KS Praha 10/2013 Volba kandidátů do volby RP

Fórum pro diskusi členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů krajského sdružení.


Moderátoři: KoKS Praha, Pražští předsedající, PKS Praha

Zamčeno
Adam.Skorepa
Příznivec Pirátů – Středočeský kraj
Příspěvky: 4726
Registrován: 27 dub 2009, 20:50
Profese: živnostník
Dal poděkování: 851 poděkování
Dostal poděkování: 6848 poděkování

Re: KS Praha 10/2013 Volba kandidátů do volby RP

Příspěvek od Adam.Skorepa »

O ničem nediskutuji. Jen už chci mít odhlasované nominace, aby to nedopadlo jako s nominacemi do RV.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Adam.Skorepa za příspěvek:
Tobias.Esner
Author Sensei Tyrant Pervert
Uživatelský avatar
Lenka.Wagnerova
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 2452
Registrován: 09 pro 2011, 15:12
Profese: ucitelka,psycholozka
Bydliště: Praha - Vinoř
Dal poděkování: 4813 poděkování
Dostal poděkování: 4291 poděkování

Re: KS Praha 10/2013 Volba kandidátů do volby RP

Příspěvek od Lenka.Wagnerova »

Tímto žádám své krajské sdružení o nominaci do volby předsednictva.

Slíbený proslov:
Jak jsem uvedla výše, hodlám znovu kandidovat do Republikového předsednictva. Svou kandidaturu jsem si dlouho a pečlivě promýšlela.

Důvody, proč jsem se rozhodla do toho znovu jít:
- Naše funkční období bylo dost zmatené, skončilo dříve, než původně mělo, takže jsme plno věcí, které jsme měli v plánu, nestihli, zato jsme plnili úkoly neplánované. Ráda bych tedy dokončila, co jsme začali - doladění posledních restů programu a ostré zapojení garantů. (program není úplně dokončen nikdy…); odbory ve stavu, kdy fungují víceméně “samospádem”, tedy tak, že si skoro ani neuvědomujeme, že existují (FO, AO, částečně MO jsou dle mého názoru v pohodě, PO se rozjíždí a TO je výzva). Nerada odcházím od rozdělané práce.

- Ve volební kampani se ukázalo, že máme sympatizanty napříč populací, ale stále ještě nejsme tak známí a srozumitelní pro střední a starší generaci a “obyčejné lidi”, jak by bylo třeba. Jako zástupkyně právě té části potenciálních voličů, kde máme největší rezervy, a zároveň propagátorka bodů programu, které jsou důležité pro širokou veřejnost, mohu v tomto směru významně přispět k propagaci a popularizaci Pirátů.

- V každé nové funkci/práci chvíli trvá, než se zapracujeme. Zapracovaná jsem si jakž takž začala připadat tak po půl roce. S Ivanem (i dalšími kluky) jsme fungující tým, víme, co od sebe můžeme čekat, umíme si rozdělit práci… Takové ty “otravnější“ úkoly, které jsou však nutné (faktury, administrativa, kontroly všeho možného , podpora z pozadí), jsou prostě moje parketa :-) Občas i něco atraktivnějšího se najde….

Co považuji v současné době pro Piráty za nejdůležitější:
- Naučit se nebrat vše osobně, rozlišovat, co je důležité, co podružné.
- S tím souvisí - zlepšit tah na branku, naučit se umění kompromisu (na základě rozlišování skutečných priorit, krátkodobých, střednědobých a dlouhodobých cílů), přestat vše (snad spíš mnohé) rozplizávat.
- Důsledně se rozvíjet jako skutečná politická strana, ne jako klub přátel internetu, jak jsme často ještě bráni. To znamená mít dostatečně široký, promyšlený, srozumitelně podaný program, umět ho vysvětlit a obhájit.
- Rozvíjet aktivity, které budou bavit stávající voliče, lidi, kteří nás teprve poznávají, ale i nás. Vždycky, když nás něco baví a děláme to s náležitým nadšením, lidi reagují skvěle. To je naše největší deviza. V tom jsme jedineční, tak se hlavně nezačněme brát příliš vážně. Naším cílem je smysluplný život, radostné, spokojené bytí, tak s tím pojďme začít od sebe. :-D
- Jsem přesvědčená, že vyšší efektivita, zapojení více členů do různých aktivit a zvyšování počtu členů potom přijde téměř samo.

Poznámky na závěr:
- Za nejvyšší hodnotu, kterou Piráti chtějí a mohou dát světu, považuji svobodu. Svobodu informací, svobodu rozhodnutí, sebeurčení. Svobodu nést odpovědnost za své svobodné rozhodnutí.

- Ve škole nepůsobím a v nejbližší době působit nehodlám, mám mnohem více času než dřív. Což se taky docela hodí. Práce v RP je totiž mnohem náročnější, a to i časově, než se může na první pohled zdát.

Pokud máte dotazy, ráda na ně odpovím.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lenka.Wagnerova za příspěvky (celkem 2):
Ondrej.Profant, Kostas.Dimoskakis
anonym75842
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 839
Registrován: 24 zář 2012, 16:00
Dal poděkování: 358 poděkování
Dostal poděkování: 1094 poděkování

Re: KS Praha 10/2013 Volba kandidátů do volby RP

Příspěvek od anonym75842 »

Janek Wagner píše:
Anonym111 píše:něják nechápu na co a jestli vůbec se mě na něco ptáš. Pokud se tážeš prosím blíže specifikuj otázku rád jí zodpovím.
Komentuji tvoje vyjádření, co chceš dělat v RP, protože se domnívám, že nic takového NEMÁ mít RP v kompetenci a ani to IMHO nevyplývá ze stanov.

Otázka je v mém komentáři jedna a končí otazníkem.
RP (a ani RV) dle stanov odbory (a ani členy) přímo neřídí. Jak to budeš řešit?
Tím myslím, že například konkrétní odbor má v kompetenci řadu oblastí a jako výkonný orgán je řeší (nebo plní úkoly od CF). Pokud je třeba trvale řešit konkrétní oblast, kterou neřeší žádný odbor, je na místě zvážit změnu kompetence vhodného odboru nebo založit nový. Evidence dobrovolníků je v kompetenci PO (viz http://www.pirati.cz/rules/stpo). Je tam dokonce
§4 Úkoly

K úkolům vypisovaným orgány strany personální odbor zprostředkuje dobrovolníka vhodného na danou činnost.
Možná by stálo za to konkretizovat podobné organizování členů za strany RP na nějakém příkladu.

Očekával bych, že se vyjádříš i k mé výše uvedené pochybnosti.
Děkuji za otázku já v žádném případě nerozporuji fakt že úkolování dobrofvolníků není v kompetenci RP. Myslel jsem tím v první řadě konkretizaci a umožnění tu práci vykonávat, pro příklad během voleb bylo spousta dobrovolníků kteří neměli co dělat respektive chtěli pracovat ale nevěděli co mají dělat, a to v tom smyslu, že neměli tušení jak daný úkol provést. Dle mých zkušeností je to tak, že pokud velmi jasně nadefinujete co potřebujete a to do puntíku ideálně i s návodem tak je to také bezchybně a efektivně uděláno. Mimoto i když to nevyplívá ze stanov, vedoucí odborů mnohem lépe a vstřícněji reagují na prosby předsednictva namísto obyčejného člena. Pevně věřím že tato odpověd stačí.
Oznámení moderátora:

EDIT: anonymizace na žádost uživatele

Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym75842 za příspěvek:
Tobias.Esner
Janek.Wagner
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 3215
Registrován: 26 úno 2012, 19:46
Profese: ICT konsultant, novinář
Dal poděkování: 3870 poděkování
Dostal poděkování: 4291 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KS Praha 10/2013 Volba kandidátů do volby RP

Příspěvek od Janek.Wagner »

Anonym111 píše:Děkuji za otázku já v žádném případě nerozporuji fakt že úkolování dobrofvolníků není v kompetenci RP. Myslel jsem tím v první řadě konkretizaci a umožnění tu práci vykonávat, pro příklad během voleb bylo spousta dobrovolníků kteří neměli co dělat respektive chtěli pracovat ale nevěděli co mají dělat, a to v tom smyslu, že neměli tušení jak daný úkol provést. Dle mých zkušeností je to tak, že pokud velmi jasně nadefinujete co potřebujete a to do puntíku ideálně i s návodem tak je to také bezchybně a efektivně uděláno.
Můžeš být konkrétní? Kdo kdy neměl co dělat? Pokud vím z vlastní zkušenosti, tak členové předsednictva dělali spoustu věcí ve volební kampani sami, protože se nikdo na konkrétní práci nepřihlásil.
Anonym111 píše:Mimoto i když to nevyplívá ze stanov, vedoucí odborů mnohem lépe a vstřícněji reagují na prosby předsednictva namísto obyčejného člena. Pevně věřím že tato odpověd stačí.
Téhle poznámce moc nerozumím. V kandidátské řeči jsi uvedl, že chceš duplicitně v RP dělat to, co má dělat PO a ostatní odbory (tedy přidělovat úkoly členům) a zároveň tvrdíš, že odbory pracují lépe než jednotliví členové?!

Na otázku Jaký je tvůj pohled na dosavadní práci RP jako celku (jakéhoko-li od vzniku strany), ale i jako individualit (klidně vyber osobnost)? jsi v krajske-forum-vysocina-f416/nominace-do ... ml#p272911 odpověděl:
Anonym111 píše:1. bohužel tohle je otázka které jsem se docela bál, protože odpovědi budou znít nadmíru útočně.
dosavadní práce RP do voleb pro mě byla čímsi tajuplným a moc mě nezajímala, ovšem pak přišly volby a to co se dělo byla katastrofa, od chvíle kdy jsem měl možnost podívat se RP pod ruce jsem zjistil jejich až tristní neschopnost cokoli zorganizovat a zařídit, od té doby jsem to začal více sledovat. A třeba už samotný fakt jakým RP hlasuje a schvaluje různé věci je něco nad čím mi zůstává rozum stát. Závěrem neříkám že bylo všechno špatně jen říkám že se to mělo udělat sakra líp a efektivněji, při volbách jsem to chtěl dělat a udělal jsem si na to čas, avšak mi to nebylo umožněno a to je také důvod proč kandiduji do RP chci ukázat že nemluvím naprázdno a hlavně že to jde i jinak a lépe.
Mohl bys konkrétně doložit svá tvrzení o oné "katastrofě"?
Oznámení moderátora:

EDIT: anonymizace na žádost uživatele

anonym75842
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 839
Registrován: 24 zář 2012, 16:00
Dal poděkování: 358 poděkování
Dostal poděkování: 1094 poděkování

Re: KS Praha 10/2013 Volba kandidátů do volby RP

Příspěvek od anonym75842 »

Janek Wagner píše:OFFTOPIC[quote="Anonym111"]Děkuji za otázku já v žádném případě nerozporuji fakt že úkolování dobrofvolníků není v kompetenci RP. Myslel jsem tím v první řadě konkretizaci a umožnění tu práci vykonávat, pro příklad během voleb bylo spousta dobrovolníků kteří neměli co dělat respektive chtěli pracovat ale nevěděli co mají dělat, a to v tom smyslu, že neměli tušení jak daný úkol provést. Dle mých zkušeností je to tak, že pokud velmi jasně nadefinujete co potřebujete a to do puntíku ideálně i s návodem tak je to také bezchybně a efektivně uděláno.

Můžeš být konkrétní? Kdo kdy neměl co dělat? Pokud vím z vlastní zkušenosti, tak členové předsednictva dělali spoustu věcí ve volební kampani sami, protože se nikdo na konkrétní práci nepřihlásil.

OFFTOPIC[quote="Anonym111"]Mimoto i když to nevyplívá ze stanov, vedoucí odborů mnohem lépe a vstřícněji reagují na prosby předsednictva namísto obyčejného člena. Pevně věřím že tato odpověd stačí.[/quote]
Téhle poznámce moc nerozumím. V kandidátské řeči jsi uvedl, že chceš duplicitně v RP dělat to, co má dělat PO a ostatní odbory (tedy přidělovat úkoly členům) a zároveň tvrdíš, že odbory pracují lépe než jednotliví členové?!

Na otázku Jaký je tvůj pohled na dosavadní práci RP jako celku (jakéhoko-li od vzniku strany), ale i jako individualit (klidně vyber osobnost)? jsi v krajske-forum-vysocina-f416/nominace-do ... ml#p272911 odpověděl:

OFFTOPIC[quote="Anonym111"]1. bohužel tohle je otázka které jsem se docela bál, protože odpovědi budou znít nadmíru útočně.
dosavadní práce RP do voleb pro mě byla čímsi tajuplným a moc mě nezajímala, ovšem pak přišly volby a to co se dělo byla katastrofa, od chvíle kdy jsem měl možnost podívat se RP pod ruce jsem zjistil jejich až tristní neschopnost cokoli zorganizovat a zařídit, od té doby jsem to začal více sledovat. A třeba už samotný fakt jakým RP hlasuje a schvaluje různé věci je něco nad čím mi zůstává rozum stát. Závěrem neříkám že bylo všechno špatně jen říkám že se to mělo udělat sakra líp a efektivněji, při volbách jsem to chtěl dělat a udělal jsem si na to čas, avšak mi to nebylo umožněno a to je také důvod proč kandiduji do RP chci ukázat že nemluvím naprázdno a hlavně že to jde i jinak a lépe.[/quote]

Mohl bys konkrétně doložit svá tvrzení o oné "katastrofě"?[/quote]

1. Například se jednalo o ono odesílání balíků a zajištění logistiky kterou RP dalo na starost Tobiasovi, který netušil co a jak má dělat co kam a komu patří. Jen mu bylo sděleno udělej i když měl k ruce několik lidí na pomoc tito lidé vůbec netušily co mají dělat.
2. Myslel jsem to tak že ve spolupráci s PO chci vytvořit efektivní a fukční distribuci úkolů i s manuálem pro jejich jednotlivé plnění, jsou to právě odbory které mají na starost úkolování a rozdělování práce svým členům.
3. :-) Ono těch katastrof bylo více kompletní výčet si schovávám na zasedání CF, ale dám ti takovou malou ochutnávku
např. Tvorba materiálů a jejich následná distribuce, kterou jste ty a tvoje manželka hodlaly udělat prostřednictvím kurýra českých drah který je dost finančně nákladný, i když zde byla jiná eventualita... zbytek dostanete na CF
Oznámení moderátora:

EDIT: anonymizace na žádost uživatele

Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym75842 za příspěvek:
Tobias.Esner
Uživatelský avatar
Janka.Michailidu
Republikový výbor
Příspěvky: 2909
Registrován: 21 dub 2012, 19:19
Profese: Akademička na VŠCHT (biotechnologie)
Dal poděkování: 3751 poděkování
Dostal poděkování: 5970 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KS Praha 10/2013 Volba kandidátů do volby RP

Příspěvek od Janka.Michailidu »

Janek Wagner píše: Můžeš být konkrétní? Kdo kdy neměl co dělat? Pokud vím z vlastní zkušenosti, tak členové předsednictva dělali spoustu věcí ve volební kampani sami, protože se nikdo na konkrétní práci nepřihlásil.

Mohl bys konkrétně doložit svá tvrzení o oné "katastrofě"?
Pardon, tady mám nutkání se vyjádřit, poněvadž jsem byla účastníkem zníměného incidentu.

OFFTOPICTo jako teď chceš po Petrovi, aby tady znova odvyprávěl celý flejm kolem rozesílání balíků, které bylo naprosto na našem domyšlení si, co se má jak udělat a svépomoci? Nebo máš na mysli spíš to posílání 2.0, kvůli kterému jsem jeden celý den obtelefonovávala lídry krajů a ptala se jich, kolik letáků ještě chtějí, aby jste mi vy (Ivan B., Lenka W., Janek W.) do telefonu tři dny poté (pět dnů před volbama) řekli, že žádné materiály už není v plánu posílat? (Ikdyž tento úkol (ZJISTIT ČÍSLA) dostal Ivan B. na volebním štábu a sám mi ho předal, dostala jsem poté vynadáno já a čajovna crew, za to, že jsme přece MLADÍ A PŘIZPŮSOBIVÍ A MĚLI BYCHOM SI PORADIT. ano, měli jsme si poradit. Ale měli jsme si poradit v úlohách, které zadá vedení. Neměli jsme být nuceni si poradit s nekompetentností vedení a rozhodně ne v takovou chvíli jako jsou předčasné volby .)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Janka.Michailidu za příspěvek:
Tobias.Esner

  • vedoucí meziresortního týmu Návykové chování
  • zástupkyně vedoucího pracovní skupiny Duševní zdraví
  • členka republikového výboru
  • členka správní rady π

zulip: Janka Michailidu | mastodon: malajanka | matrix: malajanka | tel: 7▼7▼6 8▼6▼6 3▼1▼6
Podporuji myšlenky Renesance Pirátů.

Ivan.Bartos
Republikové předsednictvo
Příspěvky: 10308
Registrován: 11 čer 2009, 09:44
Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
Bydliště: U Botiče 1390/3, Praha 4 - Michle, 14000
Dal poděkování: 4199 poděkování
Dostal poděkování: 18242 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KS Praha 10/2013 Volba kandidátů do volby RP

Příspěvek od Ivan.Bartos »

Chcete se v tom rejpat? :-) Co nedostanu zadano do puntiku, to nedelam? Ale no tak. S Tobiasem jsem mluvil a predpokladal jsem, na zaklade jeho zminovanych zkusenosti z logisticke firmy, ze prevoz materialu z a do b a distribuci zvladne. Po predani agendy jsem to dal neresil. Predpokpadal jsem ze se Janka s Tobiasem domluvi, kdyz sedeli spolu v cajovne. Nasledne stehovani materialu jinak, protoze v cajovne uz nemohou byt nekomentuju...prespoklad prace v RP je proaktivita, ktera ma ovsem sve limity, pokud se vse nakumuluje.
předseda Pirátů
ivan.bartos@pirati.cz
Tobias.Esner
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 7802
Registrován: 22 čer 2013, 12:03
Dal poděkování: 5022 poděkování
Dostal poděkování: 3823 poděkování

Re: KS Praha 10/2013 Volba kandidátů do volby RP

Příspěvek od Tobias.Esner »

Jana Michailidu píše:
Janek Wagner píše: Můžeš být konkrétní? Kdo kdy neměl co dělat? Pokud vím z vlastní zkušenosti, tak členové předsednictva dělali spoustu věcí ve volební kampani sami, protože se nikdo na konkrétní práci nepřihlásil.

Mohl bys konkrétně doložit svá tvrzení o oné "katastrofě"?
Pardon, tady mám nutkání se vyjádřit, poněvadž jsem byla účastníkem zníměného incidentu.

OFFTOPICTo jako teď chceš po Petrovi, aby tady znova odvyprávěl celý flejm kolem rozesílání balíků, které bylo naprosto na našem domyšlení si, co se má jak udělat a svépomoci? Nebo máš na mysli spíš to posílání 2.0, kvůli kterému jsem jeden celý den obtelefonovávala lídry krajů a ptala se jich, kolik letáků ještě chtějí, aby jste mi vy (Ivan B., Lenka W., Janek W.) do telefonu tři dny poté (pět dnů před volbama) řekli, že žádné materiály už není v plánu posílat? (Ikdyž tento úkol (ZJISTIT ČÍSLA) dostal Ivan B. na volebním štábu a sám mi ho předal, dostala jsem poté vynadáno já a čajovna crew, za to, že jsme přece MLADÍ A PŘIZPŮSOBIVÍ A MĚLI BYCHOM SI PORADIT. ano, měli jsme si poradit. Ale měli jsme si poradit v úlohách, které zadá vedení. Neměli jsme být nuceni si poradit s nekompetentností vedení a rozhodně ne v takovou chvíli jako jsou předčasné volby .)
Velice se omlouvam, mam v soucasne dobe velmi mnoho pracovnich povinnosti, proto se ani neucastnim CF, coz me velmi mrzi, ale k tomu co zde rika Petr a Janka mam taky dost co rict, a zvlaste kdyz jsem byl jmenovan.
Tak tedy:
OFFTOPICNekolik let pracuji v logistice, ackoliv nejsem vysokoskolsky vzdelany clovek, zastavam pozice techto lidi a jednu z nich usiluji i amazon.com, kde momentalne pusobim jako trener kvality a rychlosti procesu a rozjzdizdim vlastni projekt na zvysovani kvality a efektivity prace. S logistikou vim co mam a jak mam delat, avsak nevim co mam delat, kdyz dostanu polovicate informace, slibena data a fakta vubec.... Ano, prave janka mi pomahala se shanenim kontaktu a administeativou a Petr se vsim ostatnim a uprime, bez nej by letaky asi nebyly ani dnes na svych mistech. u toho vseho ja jsem si odbihal na nocni do prace, Janka do skoly, Petr lital v cajovne, nekteri byly doma na PN a pak nas oznacily za svoloc a karieristy a nevim co jeste, nechci si tento vystup jiste osoby pod vlivem nekolika OPL pripominat, jelikoz nejsem buh a toto ji neodpustim. Atd.... Ano RP udelalo za svoji pusobnost dost prace, bohuzel jak te dobre tak i te spatne. pokud to beru jako celek, me zklamalo. pokud jde o jednotlivce, Ivana jako predsedu podporim. A jsem velmi rad, ze se Petr rozhodl kandidovat a oto vic me mrzi ze se neucastnim CF, ale doufam, ze se mi podari hlasovat elektronicky. Volby byly proverkou pro vsechny........ rekneme obhajobou disertacni prace.... Za me asi toliko. Ivana Ano, zbytek je jasny, ze...... A Petre, dekuju jeste jednou za pomoc i za to ze kandidujes, si pro me nadeje, ze se mi vrati chut znova zit pro piraty.
Uživatelský avatar
Janka.Michailidu
Republikový výbor
Příspěvky: 2909
Registrován: 21 dub 2012, 19:19
Profese: Akademička na VŠCHT (biotechnologie)
Dal poděkování: 3751 poděkování
Dostal poděkování: 5970 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KS Praha 10/2013 Volba kandidátů do volby RP

Příspěvek od Janka.Michailidu »

Ivan Bartos píše:Chcete se v tom rejpat? :-) Co nedostanu zadano do puntiku, to nedelam? Ale no tak. S Tobiasem jsem mluvil a predpokladal jsem, na zaklade jeho zminovanych zkusenosti z logisticke firmy, ze prevoz materialu z a do b a distribuci zvladne. Po predani agendy jsem to dal neresil. Predpokpadal jsem ze se Janka s Tobiasem domluvi, kdyz sedeli spolu v cajovne. Nasledne stehovani materialu jinak, protoze v cajovne uz nemohou byt nekomentuju...prespoklad prace v RP je proaktivita, ktera ma ovsem sve limity, pokud se vse nakumuluje.

NEPŘEDPOKLÁDAL JSI VŮBEC NIC.
řekl jsi mi, že mám zjistit čísla a víc ani puntík, tak laskavě nelži, nebo se vyjadřuj jasně.


(právě jsem si dala tu práci a našla, jak mi Ivan tenhle úkol zadává na chatu. Samozřejmě mi to potvrdilo moji verzi reality, kterou tady po Ivánkově svolení klidně zveřejním .)) Chtěl po mně akorát čísla, není tam ani jedno "prosím" .. ale "doprdele" asi dvakrát :D )
Tito uživatelé poděkovali autorovi Janka.Michailidu za příspěvek:
Tobias.Esner

  • vedoucí meziresortního týmu Návykové chování
  • zástupkyně vedoucího pracovní skupiny Duševní zdraví
  • členka republikového výboru
  • členka správní rady π

zulip: Janka Michailidu | mastodon: malajanka | matrix: malajanka | tel: 7▼7▼6 8▼6▼6 3▼1▼6
Podporuji myšlenky Renesance Pirátů.

anonym75842
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 839
Registrován: 24 zář 2012, 16:00
Dal poděkování: 358 poděkování
Dostal poděkování: 1094 poděkování

Re: KS Praha 10/2013 Volba kandidátů do volby RP

Příspěvek od anonym75842 »

Ivan Bartos píše:Chcete se v tom rejpat? :-) Co nedostanu zadano do puntiku, to nedelam? Ale no tak. S Tobiasem jsem mluvil a predpokladal jsem, na zaklade jeho zminovanych zkusenosti z logisticke firmy, ze prevoz materialu z a do b a distribuci zvladne. Po predani agendy jsem to dal neresil. Predpokpadal jsem ze se Janka s Tobiasem domluvi, kdyz sedeli spolu v cajovne. Nasledne stehovani materialu jinak, protoze v cajovne uz nemohou byt nekomentuju...prespoklad prace v RP je proaktivita, ktera ma ovsem sve limity, pokud se vse nakumuluje.
jesli jsi doufal že se to časem stratí a zapomenem na to co jsi ty a další podelal tak se pleteš a garantuju ti že vás budu přímo konfrontovat ještě na CF ale uznávám že vyčerpání daého madátu téměř do konce vám trochu nahrálo ale neboj já nezapomínám. Reaguji na to neb jsem pochopil že je to taktéž dotaz na mě.
Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym75842 za příspěvek:
Tobias.Esner
Zamčeno

Zpět na „Krajské fórum Praha“