Rád bych dodal ještě následující věty:
Jsme šokováni rozsahem odtajněného plánu Viktora Janukovyče na násilné potlačení protestů.
....
Se zármutkem sledujeme omezování používání Ruštiny, Maďarštiny a dalších jazyků pro komunikaci s úřady v oblastech s významným zastoupením těchto menšin. Také odmítáme cenzorní vytlačování menšinových jazyků z médií.
TZ - Turecko, Bosna, Ukrajina
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Mikulas.Peksa
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: fyzik v IT
- Dal poděkování: 2740 poděkování
- Dostal poděkování: 4633 poděkování
Re: TZ - Turecko, Bosna, Ukrajina
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Peksa za příspěvky (celkem 2):
- Filip.Krska, Ondrej.Profant
- Jana.Jirikova
- Profese: student
- Dal poděkování: 67 poděkování
- Dostal poděkování: 151 poděkování
O aktuálnost si také dělám starosti, pokud budu předpokládát, že ta tiskovka bude vydána v sobotu, tak do té doby mohou být některá fakta diametrálně odlišná, ono už tuto neděli bylo téměř pozdě.
Co se týče aktualizování, myslím, že ten text potřebuje už jen upravení fakt (opravdu se ještě stále něco děje v Bosně i Thajsku, neobjevilo se nějaké vstřícné gesto ze strany turecké vlády?...), nikoliv vyjádření dalších pocitů a názorů, easy-to-read je sice u tiskovek prakticky nutností, ale neměli bychom z toho dělat totální yellow press...
Co se týče aktualizování, myslím, že ten text potřebuje už jen upravení fakt (opravdu se ještě stále něco děje v Bosně i Thajsku, neobjevilo se nějaké vstřícné gesto ze strany turecké vlády?...), nikoliv vyjádření dalších pocitů a názorů, easy-to-read je sice u tiskovek prakticky nutností, ale neměli bychom z toho dělat totální yellow press...
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jana.Jirikova za příspěvek:
- Mikulas.Peksa
I've distributed some pamphlets to the plants, but not all were willing to accept them. (Breton, Less time)
- Mikulas.Peksa
- Profese: fyzik v IT
- Dal poděkování: 2740 poděkování
- Dostal poděkování: 4633 poděkování
Souhlas. Každopádně, nevidím, jak s naší byrokracií pružně reagovat na situaci (kromě varianty, že budeme vydávat stanoviska sami s Adamem).Jana Jirikova píše:O aktuálnost si také dělám starosti, pokud budu předpokládát, že ta tiskovka bude vydána v sobotu, tak do té doby mohou být některá fakta diametrálně odlišná, ono už tuto neděli bylo téměř pozdě.
V tuhle chvíli si myslím, že se to snese. V případě, že by na Ukrajinu vpadly Ruské tanky nebo v Turecku padla vláda, prosím, o stopku na vydávání.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Peksa za příspěvky (celkem 2):
- anonym72701, Jana.Jirikova
- Had_CB
- Profese: A/P
- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 57 poděkování
máte pro ukrajinu připravenou variantu zohledňující fakt, že aktivita ozbrojených nacionalistů už začíná být nejen přiznávána, ale i vyzdvihována jako nezbytná rekvizita, bez níž by nebylo možné prozatímního vítězství dosáhnout?

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Had_CB za příspěvek:
- Hurvajz.jr
Nejsem pes, aby mnou vrtěli mediální ocasové!
Jsem ďáblův advokát, demagog v žoldu objektivity, sjednotitel dvojích metrů, odpískávač argumentačních faulů. Krmič koček.
A jsem natvrdlej, takže některé zjevné pravdy mi nedojdou, pokud nejsou vysvětleny pomalu, srozumitelně a s uvedením souvislostí.
Jsem ďáblův advokát, demagog v žoldu objektivity, sjednotitel dvojích metrů, odpískávač argumentačních faulů. Krmič koček.
A jsem natvrdlej, takže některé zjevné pravdy mi nedojdou, pokud nejsou vysvětleny pomalu, srozumitelně a s uvedením souvislostí.