Zrušení účtu

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Vaclav.Malek
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: filozof času, meta-politik
Dal poděkování: 1180 poděkování
Dostal poděkování: 1850 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Zrušení účtu

Příspěvek od Vaclav.Malek »

Píšu si: + opatřit kovovou tyč. .. nikdy člověk neví kdy se může hodit: OFFTOPIC
Lukas.Novy
Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
Dal poděkování: 2413 poděkování
Dostal poděkování: 3128 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas.Novy »

Logy z webstepu nemam k dispozici a kvuli kravine Jirku otravovat nebudu. Priste uz to budeme moci dohledat u nas.

Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK

Martin.Broz
Profese: SMRT MODERACI
Dal poděkování: 426 poděkování
Dostal poděkování: 1100 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin.Broz »

Kuceru zasadne do kazajky, protoze ten nevi nikdy nic, jen blafe jak by to asi mohlo byt... Proste si to tu slape Ferjenick sam, ma vlastni senznam po kterem touzi vsichni nastupci MO a on jim ho neda, protoze je pitomec a pak je tu cela rada dalsich podobych prizivniku, kteri se jen pridavaji na foru v nazorech, ale pritom nemaji zadne informace, jen pocity lasky a prijemnosti a tim matou veskere dalsi piratske okoli. A tem rikam, mate to marny. Jednou se na to prijde a vy budete definitivne za blby a stydet se za vas budou muset krome rodicu i vase deti a jejich deti. A to si urcite prejete.
Martin.Kucera
Člen KS Moravskoslezský kraj
Profese: nakladatel
Dal poděkování: 561 poděkování
Dostal poděkování: 12523 poděkování

Příspěvek od Martin.Kucera »

Samozřejmě že nevím, komu všemu se ten citovaný mail rozesílal, když jsem ho nerozesílal já.
Naopak vím, že v případech, kdy jsem já rozesílal informace o členských podnětech nebo zpravodaje CF, tak to bylo na alias pro členy, tudíž pokud by takový mail dostal nečlen, zjevně by byla chyba ve zpracování toho aliasu.

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

Martin.Broz
Kontaktovat uživatele:

Mate v tom megabordel. Osobne sem si pred rokem a pul rusil echa z fora a zalozil si mail forum@mojedomena. Bez efektu. Takze mi rekni kde se ten seznam bere. Ja vim jiste, ze ty to proste nevis. Jsi v MO a nevis nic. A takhle to v partaji funguje. Je mi vas lito, ale jste amateri a prihlasili jste se na funkce ktere nemuzete zvladnout ani za 5 let upenliveho studia. Proc tam tedy jste? Odpovim hned. Kvuli vlivu a kvuli dulezitosti. Pro me osobne, jste jen hovada rovna hovadum z ODS a dalsim zavedenym podrazackym stranam. Gratuluju.
anonym2064
Dal poděkování: 2556 poděkování
Dostal poděkování: 2719 poděkování

Příspěvek od anonym2064 »

melete o kravinách. horší je že nám odchází zajímavý kontakt na http://mypower.cz/. škoda no. občas se na stránky dívám. asi ale nemáme kapacity se tím hlouběji zabývat pro samou politiku a kandidátky a volby a ambice a ach jo. Tak čau ;)
Martin.Kucera
Člen KS Moravskoslezský kraj
Profese: nakladatel
Dal poděkování: 561 poděkování
Dostal poděkování: 12523 poděkování

Příspěvek od Martin.Kucera »

Martin Broz píše:Jsi v MO a nevis nic.
Především nejsem v MO.
A netuším, proč pleteš Ferjenčíka k mailu odeslanému Pikalem.

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

Martin.Broz
Kontaktovat uživatele:

Tak jsi v AO. To je uplne jedno. Jste snad na jedne lodi ne? Tak jakepak odbory? Misto toho jste idioti. I ty jsi idiot a doufam, ze ti to nekdy dojde. Bez urazky.
Lukas.Findeis
Člen KS Praha
Profese: běžecký trenér
Dal poděkování: 1424 poděkování
Dostal poděkování: 1375 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas.Findeis »

1) posílat vše přes aliasy
2) přidat do mailu info jak se odhlásit z mailing listu nebo koho kvůli tomu kontaktovat, pokud třeba zapomněl přístupový údaje na fórum

Nevím, jestli se mypower_cz odvrací od Pirátů nebo jen nechce dostávat nevyžádaný e-maily. Pokud to první, tak by mě to taky dost mrzelo. Je ale super že se ozval. Aspoň si v tom díky němu uděláme pořádek.

735 07 66 99, Praha 12

Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“