Odkazy na stranky a pravomoce Osy

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Kopex
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Odkazy na stranky a pravomoce Osy

Příspěvek od Kopex »

Zdravím, chtel bych se zeptat na par otázek. Nevím jestli budete někdo vědět, případně ocením i odkaz na místo, kde se zeptat nebo něco najít.
Otázky se týkají porušování autorských práv na internetu.

1- Je povážováno za porušení prolinkování stránky na další, kde se je možnost stahovat ( " nelegálně " ) obsah jako filmy,hudbu,atd ? Pozor nemyslím přímo odkazy na konkrétní obsah. Mám na mysli pouze odkaz na hlavní stránku takového webu. A co když bude z této české stránky rovnou redirect na cizý, kde už je obsah k nalezení ? Mám na mysli, jestli to může být považováno za porušení zákona ze strany úřadu, policie,OSA,atd.

2- Máte někdo přehled jaké má například OSA nebo jiné molochy pravomoci nebo prostředky, které mohou použít proti cizý (ne CZ) stránce ?

3- Věděl by někdo, kde najít něco o smlouvách či dohodách, které platí pro poskytování obsahu pro download. Konrétně mi jde o to, když bude stránka třeba na doméně nějakých ostrovů nebo někde v africe, tak co s tím můlžou české úřady dělat ?

Předem díky z cokoliv, doufám, že je to alespň trochu srozumitelné.
Maria.Vasickova
Dal poděkování: 379 poděkování
Dostal poděkování: 449 poděkování

Re: Odkazy na stranky a pravomoce Osy

Příspěvek od Maria.Vasickova »

Štěstí spočívá ve svobodě a svoboda v odvaze.

Periklés
Roman.Kucera
Profese: IT
Dal poděkování: 2901 poděkování
Dostal poděkování: 5772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Odkazy na stranky a pravomoce Osy

Příspěvek od Roman.Kucera »

Trochu BUMP
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“