Had_CB píše:
To jsem nějak nepochopil, prosím o vysvětlení. Ty tomu rozumíš?
Jediná mluvená slova mezi tím popíkem, která jsem v té řeči zachytil já, jsou "salam alejkum majdan" a "reklama" :\
Nebo jsi tím chtěl odhalit, že po očištění od propagandy zůstane jen:
[list]
[*]Živé vysílání z: Simferopol (Ukrajina)
[*]Jazyk: Krymská tatarština
[*]Formát: Folk / Country ???[/list]
Teď tam mluví nějakej buď počítačem zkreslenej anebo přímo generovanej hlas. Stále nerozumím ani ťuk.
edit: tak jsem asi slyšel i zprávy, nebo co to bylo.
ne, tohle fakt nedávám, sorry Ivane, asi jsem tomu dal málo času, ale ta skoro hodina mi stačí na celej život.
Když tak slušně prosiš, tak musím vysvětlit:
Částečně byla to recese na nekonečné odkazy na boh ví co, jen ne na zdroje, což v teto situace považuji občane Ukrajiny, jak východně tak i západní. Jo je tam určitý rozdíl v některých otázkách ale vraždit kvůli tomu nikdo nikoho nechce. Potřebuji jen čas aby v klidu dohodli. A pro to prosím jakýkoliv názor vyslovuje té, tak s respektem, a to vypadá že to tam řeší všechno USA, EU, NATO atd. jen ne Ukrajinci. Nechte je byt a radejí podívejte kdo okrádá vaši zem.
Ta Krymská táta ruština mne neni až tak cizi, můj nevlastní otec byl Krymsky Tatar ze Sevastopolu, tak že o Krymu mám nějaký přehled, jak i to že zrovna Rusové (ne všichni) chovají v Krymu dost arogantně a jsou v tom větši fašisti než Pravý sektor. Jen že my jsme tu především bavíme o svobodě slova a prava na protest. Pravý sektor je samostatná tema a ja nejsem jejich podpurcem.
PS. Jak jste všimli, že jsem v posledni době vubec nereaguji, protože chybí v teto debatě nadhled. Každy jen s prominutím mele svoje a neposloucha ostatní. Výsledkem je, že za piráty vyjádřil Ivan Bartoš, bohužel veřejnost to považuje za oficialni stanovisko cele strany a jeho poznámka o tom, že je to jen jeho osobni postoj už někde mizí.
PPS. Pro to prosim taky odpovědět na otázku: k čemu to tady pokračujete ? Stačí poslat poslat mezi sebe par správ a jste uspokojení ? Ne ? Navazovat ostatním svůj názor už neni debata a bylo by lepši už s tím skoncovat, pokuď nikdo nemá nic jiného než zase jsem pěstovat odkazy na prolhaný média a to s vámi souhlasím ze všech stran

Ja jsem snažil to udržet jen v hledáčku pirátského pohledu a samozřejmou podporu ukrajinským piratum, ale vás zajímají jiné věci ne to, co se tyče přimo piratu. Jsem dával odkaz na nich a oslovil aspoň někdo z vás někdo z nich? Je tam minimalne tři lidi ve vedeni ktere ovládají AJ: Sergej Jarygin, Oleksij Ignačuk a Konstantin Derets. Posledni v loni byl v Praze, ale nikdo z vedeni neměl čas, nebo chuť ja to nevím, ani ze ZO nikdo tomu nevěnoval, ale když začala téct krev, tak najednou všichni k tomu mají co říct
No jo, ale ja furt mám stejný názor: Janukovič i když byl zvolen legitimně, neplnil legitimně své povinosti a pro to revoluce byla jediným řešením jak s toho ven. Bohužel většina z vás možna že jsou mladší a neznají vlastní historije a historije cizích zemi, bere to moc "sterilní" bez ohledu na situace a hlavne vule národu. A pak se ukazuji reakce, například Iva Vlasateho, ktery vidí jen že tam jsou fašisti, ale kolik jich tam je a jaky vlčím mají, to už nezkoumá a ja zase vidím jínu, dobrou pro mne správu, že po 22 letech klidu a lhostejnosti lidi začali ničit pomníky Leninu. Tak zvaný Leninopad, a to nejen v západní Ukrajině, ale pozor rovnoměrně po celém území !!!
No nic, moc si na mne zase nereagujte a sami si rozhodnete pokračovat tu zas, nebo založit konkretni vlákna na různá tema: Rusko vs Ukrajina, Krym, fašisti, nacionalisti, Banderovci, Benderovci, Banderovsi apod. Koho to bude zajímat, tak si to zúčastní.