sledujuserialy
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: středoškolák
sledujuserialy
Zdravím,chtěl bych se zeptat,proč na této stránce http://www.sledujuserialy.cz/ztraceni/strana-29 mají všechny seriály dobrou kvalitu kromě ztracených..na uloz.to,nebo jinde to neni,je to jenom tu,tak me stve a zajma proc je ta kvalita tak spatna kdyz u ostatnich videii to neni..děkuji.
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: právnička a redaktorka
- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 51 poděkování
Re: sledujuserialy
Když už je tu založené tohle vlákno, tak upozorňuju, že některé díly southparku končí několik minut před opravdovým koncem dílu. Což je dost k naštvání, když si toho nevšimnete a sledujete to video a ono se utne uprostřed dílu. Jo a u jednoho dílu je dokonce zvuk k jinému dílu než je obraz (ten díl, kde je paris hilton a všechny holky chtěj bejt děvky jako ona:-))) Ale jinak velký díky tvůrcům za tenhle web:-)
- Vojtech.Pikal
- Kontrolní komise
- Profese: politik, informatik
- Dal poděkování: 11365 poděkování
- Dostal poděkování: 9051 poděkování
Re: sledujuserialy
Vím, že Ivan nebo někdo předával někomu věci ohledně odpovídání na dotazy ktomuhle serveru, nevíte komu to bylo?
Oběvujou se tu dotazy na které dost dobře nemožem odpovědět a i mě na majl občas něco chodí k tomuhle, s čím si nevím rady.
Případně by se mohl zřídit email sledujuserialy@pirati.cz, kam by jsme dotazy přesměrovávali, bo co já s nima.
Oběvujou se tu dotazy na které dost dobře nemožem odpovědět a i mě na majl občas něco chodí k tomuhle, s čím si nevím rady.
Případně by se mohl zřídit email sledujuserialy@pirati.cz, kam by jsme dotazy přesměrovávali, bo co já s nima.
-
- Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
- Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
- Dal poděkování: 901 poděkování
- Dostal poděkování: 4238 poděkování
- Kontaktovat uživatele: