PP-Slovensko

Zahraniční odbor komunikuje s dalšími členy mezinárodního Pirátského hnutí, zejména přináší v zahraničí osvědčené nápady do strany, vypracovává společný postup při projednávání mezinárodních problémů.

Moderátor: Zahraniční odbor

Zamčeno
Homo.Pyratus
Příspěvky: 2403
Registrován: 09 led 2013, 12:19
Profese: Pyratství
Dal poděkování: 3025 poděkování
Dostal poděkování: 1008 poděkování

PP-Slovensko

Příspěvek od Homo.Pyratus »

Slováci se konečně rozhoupávají a s RP se sešli na zasedání v Čejkovicích. V jednání je taktika a postup restartu Slovenské pirátské strany, jedna z řešených věcí je nicméně i tisková konference v Bratislavě k ohlášení začátku vybírání podpisů atp.. Tady je doodle, co založil náš kontaktní Slovák: http://doodle.com/ytpc52ycxnbmx7xs s časy, kdy mohou oni. Primární je samozřejmě účast někoho z předsednictva, za chvíli ale nasdílím odkaz mezi všechny členy, jelikož více lidí = lepší dojem.
Ráda bych poznamenala, že Mikuláš F. měl skvělý nápad s pojmutím akce ve stylu "Naděl si Pirátskou stranu pod stromeček" a já si myslím, že pokud někdy po té konferenci začneme aktivně, je to reálné, nebo realitě přinejmenším blízko. :)

jsem rad ze se stala PP-Slovensko aktualnim tematem. mikulas ma sice pekne napady ale bylo by lepsi kdyby se snazil i akci zorganizovat. napadu mame kazdy plnou hlavu.-)))

edit: nevsiml jsem si ze uz je zalozene vlakno tak klidne tohle zamknete.-)
Marketa Gregorova moderuje:
Tak já ho tedy zamknu s dovolením, ať v tom není zmatek. :)
Zamčeno

Zpět na „Zahraniční odbor“