Evidence kontaktů a schůzek
-
- Technické oddělení
- Profese: programátor
- Dal poděkování: 1314 poděkování
- Dostal poděkování: 2780 poděkování
Re: Evidence lobbistických kontaktů
Znovu Hradec:
V pátek 28.3. se uskutečnilo jednání zástupců Změny pro Hradec, Strany zelených a České pirátské strany.
Účastníci za Změnu pro Hradec:
Olga Kramářová
Adam Záruba
Účastnící za Stranu zelených:
Martin Hanousek
Jiřím Čermák
Účastníci za Českou pirátskou stranu:
Stanislav Štipl
Roman Kučera
Po několika předchozích schůzkách jsme tentokrát jednali už o konkrétních podmínkách volební spolupráce v komunálních volbách. Vzhledem k personálním a finančním možnostem Pirátů v HK jsme se dohodli na parametrech spolupráce v poměru 2:2:1. Konkrétní znění připravované dohody včas dám do podatelny RV.
V pátek 28.3. se uskutečnilo jednání zástupců Změny pro Hradec, Strany zelených a České pirátské strany.
Účastníci za Změnu pro Hradec:
Olga Kramářová
Adam Záruba
Účastnící za Stranu zelených:
Martin Hanousek
Jiřím Čermák
Účastníci za Českou pirátskou stranu:
Stanislav Štipl
Roman Kučera
Po několika předchozích schůzkách jsme tentokrát jednali už o konkrétních podmínkách volební spolupráce v komunálních volbách. Vzhledem k personálním a finančním možnostem Pirátů v HK jsme se dohodli na parametrech spolupráce v poměru 2:2:1. Konkrétní znění připravované dohody včas dám do podatelny RV.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Stanislav.Stipl za příspěvky (celkem 5):
- anon126, Pavel.Moravec, Filip.Krska, Mikulas.Ferjencik, Ivo.Vlasaty
test
- Mikulas.Ferjencik
- Člen KS Praha
- Profese: Asistent předsedy poslaneckého klubu
- Dal poděkování: 9381 poděkování
- Dostal poděkování: 14968 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Budeme mít trojku kandidátky? Přijde mi to logické (a potom každé páté následující místo).
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Ferjencik za příspěvky (celkem 2):
- Ondrej.Profant, Pavel.Moravec
Garant pro oblast veřejných rozpočtů, mikulas.ferjencik@pirati.cz, 737 943 770
Podporuji Rekonstrukci Pirátů www.rekonstrukcepiratu.cz
- Lenka.Kozlova
- Člen KS Jihočeský kraj
- Profese: vychovatelka
- Dal poděkování: 6931 poděkování
- Dostal poděkování: 2904 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Včera Příbram:
Telefonát s J.Vackem KDU - minulý týden v úterý byla schůzka všech možných i nemožných opozičních uskupení./Nebyla jsem tam - práce/
Výsledek: počítá se s koalicí KDU, Zelení, Piráti a přiberou se asi SOS - hnutí, příští schůzka pravděpodobně 15.4.
Telefonát s J.Vackem KDU - minulý týden v úterý byla schůzka všech možných i nemožných opozičních uskupení./Nebyla jsem tam - práce/
Výsledek: počítá se s koalicí KDU, Zelení, Piráti a přiberou se asi SOS - hnutí, příští schůzka pravděpodobně 15.4.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Lenka.Kozlova za příspěvky (celkem 5):
- Filip.Krska, Ivo.Vlasaty, Vaclav.Malek, Mikulas.Ferjencik, anon126
- Jiri.Ulip
- Člen KS Jihomoravský kraj
- Profese: Growth Technology Architect
- Dal poděkování: 5731 poděkování
- Dostal poděkování: 1010 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Brno, 7. dubna:
Robert Cuma, Jiri Ulip a Patrik Dolezal se potkali s Ladislavem Chodakem, coby zastupcem spolku "A co Brno?". Bavili jsme se o tom, ceho chteji dosahnout v komunalni politice a jestli by bylo mozne zapojit i Piraty v JMK. Dohodli jsme se, ze v debate budeme pokracovat po mailu - my nasdilime nase demokraticke minimum, ktere je inspirativni, a pan Chodak zase posle v bodech informace o spolku. Podle dohody to bude inicioavat Robert v utery.
Take jsme se dohodli, ze na pristi schuzi JMK pan Chodek vystoupi, aby spolek a jeho myslenku priblizil celemu foru (jednodussi nez to nechat ucastniky schuzky tlumocit).
Robert Cuma, Jiri Ulip a Patrik Dolezal se potkali s Ladislavem Chodakem, coby zastupcem spolku "A co Brno?". Bavili jsme se o tom, ceho chteji dosahnout v komunalni politice a jestli by bylo mozne zapojit i Piraty v JMK. Dohodli jsme se, ze v debate budeme pokracovat po mailu - my nasdilime nase demokraticke minimum, ktere je inspirativni, a pan Chodak zase posle v bodech informace o spolku. Podle dohody to bude inicioavat Robert v utery.
Take jsme se dohodli, ze na pristi schuzi JMK pan Chodek vystoupi, aby spolek a jeho myslenku priblizil celemu foru (jednodussi nez to nechat ucastniky schuzky tlumocit).
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Ulip za příspěvky (celkem 5):
- Pavel.Moravec, Tomas.Vymazal, Vojtech.Pikal, Ivo.Vlasaty, Filip.Krska
propagátor otevřených dat, bývalý zastupitel a radní v Brně
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
-- Samuel Beckett
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
-- Samuel Beckett
-
- Technické oddělení
- Profese: programátor
- Dal poděkování: 1314 poděkování
- Dostal poděkování: 2780 poděkování
V pátek 11.4. jsem se zúčastnil setkání Změny pro Hradec, Strany zelených a Hnutí Změna ve věci koalice v komunálních volbách v Královéhradeckém kraji. Celkem se zúčastnilo asi 20 osob, namátkou Jan Korytář, Martin Hanousek, Adam Záruba, Olga Kramářová, František Křelina, Pavel Křížek a další. Místy to bylo celkem husté mezi Změnou a Zelenými kvůli vstupu Hnutí Změna do koalice a místům na kandidátce. Nicméně zájmem všech bylo se dohodnout. Za Piráty jsem po konzultacích v PKS nepřistoupil na nabídku účasti v koalici. Budeme ale podporujícím subjektem s účastí na všech jednáních a na kandidátce (info).
V neděli 13.4. jsem se spolu s Romanem Kučerou setkal s budoucím pravděpodobným kandidátem Strany zelených do Senátu v HK Pavlem Křížkem. Probírali jsme zejména důvody jeho kandidatury a jeho názory na Pirátská i nepirátská témata. Přijaté výhody: káva a voda.
V neděli 13.4. jsem se spolu s Romanem Kučerou setkal s budoucím pravděpodobným kandidátem Strany zelených do Senátu v HK Pavlem Křížkem. Probírali jsme zejména důvody jeho kandidatury a jeho názory na Pirátská i nepirátská témata. Přijaté výhody: káva a voda.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Stanislav.Stipl za příspěvky (celkem 4):
- Roman.Kucera, anon126, Filip.Krska, Ivo.Vlasaty
test
- Martin.Redr
- Člen KS Moravskoslezský kraj
- Profese: sociální pracovník, pedagog
- Dal poděkování: 102 poděkování
- Dostal poděkování: 383 poděkování
Piráti a Zelení v Havířově.
V sobotu 12.4.2014 proběhlo krátké informační setkání ke komunálním volbám v Havířově. Cílem bylo zjistit zájem a možnosti případné spolupráce. Setkání se zúčastnili za Pirátskou stranu Martin Rédr a Jan Nezhyba, za Stranu zelených Ladislav Vrchovský (předseda KO MSK) a Petr Mohyla (koordinátor pro Havířov).
Jednání probíhalo v příjemné atmosféře a nedošlo k žádným názorovým střetům. Výsledkem setkání byla vzájemná shoda na potřebě dalších podobných schůzek poté, co si vzájemně rozešleme materiály k programovým cílům. Termín dalšího setkání byl stanoven na první květnový týden.
V sobotu 12.4.2014 proběhlo krátké informační setkání ke komunálním volbám v Havířově. Cílem bylo zjistit zájem a možnosti případné spolupráce. Setkání se zúčastnili za Pirátskou stranu Martin Rédr a Jan Nezhyba, za Stranu zelených Ladislav Vrchovský (předseda KO MSK) a Petr Mohyla (koordinátor pro Havířov).
Jednání probíhalo v příjemné atmosféře a nedošlo k žádným názorovým střetům. Výsledkem setkání byla vzájemná shoda na potřebě dalších podobných schůzek poté, co si vzájemně rozešleme materiály k programovým cílům. Termín dalšího setkání byl stanoven na první květnový týden.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Redr za příspěvky (celkem 3):
- Mikulas.Ferjencik, Filip.Krska, anon126
- Mikulas.Ferjencik
- Člen KS Praha
- Profese: Asistent předsedy poslaneckého klubu
- Dal poděkování: 9381 poděkování
- Dostal poděkování: 14968 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Volal mi Matěj Stropnický kvůli komunálním volbám na Praze 3, v úterý se s ním sejdu. Report bude, nebudu nic slibovat ani dojednávat, je to informační schůzka.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Ferjencik za příspěvky (celkem 3):
- Filip.Krska, Ivo.Vlasaty, anon126
Garant pro oblast veřejných rozpočtů, mikulas.ferjencik@pirati.cz, 737 943 770
Podporuji Rekonstrukci Pirátů www.rekonstrukcepiratu.cz
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Celkem Spokojený Důchodce
- Dal poděkování: 23966 poděkování
- Dostal poděkování: 19776 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně mu neprozrazuj žádné naše plány, je to Zelený a Stropnický. Víš jak to dopadlo s Liborem Michálkem.Mikulas Ferjencik píše:Volal mi Matěj Stropnický kvůli komunálním volbám na Praze 3, v úterý se s ním sejdu. Report bude, nebudu nic slibovat ani dojednávat, je to informační schůzka.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvek:
- anon126
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
- Lukas.Novy
- Příznivec Pirátů – Jihomoravský kraj
- Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
- Dal poděkování: 4940 poděkování
- Dostal poděkování: 10284 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Bud bez obav, krom volebniho stabu stejne nikdo nic nevi.Petr Vileta píše:Hlavně mu neprozrazuj žádné naše plány, je to Zelený a Stropnický. Víš jak to dopadlo s Liborem Michálkem.Mikulas Ferjencik píše:Volal mi Matěj Stropnický kvůli komunálním volbám na Praze 3, v úterý se s ním sejdu. Report bude, nebudu nic slibovat ani dojednávat, je to informační schůzka.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Novy za příspěvky (celkem 3):
- Petr.Vileta, Filip.Krska, Ivo.Vlasaty
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
- Lenka.Kozlova
- Člen KS Jihočeský kraj
- Profese: vychovatelka
- Dal poděkování: 6931 poděkování
- Dostal poděkování: 2904 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Příbram:
koalice Piráti, Zelení, KDU se nekoná, Zelení odmítli KDU s tím, že nechtějí na kandidátce J.Vacka, nám nabízejí spolupráci i nadále. V: Pecha - předseda MS Příbram zvažuje postavit kandidátku jen Pirátskou.
Poděbrady: napsal mi pan Zíta:
Hezký den,
jsem předsedou občanského sdružení nezávislých kandidátů
Poděbradské fórum. V roce 2006 a 2010 jsme vyhráli komunální
volby. Před volbami jsme obcházeli voliče Poděbrad a získali vždy
asi 1300 podpisů, které byly podmínkou pro naši účast v
komunálních volbách.
V letošních komunálních volbách bychom byli rádi "zastřešeni"
Vaší politickou stranou. Sdílnost občanů se neustále snižuje.
Prosím o sdělení, co je nutné udělat, aby tato moje myšlenka
mohla být z Vaší strany naplněná.
Srdečně zdraví
Lubomír Zíta,
Po telefonické dohodě jsem mu poslala odkaz na náš právě schválený obecný program pro komunální volby.
V odpovědi se vyjádřil vstřícně a proto jsem naší korespondenci přeposlala D.Primovi - je členem Pirátů , bydlí v Poděbradech a v komunálkách míní kandidovat. Pana Zítu zná. Další vyjednávání tedy bude v jeho režii.
koalice Piráti, Zelení, KDU se nekoná, Zelení odmítli KDU s tím, že nechtějí na kandidátce J.Vacka, nám nabízejí spolupráci i nadále. V: Pecha - předseda MS Příbram zvažuje postavit kandidátku jen Pirátskou.
Poděbrady: napsal mi pan Zíta:
Hezký den,
jsem předsedou občanského sdružení nezávislých kandidátů
Poděbradské fórum. V roce 2006 a 2010 jsme vyhráli komunální
volby. Před volbami jsme obcházeli voliče Poděbrad a získali vždy
asi 1300 podpisů, které byly podmínkou pro naši účast v
komunálních volbách.
V letošních komunálních volbách bychom byli rádi "zastřešeni"
Vaší politickou stranou. Sdílnost občanů se neustále snižuje.
Prosím o sdělení, co je nutné udělat, aby tato moje myšlenka
mohla být z Vaší strany naplněná.
Srdečně zdraví
Lubomír Zíta,
Po telefonické dohodě jsem mu poslala odkaz na náš právě schválený obecný program pro komunální volby.
V odpovědi se vyjádřil vstřícně a proto jsem naší korespondenci přeposlala D.Primovi - je členem Pirátů , bydlí v Poděbradech a v komunálkách míní kandidovat. Pana Zítu zná. Další vyjednávání tedy bude v jeho režii.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Lenka.Kozlova za příspěvky (celkem 4):
- Mikulas.Ferjencik, Filip.Krska, Vojtech.Pikal, Ivo.Vlasaty