Česká televize + ČTK - jak vytvářejí veřejné mínění

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Miroslav.Kminek
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: novinář, fotograf, námořník ...
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 48 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Česká televize + ČTK - jak vytvářejí veřejné mínění

Příspěvek od Miroslav.Kminek »

Michal Rusek píše:Tak už je to na České televizi OK. :-) Super! Aktuálně je zde toto:

http://www.ceskatelevize.cz/teletext/in ... hannel=CT1
http://www.ceskatelevize.cz/teletext/in ... hannel=CT1

Jménem České pirátské strany děkuju odpovědné osobě v teletextu ČT za aktuální opravu!

Pro úplnost, bylo to zde původně takto:

http://www.casodej.cz/teletext1.jpg
http://www.casodej.cz/teletext2.jpg
Michale , opravdu smekám s poklonou ... Dobrá práce. P-)
Míra Kmínek, jeden ze zakladatelů České pirátské strany ... nyní Pirát na majáku
Jiri.Kaderavek
Profese: programátor, hoteliér, manažer, trenér
Dal poděkování: 642 poděkování
Dostal poděkování: 1909 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri.Kaderavek »

Super!
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Kaderavek za příspěvek:
V__
Zakladatel České pirátské strany
Svobodu nekoupíte, tu si volíte
https://lide.pirati.cz/personProfile/96/
Zdeněk
Profese: Produktový manažer
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Zdeněk »

Super až na to že pokud neměl souhlas k nahrání hovoru tak se dopustil trestného činu.Jinak je to fakt dobrá práce a docela se divím že to opravili.A co se týče pána z ćtk evidentně to nepobral do konce rozhovoru. :(
WAREZ není právo,WAREZ je výsada a není pro každého!
Patrik.Lisanik
Profese: IT
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrik.Lisanik »

Nejdříve, poděkování Michalovi - parádní práce!
Práce ČT = skandál.
od Zdeněk » 27 srp 2009 13:45
Super až na to že pokud neměl souhlas k nahrání hovoru tak se dopustil trestného činu.
V tom případě se každé větší helpcentrum dopouští "trestného činu". Nebo někdo z vás má šanci odmítnout, že si váš rozhovor budou nahrávat aniž by ste měl šanci se k tomu vyjádřit?
CyboPat (http://www.cybopat.net) | Pirátské materiály: http://www.cybopat.net/cps
Michal.Zdrazil
Profese: Grafik
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal.Zdrazil »

Také se přikláním ke gratulaci - skvělá práce

(ale do hradu ho nebudem fakt cpát, že ne, že to byla jen legrace? Ze jo Jirko :lol: Dovedeš si představit, že by takovým způsobem zpracoval celou ČR? )
Vert

Vesmír změtřit jde, lidskou blbost nikoliv
Use brain! Prevent shitstem!!
MYKY
Profese: SW Developer/Tester

Příspěvek od MYKY »

Patrik Lisanik píše:Nejdříve, poděkování Michalovi - parádní práce!
Práce ČT = skandál.
od Zdeněk » 27 srp 2009 13:45
Super až na to že pokud neměl souhlas k nahrání hovoru tak se dopustil trestného činu.
V tom případě se každé větší helpcentrum dopouští "trestného činu". Nebo někdo z vás má šanci odmítnout, že si váš rozhovor budou nahrávat aniž by ste měl šanci se k tomu vyjádřit?
jakozto profesional z oboru monitoringu (nejen) hovoru zamestnancu a zakazniku musim uvest na pravou miru. Vzdy jsi upozrnen "v ramci zlepsovani klvaity budes nahravan" druha cast "pokud se ti to nelibi, tak zaves, protoze pak se s tebou nikdo o nicem bavit nebude" tam z pochopitelnych duvodu neni, ale kazdy telefonujici si snad uvedumuje, ze muze kdykoliv zavesit - tzn nikoho se nemusis ptat, zdali hovor je nahravan, staci to oznamit... pokud by dotycny nesouhlasil, zavesi.

jinak gratulace, toto je opravdu uspech a to zdaleka ne jen pro CPS, ale i pro demokracii jako ideu. Docela nechapu, ze na zaklade tohoto hovoru byl seznam pozmenen, myslim, ze stezejni byl rozhovor s CT, ktery jsem tu nevidel, mrzi me to, protoze by byl evidentne zajimzavejsi.
Faust.Roland
Profese: student
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Faust.Roland »

Budu mít offtopic dotaz - když někde vyfotím ulici a vystavím fotky na net, tak mám pocit že nepotřebuju souhlas každého koho jsem tam vyfotil, nebo ano? (Mám pocit, že jsem před časem někde četl článek o prvních fotoaparátech a že nějaký soudní precedent právě tohle umožňuje) To by pak fotky např Topolánka na dovolené byly důkazem trestného činu fotografa... A jaký je potom rozdíl oproti fotografii, když budu pro potřeby uhašení vlastní paranoii audiovizuálně zaznamenávat veškeré své okolí (před nějakým časem jsem četl o chlapíkovi, který si pořídil kameru do brýlí a streamoval svůj život přímo na web).

Jinak k teletextu - dobrá práce
Prometheus byl první hacker a pirát. Vloupal se do příbytku bohů, zkopíroval od tam oheň a nasdílel ho lidem.

Otevřete OSA..tedy FBI!!!
http://www.youtube.com/watch?v=g3KPSyNxnL8
Anonym101
Profese: nic
Dal poděkování: 152 poděkování
Dostal poděkování: 138 poděkování

Příspěvek od Anonym101 »

serazeni podle abecedy je nefer vuci ostatnim stranam, treba volte cibulku bude vzdy dole :(
next_ghost
Profese: programátor
Dal poděkování: 465 poděkování
Dostal poděkování: 1741 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od next_ghost »

Faust Roland píše:Budu mít offtopic dotaz - když někde vyfotím ulici a vystavím fotky na net, tak mám pocit že nepotřebuju souhlas každého koho jsem tam vyfotil, nebo ano? (Mám pocit, že jsem před časem někde četl článek o prvních fotoaparátech a že nějaký soudní precedent právě tohle umožňuje)
Tady?

Chceš, aby organizace fungovala? Komunikuj!
Česká pirátská strana: Neškodná.

MYKY
Profese: SW Developer/Tester

Příspěvek od MYKY »

Faust Roland píše:Budu mít offtopic dotaz - když někde vyfotím ulici a vystavím fotky na net, tak mám pocit že nepotřebuju souhlas každého koho jsem tam vyfotil, nebo ano? (Mám pocit, že jsem před časem někde četl článek o prvních fotoaparátech a že nějaký soudní precedent právě tohle umožňuje) To by pak fotky např Topolánka na dovolené byly důkazem trestného činu fotografa... A jaký je potom rozdíl oproti fotografii, když budu pro potřeby uhašení vlastní paranoii audiovizuálně zaznamenávat veškeré své okolí (před nějakým časem jsem četl o chlapíkovi, který si pořídil kameru do brýlí a streamoval svůj život přímo na web).

Jinak k teletextu - dobrá práce
Pokud fotografie poridis na verejne pristupnem prostoru (park, hospoda, plovarna), nebo v prostorech, ktere vlastnis (tvuj byt, tvoje chata, tvuj obchod), potom je muzes pouzivat jak je libo. Pokud bys vyfotil opileho kamarada na party u nej doma, mohl bys mit problemy (a mel bys) pokud by te zaloval.
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“