Tohle je věc, díky které jsem definitivně přestal věřit v EU a možnost soužití národů. V každém národu je totiž skupinka zmrdů, jenž se snaží prosadit své zájmy na úkor všech, a pokud vznikne hierarchická struktura která umožňuje jejich vzestup na místa, kde mohou škodit plošně, potom se tam zákonitě dříve či později dostanou. Jediná možnost je kompletní demontáž EU a opětovné obnovení národních států, to je jediná záruka že podobná opatření nebudou prosazena, a že budou existovat státy do nichž budou moci občané utéci v případě, že jejich vlastní vlády natolik zblbnou vidinou moci a zisku, že v dané zemi bude život k nesnesení.
Už toho mám dost! Neustále hlídat, co z které strany přilítne, jedna nespravedlnost a zlo za druhým. Tohle je prostě spiknutí! A pokud to není spiknutí úmyslné, pak je to emergentní důsledek korupce, kdy různé korporace nezávisle na sobě uplácí eurokomisaře, aby prosazovali takovéto nehoráznosti, a ukolébavají europoslance aby je odhlasovávali. Bez ohledu na skutečnost se výsledek navenek jeví a CHOVÁ jako spiknutí, takže je to spiknutí!
Jak bojovat? Napadá mě jediná možnost! Protože už jsem přestal věřit ve spravedlnost, demokracii a zákonnost, tak až toto zavedou, tak schválně zasadím nějaká neurčitá semínka, natočím to a hodím na youtube, potom na sebe podám anonymní trestní oznámení. Až na mě přijdou a odsoudí mě, potom začne mela! Počkám si, až soudce jenž mě odsoudil půjde z práce, a zaříznu mu hrdlo nožem - pořídím si paralyzér, omráčím, dám na hlavu kuklu a podřežu. Tu popravu také natočím, třeba si kvůli tomu pořídím google glasses, to bude ideální. Jde o to, že představitelé moci, ať již zákonodárné, tak výkonodárné i soudní nesou morální odpovědnost za prosazování špatných a nespravedlivých zákonů, v nespravedlivém režimu se z nich stanou drábi, kteří trýzní všechny okolo. Začiná to postupně, ale tohle jsou další kroky k opravdu obludnému fašizmu, tohle tu ještě (nebo dlouho?) nebylo. Už chápu, co znamená že cesta do pekel bývá dlážděna "dobrými" úmysly...
Všichni máme nějaké limity, když dlouho bojujeme s monstry, sami se jimi staneme. Vezměme si třeba policajta, jenž bude zatýkat zemědělce jenž na truc bude pěstovat vlastní plodiny, a za to na něj vlítne zásahovka, jeho farmu vyplení a jeho odsoudí a dají do vězení. Tento policista nese mravní odpovědnost za to, že upřel zemědelci přirozené právo pěstovat na své půdě plodiny jaké uzná za vhodné, a nechávat si část úrody jako osivo pro příští rok. Tohle bylo normální po tisíce let! A tak proč toho policistu třeba nezavraždit? A proč ne jeho rodinu? Je to nespravedlivé, zabít ty jenž se na zlu přímo nepodíleli, ale - oni také žijou z pěněz které tento policista vydělal, navíc jejich poprava možná odradí ostatní policisty od toho aby kolaborovali.
Až zlo bude dostatečně veliké, tak ti jenž proti němu bojují mu sami podlehnou, pak nastanou krvavé masakry, jenž přinesou očistu. Je nutné zasít strach do srdcí přisluhovačů těchto neznámých mocných, těchto iluminátů, jenž se snaží získat kontrolu nad světem. Je třeba udělat novou revoluci, násilnou revoluci, která zničí všechny, kteří byť jen potencíálně mohli kolaborovat se starými strukturami. Očistný krvavý rituál společnosti, při kterém padnou i nevinní, jenom aby se zajistila očista od zla. Když se operuje nádor, tak se také vždy vyřízne i kus zdravého masa, ale to nesmí od operace nikoho odradit.
Jak udělat očistu? Zabít nebo zotročit všechny lidi nad 30! Nebo snad znáte lepší řešení?