Evidence kontaktů a schůzek

Informace podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.


Zamčeno
Uživatelský avatar
Lenka.Kozlova
Příznivec Pirátů – Jihočeský kraj
Příspěvky: 3167
Registrován: 11 čer 2012, 09:34
Profese: vychovatelka
Dal poděkování: 9057 poděkování
Dostal poděkování: 3408 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Lenka.Kozlova »

od Lenka Kozlova » 18 úno 2014, 19:19
Lenka Kozlova píše:Tak něco z Příbrami, to tu asi ještě nebylo :)
Na konferenci, "Otvírejme radnice", 8.2. v Praze na VŠE, jsem se osobně seznámila s Patricií Holasovou, která mne oslovila prostřednictvím FB asi týden před tím, je to bývalá členka VV, vystoupila asi před rokem, pracuje na MPSV a je z Příbrami.
Pověděla mi o úmyslu založit v Příbrami hnutí Otevřená radnice, které chce uspět v komunálkách, následně jsem se 13.2. setkala s Martou Frýbertovou, ta je členkou VV. /kontakt přes P.Holasovou/
Dojmy jsou hrozné, paní Frýbertová do mě hučela 2 hodiny, z toho hodinu a půl přednáška o VV, zbytek rozhovoru se točil kolem hnutí. Na můj dotaz, proč se scházíme jen spolu a ne s dalšími oslovenými, kteří by měli na projektu participovat, nedokázala odpovědět. Na Piráty, jejich cíle a představy, se nezeptala vůbec. Nejvíc jí zajímalo, který jsem ročník a kde přesně pracuju. /nikdy víc, jí nechci potkat :? /

V neděli 16.2. jsem se setkala v baru U Simony v PB s bývalým starostou PB Josefem Vackem /KDU-ČSL/
http://cs.wikipedia.org/wiki/Josef_Vacek
Známe se dobře z dob 79-82, po té jsme se nestýkali, schůzku zprostředkoval můj další kamarád z pravěku Jiří Smrček /a také se jí účastnil/, který mi vyřídil, že Pepa by se rád sešel nad tématem komunálky, přišla i Pat Holasová, kterou zná Josef nezávisle na mně
Z debaty vyplynulo, že do komunálek chce jít KDU se Zelenými a chtějí Patricii jako lídra. Pirátům nabízejí, aby se přidali.
Zajímavé je, že pí. Frýbertová z VV mi také tvrdila, že Zelení jdou do projektu Otevřená radnice. Po tom, co jsem to sdělila J. Vackovi, dost se divil.
Včera mi volala P. Holasová a pozvala mě na schůzku s Vackem a Zelenými, která bude 6.3.
to be continued ;)
Na žádost paní Hlubučkové připojuji email, který mi poslala v květnu a nyní si přeje zveřejnit ho:

---------- Původní zpráva ----------
Od: hlubucek.orlov@seznam.cz
Komu: martafrybertova@email.cz
Datum: 13. 5. 2014 14:29:38
Předmět: Re: Pocity
Paní Kozlová,
dostala jsem se k vaší zprávě o setkání s p. Frýbertovou. Přestože moji osobu nezmiňujete, považuji za správné se k tomuto vyjádřit. Zúčastnila jsem se s p. Frýbertovou všech schůzek ohledně projektu Otevřená radnice. Cíle a představy Pirátů jsou všeobecně známé, není tudíž nutno se na ně ptát. Pokud bychom s tímto měli problém, nikdy bychom vás neoslovili. Jednotlivě jsme se scházeli proto, že v prvopočátku jsme hledali lidi naladěné na stejnou vlnu. A to je ve velkém kolektivu zpočátku problém.
Stejně tak jako schůzky s vámi jsem se zúčastnila se setkala s p. ing Šálovou 13.1.2014, kde jsme si o projektu Otevřená radnice popovídali.Následně na to jsem se zúčastnila členské schůze strany Zelených, pod vedením p.ing. Šálové. Přítomné jsme seznámili s hnutím Otevřená radnice. Druhý den nám p. ing. Šálová volala, že do toho jdou s námi.Trochu to koliduje s tím co jsem si přečetla ve vašem příspěvku.
A ještě malou poznámku pod čarou: Na věci VV jste se ptala vy a my jsme odpovídali a eventuálně vysvětlovali.S VV nemá projekt Otevřená radnice nic společného jak budete mít možnost si ověřit. A co se týče Patricie Holasové odešla z VV nikoliv před rokem ale
ve stejné době kdy odešla i Karolína Peake. Alena Hlubučková
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lenka.Kozlova za příspěvky (celkem 2):
Milan.Muller, Filip.Krska

Podporuji myšlenky Renesance Pirátů. web | forum | zulip

Uživatelský avatar
Ondrej.Profant
Technický odbor
Příspěvky: 7962
Registrován: 22 dub 2009, 23:55
Profese: Náměstek člena vlády
Bydliště: Praha 8
Dal poděkování: 15006 poděkování
Dostal poděkování: 8366 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Ondrej.Profant »

V neděli 31. 8. jsem se společně s Artušem Rewou sešel s Janem Čepem, Tomášem Víchem (nezávislí kandidáti na P1) a s Petrem Maršálkem (LES). Snažil jsem se vysvětlit proč jsme vydali útočnou TZ, vysvětlil jsem postoj PKS. Naopak mi byla vysvětlena situace z druhé strany.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ondrej.Profant za příspěvky (celkem 4):
Filip.Krska, Vojtech.Pikal, Ondrej_Marek, Vit.Konecny

profant.eu
náměstek vicepremiéra pro digitalizaci
vedoucí resortních týmů Informatika

Uživatelský avatar
Michaela.Krausova
Člen KS Praha
Příspěvky: 288
Registrován: 20 říj 2010, 22:02
Profese: Studentka hledající smysl na FHS
Bydliště: Žižkoff
Dal poděkování: 410 poděkování
Dostal poděkování: 574 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Michaela.Krausova »

V posledních dnech proběhlo několik telefonních hovorů mezi mnou a JVC (Josefem Václavem Čepem). Již na červencové schůzi KS Praha jsme společně řešili možnosti spolupráce a podpory Pirátů v kampani nejen na Praze 1. Naše radotínské sdružení politických stran Otevřeme Radotín se rozhodl JVC podpořit darem na nákup létáčků, částku zašle na transparentní účet Pirátské strany jako účelový dar pro kampaň v Radotíně. Tato částka pokryje větší část výdajů na nákup brožurek s informacemi o kandidátech a programu pro Radotín. Jde o záležitost jen mezi mnou a JVC, Jakub ani jiný člen Pirátů se těchto hovorů neúčastnil ani v nich nijak nevystupoval.

OFFTOPICJVC ode mě nepožadoval ani nepožaduje žádné protislužby za tento dar.

A teď je prostor pro vaši hate speech.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michaela.Krausova za příspěvky (celkem 2):
Filip.Krska, Ondrej.Profant
Fórum - soap opera Pirátské strany OFFTOPICVám nahradí vše, o co ve svém životě přicházíte. Na fóru můžete psát všechno. Získáte spoustu nepřátel, se kterými se budete moci celé dny urážet a důmyslně dovádět k šílenství. Umožníme Vám víc než jen sledovat hromadná spojenectví znepřátelených skupin pomstychtivých uživatelů, ale dokonce se budete moci tohoto dobrodružství účastnit - ZADARMO.
Uživatelský avatar
Jakub.Michalek
Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
Příspěvky: 12339
Registrován: 22 čer 2009, 14:54
Profese: poslanec
Bydliště: Žižkov - Praha 3
Dal poděkování: 5384 poděkování
Dostal poděkování: 20692 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Jakub.Michalek »

Dnes jsem měl rozhovor s redaktorem Adamem Vachalem z MF Dnes ke komunálním volbám. Nepsal bych to sem, kdyby za mě nezaplatil čaj v hodnotě 62 Kč, což jsem nepožadoval :lol: Posezení bylo moc fajn a snad jsme udělali i nějaké lepší fotky, fotografové jsou tam hodně šikovní. Bavili jsme se hlavně o kauze Opencard, kde jsem popisoval přístup Pirátů.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Michalek za příspěvky (celkem 2):
Filip.Krska, Ondrej.Profant

Jakub Michálek, předseda poslaneckého klubu Pirátů a vedoucí resortního týmu Spravedlnost
Nenič mě, sloužím všem. :)

Uživatelský avatar
Frantisek.Kopriva
Mladé Pirátstvo
Příspěvky: 2472
Registrován: 10 říj 2013, 20:37
Profese: Engagement manager
Bydliště: Praha
Dal poděkování: 5501 poděkování
Dostal poděkování: 3437 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Frantisek.Kopriva »

Dnes jsem se spolu s Luborem Jenčkem zúčastnil předvolební besedy místních Svobodných. Po velmi zajímavé diskusi s bývalým radním a senátorem Mitlenerem (nekandiduje) jsme se Svobodnými hodili řeč, především pak s Janem Matyáskem (místopředseda SčK, předseda místního sdružení, lídr kandidátky). Představili jsme se navzájem, naše strany, naše programy, naše cíle a došli jsme k oboustrannému závěru, že na komunální úrovni by byla vzájemná spolupráce velmi prospěšná (pro obě strany) a plodná. Konkrétně několik bodů jejich komunálního programu je vyloženě pirátských (např. transparentnost smluv, odtržení zastupitelů od městských firem). V nadcházejících volbách už je příliš podpořit nemůžeme (letáky už mají natisknuté), takže to zůstane asi u FB statusu a možná účasti na besedách/kampani v pirátských tričkách. :D Nicméně v dlouhodobějším horizontu bychom rádi spolupracovali především na osvětové činnosti. Oni pořádají pravidelné besedy (prý plánují téma bitcon, mohli bychom přivést našeho člověka), my plánujeme Vyosení (rádi se zúčastní). Předsednictvo MS Mladá Boleslav s tím předběžně jednomyslně souhlasí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Frantisek.Kopriva za příspěvky (celkem 5):
Lubor.Jencek, Pavel.Moravec, Petr.Vileta, Jiri.Ulip, Filip.Krska

Pirátský profil |< >| Engagement manager datově-analytických projektů |< >| začínající bubeník |< >| člen RT EZO & Lidská práva |< >| Emeritní politik, věčný aktivista

Uživatelský avatar
Adam.Zabransky
Krajský zastupitel
Příspěvky: 2129
Registrován: 06 led 2012, 22:10
Profese: politik, vystudovaný právník
Bydliště: Praha 10 - Vršovice
Dal poděkování: 2063 poděkování
Dostal poděkování: 3793 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Adam.Zabransky »

Od minulé středy do včerejška jsem se snažil u pražských poboček TOP 09, Trojkoalice, ANO, ČSSD, ODS, KSČM a Svobodných vyloudit odpovědi na otázky do volebního srovnání, které vyjde v našich pražských volebních novinách, viz toto vlákno (jen pro RegP Praha). Za tímto účelem jsem oslovil lídry stran, čelní kandidáty, krajské koordinátory či manažery, tiskové mluvčí atd., podle toho, jak bylo potřeba. Nakonec se mi podařilo získat odpovědi od všech (moc díky Mikulášovi Ferjenčíkovi za kontakty a za pomoc), přičemž TOP jsem musel přímo vyšikanovat (poslal jsem e-mail všem čelním kandidátům, ale zase jsem pak dostal odpovědi přímo od Hudečka). :D Výsledek je zde.

Nabídnuté výhody: možnost prezentovat názory na pirátská témata v novinách, které vyjdou ve stotisícovém nákladě.
Přijaté výhody: možnost vytvořit objektivní informační dvoustranu v novinách pro pražské voliče.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Adam.Zabransky za příspěvky (celkem 3):
Pavel.Moravec, Lukas.Findeis, Filip.Krska

Pražský radní pro majetek, transparentnost a legislativu, člen republikového výboru, vystudovaný právník, bojovník za ochranu zvířat a efektivní altruista.
FB: https://www.facebook.com/piratzabransky Twitter: https://twitter.com/adamzabransky

Ivan.Bartos
Republikové předsednictvo
Příspěvky: 10309
Registrován: 11 čer 2009, 09:44
Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
Bydliště: U Botiče 1390/3, Praha 4 - Michle, 14000
Dal poděkování: 4200 poděkování
Dostal poděkování: 18246 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Ivan.Bartos »

Na základě SMS od JVČ se žádostí o schůzku jsem se s ním včera potkal v kavárně Colores nedaleko Magistrátu.
Ptal jsem se ho na pár věcí, které se mi donesly (nějaký šumy kavárenského typu z podniků okolo Karlova mostu a tak).
Prej nic není pravda.
Asi není moc co dodat. Vše je zdepodatelna-republikoveho-vyboru-f433/pra ... ml#p349174 a různě v témže vlákně.
Honza se stále ptal na to, co se s tím dá dělat, a proč RV rozhodlo, tak jak rozhodlo a jak to jde zvrátit a přesvědčit nás svou prací.
Snažil jsem se vysvětlit, že je to v souvislosti s problémem zcela irelevantní a je třeba najít způsob, jak se podle toho zařídít.
Domluveno jest, že tomu dáme do neděle čas.
Tlačil jsem neustále mantru nezneužívání původního spojení s Pirátskou stranou a dopady mediálních výstupů exponovaných kandidátů a dezintepretaci v médiích (převážně Mafra). Zaznamenal jsem náznak příslibu změny online prezentace.
10.9. proběhne tisková konference kandidátky Prahy1.
Měl jsem kafe a pifko on vodu, platil jsem já :-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivan.Bartos za příspěvky (celkem 2):
Filip.Krska, Janek.Wagner
předseda Pirátů
ivan.bartos@pirati.cz
Uživatelský avatar
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Příspěvky: 34662
Registrován: 22 črc 2009, 18:12
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Bydliště: Plzeň 2
Dal poděkování: 31613 poděkování
Dostal poděkování: 25715 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Petr.Vileta »

Vyměnil jsem si pár mailů s Jiřím Skuhrovcem (http://www.zindex.cz a http://www.politickefinance.cz). Nejprve jsem ho upozornil, že tady http://www.politickefinance.cz/pirati/67/rozpocet/2013/ nejsou naše data za předchozí roky, přestože jsou volně k dispozici. On mi sdělil, že o datech ví, ale zpracovávají to ručně a nestíhají, nicméně prý to doplní.

Poskytnuté výhody: informace o Pirátech.
Přijaté výhody: přátelsky naladěný datový analytik - k nezaplacení. :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvky (celkem 4):
Pavel.Moravec, Frantisek.Kopriva, Petra.Kopecka, Filip.Krska

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Ivan.Bartos
Republikové předsednictvo
Příspěvky: 10309
Registrován: 11 čer 2009, 09:44
Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
Bydliště: U Botiče 1390/3, Praha 4 - Michle, 14000
Dal poděkování: 4200 poděkování
Dostal poděkování: 18246 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Ivan.Bartos »

Tomáš Vích, Petr Maršálek, Artuš Rewa, Jan Čep, Ondra Profant, Ivan Bartoš 8.9.2014 17:30 Cafe Colores Praha


Sešli jsme se za účelem debaty nad Praha1Rodina a reflektování rozhodnutí RV. Jako vstupy jsme použili email od předsedy (návrh úprav prezentace), rozhodnutí RV a řešily se tyto body:
Představení návrhů na změny webové i offline prezentace.
- Pořadí stran na webové prezentaci-remake stránek – bude představen
- Zkratka pryč z rollupů
- Konzultace vizuálů a prvků kampaně (to z rozhovoru úplně nevyplynulo), ale předpokládám, že by mohlo řešit MO. Tady je těžko říct co je a co není OK.

Tisková konference Praha1Rodina 10.9.2014 - Cafe LOUVER
- Připravit vstup na tiskovou konferenci (přednese Artuš, připravíme my s Artušem, ale formulace může vznikat na platformě fora), účastnit se bude i Ondřej Profant pro případné odpovědi
o Hlavní body: Na kandidátce je 17 nezávislých , x LESA a 1 člen Pirátů
o RV kandidátku nepodpořilo, ale má pirátský program, který hodlá prosazovat – program má copyleft
o Co Pirát to vysílač i na 1čce

Krizové scénaře na převolební“týden“
Pravidla prezentace viz komunikace Lukáš vs. Martin Bursík – nastavení komunikace Petr Maršálek vs. Piráti (prezentaci v médiích nejsme schopni ovlivňovat – reakce konzultovat Co kdo skutečně řekl?)
Oddělit mediální obraz a zkratky od reality. Cílem je to dát bez ztráty kytičky, což je schýza v každým případě.
Zda má smysl či nemá smysl se mediálně sekat, nechť pak už řeší jiní.
Z našeho setkání vyplynul konsensus, nikoliv podpora. Rozhodnutí RV je závazné, pokud nebude revokováno.
Nezávislí, se cítí dotčení, ale snad bude v pohodě.
Artuš, založí do podatelny RV vlákno, kde by chtěl diskutovat praktické otázky k programu. Což může.

Dnes jsem se ráno sešel na Újezdě s M.Bursíkem.
Zrevidovali jsme včerejší schůzku. F2F jsem mu popsal události, které již dříve probral s předsedou a závěry setkání z Colores. Probrali jsme kritiku na jeho osobu z řad Pirátů i specifika Prahy 1. Vysvětlil jsem mu značku Piráti a její hodnotu (subjektivně). Probrali jsem účast na vládě za doby jeho působení v Zelených a současný stav. K žádné dohodě nad rámec dříve prezentovaných věcí nedošlo. Rozhodnutí RV je fakt. Schůzka byla informativní a po včerejším jednání nebyla prakticky potřeba. MB platil kafe a džus.

Stejný text je v podatelně RV, kde se o Prate 1 vede diskuse
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivan.Bartos za příspěvky (celkem 2):
Filip.Krska, Vojtech.Pikal
předseda Pirátů
ivan.bartos@pirati.cz
Uživatelský avatar
Ondrej.Profant
Technický odbor
Příspěvky: 7962
Registrován: 22 dub 2009, 23:55
Profese: Náměstek člena vlády
Bydliště: Praha 8
Dal poděkování: 15006 poděkování
Dostal poděkování: 8366 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Ondrej.Profant »

Setkal jsem se s Radkem Klímou z TOP09 Praha 5. Probírali jsme boj proti Jančíkovi (ODS) na P5, naší kandidátku na P5 a lehce jsme se zmínili i o magistrátu. Řekl jsem, že jsme vždy připraveni spolupracovat na řeení konkrétních problémů, např. OpenCard.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ondrej.Profant za příspěvek:
Filip.Krska

profant.eu
náměstek vicepremiéra pro digitalizaci
vedoucí resortních týmů Informatika

Zamčeno

Zpět na „Povinně zveřejňované informace“