Výběrové řízení - Analytička/Analytik zastupitelstva

Výběrová řízení na dodavatele a zakázky

Moderátoři: Vedoucí centrálních orgánů, Republikové předsednictvo - asistenti, Republikové předsednictvo

Pravidla fóra
  • Pro každé řízení zakládá hospodář nové téma.

• V úvodním příspěvku stanovte co nejlépe požadavky a způsob výběru vítěze.

• Dále řízení probíhá stanoveným způsobem; u personálních pozic platí více pravidel.

• Připomínky a námitky směřujte do podatelny zadavatele, pokud není v úvodním příspěvku řízení stanoveno jinak.

• Po ukončení řízení hospodář vlákno zamkne.

Pro zakázky a místa nad 200 000 Kč je výběrové řízení povinnost. Zaměstnanecká místa lze vytvářet pouze na základě usnesení schvalujícího orgánu.

Zamčeno
Jakub.Michalek
Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
Profese: poslanec
Dal poděkování: 1162 poděkování
Dostal poděkování: 5349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Výběrové řízení - Analytička/Analytik zastupitelstva

Příspěvek od Jakub.Michalek »

Oslovují tě Pirátské myšlenky?
Máš v srpnu a září čas?
Chceš zažít, jaké to je dělat volební kampaň?
Chceš mít cennou referenci v životopisu?
Chceš získat nové zkušenosti a vyzkoušet si v realitě, co tě učili ve škole?

Přihlas se na stáž do volebního týmu Pirátské strany pro volby do zastupitelstva hlavního města Prahy.

Na vyjmenované pozice se můžete hlásit do 10. srpna 23:59. V úterý 12. srpna od 17:00 proběhne volební štáb v Pirátském centru na adrese Řehořova 19, Praha, kam jste srdečně zváni.

Přihlašujte se příspěvkem v tomto vlákně, nebo pošlete email na adresu jakub.michalek@pirati.cz, v rámci přihlášky na stáž:

- se představte,
- uveďte zkušenosti a vzdělání, které by vám měly být užitečné
- uveďte své reference a předchozí aktivity
- nastiňte své časové možnosti a motivaci
- uveďte svou základní představu o stáži.
- uveďte kontakt na sebe, ideálně telefon.

Nebojte se, k ruce budete mít ostřílené veterány Pirátských kampaní.

Náplň práce:

příprava podkladů pro
- tiskové zprávy,
- odborné výstupy,
- odpovědi na dotazy neziskových organizací,
- odpovědi na dotazy novinářů
Analýza nejzávažnějších pražských kauz

Požadujeme:

Spolehlivost,
Ochotu pracovat na kampani alespoň dva dny v týdnu

Výhodou je:
Účast na volebních štábech Pirátů (každé úterý od 17:00 v Pirátském centru v Praze - Řehořova 19)

Nabízíme:

Zkušenost s volební kampaní s rozpočtem několik set tisíc korun
Nové nápady, inspiraci, podněty
Zpětnou vazbu od lidí, kteří mají zkušenosti s řadou volebních kampaní
Nová přátelství
Účast při volebním průlomu Pirátů do České politiky

Tato stáž možná bude placená v řádu jednotek tisíc korun měsíčně, stážisté, kteří se osvědčí:
- budou mít šanci na budoucí profesionální spolupráci v rámci zázemí Pirátského zastupitelského klubu
- dostanou neformální doporučení do řady neziskových organizací, lokálních politických uskupení i do komerční sféry
- Budou mít cennou referenci v životopisu
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Michalek za příspěvky (celkem 3):
Filip.Krska, Iveta.Pospisilova, Ondrej.Profant

Jakub Michálek, předseda poslaneckého klubu Pirátů a vedoucí resortního týmu Spravedlnost
V případě potřeby mě prosím kontaktujte napřímo přes telefon, Signal nebo přes mail - viz kontakty. Jiné zprávy nečtu.

Adam.Zabransky
Krajský zastupitel
Profese: politik, vystudovaný právník
Dal poděkování: 476 poděkování
Dostal poděkování: 1190 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběrové řízení - Analytička/Analytik zastupitelstva

Příspěvek od Adam.Zabransky »

Ahoj, tak budu očividně první :? zájemce. Asi nemá moc smysl, abych se představoval, protože mě znáte, ale stejně sem raději hodím svůj profil zde a na Wikipedii. Jsem trojka na pražské kandidátce, zde je moje kandidátská řeč. Co se týče relevantních zkušeností, pomáhal jsem při našich stížnostech na volební klauzuli, na začátku senátorství Libora Michálka jsem pomáhal při zpracovávání senátních textů (vlákna se mi teď nechtějí hledat), psal jsem maturitní práci na téma legalizace drog. Studuji na Právnické fakultě UK, takže se často dostávám do kontaktu s právnickými texty. Když jsem byl zvolen na třetí místo kandidátky, začal jsem sledovat několik webů zabývajících se pražskou politikou, kauzami atd. (např. občanský monitoring, pražský patriot) a další weby, které se zabývají politickými kauzami obecně, ale často (surprise, surprise) kauzami právě z Prahy. Proto začínám mít celkem přehled o tom, co se tu děje. :D

Co se týče mých časových možností, pražské kampani chci věnovat čas tak jako tak, protože si myslím, že máme velmi dobrou šanci na úspěch. Mám brigádu, která mi zabere tak 20 hodin měsíčně, mám přítelkyni, s kterou trávím docela dost času, a mám ještě jednu brigádu, která mi bere tolik času, kolik chci. Navíc se celkem hodně sebevzdělávám hlavně v právu. Myslím si, že tahle pozice v našem komunálním týmu by pro mě byla dost zajímavá a celkem by mě mohla bavit. Jsem ochoten ji dělat zdarma, nicméně kdybych měl dostávat nějaký malý peníz, budu ji dávat přednost před některými jinými aktivitami, které by mi třeba zrovna přišly zábavnější/více naplňující, a tedy bych ji věnoval více času.

Kontakt na mě máte. Snad jsem uvedl vše, co je potřeba. Doufám, že se přihlásí nějaký další kandidát, výběrko s jedním člověkem je o ničem...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Adam.Zabransky za příspěvky (celkem 4):
Ondrej.Profant, Lukas.Findeis, Ivan.Sirko, anonym2064

Pražský radní pro majetek, transparentnost a legislativu, vystudovaný právník, bojovník za ochranu zvířat a efektivní altruista.
FB: https://www.facebook.com/piratzabransky Twitter: https://twitter.com/adamzabransky

Jakub.Michalek
Kontaktovat uživatele:

Z e-mailu 3. 8. 2014
Vážený pane Michálku,

narazil jsem na zajímavou možnost stáže, která se nabízí u Pirátské strany v čase komunálních voleb do zastupitelstva hl. města Prahy.

Mé jméno je Lukáš Macháček, jsem studentem právnické fakulty a fakulty filosofické (obor politologie, dříve i v kombinaci s historií). Momentálně pracuji až do začátku školy (konec září) v neziskové organizaci RUBIKON Centrum věnující se reintegraci osob, které se dostaly do konfliktu se zákonem, zpět do společnosti. Vyjma klasické kancelářské rutiny mám na starosti podporu pracovní agentury, přímé práci s klienty a rovněž se věnuji mentoringu. Dlouholetě aktivně podporuji a účastním se především akcí na podporu legalizace konopí a dříve, kdy to mělo ještě smysl a kouzlo, jsem se angažoval podporou akcí typu Czechtek ap. Zkušenosti mám i s mediální prací (pro německou produkční společnost Plaza Media u Mnichova).

Po téměř iracionálně primitivní a útočné kampani Strany zelených v posledních volbách, s kterými jsme do té doby sympatizoval, ale kterou jsem skutečně nedokázal jako "normální" občan překousnout, se mi jako vhodná alternativa SZ na tuzemské politické scéně jeví právě Pirátská strana. Program je mi blízký, členem jakékoli politické strany principiálně být nechci, ale napadlo mě, že bych mohl případnou stáží jako analytik spojit příjemné s užitečným, tedy případně pomoci Pirátům s kampaní a zároveň získat nové zkušenosti a poznat nové lidi.

To, co nabízím za sebe je především vynikající analytické myšlení, všeobecný a právní přehled, výborné zacházení s mateřským jazykem, zkušenost s mediálním prostorem a s komunikací s vrcholovou státní správou (ministerstva, ředitelství PMS, ÚP,...) a v neposlední řadě i kontakty a kanály vhodné pro získávání a ověřování případných informací.

Časové možnosti jsou v podstatě odvislé od práce v RUBIKON Centrum, po 17. hodině od pondělí do pátku.

Asi pro teď v kostce vše, budu se těšit na Vaší odpověď.

S přáním pěkným letních dní,

Lukáš Macháček
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Michalek za příspěvky (celkem 2):
Adam.Zabransky, Lukas.Findeis

Jakub Michálek, předseda poslaneckého klubu Pirátů a vedoucí resortního týmu Spravedlnost
V případě potřeby mě prosím kontaktujte napřímo přes telefon, Signal nebo přes mail - viz kontakty. Jiné zprávy nečtu.

Jakub.Michalek
Kontaktovat uživatele:

Milý Adame, milý Lukáši,

děkuji za to, že jste to s námi zkusili a že jste ochotni nám pomoci! :) Jak jsem avizoval v prvním příspěvku, budu rád, pokud se zítra stavíte na volebním štábu v Pirátském centru, Řehořova 19, Žižkov, minimálně já tam budu tam už od 17.00. První kolo výběrka jsme zdárně ukončili, další přihlášky už nepřijímáme, ale budeme rádi, když nás případní další zájemci kontaktují s nabídkou pomoci. Abychom naše výběrové řízení završili, tak si dovoluji sem dát finálový úkol, který bude velmi praktický.

Finálový úkol: Projděte si dokumenty schválené zastupitelstvem (či radou, magistrátem nebo jiným orgánem hl. m. Prahy), vypsané veřejné zakázky v oblasti IT, poslední podepsané smlouvy apod. a najděte právě jeden dokument, na který je vhodné veřejnost a média upozornit, protože vzbuzuje podezření (např. narychlo vypsané zakázky, nevýhodná smlouva apod.) a dosud nebyl medializován. K získanému materiálu sepište krátký a výštižný text, proč město rozhodlo špatně a jak by to měli udělat Piráti.

Výsledek mi prosím zašlete do čtvrtka 14. 8. 2014, 20:00 hodin večer. Budeme rádi, pokud výsledek zašlete ještě dříve.

Věřím, že se uvidíme v Pirátském týmu, ať už řešení úkolu dopadne jakkoliv. ;) Zapojíte se aktivně do kampaně i v případě, že vybereme někoho jiného?

Jakub.Michalek
Kontaktovat uživatele:

Vyjádření obou uchazečů jsem přeposlal předsednictvu. Lukáš bohužel nemá čas
Dobrý den Jakube,

moc se omlouvám, ale pracovní povinnosti v posledních dnech mi nedovolily se zabývat ad hoc úkoly mimo zaměstnání. Každopádně počítejte s mojí podporou při volbách.

Díky za pochopení a přeji pěkný a pohodový víkend,

Lukáš Macháček
Adam poslal celkem hezký případ vendor lock-inu u staré dobré firmy Marbes, která vysává veřejné rozpočty a soudí se s Mikulášem Ferjenčíkem. Navrhuji tedy předsednictvu prohlásit za vítěze Adama Zábranského.

Aliraza70
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: aaaaaaaaaaa

Příspěvek od Aliraza70 »

100 000 ks volebních novin 8 stran A3 - dva listy A2 vložené do sebe a přeložené, klidně 2 x, ideálně sešité uprostřed - stačí novinový papír 45 gramů, plnobarevný tisk????
Zamčeno

Zpět na „Veřejná výběrová řízení“