaly. V petičním výboru byl usazen jak on, tak Radek Holodňák. Radek i emailem pozval starostu a místostarostu na dnešní demonstraci.

Přijaté výhody: zaplacené pití (pro Piráty několik velkých kofol a malých piv) - nevím kým placeno, nejspíše napsáno na Jaroslava Špičku, ředitele Chrámu chmele a piva
Poskytnuté výhody: texty, grafika, názory, vlastně nic neobvyklého

Pokračovali jsme (všichni Piráti) do další malé hospůdky společně již jen se Štěpánem Benešem. Zde jsme se setkali s Otou Blailem z Radia Rastafari, který dnes na náměstí řeší muziku. Zde šlo většinou již jen o hospodské krafání.

Přijaté výhody: žádné
Poskytnuté výhody: platil jsem za všechny pár piv
Tito uživatelé poděkovali autorovi Vit.Konecny za příspěvky (celkem 3):
Petr.Vileta, Filip.Krska, Michal.Schmidt
facebook / tel.: 73414nula516 / email: vitkonecny[zavináč]email.cézet

Chronický žadatel o členství.
Uživatelský avatar
Jiri.Stuna
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 171
Registrován: 03 úno 2012, 17:59
Profese: velitel městské policie, psychoterapeut
Bydliště: Chrudim
Dal poděkování: 205 poděkování
Dostal poděkování: 203 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Jiri.Stuna »

Sešel jsem se cca týden před komunálkama v Chrudimi s galeristou Lubošem Jelínkem, který v Chrudimi " udělal" několik politiků, založil Chrudimskou volbu a vlastní Chrudimské noviny, tyto noviny přesto, že s námi majitel úplně nesouhlasí, nás ve volbách dost podporovaly (mám dobré vztahy se šéfredaktorem). Tento člověk má velmi cenné informace a zkušenosti z místní komunální politiky. Jelínek měl věcnou kritiku k našemu programu a zdrbli jsme jednotlivé osobnosti ( nejen) chrudimské komunální politiky, kdo je provázaný s kým a proč, komu lze věřit a komu méně atd. Jelínek je přítel a spolupracuje s největším Chrudimským podnikatelem Milanem Kuštou. Schůzku jsem inicioval já a kafe rovněž zaplatil, žádné výhody kromě informací nepřijaty.
Dále mne cca týden po volbách písemně kontaktovali zástupci ANO 2011, s dotazem jakou koalici bychom podpořili, kdybychom ve volbách uspěli?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Stuna za příspěvek:
Filip.Krska
Janek.Wagner
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 3215
Registrován: 26 úno 2012, 19:46
Profese: ICT konsultant, novinář
Dal poděkování: 3870 poděkování
Dostal poděkování: 4291 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Janek.Wagner »

Ve úterý 11. listopadu (omlouvám se za prodlení) se konala krátká schůzka zastupitelů MČ Praha 18 Pirátů s podporou Zdravé Letňany a Máte právo (Zelení, KDU-ČSL a nezávislí) za účasti Olafa Deutsche, Ivana Poláka, Janka Wagnera, Jarky Šebkové (Piráti) a Václava Losíka. Projednávala se opět povolební spolupráce v rámci opozice vůči koalici ODS, TOP09 a ČSSD a společný postup na dnešním ustavujícím jednání zastupitelstva.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Janek.Wagner za příspěvky (celkem 2):
Filip.Krska, Tobias.Esner
anonym2064
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 7040
Registrován: 07 dub 2012, 21:03
Dal poděkování: 9165 poděkování
Dostal poděkování: 9447 poděkování

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od anonym2064 »

Dnes v podvečer setkání u kávy s Ilonou Švihlíkovou
- čerpal jsem informace ohledně zavádění participativního rozpočtovaní v Sadské, mám přislíbenou i další spolupráci
- pozval jsem jí na zastupitelský piratecon, osobně asi nebude moct, ale někoho od nich tam pošle
přijaté výhody - platil jsem utratu
Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym2064 za příspěvky (celkem 3):
Ivo.Vlasaty, Filip.Krska, Marek.Necada
Uživatelský avatar
Jan.Przybyla
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 230
Registrován: 16 říj 2013, 21:15
Profese: Personalista
Bydliště: Bouřilova 1103/4 Praha 9
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 208 poděkování

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Jan.Przybyla »

Včera 20.11.2014 v 19:00 jsem se zúčastnil první povolební schůze MO Praha 14 strany Zelených.
Hlavním bodem programu bylo povolební vyjednávání, kdy nám byla také představena již podepsaná koaliční smlouva.

Jako jedinému kandidátovi za Piráty mi byla nabídnuta nominace na člena kontrolního výboru.
Byl jsem navržen, rovněž také odsouhlasen 3-0-0 jako kandidát na člena kontrolního výboru.

Ve čtvrtek 27.11.2014 proběhne ustavující zasedání zastupitelstva městské části Praha 14, kde mimo jiné proběhne rovněž volba členů kontrolního výboru.

S největší pravděpodobností budu do této funkce obsazen.

Během tohoto setkání mi.nebyly nabídnuty žádné výhody a nevýhody.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Przybyla za příspěvky (celkem 3):
Mikulas.Ferjencik, Vojtech.Pikal, Filip.Krska
Jan Przybyla
Zástupce vedouciho PO
Člen KS Praha

Tel.: 731 014 969
Mail: jan.przybyla@pirati.cz


Pirátské centrum Praha |
Uživatelský avatar
Martin.Cryo.Broz
Člen KS Jihočeský kraj
Příspěvky: 474
Registrován: 24 říj 2012, 08:50
Profese: OSVČ - Podnikatel
Bydliště: Písek
Dal poděkování: 383 poděkování
Dostal poděkování: 471 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Martin.Cryo.Broz »

Dneska odevzdán požadavek na výbory a komise: pisek-f754/jednani-t26626-30.html#p367331
Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Cryo.Broz za příspěvky (celkem 2):
Mikulas.Ferjencik, Filip.Krska

Martin Brož - Cryoman (Zastupitel a radní s gescí pro životní prostředí v městě Písek) - Odchýlit se od norem znamená, že na to musíte mít. Než začnete být tvořivý, musíte být odvážní. Tvořivost je osud, ale odvaha je cestou.

Zamčeno

Zpět na „Povinně zveřejňované informace“