Komunální politika

Pirátská strana všechny informace zveřejňuje, včetně transparentních účtů, transparentního hospodaření. A to samé chceme prosadit u státu. Na otázky odpovídají členové a příznivci strany.


Moderátoři: Administrativní odbor, Mediální odbor, Financni tym, Zahraniční odbor, Rada resortních týmů - členové, Garanti

Pravidla fóra

Pirátská strana všechny informace zveřejňuje, včetně transparentních účtů, transparentního hospodaření. A to samé chceme prosadit u státu. Na otázky odpovídají členové a příznivci strany.

fabjiri
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 13
Registrován: 25 říj 2014, 09:16
Profese: Ředitel zahraniční společnosti
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Komunální politika

Příspěvek od fabjiri »

Šest let se věnuji sociální politice v Čr - hnus
Čtyři roky se věnuji i komunální politice.Rozkrývání trestné činnosti zastupitelů.Dnes jsem sám stíhán a bylo mi znemožněno kandidovat.Minulý týden mi starostka sdělila ,že nemůže řešit chyby bývalé starostky.Domnívám se ,že to vypovídá o právní a profesní odbornosti našich zastupitelů.Hledám nyní partnera pro svou činnost.A případně nabízím své znalosti a zkušenosti.Pro inspiraci nástin mé práce na Komunálnípolitika.cz zadat ústecký kraj, Most, Hora Svaté Kateřiny.
Je s podivem když podá občan oznámení na policii a ta sdělí ,nic jsme nezjistili a tak jsme odložily.Čtyři roky komunikace s ministerstvi a pomocí zákona č.106/1999 jsem shromáždil důkazy které nelze odložit.A tak mi sdělila právnička ,že jsem někoho vlivného zřéjmě hodně naštval.A že zřejmě budu odsouzen okresním soudem neboť soudkyně ve svěřecenckém řízení uvedla v usnesení že jsem se dopustil trestného činu a to v době kdy jsem ještě nebyl ani vyslechnut policii.Super presumpce neviny.Ale nemám si z toho prý nic dělat krajský soud prý rozhodne v můj prospěch.
Domnívám se ,že toto vše vypovídá o tom v jakém právním prostředí žijeme.
Pro dokreslení ,podäl jsem trestní oznámení na zastupitele města na tyto porušení zákona. - Dotační podvod , porušování povinností při správě svěřeného majetku,Zneužití pravomoci,nesprávné nakládání s dotačními prostředky, rozkrádání a zpronevěra. Je tam toho více,ale to by bylo na dlouho.
V případě zájmu můj kontakt fabjiri@seznam.cz

Děkuji za případnou pozornost.
Odpovědět

Zpět na „Otevřený stát“