PIRATEKK

V projektovém inkubátoru zakládá projekty samozvaný projektový manažer založením nového tématu.

Moderátoři: PKS Jihomoravský kraj, KoKS Jihomoravský kraj, Mediální tým - KS Jihomoravský kraj

Pravidla fóra
  • Toto fórum slouží ke koordinaci projektů tvořených v Jihomoravském kraji.
  • Projekt se vytváří založením nového tématu v tomto fóru a zakládající se automaticky stává samozvaným projektovým manažerem.
  • Jako název vlákna vyberte co nejvýstižnější stručný popis projektu.
  • Do prvního příspěvku zakládaného tématu napište rozšířený popis projektu, materiální a personální požadavky, jména současného manažera a jeho týmu a také dobu trvání projektu.
  • Krajské předsednictvo řídí zásadní projekty a zakládá je jako důležité vlákno. Také má pravomoci převzít řízení ostatních projektů nebo je rušit.
Uživatelský avatar
Tomas.Kolacny
Komunální zastupitel/ka
Příspěvky: 3191
Registrován: 04 kvě 2012, 01:22
Bydliště: Brno - Židenice
Dal poděkování: 1592 poděkování
Dostal poděkování: 3846 poděkování

Re: PIRATEKK

Příspěvek od Tomas.Kolacny »

Btw psal jsem kubixovi o citaci a todle z něj vypadlo
Kubix Etix
zdar.
je docela možný že žádnej piratekk nebude,nebo to bude party uplně někde jinde a jinak,mimo vaší režii. Nemáme vyjímku od města na reprodukovanou hudbu od 24h do 6h ráno.
zatím není jistý místo konání akce a čekám už týden na realný řešení od pirátské strany. Jsu téměř každej den v kontaktu s Patrikem Doležalem,já sám sháním krytou halu/sklad/hagár/velkej klub..zatím vše neúspěšně. Nejde naplánovat takovou party za týden a je potřeba případně zamluvit agregát,lešení,toitoiky,autodopravu a dalších 1000 věcí. A to nejlépe vše do konce tohoto týdne. (nemají 15kW centrálu v každe půjčovně v brně-aby pak byla!).
Jako sektor23 odmítáme řešit takovej blázinec na poslední chvíli. Proto se uchylujeme k tomu,sehnat si aspoň nějakej klub,kde se vlezou 2 stage a zahrají si pozvaní DJs-i když nebude 500 lidí,nebudeme za blbce,že si pozvem tolik hostů a akci zrušíme.
Podle toho co vím,tak na regulerní velkej piratekk3,moc šancí není. Zbrojovka má akci,tam je plno. Bývalá Vlněna nereaguje a pozemek co řeší Patrik,je ve hvězdách. Obvolal jsem všechny sklady co byly v realitách-nejde,vše je v uzavřeném areálu-nevhodné pro veřejnost.
Přepošli tuto zprávu Patrikovi,ať víte oba všechno,domluvte se na nějakém stanovisku a buď zapojte celou stranu a zachraňte si"politickej happening" ještě tento týden,zaplaťte si třeba pavilon na BVV nebo něco,nebo to pověste na hřebík a my to snad uděláme někde v hospůdce po svým,malou akci,ale dopředu připravenou,domluvenou,bez vašeho stánku.
Kluci já mám doma natisklejch tolik plagátů,prachy mě to stálo,dávno je mám lepit po ulici a já ku**a nevím jestli vůbec něco bude Vyřešte si to zavolejte si a dejte vědět.
čus
Takže vážení superorganizátoři, doufám, že večer uslyším, že je všechno vyřešený, místo domluvený a může začít propagace, bo pokud ne, tak žádám PKS, aby Vám to okamžitě vzalo z rukou a dalo někomu míň neschopnýmu...... :evil:

Tomáš Koláčný
statutární město Brno - Zastupitel města Brna, člen výboru pro národnostní menšiny a zastupitel městské části Brno-Židenice
tel: +420 736 661 244 e-mail: tomas.kolacny@pirati.cz

Zamčeno

Zpět na „Projektový inkubátor Jihomoravský kraj“